香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2013.10.27春川馬拉松 [打印本頁]

作者: kf    時間: 2013-7-15 19:02
標題: 2013.10.27春川馬拉松
http://marathon.chosun.com/

[attach]22184[/attach]

[attach]22187[/attach][attach]22185[/attach][attach]22186[/attach]
作者: 柔詠    時間: 2013-7-15 22:07
靚景+靚女!
作者: 零下十度    時間: 2013-7-16 00:45
好靚啊....
作者: raymondli    時間: 2013-7-16 13:08
咁樣.......好易分心噃
作者: Pepe    時間: 2013-7-16 18:51
齋睇唔跑都得!
作者: 柔詠    時間: 2013-7-16 19:32
3月首爾馬拉松,大會都有請幾名加油熱女郎!
作者: jerry777    時間: 2013-7-16 19:47
大阪國際馬拉松也10月27日撞
作者: 风拂月影    時間: 2013-7-25 08:55
好靚啊....
作者: nacorner90    時間: 2013-9-25 14:34
有無 C-Hing 跑呢個馬拉松,  我 Through 長鴻報咗
作者: oldcake    時間: 2013-9-28 09:30
我係美和報左名丫!
作者: chaseyau    時間: 2013-10-5 13:41
自己報名
仲有3星期!
作者: nacorner90    時間: 2013-10-24 22:33
後天凌晨出發到春川跑全馬,  各位跑大阪全馬嘅師兄師姊努力加油
作者: oldcake    時間: 2013-11-1 08:56
賽道風景怡人,天氣也好好,氣氛不俗!

分組別不同時段出發也令頭段無咁塞車,不錯的安排

老餅也順利完成初馬

大家成績好嗎?

作者: jackal_chasiu    時間: 2013-11-10 02:03
oldcake兄,請問剛跑完係咪真係滿山紅葉?
下年3月跑完名古屋有興趣跑呢個.
作者: nacorner90    時間: 2013-11-11 12:24
師兄,

今年春川跑道兩旁紅葉其實不多, 起跑時天陰,  到25k 左右才出太陽,  而且身旁的跑手都非常專心跑, 自己都沒太多時間留意跑道兩旁的風景, 反而早一日到南怡島及跟著一日到雪嶽山的紅葉, 黃葉超正

作者: jackal_chasiu    時間: 2013-11-11 16:06
Thank you. 我只跑過日本,唔知師兄你覺得日本 同韓國既馬拉松有咩分別呢。
作者: nacorner90    時間: 2013-11-11 17:16
2005年跑過首爾, 今年2月跑過東京, 10月剛跑完春川,  日本氣氛好好多,  沿途多人打氣,  好似身處嘉年華,  賽前 Expo 超正,  多野買,  多野睇,  報名手續簡便,  韓國跑手較專業,  全程大部人在跑,  很少人行, 放棄或影相,  沿途很少人打氣, 賽前無 Expo, 攞號碼布是上籌委會辦事處拿,  報名及交費麻煩(個人報要匯款或通過香港旅行社代辦, 不能用信用卡)
作者: jackal_chasiu    時間: 2013-11-11 19:03
唔該師兄,今年跑過東京及大阪,都係中意佢地既氣氛,而且大會真係各方都做得好完善
作者: oldcake    時間: 2013-11-13 16:57
唔好意思,今日才覆!
因我第一次跑全馬,無得比較,但和我跑過渣打半馬比較,我覺得春川氣氛仲好。
沒有大型嘉年華,但有鄉郊氣色,無乜重覆路段,上落亦不太,溫度也適合,我相信是高手做時間好賽事!
一如其他師兄所言,我亦喜歡韓國人認真態度,大家都好專心跑!
作者: jackal_chasiu    時間: 2013-11-13 23:26
唔該晒,下次我都會試下跑韓國!
作者: run4ever    時間: 2013-11-15 00:04
好靚,再再下年要考慮下先得
作者: oldcake    時間: 2013-11-15 08:10
比賽前一天影的賽道相片
作者: oldcake    時間: 2013-11-15 08:13
比賽後行李區相片

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2