香港長跑網 - 長跑長友

標題: [已送出] 送未用過Garmin HRM2-SS 心跳帶 [打印本頁]

作者: aaroncslee    時間: 2015-6-14 10:48
標題: [已送出] 送未用過Garmin HRM2-SS 心跳帶

[已送出]

之前買Garmin錶連一條Garmin HRM2-SS 心跳帶,一直只用錶,心跳帶未用過,依家換左新錶更加用唔著,睇下有冇師兄師姐有興趣,限期到冇人要就掉,
因唔想浪費左條帶,只要閣下在下列時間地點取帶,即免費送出!
[attach]29988[/attach]
注意:心跳帶需用鈕形電池,雖未用過,但亦非剛出廠,有可能要自行更換電池。

取帶時間及地點:
星期一至五     下午6時30分至下午7時     牛頭角地鐵站
星期一至五     下午7時30分至下午8時     寶琳地鐵站
星期六、日及公眾假期     坑口地鐵站     時間另議

有興趣人士請PM本人,先到先得。

作者: hihi    時間: 2015-6-14 16:46
我自己有隻tomtom唔需要心跳帶,不過見C兄咁有心送出自己的東西真係要比個like你
作者: long-run-horse    時間: 2015-6-15 10:31
Aaron c hing, 我最近買咗FR15,請問閣下嘅心跳帶是否pair到?
作者: calvinleehw    時間: 2015-6-16 17:17
我想要,請問師兄送咗出去未?
作者: aaroncslee    時間: 2015-6-18 18:19
心跳帶已送出, 希望得主好好運用~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2