香港長跑網 - 長跑長友

標題: 一個長跑新仔 [打印本頁]

作者: stephen486    時間: 2008-11-19 18:51
標題: 一個長跑新仔
本人13years old,讀長天所以對長跑有d熟識,今年入左長跑隊,5400m跑33分16,參加左unicef,請大家多多指教
作者: 龜速行    時間: 2008-11-19 19:09
welcome welcome

stephen486 小 c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

stephen486 參加左聯合國10K\半馬??

小弟都參加10K!

到時見到大班綠衣跑手,

走來 say hello &影大合照 ar

長跑長友

作者: cu83    時間: 2008-11-19 19:25
歡迎! 歡迎! 又多一位快腳加入香港長跑網!  
香港長跑網新款跑衣終於面世了 截止訂購日期: 27/11/08 (星期四)
背心每件HK$100 (XS, S, M, L, XL)
短T-shirt每件HK$110 (XS, S, M, L, XL)
供應商提供 T 的最少訂貨數量要有100件,如果最終距離100件的數差太遠,可能須要考慮放棄做T。
現距離截止訂購日期: 27/11/08 (星期四) 倘餘七日,大家快踴躍訂啦
我訂咗喇,你訂咗未呀?

香港長跑網新款跑衣訂購區
[url=https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2308&extra=page%3D1[/url]

作者: ChARsoN    時間: 2008-11-19 19:30
hihi~
長天? 聽講話長跑好勁喎
加油喇~
作者: blurmax    時間: 2008-11-19 20:50
Welcome to LongRun.hk!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: stephen486    時間: 2008-11-19 21:20
多謝咁多位咁支持我,我報左unicef 10k,雖然我地學校伴跑衫都係綠色,但係我都會剖長跑長友跑衫
作者: nc    時間: 2008-11-19 21:58
原帖由 stephen486 於 2008-11-19 21:20 發表
多謝咁多位咁支持我,我報左unicef 10k,雖然我地學校伴跑衫都係綠色,但係我都會剖長跑長友跑衫

歡迎你呀 小ching 從小練長跑, 前途無可限
作者: running-sue    時間: 2008-11-19 22:00
歡迎你呀
作者: 上水馬王    時間: 2008-11-19 22:22
GOOD~年青有為!
作者: =chairman=    時間: 2008-11-20 22:11
歡迎閣下!看來長跑網愈來愈多年青跑手了 ~
作者: Mr.Bus    時間: 2008-11-20 22:17
歡迎歡迎
作者: 洛虎添    時間: 2008-11-20 22:20
welcome
作者: chris    時間: 2008-11-21 10:08
後生可畏 !
加油 !
作者: witchycatcat    時間: 2008-11-21 11:09
welcome!!
我細佬都係係長天畢業....呵呵
作者: oscar    時間: 2008-11-21 11:10

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2