香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大阪馬拉松2013大合照 [打印本頁]

作者: hiuchung406    時間: 2013-10-1 00:26
標題: 大阪馬拉松2013大合照

大合照集合

請大家係10月26日早上11時於會場3號館門口集合。到時我會揸一張寫住"2013大阪馬拉松香港選手大合照" 既牌, 見到就埋黎啦。至於去會場方法,guide book 已好清楚, 係Cosmosquare Station落車。
未留電話比我既請盡快pm 我。

為方便統計同跑友留言報名(請留你地係呢個網站個登記名稱同人數,日後會PM你地我聯絡電話),特意開個新post。合照時間和日子如下:

集合: 2013年10月26日(星期六)
時間: 早上11時
地點: 大阪馬拉松EXPO會場門口

是次為小弟第一次組織境外大合照活動,希望可以未跑前都留比大家一個美好回憶。

謝謝。

作者: MattChin    時間: 2013-10-1 10:48
MattChin x 2
作者: yyy55    時間: 2013-10-1 22:02
yyy55 x 3
作者: jerry777    時間: 2013-10-1 22:22
jerry777 x4
作者: run4ever    時間: 2013-10-2 00:47
run4ever x5
作者: pp3824    時間: 2013-10-2 09:48
pp3824X1
作者: daniel0415    時間: 2013-10-2 10:27
daniel0415 x 2
作者: jchip    時間: 2013-10-2 16:21
jchip x1
作者: 光中跑者    時間: 2013-10-2 22:53
光中跑者
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-2 23:41
我諗緊好唔好做個細banner果日揸住黎影。唔知如果通知大會話一班香港黎既跑友會係會場外影大合照,佢地會唔會搵人出黎影之後放上日後既官方刊度呢。
哈哈,我諗多咗。多謝大家支持。有興趣既朋友而又未留名就快啲係度報名啦。如果我名古屋半馬抽中,等我又再組織影大合照活動先。
作者: run4ever    時間: 2013-10-3 01:15
hiuchung406 發表於 2013-10-2 23:41
我諗緊好唔好做個細banner果日揸住黎影。唔知如果通知大會話一班香港黎既跑友會係會場外影大合照,佢地會唔 ...

除咗出黎幫我地影相,再送返多D記念品過我地就好囉!
作者: Anthony    時間: 2013-10-3 07:40
anthony x 4

作者: Joeilo2005    時間: 2013-10-3 13:00
joeilo2005 x 2
作者: yyy55    時間: 2013-10-3 21:52
hiuchung406 發表於 2013-10-2 23:41
我諗緊好唔好做個細banner果日揸住黎影。唔知如果通知大會話一班香港黎既跑友會係會場外影大合照,佢地會唔 ...

呢個想法幾好,因為香港都有近600人去跑。但要做的話我地就要集齊人數,再同大會聯絡
作者: run4ever    時間: 2013-10-3 22:40
run4ever 發表於 2013-10-2 00:47
run4ever x5

打錯咗,其實係 X1
作者: Itdlha    時間: 2013-10-6 00:02
Itdlha
作者: JoJoYip    時間: 2013-10-6 03:00
簽到~話說睇完份野都好似係十一點開始可以拎野。。。
小弟大鄉梨未跑過比賽唔知多唔多野拎
作者: core2quad    時間: 2013-10-9 23:07
JoJoYip 發表於 2013-10-6 03:00
簽到~話說睇完份野都好似係十一點開始可以拎野。。。
小弟大鄉梨未跑過比賽唔知多唔多野拎 ...

[attach]23353[/attach]
作者: ANDYCMM227    時間: 2013-10-11 16:42

禁難得.. 一齊影

andycmm227  X 6
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-11 23:41
連埋我依家有29人1。等我weekend send mail 通知大會,睇下佢彩唔彩我地,派個攝影師幫我地影返張先。呢個weekend會同大家講埋我地meet同影相既地點。
作者: PiTA    時間: 2013-10-13 23:43
唔好意思,遲咗少少至嚟報到!
PiTA x 1 (一個人)
作者: Itdlha    時間: 2013-10-14 02:03
大阪天気開始涼了

作者: SuetSuet    時間: 2013-10-14 16:17
^^我同我朋友26號4.5點先到會場, 你地係咪未走架??? 我都好想同你地合照呀
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-14 16:47
4.5點走晒啦。
作者: jchip    時間: 2013-10-15 16:50
可唔可以開個whatsapp group 到時溝通?可能幾日唔出電話咭了。
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-15 17:02
jchip 發表於 2013-10-15 16:50
可唔可以開個whatsapp group 到時溝通?可能幾日唔出電話咭了。

可以。我呢個星期會organize.
但如果大家方便既話, 可以依家開始pm 我留底你地聯絡。 請盡量留個有whatapps 既電話。謝謝。
作者: sammy    時間: 2013-10-15 21:20
COUNT ME ~ 辛苦晒HIUCHUNG兄
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-16 08:46
收到大會回覆,已經將我地影合照既時間同地點通知傳媒同攝影。如果佢地confirm 到schedule應該會出黎。但主要media day 係係25號。
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-16 14:58
當日影相不如我地攞住換選手包封信黎影呀。大家有咩意見?
作者: daniel0415    時間: 2013-10-16 16:48
無意見
作者: yyy55    時間: 2013-10-16 22:35
有冇區旗?
作者: sammy    時間: 2013-10-16 22:40
有無師兄星期日會跑NB10K呀?可以預早見過面彩排下喎~HAHA
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-17 00:05
其實我都想問有冇人有區旗。唔知weekend 去買會唔會遲
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-17 00:06
sammy 發表於 2013-10-16 22:40
有無師兄星期日會跑NB10K呀?可以預早見過面彩排下喎~HAHA

我會。大阪前熱身。會全程慢跑。唔想傷。
作者: MattChin    時間: 2013-10-17 00:35
我都係輕鬆跑。
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-18 09:29
我已經閞咗whatsapp group-大阪馬拉松大合照。如果未留電話比我, 請盡快pm 我。如果你已留但收唔到我hi個msg, 可能我miss 咗, 唔介意既請pm 我多一次。
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-18 09:53
就算影唔到既跑友, 歡迎你地加入, 大家互通消息。有興趣請pm 有whatapps function 既電話號碼比我。
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-19 13:07
大合照集合

請大家係10月26日早上11時於會場3號館門口集合。到時我會揸一張寫住"2013大阪馬拉松香港選手大合照" 既牌, 見到就埋黎啦。至於去會場方法,guide book 已好清楚, 係Cosmosquare Station落車。
未留電話比我既請盡快pm 我。
作者: 小科    時間: 2013-10-19 19:21
師兄....其實中埠頭站(中ふ頭)係更加近會場(Intex Osaka)...
作者: 光中跑者    時間: 2013-10-19 21:10
小科 發表於 2013-10-19 19:21
師兄....其實中埠頭站(中ふ頭)係更加近會場(Intex Osaka)...

係喎
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-19 22:17
小科 發表於 2013-10-19 19:21

係架。但如果唔想轉車而又唔介意行多少少既可以係 comosquare square 落。貿易中心前都可以。
作者: ANDYCMM227    時間: 2013-10-21 22:11
andycmm x1個
會參加影大合照~
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-22 08:43
ANDYCMM227 發表於 2013-10-21 22:11
andycmm x1個
會參加影大合照~

請PM我電話。謝謝。
作者: JovanWoo    時間: 2013-10-22 12:12
jovanwoo x 4
作者: tomhk    時間: 2013-10-22 13:21
tomhk x 2
作者: wilsonkeung9    時間: 2013-10-23 10:38
wilsonkeung9 X1 ,期待26大合照
作者: robin888    時間: 2013-10-23 11:03
今年日本秋颱特別多,剛走了一個之後,馬上又有兩個颱風可能威脅日本。最快星期五開始會影響本州地區。本週末要到日本旅遊的民眾,勢必會碰上颱風,請多加注意。

http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20131022-00010003-wmap-soci

作者: robin888    時間: 2013-10-23 11:06
[email protected]
10:27 (36 分鐘前)
寄給 我
英文
中文 (繁體中文)   翻譯郵件
關閉下列語言的翻譯功能:英文
Any changes caused by the approaching typhoons 27 and 28

Although typhoons 27 and 28 are approaching Japan, the checking-in of runners are
currently planned to take place on October 25 and 26, as originally scheduled.

We will inform you of any change in the schedule that the typhoons may cause, as required,
through the Osaka Marathon 2013 website and by email, so please check this information.
作者: robin888    時間: 2013-10-23 11:26
我真的很想加入,並一起拍照,但因昨天才看到這一個,及此行跟我老婆和兒子一起,所以我希望大家享受比賽,不要讓天氣影響,也希望大家要小心自己的安全......賽道見 !!!
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-23 11:35
wilsonkeung9 發表於 2013-10-23 10:38
wilsonkeung9 X1 ,期待26大合照

請PM我電話。謝謝
作者: sammy    時間: 2013-10-23 21:37
各位~我今晚飛過去先啦~26號見啦~奸爸爹~
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-25 01:43
已預約影大合照既跑友, 記住星期六係會場3號館門口等。小弟今日下午起程啦。各位, 大阪見。加油。
作者: chowsmile    時間: 2013-10-25 09:09
各位加油!
作者: Anthony    時間: 2013-10-25 18:32
我今晚夜機,明早才到大阪,到時見啦!
作者: core2quad    時間: 2013-10-25 19:15
各位加油! X2
作者: ANDYCMM227    時間: 2013-10-25 21:55
ANDYCMM

TEL:60446368
作者: PiTA    時間: 2013-10-28 19:25
hiuchung兄,你依家仲喺日本玩得開開心心,咁我唔等你啦,張大合照唔"悍"噤耐啦 ...

作者: kokyan_lam    時間: 2013-10-28 19:58
PiTA 發表於 2013-10-28 19:25
hiuchung兄,你依家仲喺日本玩得開開心心,咁我唔等你啦,張大合照唔"悍"噤耐啦 ...

...

為香港為長跑網增光, 勁呀!
作者: hiuchung406    時間: 2013-10-28 20:23
Petet,好呀。我星期三早都返黎啦
作者: core2quad    時間: 2013-10-29 13:00
back from Osaka last night

You can check your running record here by entering your number or name

http://www.moviecloud.jp/osaka2013/
作者: MattChin    時間: 2013-10-30 09:28
哈﹗可以睇返自已段片段。
謝謝分享﹗
作者: ah_teng    時間: 2013-10-30 09:34

...

張相好令喎, 天氣又好. 讚!
作者: makiofai    時間: 2013-10-30 10:49

...

好羡慕呀, 我都好想參加埋一份呀
作者: 晴朗    時間: 2013-10-30 11:05
雖然冇乜同大家傾偈,但可以咁多朋友一齊去海外跑步,真係一流。
今次搞得好好,希望再有機會一齊周圍跑。
作者: tomhk    時間: 2013-10-31 10:52

...

Yeah!
作者: Joeilo2005    時間: 2013-11-6 10:54
hiuchung C兄,謝謝安排
作者: hiuchung406    時間: 2013-11-6 16:32
Joeilo2005 發表於 2013-11-6 10:54
hiuchung C兄,謝謝安排

唔駛客氣。謝謝嘗面。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2