香港長跑網 - 長跑長友

標題: 祝賀長跑網成立一周年,今天也是tslney CHing生日,祝生日快樂! [打印本頁]

作者: ckleung    時間: 2008-11-11 09:19
標題: 祝賀長跑網成立一周年,今天也是tslney CHing生日,祝生日快樂!
今天是長跑網成立一周年,願長跑長有 & 友!

也是 tslney CHing的生日,祝生日快樂!

多謝速行兄,在兩個月前預製的蛋糕。
[attach]3095[/attach]
作者: running-sue    時間: 2008-11-11 09:26
祝長跑網 (會員指數) 快高長大
tslney ching happy birthday!
作者: 711MF    時間: 2008-11-11 09:31
作者: nc    時間: 2008-11-11 09:40
祝長跑網1歲生日快樂, 快高長大, 身壯力健

另也祝tslney ching生日快樂, 長跑長有
作者: kenneth    時間: 2008-11-11 09:42
作者: saki    時間: 2008-11-11 09:43
祝長跑網1歲生日快樂, 會員人數繼突破一千後, 好快又突破一萬!!!!!!!

也祝tslney ching生日合皮!!!!!!
作者: 瘋瘋    時間: 2008-11-11 09:44
作者: 龜速行    時間: 2008-11-11 09:53
祝長跑網快高長大

長跑長友

tslney c hing

生日快樂

長跑長友

( ck c hing 不用客氣)
作者: 曲奇    時間: 2008-11-11 09:56
祝長跑網&  tslney c hing 生日快樂...
希望長跑網愈來愈多會員..
作者: 力    時間: 2008-11-11 09:58
祝長跑網 & tslney ching 生日快樂!

作者: 瘋瘋    時間: 2008-11-11 11:46
作者: oscar    時間: 2008-11-11 11:49
作者: redred    時間: 2008-11-11 13:33
長跑網生日快樂,長跑長做做長有

另祝tslney CHing 生日快樂, 身體健康,開開心心
作者: blurmax    時間: 2008-11-11 13:43

祝長跑網 (會員指數) 快高長大
tslney ching happy birthday!

X 2

作者: 慢子 Wilson    時間: 2008-11-11 16:28

登錄/註冊後可看大圖

作者: Alfred    時間: 2008-11-11 17:42
祝長跑網生日快樂,各位師姐師兄長跑長友
作者: allanccl    時間: 2008-11-11 18:07
長跑網生日快樂! 多謝各位版主、管理員的辛勞貢獻!
祝各位師兄師姐長跑長友,長跑網會員與日俱增!
作者: =chairman=    時間: 2008-11-11 21:07
長跑網一歲喇 ~~ 祝長跑網生日快樂!亦祝 tslney ching 生日快樂 ~~
今日真係值得慶祝 ~ 真開心 ~
作者: ChARsoN    時間: 2008-11-11 21:31

作者: 艾莉絲•韋    時間: 2008-11-11 21:54
tslney 生日快樂

長跑網 ~ 人流愈來愈多
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-11 23:31

幸苦創版人,各位管理員及版主.

作者: cu83    時間: 2008-11-16 12:04
Happy Birthday!!!

長跑長有, 越跑越好氣
作者: tslney    時間: 2009-3-24 17:21
呢個帖係咪講緊我?
作者: spmho    時間: 2009-3-24 17:27
原帖由 tslney 於 2009-3-24 17:21 發表
呢個帖係咪講緊我?

係....好耐無見你上黎啦喎
作者: tslney    時間: 2009-3-24 17:41
原帖由 stanleyhpm 於 2009-3-24 17:27 發表

係....好耐無見你上黎啦喎

邊個話我11月11日生日 = =?
作者: tslney    時間: 2009-3-24 17:42
我係岩岩向google 打自己個名
見到呢條link先醒起有個咁ge網
作者: cu83    時間: 2009-3-24 20:37
祝 ~長跑網~ 快高長大, 人流愈來愈多!
祝 tslney c-hing 生日愉快, 長跑長友!
作者: 亞平    時間: 2009-3-24 22:06
噢~~長跑網一年啦!大個仔啦...好生生性性啦...快高長大.....讀好D書..至有前途架....

tslney師兄原來同長跑網一同誕生架...可喜可賀......謹祝2位生日快樂!
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-24 22:22

作者: nc    時間: 2009-3-24 22:38
以上3位ching係咪攪錯了... 11/11才是長跑網生日呢. tslney ching好似是幾個月以來的今天才看到這個post

n個月前的post 誤導了各位ching, 真係唔巧意思
作者: cc    時間: 2009-3-24 23:10
作者: water_ho8538    時間: 2009-3-24 23:18
TSLNEY CHING 生日快樂!!!
長跑網 人氣急升
作者: 亞平    時間: 2009-3-24 23:19
原帖由 nc 於 2009-3-24 22:38 發表
以上3位ching係咪攪錯了... 11/11才是長跑網生日呢. tslney ching好似是幾個月以來的今天才看到這個post

n個月前的post 誤導了各位ching, 真係唔巧意思

唔係掛....收番D賀詞先....好魚丫....嘻嘻
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-25 00:03
原帖由 亞平 於 2009-3-24 23:19 發表

唔係掛....收番D賀詞先....好魚丫....嘻嘻

平ching 老點!!! 好魚呀好魚呀...

平ching 快D去自隊兩個全馬謝罪 !!!
作者: 亞平    時間: 2009-3-25 00:39
原帖由 kcchu 於 2009-3-25 00:03 發表

平ching 老點!!! 好魚呀好魚呀...

平ching 快D去自隊兩個全馬謝罪 !!!

小弟都係俾上面幾位師兄誤導架..唔駛自對2個,約埋樓上幾條魚,接龍就可以玩晒2個全馬...
作者: ckleung    時間: 2009-3-26 16:37
原帖由 tslney 於 2009-3-24 17:41 發表

邊個話我11月11日生日 = =?

是 CHING 在2008年8月22日21:39時,自己講的。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1639&page=2#pid30363
[attach]5887[/attach]
作者: allanccl    時間: 2009-3-26 22:09
原帖由 ckleung 於 2009-3-26 16:37 發表

是 CHING 在2008年8月22日21:39時,自己講的。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1639&page=2#pid30363

ck 兄好野!  終於水落石出啦。 搞到我地一頭霧水,但係點解佢而家又話唔係十一月十一日生日既呢??
作者: 亞平    時間: 2009-3-26 22:59
CK兄,隻腳好番未?唔好忘記有件初係我度呀!
作者: ckleung    時間: 2009-3-27 12:49
標題: 回復 38# 的帖子
多謝平兄關心。現在還未拆石膏,要到下月17號再照X-RAY,如果無事,就可以拆了。

之後相信要做物理治療,重新學行,至於跑步恐怕要過多幾個月後才可以。想不到扭一扭,攪到咁大劑。

記得有一件背心放在平兄處,待小弟拆了石膏後,可以自由行動時,再約大家聚會。唔該晒!
作者: tslney    時間: 2009-3-27 16:23
e.... 我都唔知點解會係咁ge....
我明明係寫nov 1 ....
作者: kenneth    時間: 2009-3-27 16:54
作者: tslney    時間: 2009-3-27 17:40
哈哈!
我都同大家講番下
我一年前ge目標咪就係話今年校運ge
講番個時間俾大家聽
3000: 11分37
1500: 5分07

還山跑:
1700米 : 4分43

剩係3000第一, 其餘衰曬, 得第二...
作者: 支旦    時間: 2009-3-28 21:07
原來一歲大,係到祝長跑長友,生日快樂
作者: ckleung    時間: 2009-3-29 12:30
標題: 為免各位再生誤會,暫時凍結此帖,直至2009年11月11日為止。請諒!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2