香港長跑網 - 長跑長友

標題: 請問有無用POLAR錶 [打印本頁]

作者: chung1562002    時間: 2008-12-5 15:34
標題: 請問有無用POLAR錶
請問各位跑手有無用Polar心跳錶呀,我用個隻型號R100幾好用.
作者: 占基利    時間: 2008-12-5 19:37
想問一下R400sd最平約幾多錢左右呢.
因為見到gi ga sport 做緊特價.$27xx
作者: wilson    時間: 2008-12-5 19:42
我無用心跳錶......
作者: stan    時間: 2008-12-5 22:39
在下用緊RS400sd, 購自旺角信和中心地下其中一間表行, 正價八折
作者: chung1562002    時間: 2008-12-6 15:32
原帖由 stan 於 2008-12-5 22:39 發表
在下用緊RS400sd, 購自旺角信和中心地下其中一間表行, 正價八折

我問個其中一間.......

有折(5/9折)啦.
作者: batigoal    時間: 2008-12-9 09:57
我用緊AXN500...
作者: vita375    時間: 2008-12-9 13:44
我間中用 rs200sd,
footpod同心跳帶係初初用,
而家唔用添。
黃金地下有折。
作者: chung1562002    時間: 2008-12-9 23:04
原帖由 vita375 於 2008-12-9 13:44 發表
我間中用 rs200sd,
footpod同心跳帶係初初用,
而家唔用添。
黃金地下有折。

thx
作者: 占基利    時間: 2008-12-9 23:57
聽左師兄講信和G/f 既幾間錶行.
每一間問既價錢真係非常浮動!!!
每一間既價錢都唔同,

原價我真係唔知道,要睇左正價比較一下比較好.
反而見到有隻SUUNTO X10 GPS錶好似幾型下.
佢開價最平話$4k 比我..........

都係睇返d幾百蚊既心率錶好過了.....
作者: stan    時間: 2008-12-10 00:55
原帖由 占基利 於 2008-12-9 23:57 發表
每一間既價錢都唔同,

佢開價最平話$4k 比我.......... ...

我去信和買RS400sd 果陣, G/F得一間有Polar 錶賣咋喎
作者: scchu    時間: 2008-12-10 22:24
原帖由 占基利 於 9/12/2008 23:57 發表
每一間既價錢都唔同,

SUUNTO X10 或 X9i GPS錶, 又無度心跳, 又貴.
不如要 Garmin Forerunner 405.
作者: cu83    時間: 2008-12-10 23:16
SUUNTO X10 或 X9i GPS錶 如果啓動 GPS, 好似淨係用度一個鐘多d, 點得呀??
作者: cu83    時間: 2008-12-10 23:19
Polar RS800CX 喺 Giga Sports 有 8折
但係 RS800CX Multi 得 9折 咋
作者: vita375    時間: 2008-12-11 14:26
我都轉用 Garmin Forerunner 205,
早幾個月前買$1700。
作者: volley    時間: 2008-12-12 14:54
我用suunto t3c...貪佢靚仔d同埋條心跳帶比較舒服
作者: volley    時間: 2008-12-12 15:01
原帖由 占基利 於 2008-12-9 23:57 發表
每一間既價錢都唔同,

ching 可以去埋深水埗高登華x錶行格下價
果度經常有折而且都幾多款揀
作者: chung1562002    時間: 2008-12-12 15:48
C兄,港島區有無呀???
作者: cu83    時間: 2008-12-12 17:34
原帖由 vita375 於 11-12-2008 14:26 發表
我都轉用 Garmin Forerunner 205,
早幾個月前買$1700。

Garmin 好大舊吓, 唔係人人戴得好
作者: wing_detective    時間: 2009-1-1 13:46
我用緊rs400sd, 可以將資料放入電腦整理, 好好用
我係深水埗高登門口錶行買既, 照價8折...
作者: SimonFai    時間: 2009-2-6 11:48
我無用心跳錶......
作者: Keroro_stephen    時間: 2009-3-5 14:13
無用, 但想問真係好有用的嗎?
作者: Fox    時間: 2009-3-11 18:32
AXN700
作者: leehyalbert    時間: 2009-3-11 21:54
以前用開RS800sd, 而家無再用佢, 已經打入冷宮, 現在用Garmin Forerunner 405.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2