香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009.1.18 終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (37K及20K長課) [打印本頁]

作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 09:46
作者: batigoal    時間: 2008-12-18 09:49
馬鞍山遊樂場﹕

登錄/註冊後可看大圖

位於毗連馬鞍山運動場,

初期稱為「馬鞍山運動場 第2期」,
每天上午7時至晚上11時 開放公眾使用,
更衣室內Locker可以身份證借用。
交通﹕

作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 09:54
作者: sleung2002hk    時間: 2008-12-18 10:45
早上開始會唔會好d??
原路係咪有小食亭補給?大約係咩位?
洗唔洗整條短d既路俾半馬人士?
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 10:51
作者: running-sue    時間: 2008-12-18 10:54
想試試依個長課, 但早上要跑先進運動會7k, 唔知趕唔趕到? 又唔知會唔會跑死呢?
作者: leefs    時間: 2008-12-18 10:54
原帖由 sleung2002hk 於 2008-12-18 10:45 發表
早上開始會唔會好d??
原路係咪有小食亭補給?大約係咩位?
洗唔洗整條短d既路俾半馬人士?

馬鞍山遊樂場 ---> 城門河雙橋 ---> 大埔元洲仔 ---> 城門河雙橋 ---> 馬鞍遊樂場
23公里

作者: ee_tpk    時間: 2008-12-18 11:00
至衰我果日跑沿岸半馬... 如果唔係我都想 join (半馬果 part) 丫....
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-18 11:01
原帖由 running-sue 於 2008-12-18 10:54 發表
想試試依個長課, 但早上要跑先進運動會7k, 唔知趕唔趕到? 又唔知會唔會跑死呢?  

咁你在先進運動會唔好跑咁快當 warm up 啦...
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 11:02
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-18 11:03
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-18 10:51 發表

補給點: 1. 城門河艇會有汽水機
            2. 科學園過後有小食亭
改早上? 小弟冇問題, 其他報左名既跑手有冇問題? 時間請建議.

星期日早上我都冇問題,早上仲可以模擬埋正式比賽既時間tim。
作者: sleung2002hk    時間: 2008-12-18 11:15
早上~下午都冇問題~~只不過鐘意早上跑ja
不過條路夠唔夠40k?
作者: leefs    時間: 2008-12-18 11:15
果日有三个比賽,
可否24/1年廿九進行!
會多啲人玩!

作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 11:18
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-18 11:18
原帖由 sleung2002hk 於 2008-12-18 11:15 發表
早上~下午都冇問題~~只不過鐘意早上跑ja
不過條路夠唔夠40k?

梅子林入埋引水道尾....應該足有41K~
作者: sleung2002hk    時間: 2008-12-18 11:19
原帖由 leefs 於 2008-12-18 11:15 發表
果日有三个比賽,
可否24/1年廿九進行!
會多啲人玩!

24號仲諗緊點~~不過跑都唔會跑咁長
作者: sleung2002hk    時間: 2008-12-18 11:19
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-18 11:18 發表

粱兄, 對不起呀, 因有跑友早上要返教會, 所以一定要下午起跑. sorry先呀.

冇問題~~就2:30pm啦
作者: sleung2002hk    時間: 2008-12-18 11:21
原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 11:18 發表

梅子林入埋引水道尾....應該足有41K~

大圍兄~~介唔介意得閒畫下地圖~~
我又唔熟梅子林個邊~~驚晝錯丫
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-18 11:25
原帖由 sleung2002hk 於 2008-12-18 11:21 發表

好...晝好post上來啦。
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 11:31
作者: onon    時間: 2008-12-18 11:38
我來也!...
作者: 上水馬王    時間: 2008-12-18 12:28
我來也~
作者: allanccl    時間: 2008-12-18 12:46
條路線非常好,極之適合備戰全馬,長得黎又有上斜,我也報名,請問何處儲物沖涼?

作者: running-sue    時間: 2008-12-18 12:53
原帖由 ee_tpk 於 2008-12-18 11:01 發表

咁你在先進運動會唔好跑咁快當 warm up 啦... " />" />

但係一上場, 好驚我失控喎
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-18 13:04
原帖由 running-sue 於 2008-12-18 12:53 發表

咁又係...

跑唔到咁長就上少一次梅子林 lor~
作者: loudspeaker    時間: 2008-12-18 13:20
瘋兄 :  預我一個位先 (TBA), 1 月頭 confrim 你
          唔知o個個星期日會唔會提早食團年飯 (兄弟姊姐多 大家好難就),
          希望呢次可以跑完同各 ching, ctse 食個 dinner 先走
作者: 力    時間: 2008-12-18 13:49
原帖由 allanccl 於 2008-12-18 12:46 發表
條路線非常好,極之適合備戰全馬,長得黎又有上斜,我也報名,請問何處儲物沖涼?

集合地點:馬鞍山遊樂場有儲物沖涼
作者: allanccl    時間: 2008-12-18 13:52
原帖由 Alex 於 2008-12-18 13:49 發表

集合地點:馬鞍山遊樂場有儲物沖涼  

收到,唔該晒Alex!
作者: sleung2002hk    時間: 2008-12-18 13:54
原帖由 running-sue 於 2008-12-18 12:53 發表

一係到時黎到~跑慢d/短d囉~~
作者: runrun    時間: 2008-12-18 14:05
我都想嚟!
但已經報咗名跑China Coast 半馬,
成二佰六十元連證書費,唔捨得唔去呀!

或者join你哋食羊腩煲吹水呢!
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-18 14:09
原帖由 runrunrun 於 2008-12-18 14:05 發表
我都想嚟!
但已經報咗名跑China Coast 半馬,

或者join你哋食羊腩煲吹水呢!

runrunrun ctse..  我都 join 0左半馬丫
到時一齊加油~~

我都想食羊腩煲......
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-18 14:25
原帖由 sleung2002hk 於 2008-12-18 11:21 發表

路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/nt/102877447531
全程:41.4K
分段:馬鞍山遊樂場(起點) ---> 1.梅子林山路尾(5.2K) ---> 2.大圍獅子橋(13.3K) ---> 3.城門河雙橋(17.4K) ---> 4.大埔元洲仔(24.8K) ---> 5.城門河雙橋(32.2K) ---> 6.梅子林山路尾(36.2K) ---> 馬鞍山遊樂場(終點)
作者: 曲奇    時間: 2008-12-18 14:31
除了全馬老渣賽前實習外,有冇人會攪番場半馬老渣賽前實習呢?

作者: running-sue    時間: 2008-12-18 14:31
原帖由 runrunrun 於 2008-12-18 14:05 發表
我都想o黎!
但已經報o左名跑China Coast 半馬,

或者join你o地食羊腩煲吹水呢!

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-18 14:09 發表

runrunrun ctse..  我都 join 0左半馬丫
到時一齊加油~~ " />" />

我都想食羊腩煲...... " />" />

runrunrun ctse + ee ctse, 學ching話齋

原帖由 sleung2002hk 於 2008-12-18 13:54 發表

一係到時黎到~跑慢d/短d囉~~

咪得囉
作者: spmho    時間: 2008-12-18 14:33
留位......
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-18 14:40
原帖由 running-sue 於 2008-12-18 14:31 發表

runrunrun ctse + ee ctse, 學ching話齋

咪得囉  

跑完個沿岸..我怕自己已經....

running-sue ctse... 我都可以考慮下同各 ching/ctse 拍照... 影下英姿....
作者: running-sue    時間: 2008-12-18 14:46
原帖由 ee_tpk 於 2008-12-18 14:40 發表

跑完個沿岸..我怕自己已經.... " />" />

running-sue ctse... 我都可以考慮下同各 ching/ctse 拍照... 影下英姿.... " />" />

係一個唔錯的提議, 之後仲可以去食羊腩煲添
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 14:48
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-18 14:49
原帖由 cookie97 於 2008-12-18 14:31 發表
除了全馬老渣賽前實習外,有冇人會攪番場半馬老渣賽前實習呢?

其實可以同日搞,半馬線可以遲2個鐘出發,跑完就可以join埋全馬線一齊食飯,有人可以帶隊集合就OK。
路線可以參考全馬路線改少少,全長20.4K:
A線:馬鞍山遊樂場(起點) ---> 1.梅子林山路尾(5.2K) ---> 2.大圍獅子橋(13.3K) ---> 3.城門河雙橋(17.4K) ---> 馬鞍山遊樂場(終點)
B線:馬鞍山遊樂場(起點) ---> 大圍獅子橋(??K) ---> 城門河雙橋(??K) ---> 梅子林山路尾(??K) ---> 馬鞍山遊樂場(終點)

B線既好處係可以模擬渣打過西隧後多上落斜路段。

作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-18 15:12
原帖由 上水馬王 於 2008-12-18 12:28 發表
我來也~

未決定報唔報果日場北潭涌,如果唔報就join~~

馬王先生唔係話考慮陪我玩北潭涌架咩~~
作者: waynekkw    時間: 2008-12-18 16:03
原帖由 ee_tpk 於 2008-12-18 11:00 發表
至衰我果日跑沿岸半馬... 如果唔係我都想 join (半馬果 part) 丫.... " />" />

x2 我果日跑沿岸全馬,應該無力join啦。

登錄/註冊後可看大圖

作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-18 16:06
作者: 上水馬王    時間: 2008-12-18 16:17
原帖由 花子阿DEE 於 2008-12-18 15:12 發表

未決定報唔報果日場北潭涌,如果唔報就join~~

馬王先生唔係話考慮陪我玩北潭涌架咩~~

報呢場啦,跑長d好玩d~
作者: drexler    時間: 2008-12-18 17:40
ohoh..果朝要跑CCM,
作者: 晴朗    時間: 2008-12-18 18:18
18號報左CCM,去唔到添,大家努力啦
作者: xo523    時間: 2008-12-18 20:14
九成可來 、最想的是.........羊腩煲哈哈哈
作者: tango    時間: 2008-12-18 20:59
1月18日china coast, 要食 42k   
作者: ChARsoN    時間: 2008-12-18 22:01
咁啱撞正賽期....(夾係陸運會兩日中間)
我應該無冇可能會來
作者: sleung2002hk    時間: 2008-12-18 22:23
抄神仔~~我地跑全馬先40k咋~~你都想來?
作者: lazyrunner    時間: 2008-12-19 01:00
可唔可以介紹下條路有咩上斜位呢....???

我驚我跑得慢, 跟唔到 大家添
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 01:19
作者: lazyrunner    時間: 2008-12-19 01:26
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 01:19 發表

師兄你都來玩? 歡迎呀.
斜位主要在最後33K-36K上梅子林路段, 其中暗斜有2K左右, 其餘幾乎全平路超好跑.

明白........好........報住名先.......

不過我驚跑完石崗 + mizuno回唔到氣, 因為 我真係一個 lazy runner
哈哈哈
作者: 曲奇    時間: 2008-12-19 08:35
原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 14:49 發表

其實可以同日搞,半馬線可以遲2個鐘出發,跑完就可以join埋全馬線一齊食飯,有人可以帶隊集合就OK。
路線可以參考全馬路線改少少,全長20.4K:
A線:馬鞍山遊樂場(起點) ---> 1.梅子林山路尾(5.2K) ---> 2.大圍獅 ...

多謝大圍兄提供路線..
若有ching / ctse會在o個日跑半馬的話..
我都會參加呀~~
40k實在太長,我無法應付....
作者: nc    時間: 2008-12-19 09:28
原帖由 cookie97 於 2008-12-19 08:35 發表

多謝大圍兄提供路線..
若有ching / ctse會在o個日跑半馬的話..
我都會參加呀~~
40k實在太長,我無法應付....

cookie ctse, 我都有興趣走番個半馬   , 妳有無興趣大圍兄的B線
作者: 曲奇    時間: 2008-12-19 09:41
原帖由 obaanc 於 2008-12-19 09:28 發表

cookie ctse, 我都有興趣走番個半馬 " />" />  , 妳有無興趣大圍兄的B線 " />" />

我有呀,但我一d路都唔識...
未去過這區跑步呀...

作者: 711MF    時間: 2008-12-19 09:48
作者: nc    時間: 2008-12-19 09:50
原帖由 cookie97 於 2008-12-19 09:41 發表

我有呀,但我一d路都唔識...
未去過這區跑步呀...

瘋兄真快手, 好似跑步咁跑得咁快, 咁快便整了post #1 有全馬及半馬路線, 以供大家選擇

條路線我都ok清楚的, 跑前講講條路線給cookie ctse, 因為我一定跟唔到ctse步速, 連尾燈也見不到 不過, 不用擔心, 應該會有其他chingctse跑半馬的
作者: nc    時間: 2008-12-19 09:53
瘋兄, 點解條路線不是這個??

"B線:馬鞍山遊樂場(起點) ---> 大圍獅子橋(??K) ---> 城門河雙橋(??K) ---> 梅子林山路尾(??K) ---> 馬鞍山遊樂場(終點)

B線既好處係可以模擬渣打過西隧後多上落斜路段。"
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 09:56
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-19 09:58
原帖由 obaanc 於 2008-12-19 09:50 發表

瘋兄真快手, 好似跑步咁跑得咁快, 咁快便整了post #1 有全馬及半馬路線, 以供大家選擇

條路線我都ok清楚的, 跑前講講條路線給cookie ctse, 因為我一定跟唔到ctse步速, 連尾燈也見不到 D123hjh ...

nc姐 & 瘋兄:
要confirm清楚半馬條路線係想跑邊條:

1) 馬鞍山遊樂場 ---> 城門河雙橋 ---> 大埔元洲仔 ---> 城門河雙橋 ---> 馬鞍遊樂場 (23K)
2) 馬鞍山遊樂場 ---> 大圍獅子橋 ---> 城門河雙橋 ---> 梅子林山路尾 ---> 馬鞍山遊樂場 (20.4K)

作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 10:02
作者: nc    時間: 2008-12-19 10:11
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 10:02 發表

要講一點, 如果跑2, 上到梅子林頂已經天色昏暗, 驚唔驚有危險.

又係喎, 驚!!! 驚其他人士看見我們一班跑手跑得咁快地衝上梅子林會驚, 嚇親他們唔係幾好意思

個人來說, 想2線, 正如大圍兄話斎, 可以模擬渣打後段上斜... cookie ctse, 點睇呀??? 

如果大家都想2線, 見議早點出發 
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-19 10:15
想問一問..馬鞍山遊樂場有無得租單車 ?
小妹當日跑完 CCM 半馬... 可以踩單車來支持一下眾 ching ctse... 順便影下相~
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 10:18
作者: 曲奇    時間: 2008-12-19 10:23
原帖由 obaanc 於 2008-12-19 10:11 發表

又係喎, 驚!!! 驚其他人士看見我們一班跑手跑得咁快地衝上梅子林會驚, 嚇親他們唔係幾好意思

個人來說, 想2線, 正如大圍兄話斎, 可以模擬渣打後段上斜... cookie ctse, 點睇呀??? 

如果大 ...

哈,我唔識路,跑哪一條都冇所謂...
作者: 曲奇    時間: 2008-12-19 10:24
我竟然變了做隊長...

作者: running-sue    時間: 2008-12-19 10:31
我想試試a線, 但係我係第一次長課, 唔知適唔適合呢?
有冇ctse會跑a線呢

作者: nc    時間: 2008-12-19 10:36
原帖由 cookie97 於 2008-12-19 10:24 發表
我竟然變了做隊長...

係呀, 我地尊敬的隊長 
作者: nc    時間: 2008-12-19 10:38
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 10:18 發表

建議你地起碼2,3個女跑手一齊上引水道. 五點幾天已黑.

同意,總隊長
作者: nc    時間: 2008-12-19 10:39
原帖由 ee_tpk 於 2008-12-19 10:15 發表
小妹當日跑完 CCM 半馬... 可以踩單車來支持一下眾 ching ctse... 順便影下相~ " />" />

好呀,多謝晒 
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 10:48
作者: 曲奇    時間: 2008-12-19 11:04
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 10:48 發表

....冇做隊長好耐喇.

咁應尊稱你為"尊貴的領袖"...

作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-19 11:19
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 10:18 發表

建議你地起碼2,3個女跑手一齊上引水道. 五點幾天已黑.

應該唔怕既....全馬跑手都差唔多呢個時間上梅子林,或者可以考慮帶手機做聯絡~
作者: nc    時間: 2008-12-19 11:33
原帖由 running-sue 於 2008-12-19 10:31 發表
我想試試a線, 但係我係第一次長課, 唔知適唔適合呢?
有冇ctse會跑a線呢

sue ctse報了全馬,有機會練練全隻馬好喎!!

A線最適合sue ctse 實扑實扑 
作者: running-sue    時間: 2008-12-19 11:52
原帖由 obaanc 於 2008-12-19 11:33 發表

sue ctse報了全馬,有機會練練全隻馬好喎!!

A線最適合sue ctse 實扑實扑 

我怕我跑得慢得濟, 跟唔到CHING們
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-19 11:54
原帖由 running-sue 於 2008-12-19 11:52 發表

我怕我跑得慢得濟, 跟唔到CHING們  

running-sue ctse..加油丫...
等小妹到時踩住單車同你打氣啦~~
作者: saki    時間: 2008-12-19 11:57
我又來不了...............報左中國沿岸半馬..............
作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-19 12:13
原帖由 上水馬王 於 2008-12-18 16:17 發表

報呢場啦,跑長d好玩d~

都係決定玩沿岸...玩完睇下有無力join 你地~~
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-12-19 12:21
原帖由 花子阿DEE 於 2008-12-19 12:13 發表

都係決定玩沿岸...玩完睇下有無力join 你地~~

中國沿岸都幾甘....ching或者可以考慮來踩單車打氣。
作者: slowrunner    時間: 2008-12-19 12:23
原帖由 ee_tpk 於 2008-12-19 10:15 發表
小妹當日跑完 CCM 半馬... 可以踩單車來支持一下眾 ching ctse... 順便影下相~ " />" />" />" />" />" />" />" />

新港城後面單車徑旁有, 唔知貴唔貴.

作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-19 12:37
原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 12:21 發表

中國沿岸都幾甘....ching或者可以考慮來踩單車打氣。" />" />

係呀,我舊年都有玩...

我玩半馬ja,不過玩完都跟唔到你地全程,到時睇下咩環境,大圍兄既建議都唔錯~~
作者: cc    時間: 2008-12-19 13:09
作者: cc    時間: 2008-12-19 13:11
作者: schnix    時間: 2008-12-19 13:12
原帖由 obaanc 於 2008-12-19 09:50 發表

條路線我都ok清楚的, 跑前講講條路線給cookie ctse, 因為我一定跟唔到ctse步速, 連尾燈也見不到 D123hjh ...

nc ctse, cookie ctse, 半馬預埋我啦, 不過我都唔識路
作者: nc    時間: 2008-12-19 13:39
原帖由 schnix 於 2008-12-19 13:12 發表

nc ctse, cookie ctse, 半馬預埋我啦, 不過我都唔識路

我都諗緊schnix ctse幾時浦頭,好呀好呀!!!
作者: schnix    時間: 2008-12-19 13:57
原帖由 obaanc 於 2008-12-19 13:39 發表

我都諗緊schnix ctse幾時浦頭,好呀好呀!!!" />" />

剛剛先見到有半馬  
可以叫多d ctse join , 好多ctse 都報左渣打半馬
我地自己出發, d 人跑好d

作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-19 14:02
原帖由 schnix 於 2008-12-19 13:57 發表

剛剛先見到有半馬hgjD115" />" />hj  
可以叫多d ctse join 喎, 好多ctse 都報左渣打半馬
我地自己出發, 多d 人跑好d 哩hgj091" />" />hj  

你地會唔會好快...我玩完中國沿岸下晝黎玩半馬妳估跟唔跟到呢??
作者: schnix    時間: 2008-12-19 14:10
原帖由 花子阿DEE 於 2008-12-19 14:02 發表

你地會唔會好快...我玩完中國沿岸下晝黎玩半馬妳估跟唔跟到呢??

唔會啦, 你玩半馬之ma, 到時仲有大把氣力
如果我地真係好快咪仲好, 可以谷起你既鬥志同狀態
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-19 14:10
原帖由 花子阿DEE 於 2008-12-19 14:02 發表

ching.. 不如你報0左名先.. 到時太累既話..可以考慮下同小妹一齊單車團..
作者: running-sue    時間: 2008-12-19 14:15
原帖由 ee_tpk 於 2008-12-19 11:54 發表

running-sue ctse..加油丫... " />" />" />
等小妹到時踩住單車同你打氣啦~~ " />" />hkjhk

好啦, 幾歹就幾歹, 燒賣就燒賣啦.
ching, 我報A線

作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 14:16
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-19 14:17
原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 14:25 發表

路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/nt/102877447531
全程:41.4K
分段:馬鞍山遊樂場(起點) ---> 1.梅子林山路尾(5.2K) ---> 2.大圍獅子橋(13.3K) --->3.城門河雙橋(17.4K) ---> 4.大埔元洲仔(24.8K) ---> 5.城門河雙橋(32.2K) --->6.梅子林山路尾(36.2K) ---> 馬鞍山遊樂場(終點)
原帖由 cc 於 2008-12-19 13:11 發表
又或者由馬鞍山==>梅子林==>馬鞍山係幾公里呢?

cc ctse... 照估計... 大約 10.4k... 但記住要過0左閘再跑到引水道盡頭才折返~
作者: ee_tpk    時間: 2008-12-19 14:18
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 14:16 發表

已加名.

ching.. 可唔可以加個單車團~
小妹報名....
作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-19 14:18
原帖由 ee_tpk 於 2008-12-19 14:10 發表

ching.. 不如你報0左名先.. 到時太累既話..可以考慮下同小妹一齊單車團.. " />" />

好好,預小弟半馬唔該~~
作者: 花子阿DEE    時間: 2008-12-19 14:25
嘩,ching 好有效率,已經加左名~~

不過漏左schnix妹妹呀~~
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 14:26
作者: shogikin    時間: 2008-12-19 14:26
ching, 我報A線 (應該跑不完)

Kin in Running
作者: running-sue    時間: 2008-12-19 14:29
原帖由 shogikin 於 2008-12-19 14:26 發表
ching, 我報A線 (應該跑不完)

Kin in Running

886 886 36865
乜咁謙呀, 你點會跑不完呀
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-19 14:29
作者: 曲奇    時間: 2008-12-19 14:34
原帖由 schnix 於 2008-12-19 13:12 發表

好野~~
schnix ctse 都玩埋一份~~
yeah!!!!
希望多d ching & ctse一齊玩啦~~
作為渣打半馬的最後衝刺~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2