香港長跑網 - 長跑長友

標題: 夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326) [打印本頁]

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 12:52
標題: 夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)
第一回 (2009.1.7)

集合地點:沙田運動場
出發時間:20:00
路線     :沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖  :
http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
全程     :全程約12K (梅子林路一段約為1.9K)

記錄時間:上斜-7'53  全程-51'38 (記錄保持者-sleung2002hk)

報名:跑手可於此貼留言或直接到沙田運動場集合出發,長跑網綠衣為記(如有的話)。

第一回特訓安排:
大家先於運動場集合,然後一齊慢跑到梅子林路口,等齊人再一齊衝上梅子林,到達閘口後再慢jog回到梅子林路口,等齊所有跑手後或再作小休後,然後一齊用各自極速跑回沙田運動場。
Cool Down + 沖身換衫後於21:45前完成訓練後往宵夜。

P.S. 如跑手想多吃一粒梅子(加強上斜訓練),可自行安排提早出發。

第一回參與跑手名單:
1)   大圍新跑手

2)   witchycatcat
3)   ee_tpk
4)   cc
5)   快活人
6)   wongc
7)   batigoal
8)   running-sue
9)   山海赤子
10) ~~菲菲~~
11) 小華是也!
12) slowrunner
13)
14)
15)
...........

作者: witchycatcat    時間: 2009-1-2 13:49
圍圍:
人地一早報左名,你做咩唔加我個名呀..................
嗚嗚.........
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-2 13:55
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 14:12
原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 13:49 發表
圍圍:
人地一早報左名,你做咩唔加我個名呀..................
嗚嗚........." />" />

諗住等埋妳SSP果邊一次過update之麻,怕咗妳留返個頭位比妳ok?
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 14:13
原帖由 瘋狂跑步機 於 2009-1-2 13:55 發表

恭喜梅子林林主, 09年又開新貼, 祝梅子林次次創出新pb!

瘋瘋:
我頂住架咋.....你幾時返來主持大局呀?
作者: cc    時間: 2009-1-2 14:56
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-2 14:58
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 15:00
原帖由 cc 於 2009-1-2 14:56 發表

咦~catcat ctse去,我又去~唔該吖,大圍ching加我個名吖~ee,去唔去吖~" />" />

cc:
加咗妳名啦,今次要上兩次斜,比心機呀。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 15:01
原帖由 瘋狂跑步機 於 2009-1-2 14:58 發表

林主,
我來到緊來啦, 依家D債主話晒事呀. " />" />

明白既,你放心啦,我會頂住等你返來。
作者: cc    時間: 2009-1-2 15:41
作者: 快活人    時間: 2009-1-2 15:46
圍圍兄.
可吾可以只食一次梅子架
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 16:11
原帖由 快活人 於 2009-1-2 15:46 發表
圍圍兄.
可吾可以只食一次梅子架

大家都要就返自己既訓練程序同能力,呢估安排只係比大家參考,到時點跑當然係由大家自己決定啦。
作者: 快活人    時間: 2009-1-2 16:21
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 16:11 發表

大家都要就返自己既訓練程序同能力,呢估安排只係比大家參考,到時點跑當然係由大家自己決定啦。

甘撐下大圍兄先 ....kakaka
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 16:22
原帖由 快活人 於 2009-1-2 16:21 發表

甘撐下大圍兄先 ....kakaka

活活真係比面...到時見啦。
作者: wongc    時間: 2009-1-2 16:24
圍ching,
你D梅子好補呀, 整左兩粒就pb啦.  但係一次過整兩粒, 我驚補得濟.........

不過你地jump, 我都jump啦.  到時記得....................!!!
作者: 快活人    時間: 2009-1-2 16:28
原帖由 wongc 於 2009-1-2 16:24 發表
圍ching,
你D梅子好補呀, 整左兩粒就pb啦.  但係一次過整兩粒, 我驚補得濟.........

不過你地jump, 我都jump啦.  到時記得.....等....埋.....呀......!!!

CTSE 食完梅子要坐低飲杯野效果會更加好架 .
所以跑完一齊去飲番杯喇.
作者: cc    時間: 2009-1-2 16:33
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 16:36
原帖由 wongc 於 2009-1-2 16:24 發表
圍ching,

不過你地jump, 我都jump啦.  到時記得.....等....埋.....呀......!!!

歡迎wongc ctse....我驚到時要ctse等埋我咋。
作者: running-sue    時間: 2009-1-2 16:44
學o下大圍ching..........

作者: wongc    時間: 2009-1-2 16:45
原帖由 快活人 於 2009-1-2 16:28 發表

CTSE 食完梅子要坐低飲杯野效果會更加好架 .
所以跑完一齊去飲番杯喇." />" />

你.....你.....你.....隻魔鬼, 想引誘我?   .......我......我......我......都好想來哦.

睇下到時跑完幾點先啦.
作者: 快活人    時間: 2009-1-2 16:58
原帖由 wongc 於 2009-1-2 16:45 發表

你.....你.....你.....隻魔鬼, 想引誘我?   .......我......我......我......都好想來哦.

睇下到時跑完幾點先啦.

CTSE 我都係為你好咋 ......kakaka

你吾坐低飲果杯野. 練左d 功力會發揮的吾好架 .

你諗下每次食完梅子都無坐低飲野. 個心係未好吾舒服呢
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 17:16
原帖由 wongc 於 2009-1-2 16:45 發表

睇下到時跑完幾點先啦.

今次因為會上梅子林兩次,妳預返到運動場都差唔多10:00pm。
作者: 快活人    時間: 2009-1-2 17:22
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 17:16 發表

今次因為會上梅子林兩次,妳預返到運動場都差唔多10:00pm。

圍圍10點又好似晏左小小 .....沖埋涼等齊人都可能要成10點半至9 woo !!!!
小妹住得袁呀. 搭車到 KWUN TONG 仲要轉車 入TKO . 食完再搭車到家未要成1點鍾.
作者: cc    時間: 2009-1-2 17:26
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-2 17:30
一次食兩粒梅子... 想試好耐啦~

如果大家怕晏... 不如分兩批... 食一粒梅子既..就約八點.. 食兩粒..就七點半出發 ??
作者: wongc    時間: 2009-1-2 17:30
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 17:16 發表

咁晏返屋企我驚落左閘無門口入喎. 等我入紙睇下批唔批先啦.
作者: 快活人    時間: 2009-1-2 17:33
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-2 17:30 發表

如果大家怕晏... 不如分兩批... 食一粒梅子既..就約八點.. 食兩粒..就七點半出發 ??

好注意 !!!
作者: wongc    時間: 2009-1-2 17:36
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-2 17:30 發表

贊成贊成
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 17:42

好提意好提意....
咁有冇人自薦做一粒梅子團團長?
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-2 17:43
原帖由 running-sue 於 2009-1-2 16:44 發表
學o下大圍ching..........hgjD103" />" />hj  

running-sue ctse.. 你來唔來食梅子 ar???
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-2 17:43
原帖由 wongc 於 2009-1-2 17:36 發表

贊成贊成  

咁等我改一改個post先~
定係一齊7:30pm出發,一粒梅子團可以開定位等。

作者: batigoal    時間: 2009-1-3 09:50
圍圍,我應該今次來到啦!預埋我!
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-3 22:21
圍圍做咩吾聽人地電話!
你吾系比左個流野我吖?
作者: 山海赤子    時間: 2009-1-4 22:41
我都想來跟各 ching & ctse 學下野, 改善上斜速度和耐力
不過我唔快o架
可以嗎?
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-5 10:00
原帖由 山海赤子 於 2009-1-4 22:41 發表
我都想來跟各 ching & ctse 學下野, 改善上斜速度和耐力
不過我唔快o架
可以嗎?

無問題.. 大家都係互相交流..
小妹跑完半馬今日對腳 d 肌肉仲係好緊..星期三應該志在輕鬆下 gala~~~

係呢.. ching/ctse 你有無報渣打 ?
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-5 10:17
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-5 10:00 發表

無問題.. 大家都係互相交流hgjD115" />" />hj..
小妹跑完半馬今日對腳 d 肌肉仲係好緊..星期三應該志在輕鬆下 gala~~~

係呢.. ching/ctse 你有無報渣打 ?

我有啊~~~
10K!!
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-5 10:29
原帖由 小華是也! 於 2009-1-5 10:17 發表

" />" />" /> 我有啊~~~
" />" /> 10K!!

嘻嘻..小華兄... 做咩跑 10k 咁少丫...
作者: running-sue    時間: 2009-1-5 10:36
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-5 10:29 發表

嘻嘻..小華兄... 做咩跑 10k 咁少丫... " />" />" />

x2
作者: running-sue    時間: 2009-1-5 10:38
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-2 17:43 發表

running-sue ctse.. 你來唔來食梅子 ar???

如果1930開始的話, 梅子唔怕食喎, 哈哈
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-5 10:49
我的最合色佢离系10K嘛!!!
未跑過渣打……吾知可吾可以做出40min的目標呢!
但有小小難喇(我成日偷懶,又無咩時間練)

不如定一個時間!嘰點去……嘰點一定要番到!
自已知慢小小的可組人早小小出發!
咁就預到嘰點大家都番嗮黎啦!
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-5 10:52
原帖由 running-sue 於 2009-1-5 10:38 發表

你打算食兩粒 ??
1930 可能對某 d 跑手(即係小妹) 早0左少少...
不過小妹應該食一粒就飽晒啦...所以我應該八點出發
作者: cc    時間: 2009-1-5 11:27
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-5 11:30
原帖由 cc 於 2009-1-5 11:27 發表

Sue~~黎喇~黎喇記得一齊食飯吹吹水吖~都未同你食過飯~hgjD092" />" />hj

看到我好頭晕吖…………
迷晕黨!
作者: 快活人    時間: 2009-1-5 11:46
原帖由 running-sue 於 2009-1-5 10:38 發表

SUE CTSE .你來喇.
我應可以7:30到 但打算食一粒梅子咋. 免得胃痛...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-5 11:53
原帖由 山海赤子 於 2009-1-4 22:41 發表
不過我唔快o架
可以嗎?

歡迎山海赤子ching加入,請留意最新時間及安排,到時見呀。

作者: witchycatcat    時間: 2009-1-5 13:11
各位:
7/1晚我可以7pm到運動場啦~
活活都應該會早到....
有無ching/ctse可以早d到熱身操下先???
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-5 13:39
原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 13:11 發表
各位:
7/1晚我可以7pm到運動場啦~
活活都應該會早到....
有無ching/ctse可以早d到熱身操下先???" />" />fgj

我也可以啊!早到可以的話等人齊了就出發咯!
作者: witchycatcat    時間: 2009-1-5 14:13
[quote]原帖由 小華是也! 於 2009-1-5 13:39 發表

登錄/註冊後可看大圖

我也可以啊!早到可以的話等人齊了就出發咯!quote]

華華:
到時電聯~~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-5 16:10
原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 14:13 發表
[quote]原帖由 小華是也! 於 2009-1-5 13:39 發表

登錄/註冊後可看大圖

" />" />我也可以啊!早到可以的話等人齊了就出發咯!" />" />quote]

華華:
到時電聯~~

catcat:
仲未問候妳....琴日跑完個半馬感覺點呀? 還可以?
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-5 16:30
原帖由 快活人 於 2009-1-5 11:46 發表

SUE CTSE .你來喇.
我應可以7:30到 但打算食一粒梅子咋. 免得胃痛...

活活 ctse:
如果妳同SSP小隊成員想早d出發都可以呀....仲之食宵夜既21:45前係運動場集合就得啦。
作者: 快活人    時間: 2009-1-5 16:34
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-5 16:30 發表

活活 ctse:
如果妳同SSP小隊成員想早d出發都可以呀....仲之食宵夜既21:45前係運動場集合就得啦。

OKOK . 我地如早跑會知會圍兄你一聲 .
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-5 17:28
原帖由 快活人 於 2009-1-5 16:34 發表

OKOK . 我地如早跑會知會圍兄你一聲 .

我盡量都會早d到。
作者: cc    時間: 2009-1-5 20:14
作者: running-sue    時間: 2009-1-6 00:05
咁請問ssp小隊係咪會早出發呢?  1930?  我係道路文盲, 上次食梅子, 差點迷路,
好在問到其他在練跑的人, 如果唔係.......唉......真失禮
作者: running-sue    時間: 2009-1-6 00:08
原帖由 cc 於 2009-1-5 11:27 發表

Sue~~黎喇~黎喇記得一齊食飯吹吹水吖~都未同你食過飯~hgjD092" />" />hj

哈哈, 你係催眠唔到我與你食飯嫁喇.  因為我20:00後唔食飯.
作者: cc    時間: 2009-1-6 09:22
作者: running-sue    時間: 2009-1-6 10:16
原帖由 cc 於 2009-1-6 09:22 發表

唔食飯唔緊要~至緊要人到食(食送)咪得lor

如果冇突發事 (例如:俾老細罰留堂), 人就應該到, 但粥粉麵飯(食送)湯, 就真都唔使客氣喇

作者: witchycatcat    時間: 2009-1-6 10:47
to 會早到既 活活,batbat,華華,cc及suesue:

明天我諗我7點鬆d會到啦.......
不如我地(早到個d)到時換完3後,係運動場一邊熱身一邊等齊人才出發啦~~
仲有邊個會早到...???

到時9:45pm左右集合食宵夜....
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-6 10:53
原帖由 witchycatcat 於 2009-1-6 10:47 發表
to 會早到既 活活,batbat,圍圍,華華,cc及suesue:

明天我諗我7點鬆d會到啦.......
不如我地(早到個d)到時換完3後,係運動場一邊熱身一邊等齊人才出發啦~~" />" />
仲有邊個會早到...???

到時9:45pm左右集合食宵夜 ...

好哦~~~
天晚我無力冲的了……我想同隊長跑^^
吾好黎界我
作者: wongc    時間: 2009-1-6 10:59
咁各位姊妹係咪諗住早D出發, 但都係跑一轉梅子林12K呀??

我都會早D到, 但我原本諗住係運動場跑一陣(我星期三既quota係15K), 然後跟大隊出發.  如果你地早出發, 我可以同你地一齊走, 然後返到運動場先補課.
作者: witchycatcat    時間: 2009-1-6 11:36
原帖由 wongc 於 2009-1-6 10:59 發表
咁各位姊妹係咪諗住早D出發, 但都係跑一轉梅子林12K呀??

我都會早D到, 但我原本諗住係運動場跑一陣(我星期三既quota係15K), 然後跟大隊出發.  如果你地早出發, 我可以同你地一齊走, 然後返到運動場先補課.

ctse:
甘明晚我地早到既會等埋你,ok?
另外,可否pm我少少contact info???
pls check pm
作者: slowrunner    時間: 2009-1-6 13:43
ching, 我都厘.

不過我入到厘換埋衫都要成8:00, 你地如果早出發不用等我, 我識路了
作者: cc    時間: 2009-1-6 13:50
作者: running-sue    時間: 2009-1-6 14:28
原帖由 slowrunner 於 2009-1-6 13:43 發表
ching, 我都厘.

不過我入到厘換埋衫都要成8:00, 你地如果早出發不用等我, 我識路了

ching, 分分鐘你追到早出發的我們
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-6 14:53
原帖由 slowrunner 於 2009-1-6 13:43 發表
ching, 我都厘.

slow兄:
我都會等埋其他人一齊8:00出發,到時見啦。
作者: 山海赤子    時間: 2009-1-6 20:55
各位ching/ctse,

明晚我會大約7點到運動場, 然後熱身,
應該會7:30出發

請問是不是網衣為記?
作者: running-sue    時間: 2009-1-6 22:17
原帖由 山海赤子 於 2009-1-6 20:55 發表
各位ching/ctse,

明晚我會大約7點到運動場, 然後熱身,
應該會7:30出發

請問是不是網衣為記?

ctse, 我係早到果批, 但係我唔會著網衫. 不過我好易認, 淺綠色橡筋扎孖辮, 戴住副超的. 你認我啦, 聽日見
作者: 西環伏特加    時間: 2009-1-6 22:36
各位,...小弟都想試下食梅子呀,.....係咪係網球場果個更衣室嘅運動場等呀,....????
作者: 山海赤子    時間: 2009-1-6 22:49
[quote]原帖由 西環伏特加 於 2009-1-6 22:36 發表

登錄/註冊後可看大圖

各位,...小弟都想試下食梅子呀,.....係咪係網球場果個更衣室[/quoto]

ching, 係禾輋商場對面有跑道個運動場呀, 都可以借 locker o架
不過一定要自備鎖頭

作者: cc    時間: 2009-1-6 23:00
作者: 西環伏特加    時間: 2009-1-6 23:06
原帖由 山海赤子 於 2009-1-6 22:49 發表
[quote]原帖由 西環伏特加 於 2009-1-6 22:36 發表

登錄/註冊後可看大圖

各位,...小弟都想試下食梅子呀,.....係咪係網球場果個更衣室[/quoto]

ching, 係禾輋商場對面有跑道個運動 ...

呵,應該好易搵嘅,...!!!
作者: 山海赤子    時間: 2009-1-6 23:42
我係慢腳龜

唔駛理我, 無謂拖慢快腳腳程, 我識路
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-6 23:46
原帖由 山海赤子 於 2009-1-6 23:42 發表
我係慢腳龜

唔駛理我, 無謂拖慢快腳腳程, 我識路hgj091" />" />hj

ching..你聽日係早點到定係八時到?
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-7 00:04
原帖由 西環伏特加 於 2009-1-6 23:06 發表

ching到時見啦~
長跑網綠衣為記............
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-7 00:08
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-6 23:46 發表

ching..你聽日係早點到定係八時到?

ee:
我會盡量早d到幫住身先,照舊8:00pm等齊人先出發。
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-7 00:17
原帖由 西環伏特加 於 2009-1-6 23:06 發表

2月1日的8K隊友!!
我明天都去哦!
初次見面就要在跑道上……
期待與你的會面呢!
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-7 00:18
吾該圍圍幫我拿8K的用品啦!
在此冲身的謝謝你了哦!
作者: running-sue    時間: 2009-1-7 00:20
原帖由 山海赤子 於 2009-1-6 23:42 發表
我係慢腳龜

唔駛理我, 無謂拖慢快腳腳程, 我識路hgj091" />" />hj

參加特訓班喎, 就係要訓練你對慢腳呀麻, 哈哈, btw, 我唔係好認得條路呀
作者: 西環伏特加    時間: 2009-1-7 00:37
原帖由 小華是也! 於 2009-1-7 00:17 發表

" />" /> 2月1日的8K隊友!!
我明天都去哦!
初次見面就要在跑道上……" />" />
期待與你的會面呢!

好心急呀,......想快d 見到咁多位呀,...!!!rtr08rytr
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-7 10:18
原帖由 running-sue 於 2009-1-7 00:20 發表

參加特訓班喎, 就係要訓練你對慢腳呀麻, 哈哈, btw, 我唔係好認得條路呀

sue ctse.. 你今日跑慢少少等其他熟路跑友帶路啦~~
作者: runrun    時間: 2009-1-7 10:23
星期日跑完Mizuno半馬後,腳又繼續痛翻,
呢兩日都沒有練習,今晚真的要郁動吓,同埋
試吓新買的spacer。
但應該唔跟大家上梅子林喇!避免跑落斜路。
今晚會到沙田運動場的健身室看看有沒有
Stepper機可用,如沒有,則會在禾輋運動場
內慢慢打圈,時間夾啱的話,會join大家一同
吃宵夜。

作者: ee_tpk    時間: 2009-1-7 10:36
原帖由 runrun 於 2009-1-7 10:23 發表
Steppe ...

ctse 你好丫.. 你都可以考慮 skip 0左梅子林... 圍住城門河慢 jog 一圈都得 ga~

到時見啦~~
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-7 10:47
原帖由 runrun 於 2009-1-7 10:23 發表
Steppe ...

黎啦!黎啦!
今晚見了哦!
作者: running-sue    時間: 2009-1-7 12:02
Steppe ...

係啦, 你唔好食梅子, 在城門河慢jog / 繞圈等我地咪得囉
作者: 西環伏特加    時間: 2009-1-7 15:34
各位,...小弟原本打算今晚一試梅子,但有些緊要事要做,要下次勒,....rtr07rytr
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-7 15:37
原帖由 西環伏特加 於 2009-1-7 15:34 發表
各位,...小弟原本打算今晚一試梅子,但有些緊要事要做,要下次勒,....rtr07rytr

ching唔緊要...下星期預埋你呀。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-7 15:39
Steppe ...

runrun ctse: 頭先食lunch我都忍唔住走去妳講果灣仔果間舖頭買咗對Adizero Mana,$249起抵....今晚著來試下先。
作者: 法蘭    時間: 2009-1-7 15:55
各位ching ctse,

小弟都想黎試食梅子!
不過美記後,小腿都今日都有0的痛!今日好似昨病!
喉嚨開始痛!
希望下次可以啦!
作者: 西環伏特加    時間: 2009-1-7 15:55
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 15:37 發表

ching唔緊要...下星期預埋你呀。

好呀,....希望下星期順順利利啦....rtr14rytr
作者: witchycatcat    時間: 2009-1-7 16:27
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 15:39 發表

runrun ctse: 頭先食lunch我都忍唔住走去妳講果灣仔果間舖頭買咗對Adizero Mana,$249起抵....今晚著來試下先。

你又買鞋...?
$249一對..?是否美記架..?
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-7 16:30
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-7 16:47
原帖由 witchycatcat 於 2009-1-7 16:27 發表

你又買鞋...?
$249一對..?是否美記架..?

catcat有冇睇野架...Adizero又點會係美記呀?因為係斷碼先咁平,原價$690 ---> $249。

瘋瘋:唔知有冇27.5碼...一係星期五放工我過去望望如果有幫你買啦,另外今晚有野攞比你。
作者: cc    時間: 2009-1-7 17:00
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-7 17:05
原帖由 cc 於 2009-1-7 17:00 發表
大圍ching你又買左吖?" />" />
話時話,今晚究竟係幾點嘎?hgjD092" />" />hj

我會8:00pm準時出發呀,如果妳早到又想早d出發可以聯絡catcat佢地啦。
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-7 17:11
作者: witchycatcat    時間: 2009-1-7 17:20
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 16:47 發表

catcat有冇睇野架...Adizero又點會係美記呀?因為係斷碼先咁平,原價$690 ---> $249。

有呀...我有睇....
之但係我...見識少...唔識lee個牌子咋嘛...

我以為係美記d sub line嘛......
作者: witchycatcat    時間: 2009-1-7 17:22
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 16:47 發表

瘋瘋:唔知有冇27.5碼...一係星期五放工我過去望望如果有幫你買啦,另外今晚有野攞比你。

e...........
我想問:
瘋瘋這個名應該是stand for瘋狂跑步機ching喎.....
而家lee個是瘋狂坦克車............

定係:
跑步機 = 坦克車???
作者: running-sue    時間: 2009-1-7 17:26
原帖由 witchycatcat 於 2009-1-7 17:22 發表

e...........
我想問:
瘋瘋這個名應該是stand for瘋狂跑步機ching喎.....
而家lee個是瘋狂坦克車............

定係:
跑步機 = 坦克車???" />" />

瘋狂跑步機 = 瘋瘋 (過去式) = 瘋狂坦克車 (現在式)
作者: running-sue    時間: 2009-1-7 17:27
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 15:39 發表

頭先食lunch我都忍唔住走去妳講果灣仔果間舖頭買咗對Adizero Mana,$249起抵....今晚著來試下先。

我尋日都忍唔住落佐去一趟, 但不幸地撞唔到心水.........唉.....走寶
作者: witchycatcat    時間: 2009-1-7 17:30
原帖由 running-sue 於 2009-1-7 17:26 發表

瘋狂跑步機 = 瘋瘋 (過去式) = 瘋狂坦克車 (現在式)

icic....
因咩解瘋瘋改名呀....?
受左咩刺激?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2