香港長跑網 - 長跑長友

標題: 賽後投票=2014.12.31 第一屆樂家除夕跑 [打印本頁]

作者: shogikin    時間: 2014-12-31 12:31
標題: 賽後投票=2014.12.31 第一屆樂家除夕跑
細則: 只供有報名參加跑手投票
以10分為最高

投完票後, 請登出個人評分及就比賽給予簡評或意見,各個細項可因應個人喜好增減
eg: 總分8 (賽道設計8, 賽事安排8, 日期時間9, 紀念品7,收費6,氣氛9)

比賽後數日內開始投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關

作者: shogikin    時間: 2015-1-1 11:48
有聲有色,仲有得食
作者: amd    時間: 2015-1-1 13:35
有手指燈派, 跑完有得食雞翼及棉花糖仲有一罐可樂, 好好玩!
作者: 映兒    時間: 2015-1-1 13:38

sue姐昨晚起跑時跌傷了,祝早日康復.
最衰阿sir來炒牌,要立刻揸走架車,參加唔到賽後party

作者: jam13579    時間: 2015-1-1 14:59
搞得唔錯,又有可樂飲又有野食。仲有人現場唱歌助興。呢個價錢抵玩。
作者: jam13579    時間: 2015-1-1 15:01
塔單問問,我runkeeper計到7.85k,大家gps有幾多k?
作者: acghut    時間: 2015-1-1 18:55
我都係runkeeper,計到7.9k
作者: JkHK    時間: 2015-1-2 07:57
我用 MapMyRun , 7.93 Km
作者: bunbun    時間: 2015-1-2 10:35
amd 發表於 2015-1-1 13:35
有手指燈派, 跑完有得食雞翼及棉花糖仲有一罐可樂, 好好玩!

可惜, 無"樂家"杏仁糖
作者: bunbun    時間: 2015-1-2 10:37
JkHK 發表於 2015-1-2 07:57
我用 MapMyRun , 7.93 Km

暫時, 呢類型, 有趣的滙報

田總、皇者之戰, 大家度出來的, 距離都是over

而其他一般比賽, 大都是距離under

作者: 興記J-run    時間: 2015-1-2 15:02
總分9
賽道設計:9
賽事安排:8 (有危機: 沿途沒有救傷隊當值)
日期時間:9
紀念品:8 (取選手包時有手拍燈,完成賽事有可樂一罐, 雞翼一只及1/3腸仔一條)
收費:7
氣氛:9

作者: 興記J-run    時間: 2015-1-2 15:10
總分9
賽道設計:9
賽事安排:8 (有危機: 沿途沒有救傷隊當值)
日期時間:9
紀念品:8 (取選手包時有手拍燈,完成賽事有可樂一罐, 雞翼一只及1/3腸仔一條)
收費:7
氣氛:9

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2