香港長跑網 - 長跑長友

標題: 老外推薦10款2013運動專用耳機 [打印本頁]

作者: lankwaifong    時間: 2013-8-18 19:42
標題: 老外推薦10款2013運動專用耳機
老外推薦10款2013運動專用耳機

http://news.gamme.com.tw/553471

作者: 369power    時間: 2013-8-18 22:34
正,多謝分享!啱啱諗住換隻earphone
作者: echan811    時間: 2013-8-18 22:39
謝謝師兄!但好似好多响香港都無得賣?
作者: bobdog0224    時間: 2013-8-19 16:04
我想買 JayBird BlueBuds X. 但唔知通話方面好唔好, 唔知有冇師兄/師姐用緊, 可以比D意見!
作者: vcbid    時間: 2013-8-19 16:57
bobdog0224 發表於 2013-8-19 16:04
我想買 JayBird BlueBuds X. 但唔知通話方面好唔好, 唔知有冇師兄/師姐用緊, 可以比D意見! ...

我用緊平D既jaybird freedom, 話音清晰
作者: fung1006    時間: 2013-8-20 00:11
bobdog0224 發表於 2013-8-19 16:04
我想買 JayBird BlueBuds X. 但唔知通話方面好唔好, 唔知有冇師兄/師姐用緊, 可以比D意見! ...

我用緊BlueBuds X,通話冇問題,最正係條線可以收納成更短繞在頭後面,完全冇唔會fing fing下咁煩。
另一樣賣點係最長可用8小時。之前用過plantronic back beat go, 成日跑到後尾都冇電。而家就冇呢個問題了

登錄/註冊後可看大圖

作者: Madge    時間: 2013-8-20 08:25
fung1006 發表於 2013-8-20 00:11
我用緊BlueBuds X,通話冇問題,最正係條線可以收納成更短繞在頭後面,完全冇唔會fing fing下咁煩。
另一樣 ...

hi 師兄咁你呢隻jaybird bluebuds earphone在那裡可以買到?約幾錢?
作者: bobdog0224    時間: 2013-8-20 11:27
fung1006 發表於 2013-8-20 00:11
另一樣 ...

fung1006 師兄, 想問當bluebuds X 線繞在頭後面之後, 通話一樣清楚嗎? 對方仍可清楚聽到你說話?
作者: codynlaw    時間: 2013-8-20 13:41
我用緊JF4, 好滿意, 夠輕夠穩, 最重要係wireless
作者: fung1006    時間: 2013-8-20 21:56
Madge 發表於 2013-8-20 08:25
hi 師兄咁你呢隻jaybird bluebuds earphone在那裡可以買到?約幾錢?

我在灣電買$12xx, 之前sport expo都有賣,$1100送iPhone armband
作者: fung1006    時間: 2013-8-20 21:59
bobdog0224 發表於 2013-8-20 11:27
fung1006 師兄, 想問當bluebuds X 線繞在頭後面之後, 通話一樣清楚嗎? 對方仍可清楚聽到你說話? ...

條線繞去後面應該係比你做啲劇烈運動用,離個收音位太遠收唔到的

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2