香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2013 Canton Marathon by CEC(大夫) [打印本頁]

作者: CEC    時間: 2013-11-25 00:12
標題: 2013 Canton Marathon by CEC(大夫)
2013 Canton MarathonCanton, Guangdong, China 拍攝

長跑網征戰2013年廣州國際馬拉松
恭喜VIOLA 與SAMSAM 分別在半馬取得第4與第6。
CEC擔住義工負責在全馬40公里處拍照,
比賽前,很多人都以為CEC會很忙,因為會幫很多跑友療運動傷,
比賽後,在吃飯的時候幫大家把個平安脈。
之後再隨團遊玩羊城數天,不亦樂乎。

https://www.facebook.com/szero.sze/media_set?set=a.10151829740391775.1073741844.596506774&type=3

作者: JoJoYip    時間: 2013-11-25 00:43
辛苦了醫師~
作者: bigman    時間: 2013-11-25 05:52
醫師辛苦哂, THANK YOU
作者: MW_Run    時間: 2013-11-25 11:29
多謝大夫師兄靚相!辛苦了!
作者: ahleung    時間: 2013-11-25 12:32
多謝 師兄辛苦喇!
作者: ktluk    時間: 2013-11-25 13:16
Thank your photo
作者: hingkeestore    時間: 2013-11-25 14:41
多謝師兄40k度叫醒咗我,一句加油使我堅持跑到終點。謝謝
作者: 零下十度    時間: 2013-11-25 14:48
辛苦了醫師
作者: 力高    時間: 2013-11-25 17:04
多謝師兄
作者: martin25    時間: 2013-11-25 19:36
辛苦哂醫師  
作者: CEC    時間: 2013-11-25 20:20
唔辛苦, 跑完全馬同半馬先最辛苦!睇到我熱淚盈眶!
你知道嗎?你是最棒的!!!!
作者: CEC    時間: 2013-11-25 20:26
hingkeestore 發表於 2013-11-25 14:41
多謝師兄40k度叫醒咗我,一句加油使我堅持跑到終點。謝謝

果個位置好重要,哈哈!!
作者: hobbywet    時間: 2013-11-25 22:02
謝謝醫師靚相

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2