香港長跑網 - 長跑長友

標題: 1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k) [打印本頁]

作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 20:03
標題: 1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k)
1.23網友約跑- 年廿八慢遊夜賞青公
各位師兄/師姐:

約跑日期:2009年1月23日(星期五,年廿八)
集合時間: 下午7點正集合及熱身
起跑時間: 下午7點15分左右
約跑路線:荃灣西西鐵站跑到屯門鄧肇堅運動場(單程約20公里)
集合地點︰荃灣西西鐵站 - 柏麗灣碼頭旁
人數:最多25人
衣著: 長跑網綠色戰衣(如有的話)

時間: 預算兩小時半內完成, 盡量晚上9:45前到屯門鄧肇堅運動場.
必備: 小八(八達通),20元紙幣(必要時搭巴士或小巴用)
請在此時間回覆 : 2009年1月23日 17:00或以前, 如有興趣參加,請留言報名。

注意事項:
1. 是晚約跑將會按6-6'30/km速度慢跑, 適合半馬慢腳或全馬跑手參加. 怏腳們請自行安排領跑先入屯門或推遲起跑時間.
2. 自備飲料/深井七仔/黃金海岸/屯門三聖村有補給
3. 當日由荃灣西至大欖涌,可用沿海行人路(左手邊), 當到大欖過了海員訓練學校及巴士總站後,請用對面馬路繼續前進(右手邊)
4. 當日如有須要,可以在青山公路任何位置轉乘小巴入屯門,或於大欖涌乘接駁巴士k51入屯門景峰花園步行回運動場。

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

登錄/註冊後可看大圖

作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 20:08
漫遊團名單:
1. 平兄 (隊長)  (21/1交行李- Ken)
2. 細明兄 (副隊長) 1815鄧記
3. 叮叮噹
4. 花子阿Dee 1815鄧記
5. kenneth 1815鄧記
6. witchycatcat (22/1交行李 -叮)
7. Lazyrunner  1815鄧記
8. 安廸 (屯門<>迎面匯合)
9. Patrick
10. 小華是也
11. Tarry (22/1交行李 -叮)
12. Kennychoi
13. Garykwan 1815鄧記
14. Shingliu
15. Oscar (小欖先行出發)
16. 晴朗  1815鄧記
17. 法蘭 (21/1交行李- 平)
18. d_drifter
19. kf1977

唔跑, 鄧記9:30pm等大家食飯
1. 艾莉絲.韋
2. Anson
3. 7兄

作者: 神童威威    時間: 2009-1-9 20:12
叮ctse攪活動點少得屯門友的我,請加名!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 20:18
原帖由 waiwaibrother 於 2009-1-9 20:12 發表
叮ctse攪活動點少得屯門友的我,請加名!

好嘢! 好似係屯門友自己玩曬咁 .
作者: 神童威威    時間: 2009-1-9 20:27
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 20:18 發表

好嘢! 好似係屯門友自己玩曬咁" />" /> .

講真啦!又夜又凍,跑完要出返市區或者更遠都好"金"嫁!
作者: oscar    時間: 2009-1-9 20:52
作者: 神童威威    時間: 2009-1-9 20:54
原帖由 oscar 於 2009-1-9 20:52 發表
你地跑完可以食埋團年飯喎ghu" />" />jg !

跑就冇你份,食應該可以喎!諗諗.....
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 20:57
原帖由 oscar 於 2009-1-9 20:52 發表
你地跑完可以食埋團年飯喎ghu

Oscar又想跑,唔好啦!忍耐下啦!
食埋團年飯,可以諗諗....去邊食??
作者: oscar    時間: 2009-1-9 21:01
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 21:06
叮叮噹師姐好野,資料夠晒詳盡!

小弟是日要返工,將於荃灣西鐵變身,揹小背包跑回屯門.如師兄/姐門如有需要,可將輕便衣服交小弟揹回屯門.
但需預先留位,以便更換大背包.

作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 21:16
原帖由 亞平 於 2009-1-9 21:06 發表

小弟是日要返工,將於荃灣西鐵變身,揹小背包跑回屯門.如師兄/姐門如有需要,可將輕便衣服交小弟揹回屯門.
但需預先留位,以便更換大背包.

唔好要平兄負重跑囉!盡量輕裝上陣,其他嘢留係公司咪得囉!
當日屈教練放假,可以星期四或更早交輕便行裝給他當日放鄧記.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 21:36
原帖由 oscar 於 2009-1-9 21:01 發表
叮噹姐,跑我都會留返1/2去hea跑,除非有神蹟啦!不過「主使萬事互相效力,叫愛神的人得益處」,受傷都有好多功課學的,正所謂「忍耐生老練,老練生盼望嘛」!食!我會考慮ge,不過又要攞批文囉 ...

1/2隊際比賽點樣hea跑呀?落場就好難忍腳,倒不如幫大家打氣影相算啦!

唔好妄求神蹟囉!功課唔輕,試練唔會超過你所能承受.
受傷唔能夠比賽,令你失望,但係受傷同康復的經歷必定為你同為你身邊人有益處.

「主使萬事互相效力,叫愛神的人得益處」
「忍耐生老練,老練生盼望嘛」

Good! 多多分享你的體會.
作者: ram    時間: 2009-1-9 21:38
小弟對跑荃屯係有d偏好
無奈當晚要團年啊.............  
大家跑得開心d~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 21:38
原帖由 亞平 於 2009-1-9 21:06 發表

係copy& paste以前個post, 改少少姐,easy job.
獨欠地圖,因為唔識貼路線圖.
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 21:42
小弟最怕凍,去起點時一定要穿暖暖的,我都係孭背囊跑啦,平時操山都慣孭十磅野跑,到時ching ctse 有少量行李/衣服小弟可以代勞,當負重訓練,大家唔好同我客氣~~
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 21:45

登錄/註冊後可看大圖

作者: 亞平    時間: 2009-1-9 21:46
叮叮噹此地圖得唔得?如得可COPY落去1ST POST.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 21:50
原帖由 亞平 於 2009-1-9 21:46 發表
叮叮噹此地圖得唔得?如得可COPY落去1ST POST.

睇唔到啊!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 21:51
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 21:42 發表
小弟最怕凍,去起點時一定要穿暖暖的,我都係孭背囊跑啦,平時操山都慣孭十磅野跑,到時ching ctse 有少量行李/衣服小弟可以代勞,當負重訓練,大家唔好同我客氣~~

阿Dee真係好人,好感動啊!
作者: oscar    時間: 2009-1-9 21:51
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-9 21:55
荃灣西西鐵站跑到屯門鄧肇堅運動場(單程約20公里)??
大家有d心理準備~~最少都有22,3k
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 21:56
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 21:51 發表

阿Dee真係好人,好感動啊!" />" />

甭客氣~~

如無意外當日係第二次跟各位ching ctse 跑,多多指教~~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:00
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-9 21:55 發表

荃西到三聖才17k, 三聖去鄧記5-6K?
平兄話20K, 唔係有計劃等大家跑長少少??

作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:04
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 21:42 發表

亞DEE你真係好啦...我正傷神有一大桶蒸餾水用來做流動水站,以便沿路供水,而家就交比你啦!哈~哈
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:06
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 21:50 發表

睇唔到啊!

post 16 貼左幅地圖,睇唔到咩?
作者: 上水馬王    時間: 2009-1-9 22:06

Dee兄又黎特訓,小心尾年流流傷腰骨呀~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 22:08
原帖由 亞平 於 2009-1-9 22:04 發表

亞DEE你真係好啦...我正傷神有一大桶蒸餾水用來做流動水站,以便沿路供水,而家就交比你啦!哈~哈

多謝平ching,係咪18.9LIT 果隻??如果我完成到呢次任務,相信可以挑戰梁兄同米拿ching~~
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:09
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 22:00 發表

荃西到三聖才17k, 三聖去鄧記4-5K?
平兄話20K, 唔係有計劃等大家跑長少少??

度個係20K左右,可能會多少少都唔定,因為度圖點多有些微差異.有多當獎勵.
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:10
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-9 21:55 發表

屯門友梁兄,你做乜唔報名?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:10
原帖由 亞平 於 2009-1-9 22:06 發表

post 16 貼左幅地圖,睇唔到咩?

你睇到咩??
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 22:10
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 22:11
原帖由 上水馬王 於 2009-1-9 22:06 發表

Dee兄又黎特訓,小心尾年流流傷腰骨呀~

馬王師兄跨區過黎玩番課啦~~

孭背囊跑真係非常習慣,唔會真係要孭樽18.9lit distilled water 掛~~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:14
原帖由 亞平 於 2009-1-9 22:04 發表

咁細心,咁絕的安排!
作者: 上水馬王    時間: 2009-1-9 22:14
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 22:11 發表

馬王師兄跨區過黎玩番課啦~~" />" />hkjhk

孭背囊跑真係非常習慣,唔會真係要孭樽18.9lit distilled water 掛~~" />" />

而家都未有plan住,睇下1月18日果課操成點樣先~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:16
原帖由 亞平 於 2009-1-9 22:10 發表

同我地慢跑,會悶死梁兄架!
一轉當他兩轉,梁兄考慮跑來回啦!
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-9 22:16
原帖由 亞平 於 2009-1-9 22:10 發表

我未決定丫~~睇下個日屋企會唔會食飯/訓練調整成點
如果係經三聖==>湖山河畔==>屯門西鐵站返鄧記~~係應該有22,3k既~~~唔信你試下
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-9 22:17
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 22:16 發表

同我地慢跑,會悶死梁兄架!
一轉當他兩轉,梁兄考慮跑來回啦!

渣打臨近~~想我死咩
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:22
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-9 22:16 發表

我未決定丫~~睇下個日屋企會唔會食飯/訓練調整成點
如果係經三聖==>湖山河畔==>屯門西鐵站返鄧記~~係應該有22,3k既~~~唔信你試下

唔洗過湖山,經友愛==>屯門西鐵站返鄧記.
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:23

登錄/註冊後可看大圖
[/url
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-9 22:24
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 22:22 發表

唔洗過湖山,經友愛==>屯門西鐵站返鄧記.

哦~~咁就短d
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:25
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-9 22:17 發表

渣打臨近~~想我死咩

唔洗死.
三聖<>荃西33.5K,返鄧記+3K, 渣打全馬前最後一長課.
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 22:27
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:27
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 22:14 發表

咁細心,咁絕的安排!" />" /> " />" />

點止絕丫,簡直毒啦...想亞DEE揹死咩...都唔係人講既野!哈哈
叮叮噹我幫你鬧死佢!
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 22:28
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:29
原帖由 亞平 於 2009-1-9 22:23 發表

登錄/註冊後可看大圖
[/url

抄左去post#1, 得左. Thank you.
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-9 22:30
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 22:25 發表

唔洗死.
三聖<>荃西33.5K,返鄧記+3K, 渣打全馬前最後一長課.

0.0   定左終極長課係1月18~~  呢課又走咁長..............
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:31
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 22:27 發表

吓,如跟地圖走,當日應該直上平兄屋企?是否食埋晚飯?

係喎!唔係去鄧記咩?

平兄,改去你屋企團年呀??
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 22:32
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:33
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 22:27 發表

吓,如跟地圖走,當日應該直上平兄屋企?是否食埋晚飯?

KEN兄肯賞面就跑來小弟屋企.......................................................再返鄧記都得!哈哈!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 22:33
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 22:28 發表

呢課後,梁兄應仲要走多一兩轉長課的。

全馬唔係要2-3星期前跑終極長課咩??
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 22:34
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 22:35
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:36
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 22:31 發表

係喎!唔係去鄧記咩?

平兄,改去你屋企團年呀??

SORRY..SORRY 呢幅係我自己以前跑回家的路線....再改再改!
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-9 22:44
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 22:34 發表

唔好理了,引了他參加先啦﹗

當我死架??得啦~~遲d答你地
黎到一定黎~~唔跑咁長咪得
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 22:52

登錄/註冊後可看大圖

作者: kenneth    時間: 2009-1-9 22:55
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 23:00
原帖由 亞平 於 2009-1-9 22:52 發表

登錄/註冊後可看大圖

又錯喎!如圖就要跑湖山對面長少少,方便過穿兆麟經友愛嗎?
由平隊長決定.
作者: KK    時間: 2009-1-9 23:25
夜晚要番工
參加不了~
太可惜了
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 23:26
由三聖沿海榮路直去屯門河,過龍門居天橋,一路跑去鄧記,共20.8K , 岩岩半馬.應會方便過穿兆麟經友愛,各位意下如何?

登錄/註冊後可看大圖

作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 23:28
標題: 回復 56# 的帖子
即是湖山對面河,巴士停車場後面,沿海跑經友愛同屯公外(以前玩衝果邊).
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:29
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:30
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 23:34
標題: 回復 59# 的帖子
過天橋沿緩跑徑接單車徑向鄧記,Good!

張圖仍然唔對,返新圍?你好想帶我地衝上你屋企食團年飯呀??
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:35
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 23:37
條條大路通鄧記~~

我平時會過馬路去到巴士廠唔過對面河,沿泳池再沿河既東岸穿友愛/市公園,去到西鐵站底過河同馬路再沿單車徑一路跑~~

條條都差不多,隊長話事啦~~
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:39
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 23:41
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-9 23:37 發表
條條大路通鄧記~~

我平時會過馬路去到巴士廠唔過對面河,沿泳池再沿河既東岸穿友愛/市公園,去到西鐵站底過河同馬路再沿單車徑一路跑~~

條條都差不多,隊長話事啦~~

x2, 專貴的隊長叫你跑多2k就跑啦!叫你舉水跑,你都要follow, right???
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-9 23:41
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 23:39 發表

呢條短少少,我諗走少50米左右,當日偷雞組就走呢條啦

good idea~~
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:43
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 23:45
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 22:55 發表

平兄,屯門泳池後有路跑?嗰段小弟都未走過。

有呀,我都有跑過,屯門泳池有條路入天橘底轉右沿屯門河跑穿過屯門公園。
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:47
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 23:48
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 23:30 發表

如過龍門居天橋,應該是由龍門居緩跑徑經工廠區入鄧記。

正是!!!上次同明兄都係跑此路線.
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 23:50
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 23:29 發表

幅圖又去咗你屋企...." />" /> 。可以的﹗

乜又番左我屋企咩..哈哈...可能我存左好多幅圖又是取錯了...一陣改!
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 23:51
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 23:34 發表
過天橋沿緩跑徑接單車徑向鄧記,Good!

張圖仍然唔對,返新圍?你好想帶我地衝上你屋企食團年飯呀??

係呀,叮叮噹師姐賞面嗎?嘻嘻
作者: 神童威威    時間: 2009-1-9 23:52
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 20:08 發表
漫遊團名單:
1. 平兄 (隊長)
2. 細明兄 (副隊長)
3. 叮叮噹
4. Redred
5. 花子阿Dee
6. kenneth
7. 神童威威
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Ken兄,叮ctse已經幫小第改左名,"神童威威"聽聽下又幾好聽,我可唔可以改戶口個名呀!(waiwaibrother→神童威威)
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:52
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 23:53
原帖由 亞平 於 2009-1-9 23:50 發表

乜又番左我屋企咩..哈哈...可能我存左好多幅圖又是取錯了...一陣改!

post5次錯5次,多做多錯 ,唔洗再post啦!
平兄,睇睇post#1個圖,o.k.
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:54
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:55
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 23:56
原帖由 waiwaibrother 於 2009-1-9 23:52 發表

Ken兄,叮ctse已經幫小第改左名,"神童威威"聽聽下又幾好聽,我可唔可以改戶口個名呀!(waiwaibrother→神童威威)

"神童威威"係好聽過"威威兄弟"啦!
作者: 亞平    時間: 2009-1-9 23:57
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 23:47 發表

嗰日閣下入唔入偷雞組?

哈~哈,KEN兄係偷雞組組長,兼偷食組組長,小弟同時係此二組資深組員,就跟大隊啦..
作者: kenneth    時間: 2009-1-9 23:58
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-9 23:58
原帖由 亞平 於 2009-1-9 23:51 發表

係呀,叮叮噹師姐賞面嗎?嘻嘻

臭汗淋漓咁上去食飯,驚嚇死狗啊!
作者: kenneth    時間: 2009-1-10 00:00
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-1-10 00:01
我都好想來呀 !! 如果唔駛OT,仲有機會趕到出來...
作者: 神童威威    時間: 2009-1-10 00:02
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 23:54 發表

可...以....g" />" />" />" />" />jhk 不過小弟很難叫出口,尤其是每次叫你都要响鍵盤上打多幾吓。" />" />hjgh

果然好高效率!唔該晒
ken兄,其實你打少/叫少前面兩個字,我都識得應你嫁!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-10 00:03
原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-1-10 00:01 發表

年廿八一定唔洗OT,重可能早收工添!
加左妳名先.
作者: kenneth    時間: 2009-1-10 00:03
作者: 亞平    時間: 2009-1-10 00:04
原帖由 kenneth 於 2009-1-9 23:52 發表

請叮噹姐一個?偏心d喎﹗

嘻~嘻..閣下係偷食組長,唔可以公開邀請嘛...要靜雞雞..
作者: kenneth    時間: 2009-1-10 00:05
作者: kenneth    時間: 2009-1-10 00:06
作者: 亞平    時間: 2009-1-10 00:06
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 23:53 發表

post5次錯5次,多做多錯" />" /> ,唔洗再post啦!
平兄,睇睇post#1個圖,o.k.

叮叮噹終於頂唔順啦...嘻嘻...我都頂自己唔順...可以一錯再錯...但我又知錯能改丫,相信我呀,一定唔會POST錯超過6次...
作者: kenneth    時間: 2009-1-10 00:08
作者: 亞平    時間: 2009-1-10 00:09
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 23:58 發表

臭汗淋漓咁上去食飯,驚嚇死狗啊!

唔怕,你身上有西施香味,一定大受歡迎!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-10 00:11
原帖由 kenneth 於 2009-1-10 00:06 發表

咁當晚預備甚麼餸先? 養狗千日,終須一用﹗

個個都要減磅, 食青菜水果, 低脂三文治,
七兄話: 增磅同減磅只是一線之差.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-10 00:12
原帖由 亞平 於 2009-1-10 00:09 發表

唔怕,你身上有西施香味,一定大受歡迎!

大家咁話啦! 臭味相投
作者: 亞平    時間: 2009-1-10 00:13
原帖由 kenneth 於 2009-1-10 00:00 發表

閣下要引部份 ching 走番過龍門居去鄧記,如果全部人都經屯公過,咁我哋就唔係偷雞組了。

果然係組長,偷雞都偷得高明,有晒計謀..要唔要小弟帶佢地上埋上斜特訓走幾轉再返鄧記?嘻嘻
作者: kenneth    時間: 2009-1-10 00:15
作者: 亞平    時間: 2009-1-10 00:15
原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-1-10 00:01 發表

iRIS 師姐 , 叫埋家姐一齊來呀, 你地係屯門 TWINS嘛 !
作者: kenneth    時間: 2009-1-10 00:17

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2