香港長跑網 - 長跑長友

標題: Regarding Compression Tight [打印本頁]

作者: frankie_lui    時間: 2014-10-31 09:41
標題: Regarding Compression Tight
HELLO, 想買多條TIGHT全馬比賽用, 現有SKIN A400, 諗緊CW-X REVOLUTION 定2XU好, 有無CHING用過可比D COMMENT. THANKS!
作者: ritalau    時間: 2014-10-31 11:22
skin A400 功用不大, recovery 還可以, 我從英國郵購, 比較平, 好似HKD600左右
CWX 貴但support 好好多, 我從日本郵購約HKD1,000, 我買generator
2XU 未著過聽聞好薄吓, 冬天著會凍

純個人意見
作者: frankie_lui    時間: 2014-10-31 16:26
ritalau 發表於 2014-10-31 11:22
skin A400 功用不大, recovery 還可以, 我從英國郵購, 比較平, 好似HKD600左右
CWX 貴但support 好好多, 我 ...

Hello, Thanks for your comment.
我都想上試下CWX, 想請問下GENERATOR會唔會太厚? 因為我只係諗住比賽用, 冬天都係用A400算. THANKS

作者: ritalau    時間: 2014-11-1 00:01
generator 會厚, 但support 會好D, 因巳同你tape 晒D位.
如果你本身都跑得快, muscle 有力都唔使著噤厚. 買revolution 都好.
作者: Rick724    時間: 2014-11-1 16:59
推坑~~~仲有個瑞士牌子叫X-BIONIC都可以試下

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2