香港長跑網 - 長跑長友

標題: Royal Sport Outlet [打印本頁]

作者: waynekkw    時間: 2008-12-12 11:53
標題: Royal Sport Outlet
昨天忍唔住買咗, 斷碼,last one, HK$ 240, 超抵.

登錄/註冊後可看大圖

作者: spmho    時間: 2008-12-12 12:15
原帖由 waynekkw 於 2008-12-12 11:53 發表
昨天忍唔住買咗, 斷碼,last one, HK$ 240, 超抵.

登錄/註冊後可看大圖

恭喜師兄買左呢對正野.....
仲要$240....
作者: volley    時間: 2008-12-12 14:37
好筍喎
等我星期一上去睇下先...
作者: cu83    時間: 2008-12-12 20:00
Wa...咁筍都俾你買到....恭喜恭喜
作者: sansan8484    時間: 2008-12-17 16:56
昨晚去過~已經冇咩筍 野了.....冇咩跑鞋,可能比人之前掃光...
作者: kenneth    時間: 2008-12-17 17:04
作者: running-sue    時間: 2008-12-17 17:17
原帖由 waynekkw 於 2008-12-12 11:53 發表
昨天忍唔住買佐, 斷碼,last one, HK$ 240, 超抵.

登錄/註冊後可看大圖

ching, 好正呀..........對鞋

登錄/註冊後可看大圖

作者: cc    時間: 2008-12-17 17:21
作者: running-sue    時間: 2008-12-17 17:27
原帖由 cc 於 2008-12-17 17:21 發表
尋晚都有去睇,真係好抵,如果減價貨品買兩件(要same brand name)仲會有多一個10% off.

咁, cc 你執唔到筍野

作者: pakcb    時間: 2008-12-30 09:53
Royal Sport Outlet
觀塘佢都又開左...係正間 Ni記 隔離
不過就...無樣野買得落手
作者: cc    時間: 2008-12-30 12:26

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2