香港長跑網 - 長跑長友

標題: 網友約跑 - 17/01-09 屯門上斜特訓 [打印本頁]

作者: pwong5618    時間: 2008-11-27 15:42
標題: 網友約跑 - 17/01-09 屯門上斜特訓
網友約跑 - 屯門上斜特訓 元旦補課 post 530#

看到好多屯門 ching,ctse 對改善跑步上鈄路好有興趣,而自己因双膝有舊患在屯門揾到一好個位置,用來衝下斜路改善大腿肌力,都好有效果,雖然跑快重係有心無力,但上斜路就無問題,現在由我來開個 Post 12月份開始直至2001月底渣打前一星期結束,每逢星期 由小弟帶大家到我的基地一齊練下斜路,希望大家練完後,跑渣打時就唔會吡這少少斜路吓度!

屯門 Ching Ctse 周六上斜特訓

日    期: 6-12-2008 31-1-2009 ( 8 )
逢星期
14 : 30 集合及熱身
          15 : 00 開始
          16 : 00 結束
集合地点:屯門湖山遊樂場公園 小食亭
                ( 新屯門中心旁的公園 )
參加人數: 最多 10
    裝: 如天氣太凍或無的話,可以不須穿長跑網綠色戰衣
訓練地点: 在一條約 150米長的油柏路 斜度約30度。

活動內容:每位參加者需由斜路起点住上跑約150米,每位按自己的最快的速度80-90%去跑,完成一次的時間約 40– 50 秒,完成的時間是看參加者的能力不要比較,每位跑至終点後便要慢跑回起点,如夠氣力便行回起点再開始,每人按自己的能力去完成其預算参加的級別,跑完後可在鄰近有條約1000米的小路可來回跑,待身體 cool down。

級別 :

A 級 --------------- 跑10 次上斜 ( 需慢跑回起点重新開始 )
B 級 --------------- 跑8 次上斜 ( 需慢跑或行回起点重新開始 )
C
------------6 次上斜( 需慢跑或行回起点重新開始)
D
------------4 次上斜( 需慢跑或行回起点重新開始)

#
需按自己的最快的速度80-90% 去跑
# Ctse 可減少跑一次

注意事項:
1./ 每人應按自己的能力去完成其預算参加的級別。

2./ 參加者如因未能習慣或未能完成時感到不適的,便應當馬上停止及休息並
通知鄰近的 ching, ctse 給于照顧。

3./ 參加者參加活動頭一、二次後大腿會感到十今酸軟及幸苦,這是正常的,只是體內的乳酸特然增多作怪,因為正常練跑時那部份的肌肉沒有加強訓練過,但在完成了二、三次後身體適應了便沒事,而且在正常跑步時便會感覺到完全不同的力量。

4./ 訓練地点是一條往山的双線行車路,一般情况下很少車輛經過,我以往這時間的經驗一小時內只是得三、四架車輛行駛過,但為了安全參加者需分小組
出發,並需靠左色邊跑上,靠右邊往下,如遇車輛行駛過時,不必緊張驚慌只要繼續性地往前跑並靠邊,速度稍為收慢些便可以。

5./
屯門湖山遊樂場公園籃球場有籠架可存放東西,但需自備鎖頭。
6./
小食亭旁有水機可補充水,小食亭兩側有男女厠及更衣室,參加者跑完后可在此冲身。

第一堂成績 post #119
第二堂成績 post #309
第三堂成績 post #487

Pwong5618 留言
如有興趣參加,請留言報名。
20/6
1.Pwong
2.711
3.kenneth
4.亞平
5.ming
6.叮叮噹
7. Anson
8.Redred
9.艾莉絲. 韋
10.Waiwaibrother

11.patrick
12.HOIHOI

警告及聲明
1.
此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘)
身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2.
本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。
如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3.活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4.若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

5. 參加者的個人保險及安全須自行負責。
作者: 711MF    時間: 2008-11-27 15:46
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 15:46
作者: 亞平    時間: 2008-11-27 15:49
變左第3添...嘻嘻....預埋我!
作者: 細明哥    時間: 2008-11-27 15:51
老四
作者: pwong5618    時間: 2008-11-27 15:59
原帖由 kenneth 於 2008-11-27 15:46 發表
報到﹗PWONG 兄第一次,上麥十至黃泥墩可否?因有 CHING 想看看屯門長跑比賽路線。

嘻!嘻! 跑完特訓再去慢走啦!
作者: redred    時間: 2008-11-27 15:59
pwong ching
跑步初哥(10公里跑45-60分鐘) <<我比初哥還要.....

12月20日我可以開始join ,到時再約實
我都想練大腿肌
作者: witchycatcat    時間: 2008-11-27 16:00
嘩...................
個練習既"玩法"甘複雜既......
作者: 711MF    時間: 2008-11-27 16:01
作者: redred    時間: 2008-11-27 16:04
原帖由 witchycatcat 於 2008-11-27 16:00 發表
個練習既"玩法"甘複雜既......" />" />" />" />fhjfrt
cat cat ctse, 有無興趣呀

我都係諗住去到聽ching 講解先跑
作者: 細明哥    時間: 2008-11-27 16:04
原帖由 pwong5618 於 2008-11-27 15:59 發表

嘻!嘻! 跑完特訓再去慢走啦!
講吓都興奮!!
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 16:10
作者: 亞平    時間: 2008-11-27 16:12
原帖由 ming2884 於 2008-11-27 16:04 發表
講吓都興奮!!

明兄,唔好咁快興奮住,7兄既慢走個慢字,係可圈可點架.
作者: pwong5618    時間: 2008-11-27 16:13
原帖由 witchycatcat 於 2008-11-27 16:00 發表
個練習既"玩法"甘複雜既......" />" />" />" />fhjfrt

貓姐:

有無興趣啊?
荔枝角到屯門 30分鐘,搭59X 入 屯門第二站落車,
行 5分便到公園好方便嫁!

跑完可以去食糖水,知妳餵食!
作者: 細明哥    時間: 2008-11-27 16:17
嚟啦catcat!屯門fans歡迎妳!!
作者: pwong5618    時間: 2008-11-27 16:17
原帖由 redred 於 2008-11-27 15:59 發表
pwong ching
跑步初哥(10公里跑45-60分鐘)  

Welcome !
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 16:18
作者: pwong5618    時間: 2008-11-27 16:24
原帖由 kenneth 於 2008-11-27 16:18 發表

小弟理解如下︰
跑完 - 麥十 13-14k  ---------------------- ( 2 )
特訓 - 湖蝶村沖斜路  ---------------------- ( 1 )
再去慢走 - 可能1公里左右

效果關係,做完 ( 1 ) 至到 ( 2 )
麥+可走長、走短 主要認路就無問題啦!
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 16:30
作者: 711MF    時間: 2008-11-27 17:05
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 17:15
作者: 711MF    時間: 2008-11-27 17:34
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 17:42
作者: 711MF    時間: 2008-11-27 17:45
作者: 亞平    時間: 2008-11-27 17:59
二位勇士,你地真係勇啦,可惜我未放工,未能陪你地一齊癲多次,唯有係屯門湖山遊樂場公園恭候二位凱旋歸來!
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2008-11-27 21:55
wah ~ 好吸引甘war...
不過...cmiu 睇左好耐都唔明
我平日最多都係跑10k,目標係1.11屯門區長跑 PB
cmiu 要20.12 才可以開始跟隊,另1.1 要比賽東北縱走
作者: sleung2002hk    時間: 2008-11-27 22:11
屯門區長跑<====好難pb
我諗會比10k時間慢2-4mins
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 22:59
作者: kenneth    時間: 2008-11-27 23:01
作者: anson    時間: 2008-11-28 00:16
我都想報名呀, 不過跑步初哥個組可能都未達標喎... 因我無正式計過跑10K時間
作者: 亞平    時間: 2008-11-28 00:23
原帖由 anson 於 2008-11-28 00:16 發表
我都想報名呀, 不過跑步初哥個組可能都未達標喎... 因我無正式計過跑10K時間

anson 師姐,波羅山都難唔到你,10k算得乜野呀!
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-28 01:48
wong sir,
第一名ctse報名. 不過去唔足8次啊!
唔知道應唔應付得來.
13/12 撞"尖鼻咀"約跑/踩單車,海鮮團啊!

師姐們,
快快練大腳肌 ,可以修身 ....練好武功可以上斜路過人.

作者: kenneth    時間: 2008-11-28 09:04
作者: kenneth    時間: 2008-11-28 09:07
作者: witchycatcat    時間: 2008-11-28 09:10
原帖由 pwong5618 於 2008-11-27 16:13 發表

貓姐:

有無興趣啊?
荔枝角到屯門 30分鐘,搭59X 入 屯門第二站落車,
行 5分便到公園好方便嫁!

如果我由長沙灣 or 觀塘出發呢...?有咩車岩...?
仲有...我想問下大家:
做埋lee d甘激既特訓,會唔會練到隻腳好似保齡球d樽甘架....(即係好似亞大圍隻美腿甘款...)........

作者: witchycatcat    時間: 2008-11-28 09:11
原帖由 pwong5618 於 2008-11-27 16:13 發表

貓姐:

跑完可以去食糖水,知妳餵食

你咪"抹黑"同誤導我d fans喎..........................

作者: witchycatcat    時間: 2008-11-28 09:12
原帖由 redred 於 2008-11-27 16:04 發表
cat cat ctse, 有無興趣呀

我都係諗住去到聽ching 講解先跑

redred:
甘你係咪去唧...?
作者: witchycatcat    時間: 2008-11-28 09:14
原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 01:48 發表

快快練大腳肌 ,可以修身

叮噹姐:
係真唔係呀...............?
作者: desmond    時間: 2008-11-28 10:05
原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 09:10 發表

做埋lee d甘激既特訓,會唔會練到隻腳好似保齡球d樽甘架....(即係好似亞大圍隻美腿甘款...)........
" />" />" />" />fhjfrt
Cat妹:
長沙灣: 可乘59X,約10分鐘一班車,過屯門公路後第二個站"新屯門中心"或第三站"兆山苑"落;
觀塘: 可於觀塘道乘259D,呢架會疏d,尾二站"新屯門中心"落。
"新屯門中心"落左車個公園唔遠,行5分鐘到,你問d街坊就知架la;
如59X"兆山苑"站落公園就係個站隔離tim。
作者: pwong5618    時間: 2008-11-28 10:21
原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 09:10 發表

" />" />" />" />fhjfrt

亞大圍隻美腿甘款............... 呢隻係梅子林特產" 梅子美腿 "

係經過長期嚴格跑制而成,脂肪特別少,長跑網唔係果果都有此效果,

現有其他例子如 : 瘋狂美腿,米大夫美腿 ... 都係經此產地,咪認錯啊!
作者: pwong5618    時間: 2008-11-28 10:24
原帖由 witchycatcat 於 2008-11-28 09:11 發表

你咪"抹黑"同誤導我d fans喎..........................
" />" />

Sorry !

我以為貓都係 .......
原來有 D 唔係嫁! 失覺! 失覺!
作者: pwong5618    時間: 2008-11-28 10:26
原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-27 21:55 發表
cmiu 要20.12 才可以開始跟隊,另1.1 要比賽東北縱走

唔明唔緊要,到時會明的!
20/12 見  
作者: pwong5618    時間: 2008-11-28 10:30
原帖由 anson 於 2008-11-28 00:16 發表

見妳禁有心及有興趣,當我唔知啦!

有時間離玩下!
作者: pwong5618    時間: 2008-11-28 10:37
原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 01:48 發表
wong sir,
" />" /> 第一名ctse報名. 不過去唔足8次啊!
唔知道應唔應付得來. " />" />jn
13/12 撞"尖鼻咀"約跑/踩單車,海鮮團啊!

師姐們,
快快練大腳肌 ,可以修身" />" /> ....練好武 ...

哇! 唔係啊,叮叮噹,

第一個目標就訂係 B 級,佩服! 佩服!

第一次大家不用急,我會有安排的,到時大家就知道應該幾時停的。
作者: witchycatcat    時間: 2008-11-28 10:50
原帖由 pwong5618 於 2008-11-28 10:21 發表

亞大圍隻美腿甘款............... 呢隻係梅子林特產" 梅子美腿 "

係經過長期嚴格跑制而成,脂肪特別少,長跑網唔係果果都有此效果,

現有其他例子如 : 瘋狂美腿,米大夫美腿 ... 都係經此產地,咪認錯啊 ...

唔係好明......甘係唔係練得上斜多,隻腿會變到大圍甘架....
如果係,你早d話我知,我唔玩啦.......................
作者: pwong5618    時間: 2008-11-28 11:01
標題: 回復 45# 的帖子
嚡 ! 禁都唔明

我要檢討一下

妳揾  nc tse 解妳聽啊 !
作者: anson    時間: 2008-11-28 13:23
標題: 回復 43# 的帖子
預埋我
我都要報名呀
作者: pwong5618    時間: 2008-11-28 13:41
原帖由 anson 於 2008-11-28 13:23 發表
預埋我
我都要報名呀

6/12 見   
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-28 14:32
原帖由 pwong5618 於 2008-11-28 10:37 發表

哇! 唔係啊,叮叮噹,

第一個目標就訂係 B 級,佩服! 佩服!

第一次大家不用急,我會有安排的,到時大家就知道應該幾時停的。

救命呀!Wong Sir,

咪玩人啦! 唔係跑8轉啊!
係去唔到8次喎!係出席率問題,效果問題.
萬丈高樓從地起,小妹目標係D級,最低消費4-1轉,如果有E級都唔拘.
作者: 亞平    時間: 2008-11-28 14:42
原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 14:32 發表

救命呀!Wong Sir,

咪玩人啦!uihji" />" />" />" />hj 唔係跑8轉啊!" />" />" />" />
係去唔到8次喎!係出席率問題,效果問題." />" />" />" />hjghugh
萬丈高樓從地起,小妹目標係D級,最低消費4-1轉,如果有E級都唔拘.

叮叮噹師姐,你點會唔得呀!你行開山嘛,實得啦!

作者: kenneth    時間: 2008-11-28 14:56
作者: 亞平    時間: 2008-11-28 15:00
原帖由 kenneth 於 2008-11-28 14:56 發表

叮噹姐,當日 150米一程,來回300米,走8轉都是2400左右,其實算輕量。

而且落山個轉可以當休息兼回氣.
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-28 15:42
原帖由 亞平 於 2008-11-28 14:42 發表

叮叮噹師姐,你點會唔得呀!你行開山嘛,實得啦!

平兄,
小妹真係 行山,唔係跑山囉!
行山上斜係細細步,密密腳,咁死行爛行,先可享受山頂吹吹 風同"錄"落山的快感.
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-28 15:49
原帖由 kenneth 於 2008-11-28 14:56 發表

叮噹姐,當日 150米一程,來回300米,走8轉都是2400左右,其實算輕量。

唔係平路啊!行山每爬高100m,都要預多15mins啦!
未計來回屋企<>湖山,+8km.
你地個個經過衝圈的洗禮,就話算輕量.........
作者: 亞平    時間: 2008-11-28 16:03
原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 15:42 發表

平兄,
小妹真係hgj091" />" />hj 行山,唔係跑山囉!
行山上斜係細細步,密密腳,咁死行爛行,先可享受山頂吹吹" />" /> 風同"錄"落山的快感.

其實我跑山係快唔過行山幾多,上山時同你行山一樣都係細細步,密密腳.尤其是跑波羅山..希望今次呢條斜路冇波羅山咁攞命
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-28 16:32
[quote]原帖由 亞平 於 2008-11-28 16:03 發表

登錄/註冊後可看大圖

其實我跑山係快唔過行山幾多,上山時同你行山一樣都係細細步,密密腳.尤其是跑波羅山..希望今次呢條斜路冇波羅山咁

Wong Sir 話30度,肯定冇咁要命.
菠蘿山並非浪得虛命,據小妹實地視察所知,大部份超過45度,部份更接近60度 .

平兄近近地,帶量角器去後山度一度,返來匯報下.

作者: kenneth    時間: 2008-11-28 17:40
作者: 亞平    時間: 2008-11-28 17:56
原帖由 kenneth 於 2008-11-28 17:40 發表

依小弟所知,該路的斜度,只是與兆康輕鐵路,站頭站尾的斜路加少少而已。放心吧,

咁就 easy 好多, 沖完可能仲可以係平地執多10k8k喎!

作者: 亞平    時間: 2008-11-28 18:04
[quote]原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 16:32 發表

登錄/註冊後可看大圖

叮叮噹師姐,我冇量角器,就算有我都唔識用架...我蠢丫嘛.嘻~嘻
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-28 23:49
原帖由 kenneth 於 2008-11-28 17:40 發表

依小弟所知,該路的斜度,只是與兆康輕鐵路,站頭站尾的斜路加少少而已。放心吧,

即係長少少,又斜少少啦!
Thank you.
咁就安心啲.
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-28 23:52
原帖由 亞平 於 2008-11-28 18:04 發表
[quote]原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 16:32 發表

登錄/註冊後可看大圖

叮叮噹師姐,我冇量角器,就算有我都唔識用架...我蠢丫嘛.嘻~ ...

跑友唔會點蠢囉!
會投資時間心力去跑步,醒目人!
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-11-29 00:16
原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 16:32 發表
菠蘿山並非浪得虛命,據小妹實地視察所知,大部份超過45度,部份更接近60度 ....

叮叮噹ctse唔係呱,咁唔係跑山,直頭係爬山,一個唔留神分分鐘碌落山!
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-29 00:27
原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-29 00:16 發表

叮叮噹ctse唔係呱,咁唔係跑山,直頭係爬山,一個唔留神分分鐘碌落山!hgj

係呀!好似超長保齡球道,大圍入嚟田門試吓啦!
作者: kenneth    時間: 2008-11-29 09:25
作者: 亞平    時間: 2008-11-29 11:46
原帖由 kenneth 於 2008-11-29 09:25 發表

菠蘿山,的確斜得很甘﹗閣下真的有空入來走走﹗" />" />" />" />" />

屯門友熱烈歡迎大圍師兄一齊征服波羅山!
作者: 軍人生活    時間: 2008-12-2 10:02
星期一六返工啦,來不到了
作者: kenneth    時間: 2008-12-2 10:03
作者: pwong5618    時間: 2008-12-2 12:54
特別通知

因新界西12月13日搞 炒蝦拆蟹尖鼻咀 大件事,

特訓當天停辦

作者: kenneth    時間: 2008-12-2 13:06
作者: 力    時間: 2008-12-2 13:35
原帖由 kenneth 於 2008-12-2 10:03 發表
本星期六,小弟會同七兄訓練前會上山偷食,時間 PM1300 兆麟集合1315出發,跑麥十上黃泥墩折回,如有興趣,歡迎一起上。預1430 完成。之後過湖山跑下一場。

當日須要自備水280ML 以上。

wow! 正中午跑!
作者: kenneth    時間: 2008-12-2 13:43
作者: 力    時間: 2008-12-2 13:54
原帖由 kenneth 於 2008-12-2 13:43 發表

閣下有冇興趣?但都怕當日太熱,易爆。

星期六食波蘿包, 星期日跑大欖涌水塘會
作者: 711MF    時間: 2008-12-2 14:10
作者: thomasleung    時間: 2008-12-2 14:13
原帖由 pwong5618 於 2008-11-27 15:42 發表
看到好多屯門 ching,ctse 對改善跑步上鈄路好有興趣,而自己因双膝有舊患在屯門揾到一好個位置,用來衝下斜路改善大腿肌力,都好有效果,雖然跑快重係有心無力,但上斜路就無問題,現在由我來開個 Post  ...

師兄, 請問條斜路係邊個位... 我都想join你地, 但係時間成日都就唔到..
作者: kenneth    時間: 2008-12-2 14:18
作者: thomasleung    時間: 2008-12-2 14:30
原帖由 kenneth 於 2008-12-2 14:18 發表

湯馬仕兄

小弟所知,是新屯中對面,高"以"夫球場旁的斜路,約150米長左右。

謝謝! 等我得閒去搵下先...
作者: pwong5618    時間: 2008-12-2 15:06
原帖由 711MF 於 2008-12-2 14:10 發表

冇問題  可以改練習囉....

課 ?! 唔明喎!

作者: pwong5618    時間: 2008-12-2 15:10
原帖由 kenneth 於 2008-12-2 14:18 發表

湯馬仕兄

小弟所知,是新屯中對面,高"以"夫球場旁的斜路,約150米長左右。

Ken hing,

你唔好亂爆秘点啊!
長跑網禁多人睇,睇怕遲 D 果道會人山人海,嚡点算好

作者: kenneth    時間: 2008-12-2 15:18
作者: 711MF    時間: 2008-12-2 15:24
作者: pwong5618    時間: 2008-12-2 15:30
原帖由 711MF 於 2008-12-2 15:24 發表

收左啦....

Hehe ! 細 細聲問你,係唔係"Lo 花" 啊!
作者: 711MF    時間: 2008-12-2 15:51
作者: 叮叮噹    時間: 2008-12-2 22:49
原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-11-27 21:55 發表

ctse,

係咪報名呀?
作者: 叮叮噹    時間: 2008-12-2 22:52
原帖由 redred 於 2008-11-27 15:59 發表
pwong ching
跑步初哥(10公里跑45-60分鐘)  

Redred,

係咪報名,20/12開始參加特訓呀?

一位定兩位?朋友仔一起參加嗎?
作者: 叮叮噹    時間: 2008-12-2 22:59

考慮完未?就快滿額咯!

如果住近南昌站,可以買張$20西鐵全日通(全日任搭西鐵,輕鐵&接駁巴士),
坐西鐵到屯門站落扶手電梯免費轉接駁巴士506,好快到新屯中心,golf場對面落車.

作者: redred    時間: 2008-12-3 15:02
原帖由 叮叮噹 於 2008-12-2 22:52 發表

Redred,

係咪報名,20/12開始參加特訓呀?

一位定兩位?朋友仔一起參加嗎?
叮噹ctse, 我要12月20先可以開始呀

我連12月13日流浮山都去唔到呀

暫時應該我自己一人參加先,而且練完要即閃人囉, 因為22號又要quiz,有排溫書
作者: kenneth    時間: 2008-12-3 15:04
作者: redred    時間: 2008-12-3 15:28
原帖由 kenneth 於 2008-12-3 15:04 發表

不是吧﹗" />" />" />" />fhjfrt 12月13日買少見少。
ken 兄..真係唔好意思,這幾天巳留字在該版呀...看不到嗎 ?

我都想去..但好可惜個日有大事要辦,故不能出席
作者: kenneth    時間: 2008-12-3 15:34
作者: 叮叮噹    時間: 2008-12-4 00:20
原帖由 redred 於 2008-12-3 15:02 發表
叮噹ctse, 我要12月20先可以開始呀

我連12月13日流浮山都去唔到呀

暫時應該我自己一人參加先,而且練完要即閃人囉, 因為22號又要quiz,有排溫書

考試要緊,跑完個人會清醒啲,讀書入腦啲.
13/12妳要辦大事 要緊,總有機會跑步.
不如25/12聖誕節下午約屯門友一起跑 ,
26/12全日可以約人行山 .
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2008-12-4 09:54
原帖由 叮叮噹 於 2008-12-2 22:49 發表

ctse,

係咪報名呀?

係呀 ~ 20/12 ok ^.^

ctse 我想26/12 跑 war ~ 因為25/12 我想搵聖誕老人呀!!
作者: pwong5618    時間: 2008-12-4 11:40
見咁多Ching, Ctse 想在聖誕節至日 26/12 跑番轉,

搞到 27/12 特訓應該少咗人,現按大家所求,
主動出擊搞番個   聖誕節翌日跑

不過三句不離本行都係揾番多D 斜路的地方跑,
補番 27/12 号唔离持訓 d ching, ctse

時間、集合地点照特訓安排相同,即睇新帖......

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2607&highlight=

作者: kenneth    時間: 2008-12-5 13:22
作者: pwong5618    時間: 2008-12-5 13:32
I will come. PM1300 兆麟集合
作者: kenneth    時間: 2008-12-5 13:35
作者: 亞平    時間: 2008-12-5 14:05
原帖由 kenneth 於 2008-12-5 13:35 發表

好﹗難得 WONG SIR 一起偷食,咁小弟估明天排名應該是 7PK 了( 711 PWONG KENNETH)

駛唔駛要我來...包尾丫?
作者: kenneth    時間: 2008-12-5 14:11
作者: 711MF    時間: 2008-12-5 14:26
作者: 亞平    時間: 2008-12-5 14:43
原帖由 711MF 於 2008-12-5 14:26 發表

準時出現.....

Me too..
作者: kenneth    時間: 2008-12-5 14:53

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2