香港長跑網 - 長跑長友

標題: 小弟昨天收到的渣打紀念品 [打印本頁]

作者: kenneth    時間: 2008-11-25 09:53
作者: 力    時間: 2008-11-25 09:56
How to get it?
作者: 龜速行    時間: 2008-11-25 09:59
wa wa

so good!!

點得到??

作者: kenneth    時間: 2008-11-25 10:03
作者: SimonFai    時間: 2008-11-25 12:23
Wow, it's very nice ! Is it a Teddy Bear ?
cool !!!!
作者: laputa99    時間: 2008-11-25 22:29
The shirt never change.  
作者: spmho    時間: 2008-11-25 23:11
原帖由 kenneth 於 2008-11-25 10:03 發表
點得到...我都唔知,敝司會計部同事昨天交比小弟的,可能是因同渣打業務上聯絡啩。" />" />

你全公司都有架?
作者: 亞平    時間: 2008-11-25 23:17
剛剛問過朋友,佢係渣打銀行做野,都未聽過有呢隻公仔.希望佢有方法可以幫我搵到隻啦.
作者: kenneth    時間: 2008-11-25 23:17
作者: kenneth    時間: 2008-11-25 23:18
作者: 亞平    時間: 2008-11-25 23:23
原帖由 kenneth 於 2008-11-25 23:18 發表

是嗎?咁離奇?" />" />咁要低調d了。" />" />

低調就太遲了,已經通晒天啦,反而師兄你要好好珍藏,好難得有咁珍貴既記念品.
作者: spmho    時間: 2008-11-25 23:31
原帖由 kenneth 於 2008-11-25 23:17 發表

不,得小弟一個有,可能會計部見成間公司得小弟是報了比賽,所以比了小弟。

同我有冇關架?........referee
作者: kenneth    時間: 2008-11-25 23:38
作者: kenneth    時間: 2008-11-25 23:38
作者: ar125    時間: 2008-11-25 23:51
我鍾意呀!
作者: running-sue    時間: 2008-11-26 00:00
個公仔好正呀
作者: 臭男人    時間: 2008-11-26 01:28
同渣打有生意往來
作者: kenneth    時間: 2008-11-26 07:57
作者: 亞平    時間: 2008-11-26 09:44
原帖由 kenneth 於 2008-11-26 07:57 發表

謎﹗可能小弟只在乎個結果,至於過程,小弟都無去考究。

會唔會係渣打馬拉松2009年既大會紀念品,即係每人都有.....發達囉!
作者: kenneth    時間: 2008-11-26 10:11
作者: 亞平    時間: 2008-11-26 11:05
原帖由 kenneth 於 2008-11-26 10:11 發表

不是,應該不關小弟報渣打的事,只是小弟公司某同事,從某途徑得到只公仔後,又知道小弟報了渣打後,送給小弟而已。

唔係呀,我意思係渣打馬拉松每年都有大會紀念品送比每一位跑手,好似前年及舊年都係一個紀念牌,
會唔會今年大手筆改送公仔做紀念品,哈哈,我都知自己係度發緊夢..
作者: kenneth    時間: 2008-11-26 12:59
作者: ngwkd2008    時間: 2008-11-26 13:05
[quote]原帖由 kenneth 於 2008-11-26 12:59 發表

登錄/註冊後可看大圖

其實個牌我都會掉。如果係熊仔,小朋友一定鍾意。

作者: redred    時間: 2008-11-26 13:55
哈哈.好得意呀
ken 兄宜家男仔都玩公仔架咩 ?
作者: cu83    時間: 2008-11-26 14:46
原帖由 亞平 於 25-11-2008 23:17 發表
剛剛問過朋友,佢係渣打銀行做野,都未聽過有呢隻公仔.希望佢有方法可以幫我搵到隻啦.

深圳 A 貨 ???  
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-11-26 14:50
我諗起啦,個公仔會唔會係今年先搞話咩推薦朋友報名既"限量板記念品"呢?
作者: kenneth    時間: 2008-11-26 16:37
作者: 細細個~    時間: 2008-11-26 21:35
個公仔真係好靚呀 ...... 不過我就慘 d

我個大人見到咁靚 , 叫我搵個俾佢 .

唉 ~ 又有排煩啦 !
作者: HIN    時間: 2008-11-28 17:26
標題: 回復 26# 的帖子
好大機會係
作者: cu83    時間: 2008-12-4 22:45
原帖由 細細個~ 於 26-11-2008 21:35 發表
個公仔真係好靚呀 ...... 不過我就慘 d
我個大人見到咁靚 , 叫我搵個俾佢 .
唉 ~ 又有排煩啦 !

Check this out:

[url]http://service.standardchartered.com/cardholder/BonusPointItem.do?lang=Eng&creditCardID=0000010004&bonusCateID=0000010008&bonusPointID=0000027983&district=[/url]

tem Code

登錄/註冊後可看大圖
Description

登錄/註冊後可看大圖
Bonus Points
Required

登錄/註冊後可看大圖
Redemption
Price(HK$)

登錄/註冊後可看大圖
Status

登錄/註冊後可看大圖
Add to Cart
7003A

登錄/註冊後可看大圖
Standard Chartered Marathon Teddy Bear

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
0.0

登錄/註冊後可看大圖
                                    In Stock                                 

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
                     Add to Cart                                 
7003B

登錄/註冊後可看大圖
Standard Chartered Marathon Teddy Bear

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
80.0

登錄/註冊後可看大圖
                                    In Stock                                 

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
                     Add to Cart

作者: kenneth    時間: 2008-12-10 10:55
作者: nc    時間: 2008-12-10 11:03
原帖由 kenneth 於 2008-12-10 10:55 發表
小弟都算幸福了" />" />

好靚呀, 又係送的嗎???
作者: running-sue    時間: 2008-12-10 11:06
ching, 你真係好幸福呀.......
作者: kenneth    時間: 2008-12-10 11:08
作者: running-sue    時間: 2008-12-10 11:13
原帖由 kenneth 於 2008-12-10 11:08 發表
都是會計部同事比小弟的" />" />

同事冇透露來歷咩
作者: kenneth    時間: 2008-12-10 11:16
作者: nc    時間: 2008-12-10 11:28
如果長跑網出2010年跑步坐枱月曆就好喇
作者: kenneth    時間: 2008-12-10 11:36
作者: running-sue    時間: 2008-12-10 11:39
真係可以考慮一o下o番

作者: cu83    時間: 2008-12-19 12:42
原帖由 kenneth 於 10-12-2008 10:55 發表
小弟都算幸福了" />" />

c-hing 肯定係 "跑" 名遠播

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2