香港長跑網 - 長跑長友

標題: 深動物園虐國寶斂財 [打印本頁]

作者: cu83    時間: 2009-1-8 23:37
標題: 深動物園虐國寶斂財
深動物園虐國寶斂財

東方日報  2008年01月08日(星期四)
http://orientaldaily.on.cc/odnmain/index.html

作者: 龜速行    時間: 2009-1-8 23:43
同貓不同命!

深圳野生動物園太過分!!!!

作者: cu83    時間: 2009-1-8 23:44
onon 兄 快d上去幫幫手啦!!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-8 23:48
大過份啦!

香港果四隻熊貓真係幸運, 可以係海洋公園得到貴賓式照顧.

大陸要富強, 要加強管理, 唔可以俾工人亂攪一通.
作者: 亞平    時間: 2009-1-8 23:51
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-8 23:48 發表
大過份啦!

香港果四隻熊貓真係幸運, 可以係海洋公園得到貴賓式照顧.

大陸要富強, 要加強管理, 唔可以俾工人亂攪一通.

hahaha~~~叮叮噹師姐....係有5隻呀!
作者: 亞平    時間: 2009-1-8 23:53
原帖由 cu83 於 2009-1-8 23:44 發表
onon 兄 快d上去幫幫手啦!!

cu兄果然行動迅速!哈~哈
作者: cu83    時間: 2009-1-8 23:54
台灣果幾隻食唔慣嗰邊d台灣竹一樣....慘
作者: cu83    時間: 2009-1-9 00:00
原帖由 亞平 於 8-1-2009 23:53 發表
cu兄果然行動迅速!哈~哈

承 本網站管理 命做版主工作,無法唔回應~~~
平兄, 你都要 "Lu-Li, Lu-Li-努力" 呀!
作者: onon    時間: 2009-1-9 00:08
嘿...國寶都攪咁折墮!
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 00:08
原帖由 cu83 於 2009-1-9 00:00 發表

承 本網站管理 命做版主工作,無法唔回應~~~
平兄, 你都要 "Lu-Li, Lu-Li-努力" 呀!

一定一定 !!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 00:28
原帖由 亞平 於 2009-1-8 23:51 發表

hahaha~~~叮叮噹師姐....係有5隻呀!

係四隻住海洋公園, 一隻長駐長跑網, 終身服務長跑長友.
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 00:33
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 00:28 發表

係四隻住海洋公園, 一隻長駐長跑網, 終身服務長跑長友.

哈哈....冇錯...叮叮噹聰明玲俐,一講就明..但係CU兄一POST呢單野,主角就唔見左人,唔知會唔會漏夜趕回深圳,解救自己同胞呢?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2