香港長跑網 - 長跑長友

標題: 長跑網跑衣(背3)一問 [打印本頁]

作者: WAISMMAR    時間: 2008-10-18 14:05
標題: 長跑網跑衣(背3)一問
係唔係絕左板?
作者: kenneth    時間: 2008-10-18 14:32
作者: DHS-4star    時間: 2008-10-21 07:48

登錄/註冊後可看大圖

戰衣  +   隊名   >>>>>> 型!

只不過建議吓!  可考慮吓!  
作者: kenneth    時間: 2008-10-21 09:21
作者: DHS-4star    時間: 2008-10-21 10:36
原帖由 kenneth 於 2008-10-21 09:21 發表

ching 件衫設計不錯,都很型 ,但我們須要考慮埋成本,所以通常都是一個底色,衫上前面及後面可以加上網站 logo 等,但只能如 A4 紙的尺寸。

不才 愚見,  一件功能良好的跑衫, 的確好重要,  尤其長距離比賽, 輕身、排汗 和合適的剪裁,

的確能令跑步者如虎添翼!

相反! 則有如百上加斤, 如衫身重、 排汗差 和不當剪裁。

謹以其上之愚見, 奉告於尊, 唯請細察而後定。

作者: kenneth    時間: 2008-10-21 10:43
作者: sleung2002hk    時間: 2008-11-11 13:57
睇黎一件唔夠著
作者: cu83    時間: 2008-11-11 15:49
I missed the chance to buy the old t-shirt.
Longing for the new one to come
作者: allanccl    時間: 2008-11-11 16:23
小弟認為舊的綠色戰衣無論在質料、排汗、輕身等功能上已經很滿意了,顏色SHARP得黎又非常舒服,如果一大班人穿著,場面及聲勢都壯觀,可否加訂舊戰衣呢?因有一部份人已有,而且很多人都因它而想加入長跑網,所以我認為唔應該在顏色及圖案方面有咁大改變。
作者: kenneth    時間: 2008-11-11 16:38
作者: 瘋瘋    時間: 2008-11-11 16:51
作者: sleung2002hk    時間: 2008-11-11 16:58
好想要牙~快d出啦
作者: allanccl    時間: 2008-11-11 18:01
綠色,正呀! 快d出啦,好心急呀!
作者: 亞平    時間: 2008-11-11 23:32
我都要做綠衣人,留番件比我..
作者: xue    時間: 2008-11-12 11:10
有無女裝架?
作者: nc    時間: 2008-11-12 12:08
原帖由 xue 於 2008-11-12 11:10 發表
有無女裝架?

會有XS, 跑衣是同一個cutting.

由於太少女跑手, 成本太高及太少量, 所以...
作者: ee_tpk    時間: 2008-11-12 22:46
原帖由 obaanc 於 2008-11-12 12:08 發表

會有XS, 跑衣是同一個cutting.

由於太少女跑手, 成本太高及太少量, 所以...

明白... 咁小妹要睇睇 sample 才可以決定買唔買呢.. 因為我怕太大太鬆...
作者: kenneth    時間: 2008-11-13 02:21
作者: 瘋瘋    時間: 2008-11-13 07:46
作者: kenneth    時間: 2008-11-13 08:50
作者: cu83    時間: 2008-11-13 09:15
請加快推出新綠色戰衣,齊齊變身綠衣戰士。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2