香港長跑網 - 長跑長友

標題: Casio 60圈手錶 hk$150-170 [打印本頁]

作者: 卓卓    時間: 2008-11-9 20:48
標題: Casio 60圈手錶 hk$150-170

登錄/註冊後可看大圖

。型號:W-752-1AVDF-2925
。十年電力
。不鏽鋼錶帶錶背蓋
。塑膠錶帶
。時間顯示:時、分、秒、年、月、日、星期、12/24時制、PM指示符
。計時碼錶功能:1/100秒單位,計測99小時
。資料檢索功能:查閱秒錶記錄,60組記憶容量
。定速器功能
。倒數計時功能
。鬧鈴功能:5組每日鬧鈴;整點響報
。第二時間功能:時、分、秒、PM
。LED夜光照明
。防水100公尺
。錶殼尺寸:寬 40mm 厚 12mm
。手錶重量:50g

作者: 卓卓    時間: 2008-11-13 19:28
1.邊度有得買?
page 1 , post 2 .

2.去買前,先查詢.
此錶銷售效應極奇地好,相信大部份客源來自長跑網,以確保銷售地點有其存貨,可根據以下圖片內的電話作查詢:

update:

今日去新蒲崗 永興 問價,老世話由於此錶求過於供,所以casio廠既批發價去到 $19x ,售價亦由 $180 提升到 $230 / pcs

原帖由 叮叮噹2009-7-31 23:45 發表
麗晶果間番左呢款膠帶, 紅黃藍黑色都有, 但加左價至$170.

原帖由 亞昌 於 2009-7-26 13:52 發表

我尋日去新浦崗買,佢話要180元,我同佢講話係朋友介紹我過離買,佢買150元wor!老闆話先前係賣150元,而家就冇咁平,我叫老闆平d,最後170元成交
溫馨提示:只有藍色幾隻,我覺得再去買可能會貴d,最好去買之前打電話問吓個價先

今日路經新蒲崗 永興,個度既老世話還有部份存貨,價錢做到 $150/pcs,地址及查詢請看附件,tks

原帖由 田中雅茂2009-6-8 13:05 發表
卓卓!我前幾日經過觀塘麗晶,個sales姐姐話casio $150 果隻W-752-1AVDF-2925,
依個型號已經停產,所以買晒啲貨尾就會無貨翻囉!
原帖由 coxswain2009-6-18 23:03 發表

多謝卓卓師兄報料,
隻舊Casio 又無左電, 唔換電喇, 太舊喇!
見到有60 lap計時, $150. 今日去買左, 得返藍色, 好輕身.
應該好o岩用,因為次次跑圈都唔記得自己跑左幾多個圈,
而家每個圈按一下就ok.
官塘廣場果間無晒貨,要去麗晶廣場買,
而家剩番兩隻藍帶,一隻
原帖由 tkwun2009-6-22 14:43 發表
update下報下料先
上星期五問連麗晶都好似無埋貨
另係黃金間錶行就有但過要$220

作者: oscar    時間: 2008-11-14 11:04
作者: 25j    時間: 2008-11-14 12:09
小弟都係買左呢隻
$150 官塘廣場麗x
仲有3隻顏色選擇
作者: kandis    時間: 2008-11-14 22:33
ching 你地就好啦~男裝有好多款, 想搵隻女仔d,又有50lap既都冇~~~
今日突登去觀塘睇, 外型stp-100(黃色)都幾ok, 點知功能唔0岩用! 唯有睇ching都推介0既 str-600(冇黃色) , 但我又想快d有得用,咪問職員取紅&白比較下,我真係諗住買架!!!點知佢話唔可以取出來睇....................
作者: 卓卓    時間: 2008-11-15 23:43
再備.

作者: nc    時間: 2008-11-15 23:55
原帖由 kandis 於 2008-11-14 22:33 發表
ching 你地就好啦~男裝有好多款, 想搵隻女仔d,又有50lap既都冇~~~
今日突登去觀塘睇, 外型stp-100(黃色)都幾ok, 點知功能唔0岩用! 唯有睇ching都推介0既 str-600(冇黃色)" />" /> , 但我又想快d有得用,咪問職員取紅 ...

2-3個星期前我在那兒買了最後一隻str200, 當我決定買時 (因為沒有其他選擇), 叫職員/老闆取出來看看時, 她也是這樣說, 我話, 吓, 買的都要看看吧!!!
作者: pakcb    時間: 2008-11-16 00:19
那店係咁...因為佢價錢算平...唔想煩...唔想d貨俾人買掂完玩完又唔買
保障個個都係買未俾人玩過的貨

佢咁多年都係咁的手法的
作者: nc    時間: 2008-11-16 00:31
原帖由 pakcb 於 2008-11-16 00:19 發表
那店係咁...因為佢價錢算平...唔想煩...唔想d貨俾人買掂完玩完又唔買
保障個個都係買未俾人玩過的貨

佢咁多年都係咁的手法的

是的, 咁有咁好. 一隻全新的錶
作者: pakcb    時間: 2008-11-16 00:40
因為佢對佢自己價錢有信心...所以唔怕你比較...所以先做得出
作者: PONG123    時間: 2008-11-16 22:19
我都想要返隻,,請問可以係邊到買到???
作者: 卓卓    時間: 2008-11-16 23:56
原帖由 PONG123 於 2008-11-16 22:19 發表
我都想要返隻,,請問可以係邊到買到???

如圖中的紅點所示,即以上師兄/姐說的觀塘鋪頭.
作者: pakcb    時間: 2008-11-17 00:04
原帖由 卓卓 於 2008-11-16 23:56 發表
如圖中的紅點所示,即以上師兄/姐說的觀塘鋪頭.
原帖由 25j 於 2008-11-14 12:09 發表
小弟都係買左呢隻
$150 官塘廣場麗x
仲有3隻顏色選擇

成段字都講齊喎...仲有乜唔明
作者: pakcb    時間: 2008-11-17 00:06

登錄/註冊後可看大圖

我都係觀塘買左隻CASIO STR600
好滿意
作者: Bmtc    時間: 2008-11-17 04:33
樓上呢隻幾多錢?
作者: pakcb    時間: 2008-11-17 09:23
三百頭至中

主要係 50 lap
光能
200m防水
兩地時間等
仲有其他功能但我少用無學
作者: pakcb    時間: 2008-11-17 15:11
今日食飯時去觀塘行左轉
樓主個隻...佢賣 $150
如果要金屬帶 $170
作者: jacoblam    時間: 2008-11-17 15:24
觀塘間鋪,有冇d可以測埋心跳又底買ga?
作者: pakcb    時間: 2008-11-17 15:28
記憶中佢都係得一款...呢即係樓上樓下個post 個隻
不過就無留意賣幾錢

一係你幫個位網友買 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2362&extra=page%3D1

一係你買長跑網個隻 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2180&extra=page%3D1

作者: sleung2002hk    時間: 2008-11-17 23:35
呢隻我都用緊~~主要都係用黎沖lap~時間對我影響不大
買個陣$170~用左未夠半年
作者: Bmtc    時間: 2008-11-18 08:23
原帖由 pakcb 於 2008-11-17 09:23 發表
三百頭至中

主要係 50 lap
光能
200m防水
兩地時間等
仲有其他功能但我少用無學

謝謝你!
作者: 25j    時間: 2008-11-18 10:46
原帖由 卓卓 於 2008-11-15 23:43 發表

師兄你 150 就買到,抵到爆!
我想問下你隻錶既時計方面會每兩日快 1 秒嗎?

兩日快 1 秒??
冇咩留意喎, 因為我只係沖圈計時用
平時唔會帶出街
作者: schnix    時間: 2008-12-7 21:11
今日去觀塘廣場, 麗X 無晒貨啦, 只係得DISPLAY 個3隻(3隻唔同顏色)
之後去左北角新光格離既店舖, 標價$450
話計平D 比我.. $225
之後我話貴, 佢減到$200
我叫佢比個最平既價比我啦, 佢就話$190
我話出面都係賣$180
最後我就$180 買左
作者: 25j    時間: 2008-12-8 12:25
原帖由 schnix 於 2008-12-7 21:11 發表
今日去觀塘廣場, 麗X 無晒貨啦, 只係得DISPLAY 個3隻(3隻唔同顏色)
之後去左北角新光格離既店舖, 標價$450" />" />
話計平D 比我.. $225" />" />
我叫佢比個最平既價比我啦, ...

$450...... 佢食水都好深喎~
作者: pakcb    時間: 2008-12-8 12:50
好多店第一野個標價都係會好高
作者: 卓卓    時間: 2008-12-8 21:50
原帖由 schnix 於 2008-12-7 21:11 發表

嘩.......簡直不敢相信........師兄以標價  4 折買到 ,是否限量特別版?
哈哈....如果唔係既話,各位長跑國子民可以 定此店為 "黑店" .
作者: cc    時間: 2009-1-5 12:30
作者: pastpaper08    時間: 2009-1-7 21:43

各位師兄...麗x係邊..我尋日去搵唔到...
行左2個圈都唔見有錶賣電腦野就有
作者: adizero    時間: 2009-1-7 21:59
原帖由 pastpaper08 於 7-1-2009 09:43 PM 發表

各位師兄...麗x係邊..我尋日去搵唔到...
行左2個圈都唔見有錶賣電腦野就有

我好樂意為你效勞
如果搭mtr的話, 出觀塘廣場個出口, 到左塘廣場個入口, 就分上下2條樓梯, 我冇記錯ge話, 就係下面果條, 一落去轉右, 行前幾個舖位就係, 係右手面的, 如果冇, 就係上果條樓梯, 位置一樣

登錄/註冊後可看大圖

作者: pastpaper08    時間: 2009-1-7 22:18
原帖由 adizero 於 2009-1-7 21:59 發表

我好樂意為你效勞
如果搭mtr的話, 出觀塘廣場個出口, 到左塘廣場個入口, 就分上下2條樓梯, 我冇記錯ge話, 就係下面果條, 一落去轉右, 行前幾個舖位就係, 係右手面的, 如果冇, 就係上果條樓梯, 位置一 ...

唔該晒!!!!聽日再去睇下!!
真係唔該晒!!
作者: adizero    時間: 2009-1-7 23:14
原帖由 pastpaper08 於 7-1-2009 10:18 PM 發表

唔該晒!!!!聽日再去睇下!!
真係唔該晒!!

ching~
睇清楚張單呀, 係2008 nov 18   
果日到而家都未去過lu~    
你去到汁左ge話   唔好話我呀

作者: pakcb    時間: 2009-1-7 23:34
放心...未執
你今日唔見...因為星期三...佢休息
因為我差唔多日日都會去...因為返工會經

p.s. 介紹埋你睇個post 先
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2605&extra=&page=1

作者: adizero    時間: 2009-1-7 23:57
原帖由 pakcb 於 7-1-2009 11:34 PM 發表
放心...未執
你今日唔見...因為星期三...佢休息
因為我差唔多日日都會去...因為返工會經

恭喜恭喜仲未汁~ 我都係果樹買呢隻, HK$150 黃色
作者: pastpaper08    時間: 2009-1-8 00:13
白色大食店正門對正的...國產影音店(國產)
橙色大食店後門個間電腦店(tdk)
橙色大食店後門個間電腦店同$28同一間(philip)

唔好意思..我唔係幾明
咩係橙色同白色大食店..
作者: pakcb    時間: 2009-1-8 01:03
原帖由 pastpaper08 於 2009-1-8 00:13 發表
白色大食店正門對正的...國產影音店(國產)
橙色大食店後門個間電腦店(tdk)
橙色大食店後門個間電腦店同$28同一間(philip)

唔好意思..我唔係幾明
咩係橙色同白色大食店..

去到一睇就明...有邊間大食店係白色...有邊間係橙色
去到你一定明...我估好多ching 唔去都明...嘻
作者: pastpaper08    時間: 2009-1-8 20:53
原帖由 pakcb 於 2009-1-8 01:03 發表

去到一睇就明...有邊間大食店係白色...有邊間係橙色
去到你一定明...我估好多ching 唔去都明...嘻

好,唔該晒!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 21:54

我都買左拉~~

我晌屯門市廣場X德鐘錶買,佢無標價錢,好似晌羅湖城買野咁,開價230~~

我話:"嘩!貴出面好多喎!"佢問我睇幾錢,我話180囉,佢二話不說話你係要即刻做俾你~~

唔係幾中意呢種生意手法,不過要搵呢類錶行唔係好多,費時走來走去囉,無咩買貴到就算啦,成交!!

重未識用呀,慢慢研究下先~~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 23:09
個燈仲係用燈膽仔,好原始呀~~

不過舊八就買到計LAP 既錶,真係抵到喊,慳番既錢可以買第D 傢生,好開心~~
作者: 不停向前    時間: 2009-1-11 23:59
請問呢隻表只係KT麗x先賣到咁平?
我都想買返隻, 但平時真係好少去觀塘...
作者: tstcktt    時間: 2009-1-14 11:36
原帖由 adizero 於 2009-1-7 23:57 發表

恭喜恭喜仲未汁~ 我都係果樹買呢隻, HK$150 黃色

請問而家丽X仲有冇呢隻表賣,有什麼顏色?
作者: pakcb    時間: 2009-1-14 12:33
原帖由 tstcktt 於 2009-1-14 11:36 發表

請問而家丽X仲有冇呢隻表賣,有什麼顏色?

今日星期三...佢無開
所以幫唔到你睇
作者: tstcktt    時間: 2009-1-14 15:15
原帖由 pakcb 於 2009-1-14 12:33 發表

今日星期三...佢無開
所以幫唔到你睇

在大除夕(31/12)專登洗開老婆帶兩個女去Megabox睇戲,自己走去丽X看,誰知星期三關了門,小弟很少去觀塘,所以麻煩師兄幫忙。
作者: pakcb    時間: 2009-1-14 15:26
你那天會得閒去買?
我當天或前一天幫你看吧

太早看也無用...會賣晒呢
作者: tstcktt    時間: 2009-1-14 15:31
原帖由 pakcb 於 2009-1-14 15:26 發表
你那天會得閒去買?
我當天或前一天幫你看吧

太早看也無用...會賣晒呢

我唸要年卄八(23/1)開始放假才可以去買
作者: pakcb    時間: 2009-1-14 15:32
咁我未必幫到了...我年廿九開始放假....初八先開工
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-14 15:37
其實我估大部份小型錶行都有,我搵第一間得W-753 無752,第二間就買到啦,價錢方面細錶行可以講價,如果差十元八塊俾佢賺囉,走來走去好sai 時間,車錢都蝕埋~~
作者: tstcktt    時間: 2009-1-14 15:40
標題: 回復 45# 的帖子
麻煩師兄這一兩天有時間看就算,如果賣晒我會考虑買其他。
作者: tstcktt    時間: 2009-1-14 15:48
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-14 15:37 發表
其實我估大部份小型錶行都有,我搵第一間得W-753 無752,第二間就買到啦,價錢方面細錶行可以講價,如果差十元八塊俾佢賺囉,走來走去好sai 時間,車錢都蝕埋~~

之前想找STR-201去了信和,紅磡,德福等都找不到,找相熟鋪頭訂都不得,因為己经不出。所以知道麗X有,寧願去遠的好過四圍搵。
作者: pakcb    時間: 2009-1-14 16:17
原帖由 tstcktt 於 2009-1-14 15:40 發表
麻煩師兄這一兩天有時間看就算,如果賣晒我會考虑買其他。

無所謂...我差唔多日日都會行過的
作者: timothywongtw    時間: 2009-1-14 16:46
如果樓主唔怕貴,你去尖沙咀海港城嗰間NEW BALANCE,
嗰度CASIO乜錶都有........
作者: 不停向前    時間: 2009-1-14 18:22
我尋日去左觀塘, 買左隻黑表帶, 表底藍色邊, $150, 佢話最後一隻
另外兩隻色仲有
作者: tstcktt    時間: 2009-1-15 10:31
原帖由 不停向前 於 2009-1-14 18:22 發表
我尋日去左觀塘, 買左隻黑表帶, 表底藍色邊, $150, 佢話最後一隻
另外兩隻色仲有

請問另外兩隻是甚麼顏色?
作者: pakcb    時間: 2009-1-15 11:28
佢成日都返貨的
所以...問黎都無用

我就記得有
紅藍黃黑
作者: pakcb    時間: 2009-1-15 14:57

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

食飽飯返黎...同大家報告一下以上呢隻觀塘仲有乜色

暫時得返兩色
全部都係面係銀色
1)底殼係...黃色...黑色膠帶
2)底殼係...黑色...藍色膠帶

作者: 711MF    時間: 2009-1-15 15:03
作者: pakcb    時間: 2009-1-15 15:17
原帖由 711MF 於 2009-1-15 15:03 發表
pakcd 兄 :
係唔係九龍灣.  麗x 果間啊

Sorry ... 我去開...觀塘
作者: 711MF    時間: 2009-1-15 15:23
作者: tstcktt    時間: 2009-1-15 15:34
標題: 回復 54# 的帖子
Thank You pakcb Ching!
作者: pakcb    時間: 2009-1-15 15:38
原帖由 711MF 於 2009-1-15 15:23 發表

觀塘  那間??,  係唔係#29  果到有

BINGO ~
作者: 711MF    時間: 2009-1-15 18:04
作者: cc    時間: 2009-1-15 22:05
作者: 711MF    時間: 2009-1-15 22:31
作者: running-sue    時間: 2009-1-15 22:53
弊, 眼花睇極都唔明........即係這款錶 (圖54) 用作沖圈?  可唔可以計到packing呀?
作者: 711MF    時間: 2009-1-15 22:57
作者: running-sue    時間: 2009-1-15 23:04
原帖由 711MF 於 2009-1-15 22:57 發表

sue 留意post  1#有寫功能

唯獨唔明 "定速器功能" 即係乜東東?hgjD088" />" />hj
作者: 711MF    時間: 2009-1-15 23:13
作者: running-sue    時間: 2009-1-15 23:15
原帖由 711MF 於 2009-1-15 23:13 發表

sue:
   要搵d 用緊 嘅 c hing / ctse  講解你知啦...

哦, 明白, 有勞7ching, 咁我響度等一等啦.....
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 00:04

嘩....好強呀!$450--->$180
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-16 00:13
原帖由 running-sue 於 2009-1-15 23:15 發表

哦, 明白, 有勞7ching, 咁我響度等一等啦.....hgj091" />" />hj

未用過,睇user's guide 寫係輸入步頻同埋步距,佢會依照呢兩個數據定時晌,幫你keep 住個pacing 跑~~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-3 19:14
屯門市中心行了許多間都沒有casio計lap錶, 觀塘麗晶賣Casio$150膠帶果款, 竟然賣$238!
找到有一款中細隻Timex可計30個lap, 有四色: 黑, 紅, 黃, 粉綠, 顏色好靚好鮮艷, 不過就唔多鐘意個款.
Casio STR600有四個色, 50lap, 三種計法適合玩三項鐵人, 唔啱小妹, 師兄帶應該好睇.

最終, 觀塘麗晶買了呢款Casio752D-1AVDF-2925, 60laps, $170鋼帶, 同款膠帶$150另有四個色.
p.s. 麗晶改了休星期日.

作者: cc    時間: 2009-2-3 23:06
作者: kwong_lc    時間: 2009-2-3 23:58
係度多謝咁多位ching和ctse先,自小弟隻lap錶壞左,想買返隻好耐,
連鎖店唔係冇,不過nike多,下下$6-700,唔係咁值,其它地方好難搵,
宜家終於搵到間又平又靚既,等我得閒去整返隻。
作者: pakcb    時間: 2009-2-4 16:21
今日觀塘店好多色都仲有
金屬帶都有
作者: 711MF    時間: 2009-2-4 16:26
作者: pakcb    時間: 2009-2-5 11:02
原帖由 711MF 於 2009-2-4 16:26 發表

金屬帶款,有冇圖睇睇,?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

同膠帶功能應該完全相同...只係錶帶唔同物料

作者: 711MF    時間: 2009-2-5 11:18
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-5 11:21
原帖由 叮叮噹 於 2009-2-3 19:14 發表
屯門市中心行了許多間都沒有casio計lap錶, 觀塘麗晶賣Casio$150膠帶果款, 竟然賣$238!
找到有一款中細隻Timex可計30個lap, 有四色: 黑, 紅, 黃, 粉綠, 顏色好靚好鮮艷, 不過就唔多鐘意個款.
Casio STR600有四個色 ...

好似好令喎~~

重唔重架?搞到想買多只添...
作者: pakcb    時間: 2009-2-5 12:18
百幾蚊...十年電...我都覺好抵玩
如果我未買都有機會揀佢
作者: gogorunner    時間: 2009-2-5 18:01
你地是不是講緊這幾隻?

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b9737462

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115650473

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b7846167

如果真是,團購會更加便宜!
作者: pakcb    時間: 2009-2-5 18:17
原帖由 gogorunner 於 2009-2-5 18:01 發表
你地是不是講緊這幾隻?

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b9737462

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115650473

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b784 ...

就咁買都平過佢呢d網上拍賣

就咁買先百五蚊..又唔使夾時間交收又唔使收錢..又唔使煩
團購可以平到幾多先?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-6 00:40
原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-5 11:21 發表
好似好令喎~~
重唔重架?搞到想買多只添...

係男裝錶, 但唔重喎! 百幾銀有60laps, 相當低玩.
如果阿Dee會玩三項, 可以考慮Casio STR600, 三種計法, 50laps, $360, 個款比較型仔.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-6 00:42
原帖由 gogorunner 於 2009-2-5 18:01 發表
你地是不是講緊這幾隻?

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b784 ...

訂價重貴過門市買, 又要就時間約取貨.

團體訂幾多隻有折扣, 幾多折先?
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-6 09:41
原帖由 叮叮噹 於 2009-2-6 00:40 發表

如果阿Dee會玩三項, 可以考慮Casio STR600, 三種計法, 50laps, $360, 個款比較型仔.

呢只?
我手瓜long 好細,太大唔好睇,得閒去試試先~~
觀塘麗晶D 卡西歐係咪好齊款架?如果係可以一次去睇晒~~

http://i189.photobucket.com/albums/z315/GillsAgito/watch/casio_str600.jpg
作者: ken    時間: 2009-2-6 14:38
原帖由 叮叮噹 於 2009-2-6 00:40 發表

我都買左STR600,$360觀塘麗晶,50 lap,錶面有太陽能接收板
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-6 17:58
原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-6 09:41 發表

呢只?
我手瓜long 好細,太大唔好睇,得閒去試試先~~
觀塘麗晶D 卡西歐係咪好齊款架?如果係可以一次去睇晒~~

http://i189.photobucket.com/albums/z315/GillsAgito/watch/casio_s ...

係呀! 有幾個師兄買了str-600, 你可以留意下, 幾好睇架!
作者: pakcb    時間: 2009-2-6 20:17
如果平時都會帶就買 str-600 都幾好睇
但如果只係跑步先會帶的話...買百五個隻就算吧

作者: MT    時間: 2009-2-11 09:20
請問麗晶收幾點架? 今日開唔開?
作者: pakcb    時間: 2009-2-11 09:38
原帖由 SuperMT 於 2009-2-11 09:20 發表
請問麗晶收幾點架? 今日開唔開?

觀塘店以前就逢星期三休息
不過有ching報過料好似話改左星期日先休
一陣食晏行開幫你睇下佢有無開
作者: MT    時間: 2009-2-11 09:49
原帖由 pakcb 於 2009-2-11 09:38 發表

觀塘店以前就逢星期三休息
不過有ching報過料好似話改左星期日先休
一陣食晏行開幫你睇下佢有無開

唔該ching
麻煩幫我睇埋有咩色同幾點收工
唔該哂
作者: pakcb    時間: 2009-2-11 15:07
  唔使客氣順手啫

今日佢有開
問左佢話收八點
一百五十蚊個款好齊色..要乜有乜
一百八十蚊金屬帶有貨
三百五太陽能我就見好似得白色
仲仲有幾款測心跳的都返左貨...仲見有新色的
作者: MT    時間: 2009-2-11 21:38
唔該哂ching
今日買左$150
作者: pakcb    時間: 2009-2-11 21:50
唔使客氣

記得今日有人幫過你
他日你要幫返人呀

作者: MT    時間: 2009-2-11 21:53
原帖由 pakcb 於 2009-2-11 21:50 發表
唔使客氣

記得今日有人幫過你
他日你要幫返人呀

一定一定
作者: B    時間: 2009-2-12 11:21
我都買0左呢隻呀~ 不過講價講到口水乾都要 $210 呀~
作者: cc    時間: 2009-2-12 11:39
作者: B    時間: 2009-2-12 14:20
原帖由 cc 於 2009-2-12 11:39 發表

如果我無記錯....觀塘係150喎~hgjD088" />" />hj
但我0係深水步黃金買呀~
作者: mop    時間: 2009-2-12 21:32
我今日係觀塘買左
150蚊有4隻色
170蚊金屬帶就得1隻

我試過膠帶放得耐老化斷左,所以我買金屬既
有一隻錶
一張單
一張保用證
一本說明書
一個黑色用黎袋住錶既袋 (因為佢係無包裝既)

個姐姐幫我較埋隻錶帶個size,真係幾好人,較左幾次都好好禮貌
作者: kwong_lc    時間: 2009-2-13 12:15
我早幾日都買左,服務真係好好,早前賣晒得display,
佢專登拿出來比我睇,覺得有少少花唔要,佢都冇嬲,仲
話星期二返貨,比埋電話我叫我打電話confirm。
作者: billy_yau    時間: 2009-2-16 12:00
個個都讚麗x既服務同埋個價錢真係咁抵, 我都打算揀買呢隻!!
作者: 卓卓    時間: 2009-2-16 18:50
看來此錶可購性極高,唔知長跑網各版主會否打算搞團購的呢?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2