香港長跑網 - 長跑長友

標題: 挑戰組跑手不準帶耳機,否則可能取消資格 [打印本頁]

作者: jchip    時間: 2014-2-15 10:04
標題: 挑戰組跑手不準帶耳機,否則可能取消資格
今天大公報,可能mp3 也是不可。
作者: DorisC    時間: 2014-2-15 10:16
Tks reminder, run1 可以嗎?
作者: jchip    時間: 2014-2-15 10:37
好似話挑戰組真係有獎項先唔可以。我覺得挑戰組可能真係有人過離講唔得,到時先同佢鬧就無印啦,或者搵地方收埋個headphone 又麻煩
作者: AY60    時間: 2014-2-15 10:53
若有機會拿獎或羅HK$1000就最好吾帶,我地慢腳矛有怕!
作者: fit_body    時間: 2014-2-15 11:51
但可能起步時已叫除下。
作者: swan    時間: 2014-2-15 12:32
Fair enough.  Actually I don't like wearing headphones.  Quite troublesome!
作者: yannn3860    時間: 2014-2-15 18:34
平時慣左用HEADPHONE聽NIKE+報時間..
好彩依家睇到個POST..唯有到時手提@@
作者: gc9543    時間: 2014-2-15 21:51
上年挑戰組冇,可能精英区內有都唔訂
作者: jchip    時間: 2014-2-16 09:36
今年成日叫人移番個號碼布係前面,個條號碼布帶真係偉大發明
作者: Bmtc    時間: 2014-2-17 19:48
號碼布帶?
作者: ampm6170    時間: 2014-2-18 12:39
好多其他地方都呼籲唔好用耳機之類的mp3,渣馬唔知有無,原因驚戴耳機後聽唔到身邊發生咩事或大會廣播,容易發生危險....

我以前都有用,但呢年幾兩年就無了....
作者: colonelbruce    時間: 2014-2-18 17:36
我一向跑步都唔用耳機...
作者: micmic2k    時間: 2014-3-1 21:58
我都戒了跑步要聽歌
作者: tango    時間: 2014-3-3 20:31
今年10k 冠軍MACKEVICIUS CLINTON 2年都有帶headphone喎
作者: HoHinHenryChan    時間: 2014-3-4 08:19

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2