香港長跑網 - 長跑長友

標題: 第一屆吳哥帝國馬拉松2014 [打印本頁]

作者: cyrilchu    時間: 2014-5-15 11:07
標題: 第一屆吳哥帝國馬拉松2014
第一屆吳哥帝國馬拉松2014:

大會網址: http://www.angkorempiremarathon.org/?popup=1

有冇興趣?

作者: wlau    時間: 2014-5-15 12:48
國泰假期好似仲有..

作者: cyrilchu    時間: 2014-5-15 14:12
wlau 發表於 2014-5-15 12:48
國泰假期好似仲有..

早前個post好多嘢官網未有.
係呀國x重有,美x跟本晨早滿了.
太早未有假呀!

作者: mouandmou    時間: 2014-12-24 00:59
各位,我想問下,呢個比賽通常係幾時開始報名架?
作者: cyrilchu    時間: 2014-12-29 12:33
有2個,一個12月,一個8月,你上美和可以揾到資料
作者: mouandmou    時間: 2014-12-30 13:17
cyrilchu 發表於 2014-12-29 12:33
有2個,一個12月,一個8月,你上美和可以揾到資料

唔該ching. 留意下先。
作者: mouandmou    時間: 2015-1-23 02:11
各位 ching/ctse,我見到個網寫住有得報名了,不過好似衹是俾泰國同新加坡報名?
到底嗰兩條連結有咩分別?曾經參加過嘅ching/ctse可否解答我的疑問?謝謝。
作者: cyrilchu    時間: 2015-1-26 11:03
mouandmou 發表於 2015-1-23 02:11
各位 ching/ctse,我見到個網寫住有得報名了,不過好似衹是俾泰國同新加坡報名?
到底嗰兩條連結有咩分別? ...

上年好似唔見有2條link,你可以Email問大會,我地跟馬拉松團,去唔係自己入官網報.
作者: mouandmou    時間: 2015-1-28 19:37
cyrilchu 發表於 2015-1-26 11:03
上年好似唔見有2條link,你可以Email問大會,我地跟馬拉松團,去唔係自己入官網報. ...

謝謝ching,已經send email去問了。沒有回覆。
因爲佢都出咗個報名一段時間了,但是美X都仲未有得報名,怕會滿。
作者: 小叻    時間: 2015-1-29 16:05
mouandmou 發表於 2015-1-28 19:37
謝謝ching,已經send email去問了。沒有回覆。
因爲佢都出咗個報名一段時間了,但是美X都仲未有得報名, ...

應該佢係搵咗兩個唔同的比錢網站去幫佢攪報名, 有啲會可提供訂酒店服務, 你自己睇睇邊個好D咪報囉!
泰國果個網站是好多比賽, 如曼谷馬, 布吉馬, 芭堤雅馬都是佢做報名!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2