香港長跑網 - 長跑長友

標題: 沙田跑友報到 [打印本頁]

作者: swyyeung    時間: 2008-11-18 09:19
標題: 沙田跑友報到
我已跑了兩年步, 跑10K大概用52分, 之前跑 香港長跑會半馬2008, 用了兩個鐘頭零兩分半, 希望跑10K在50分樓下, 跑渣打全馬在4個鐘頭之內. 請大家多多指教
作者: chris    時間: 2008-11-18 09:35
嘩, 又一位沙田師兄
仲要係勁果隻 .... welcome
作者: 瘋瘋    時間: 2008-11-18 09:39
作者: nc    時間: 2008-11-18 09:46
welcome welcome yeung ching

努力加油呀
作者: 龜速行    時間: 2008-11-18 09:58
welcome welcome

swyyeung c hing

c hing "強" ar

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

c hing 在哪裏跑開?報渣打全馬渣打全馬?

作者: running-sue    時間: 2008-11-18 12:20
歡迎你呀!!
作者: sleung2002hk    時間: 2008-11-18 12:36
welcome~~沙田係熱門跑場~~一定會有好多師兄跑~~岩晒你
作者: swyyeung    時間: 2008-11-18 12:38
我在沙田跑開, 星期一, 三晚上九點幾巳開跑, 之前在九龍仔公園做測試, 見到很多長跑網的人跑, 那次用了22分42秒完成, 各位ching用什麼時間.
作者: cu83    時間: 2008-11-18 14:28
歡迎! 歡迎! 又多一位快腳加入香港長跑網!
此網正訂制新款跑衣,如有興趣可到下列連結睇?:
https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
長跑長友
作者: tomcat    時間: 2008-11-19 00:56
歡迎!歡迎!沙田 yeung ching,
沙田真係長跑之區.我相信城門河兩岸的環境是大家選擇住在沙田重要因素.
每年秋,冬沿河兩岸跑或散步都是最舒服,尤其是早上,太陽初升時.
作者: 興記J-run    時間: 2008-12-10 16:51
tomcat c-hing,

你早上咩時間跑呀? 我習慣早上約6:45分在划艇會起跑, 唔知有冇機會碰頭呢?
作者: tomcat    時間: 2008-12-11 00:12
原帖由 Jrun2009 於 2008-12-10 16:51 發表
tomcat c-hing,

你早上咩時間跑呀? 我習慣早上約6:45分在划艇會起跑, 唔知有冇機會碰頭呢?

我不定期通常7:00後第一城橋,向各馬場雙橋跑折回車公廟回第一城10k,
第時着長跑網衫跑見到打招呼!
作者: 興記J-run    時間: 2008-12-11 18:14
tomcat C-hing,
好! 我等緊件長跑網衫...好心急

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2