香港長跑網 - 長跑長友

標題: 恭喜恭喜 [打印本頁]

作者: 山海赤子    時間: 2009-1-1 23:59
標題: 恭喜恭喜
恭喜各位得獎 & 創 PB 的 ching , ctse

呢度真係有好多快人, 要多多向大家學習

再次恭喜
作者: 曲奇    時間: 2009-1-2 00:14
ching唔好咁謙,你都可以o既...
作者: cu83    時間: 2009-1-2 00:20
原帖由 山海赤子 於 1-1-2009 23:59 發表
恭喜各位得獎 & 創 PB 的 ching , ctse
呢度真係有好多快人, 要多多向大家學習
再次恭喜

呢度除咗有好多快腳之外,都重有好多好似我呢類龜速跑手
其實快慢唔緊要,最緊要跑得健康、跑得安全、跑得開心
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-1-2 22:18
原帖由 cu83 於 2009-1-2 00:20 發表

X2  
作者: cfchan    時間: 2009-1-2 22:26

x 3
作者: blurmax    時間: 2009-1-2 22:37

X 2 - enjoy running is most important
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-1-2 23:39

ching 你叫龜速, 咁小弟呢個蝸牛速真係當之無愧...

好似ching 話齋, 最緊要跑得健康、跑得安全、跑得開心, 同埋係同自己比賽

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2