香港長跑網 - 長跑長友

標題: moonwalker 要行幾耐先完成到? [打印本頁]

作者: A5skyline    時間: 2015-9-29 20:51
標題: moonwalker 要行幾耐先完成到?
今年第一次參加咗moonwalker, 唔知通常要行幾耐先完成到?
作者: may_may612    時間: 2015-9-29 21:47
全長20km左右,要行幾耐就視乎你的速度啦...
作者: chsoda11    時間: 2015-9-29 23:29
慢慢行, 5-6個鐘行完
作者: A5skyline    時間: 2015-9-30 00:40
chsoda11 發表於 2015-9-29 23:29
慢慢行, 5-6個鐘行完

我都係target 依d時間完成.
作者: Suprira    時間: 2015-9-30 09:48
relax 唔好比咁大壓自己. 我行左幾年,第一年行既時間差唔到要成6個鐘, 不過之後就越黎越快, 最近個次, 4-5個鐘就攪掂
作者: makiofai    時間: 2015-9-30 10:47
may_may612 發表於 2015-9-29 21:47
全長20km左右,要行幾耐就視乎你的速度啦...

may 姐, 邊度都見到你貼 post

作者: may_may612    時間: 2015-9-30 16:15
makiofai 發表於 2015-9-30 10:47
may 姐, 邊度都見到你貼 post

我都唔係成日留言丫...
咁啱我之前參加過moonwalker啫...
作者: A5skyline    時間: 2015-9-30 16:25
Suprira 發表於 2015-9-30 09:48
relax 唔好比咁大壓自己. 我行左幾年,第一年行既時間差唔到要成6個鐘, 不過之後就越黎越快, 最近個次, 4-5 ...

明白! 咁又係都係做慈善活動. Btw,今年用銀聯捐$$, 銀聯會另外再捐100比奧比斯,值得支持
作者: A5skyline    時間: 2015-9-30 16:26
may_may612 發表於 2015-9-30 16:15
我都唔係成日留言丫...
咁啱我之前參加過moonwalker啫...

依咁妳今年有冇參加?
作者: may_may612    時間: 2015-9-30 21:29
A5skyline 發表於 2015-9-30 16:26
依咁妳今年有冇參加?

之前參加左三年moonwalker,三條不同路線都行過,今年有新路線,其實都有興趣,不過7/11身處台灣,參加唔到呀...
作者: A5skyline    時間: 2015-10-1 11:42
may_may612 發表於 2015-9-30 21:29
之前參加左三年moonwalker,三條不同路線都行過,今年有新路線,其實都有興趣,不過7/11身處台灣,參加唔 ...

唔緊要, 下年再參加.
作者: tamlaw    時間: 2015-10-7 13:53
同平時唔多運動既朋友仔行, 一般6個鐘鬆, 中途影下相 (排隊影大會立體相)又食下野, hea 既時間多過行.
如果想睇日出, 一般11點近12點先起步, 不過視乎天氣.
成班人玩埋cosplay係最好玩的, 衫可以上淘寶搵, 最好薄料, 因為會越行越熱. 另, 大會冇寄存服務, 所有野自己帶的~
難得十周年, 最衰撞期玩唔到

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2