香港長跑網 - 長跑長友

標題: 新人,報到報到!!! [打印本頁]

作者: kandis    時間: 2008-11-10 22:56
標題: 新人,報到報到!!!
大家好!!!今年第一次參加渣打, 細細地,玩住10k先!!
唔知石門10k full左未呢? 報黎練習好嗎?? 不過唔知果到0係邊?
其實跑10k 應該幾時快幾時慢架?? 好多問題tim~所以加入黎跟大家學下野!多多指教啊~~~
作者: di692    時間: 2008-11-10 23:16
welcome kota!!
作者: 龜速行    時間: 2008-11-10 23:19
welcome welcome

kota c hing \ c tse

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

在哪裏跑開?除渣打之外最近有沒有報比賽?

c hing\c tse 報左 10k 哪一組?

add oil ar !!

作者: di692    時間: 2008-11-10 23:20
原帖由 kota 於 2008-11-10 22:56 發表
大家好!!!今年第一次參加渣打, 細細地,玩住10k先!!
唔知石門10k full左未呢? 報黎練習好嗎?? 不過唔知果到0係邊?
其實跑10k 應該幾時快幾時慢架?? 好多問題tim~所以加入黎跟大家學下野!多多指教啊~~~

2008.12.07 石門10k主辦:香港馬拉松推廣社
日期:2008年12月7日(星期日)
起跑時間:上午8:30
距離:10公里
比賽路線:沙田石門 > 亞公角 > 香港科學園 > 亞公角 > 石門
截步報名日期:2008年11月24日
報名費用:$120另加$100晶片按金

作者: kandis    時間: 2008-11-10 23:36
原帖由 龜速行 於 2008-11-10 23:19 發表
welcome welcome

kota c hing \ c tse

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

在哪裏跑開?除渣打之外最近有沒有報比賽?

c hing\c tse 報左 10k 哪一組?

add oil ar !!

小妹在九龍仔跑, 不過果到有時都幾黑......
10k    6點出發, 你地呢???
作者: kandis    時間: 2008-11-10 23:46
標題: 回復 3# 的帖子
小妹在九龍仔跑, 不過果到有時都幾黑......
10k    6點出發, 你呢???
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-10 23:48
歡迎師姐加入長跑網的大家庭!
有時間入去女跑手區留言打個招呼.
作者: kandis    時間: 2008-11-10 23:56
標題: 回復 7# 的帖子
我見到你個日誌呀~~~
你買左新跑鞋呀!!!我都諗住買反隻錶計圈speed呀~~有冇好介紹呀?
作者: 龜速行    時間: 2008-11-11 00:04
kota  c tse

小弟膽粗粗報左第一次渣打半馬

半程馬拉松1組上午7時10分起跑

c tse  6點出發

到時可能一路跑一路看日出

go go let's go

作者: kandis    時間: 2008-11-11 00:14
有日出睇咁好!!!!
半馬我跑過一次了!!!半死的回到終點!!!
不過我都想出年跑到全馬, 希望限時內完成, 唔會俾人叫上車啦
作者: kandis    時間: 2008-11-11 00:16
唔理你地跑幾多k,大家都要俾心機呀~~~
作者: 龜速行    時間: 2008-11-11 00:19
yes  c tse

"大家都要俾心機呀"X 2
作者: 曲奇    時間: 2008-11-11 00:54
俾心機,ctse!
同時歡迎你的加入~~
作者: kenneth    時間: 2008-11-11 10:48
作者: 瘋瘋    時間: 2008-11-11 10:51
作者: oscar    時間: 2008-11-11 12:19
作者: running-sue    時間: 2008-11-11 14:09
歡迎你多多指教呀
作者: cu83    時間: 2008-11-12 22:40
我都係今年第一次參加渣打, 都係10k, 不過我係 5:30 起跑, 多多指教呀
作者: cu83    時間: 2008-11-12 22:42
原帖由 kota 於 11-11-2008 00:14 發表
有日出睇咁好!!!!
半馬我跑過一次了!!!半死的回到終點!!!
不過我都想出年跑到全馬, 希望限時內完成, 唔會俾人叫上車啦

原來 c-tse 係高手
作者: kandis    時間: 2008-11-14 00:20
原帖由 kenneth 於 2008-11-11 10:48 發表

歡迎﹗歡迎﹗日後多多指教。

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1441&extra=page%3D1

STR201 & STR600 都可以考慮,詳情以上網址﹗

oh~~~$270, 好抵玩啊~~~等我去觀塘搵下間舖先~~謝謝你們
作者: kandis    時間: 2008-11-14 00:21
原帖由 cookie97 於 2008-11-11 00:54 發表
俾心機,ctse!
同時歡迎你的加入~~

好高興認識你們 多多指教
作者: kandis    時間: 2008-11-14 00:28
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-11-11 10:51 發表
師姐妳好, 歡迎呀, STR600幾方便呀, 都幾平呀!
九龍仔一大圈幾長架(計埋運動場外圍),好耐以前間唔中有跑九龍仔, 都係一圈起,2圈止乍.

哈哈哈~~~~~我前日只能跑8個圈!!!!!!!! 因為我只係跑運動場外圍...........(諗起都擔心!!!! 400m x  8=  4k都冇.....,點參加10k喎 )
作者: kandis    時間: 2008-11-14 00:31
原帖由 running-sue 於 2008-11-11 14:09 發表
歡迎你多多指教呀

suesue, 你隻貓好可愛,令我都想放張貓相上來
作者: kandis    時間: 2008-11-14 00:43
原帖由 cu83 於 2008-11-12 22:42 發表

原來 c-tse 係高手

你見唔到我個""  &  "希望"  
我都未經歷過渣打0既長命斜,口氣自然大, 今日睇左大家既留言,先知隊道果段好辛苦, 全馬........都係諗清楚好d~         

請問香港係咪just 渣打有全馬跑?
作者: blurmax    時間: 2008-11-14 08:31
請問香港係咪just 渣打有全馬跑?

No, there is another FM - China Coast Marathon and Half Marathon held by AVOHK

http://www.avohk.org

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2