香港長跑網 - 長跑長友

標題: 賽後投票---2013.12.08 RONHILL香港15公里挑戰賽 [打印本頁]

作者: shogikin    時間: 2013-12-8 11:31
標題: 賽後投票---2013.12.08 RONHILL香港15公里挑戰賽

賽後投票---2013.12.08 RONHILL香港15公里挑戰賽

細則: 只供有報名參加跑手投票
以10分為最高

投完票後, 請登出個人評分及就比賽給予簡評及/或意見
請登出個人跑評及個人評分及各個細項(可因應個人喜好增減)

格色如下 eg:
總分8 (賽道設計8, 賽事安排 8, 日期時間9, 紀念品7,收費6,氣氛9)

比賽後數日內開始投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關

作者: alanleung4444    時間: 2013-12-8 12:23
賽道有點窄
作者: Attam    時間: 2013-12-8 12:50
總分7 (賽道設計7, 賽事安排 8, 日期時間7, 紀念品8,收費6,氣氛5)

賽道是有點窄, 但参賽者一般速度比Unicef半馬快, 反而比較快散開, 未有很阻.
賽後有萍果,很好.
行李存取都很快.
只是沒有氣氛.
作者: hc888    時間: 2013-12-8 13:23

總分8 (賽道設計7, 賽事安排 9, 日期時間10, 紀念品8,收費6,氣氛5)

賽道算係平坦易跑, 但跑兩個圈有點悶, 另外有個位有好勁牛屎味
紀念品其實一般, 不過有fb遊戲送毛巾, 同特別係頭850位完成賽事既跑手有水樽送就值得鼓勵!
可能人數唔多, 氣氛的確好一般...
作者: nov012006    時間: 2013-12-8 16:56
總分是七分.
值得讚的是
1 人小小無咁多人呢, 呢班係真係去跑的參賽者. 無乜好似渣馬"嘉年華會霸住賽道的情況.
2. 取行李的確快.
3. 呢條路係易上手, 適合我這類慢速人同新手.
4. 咪講笑, 大會件衫的確著得舒服.

1. 水站: 嗯. 可唔可以隻杯大D呢? 得兩啖水鬼夠?
2. 哩數牌: 係咪太少呢? 攪到我要計數才知道自己跑左幾多公里. 我覺得掉頭位該加上哩數牌

作者: blurmax    時間: 2013-12-8 17:13
總分8 (賽道設計7, 賽事安排 8, 日期時間8, 紀念品7,收費8,氣氛9)

作者: gary928    時間: 2013-12-8 17:53
如果唔駛同一賽道跑兩圈的話會無咁悶
其他安排都OK,但相比上月天水圍10K的話,氣氛真係差好遠。
作者: bbtbb    時間: 2014-1-25 00:05
總分7 (賽道設計7, 賽事安排 7, 日期時間8, 紀念品6,收費7,氣氛8)

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2