香港長跑網 - 長跑長友

標題: 各位ching,會否考慮定期約出來跑步? [打印本頁]

作者: kenneth    時間: 2008-1-16 12:24
作者: kenneth    時間: 2008-1-16 12:26
作者: Gills    時間: 2008-3-12 13:58
同意,一個月一次好呀,可以增進實力,比此交流心得.
作者: 瘋瘋    時間: 2008-9-18 15:25
作者: redred    時間: 2008-9-18 18:22
我同意一個月一次
作者: Ning    時間: 2008-9-18 19:44
How about LSD > 20K
作者: 叮叮噹    時間: 2008-9-19 00:21
原帖由 redred 於 2008-9-18 18:22 發表
我同意一個月一次

x2, 可以激勵士氣.
作者: pwong5618    時間: 2008-9-19 13:33
Agree !
作者: cfchan    時間: 2008-9-19 13:36
Support
作者: Tarry    時間: 2008-11-21 13:20
標題: 回應定期約跪
各路英雄,

你們好嗎? 黃某讚成定期練跑, 如星期二,四六,只不過我得好慢, 要你們陪跑, 實在不好意思

Tarry
(長跑初姐)

作者: Tarry    時間: 2008-11-21 13:22
標題: 修正回應定期約跑
對不起! 打錯字

各路英雄,

你們好嗎? 黃某讚成定期練跑, 如星期二,四六,只不過我得好慢, 要你們陪跑, 實在不好意思

Tarry
(長跑初姐)

作者: billy_yau    時間: 2009-4-24 09:00
一個月一次都ok丫....我支持平日夜晚多d...星期六我就多數唔得....星期日都可以既....
作者: Anthony    時間: 2009-4-25 08:44
練跑同約跑應是不同性質,練跑可以一星期兩至三次,約跑一個月一次會較好,最好每次約跑是不同地區,讓大家識多d好路。例如東涌迪士尼都幾好跑,我都好想同大家一齊跑。
作者: 鬼影    時間: 2009-4-25 15:00
我週時 miss,所以一個月走雞一次、重有另一次。
作者: water_ho8538    時間: 2009-7-30 01:33
原帖由 Anthony 於 2009-4-25 08:44 發表
練跑同約跑應是不同性質,練跑可以一星期兩至三次,約跑一個月一次會較好,最好每次約跑是不同地區,讓大家識多d好路。例如東涌迪士尼都幾好跑,我都好想同大家一齊跑。

支持anthony兄講法!俾大家體驗下不同地區既路段.
作者: WAY_LEUNG    時間: 2009-8-2 21:17
其實定期約跑幾時跑一次都沒有問題, 只要距離不是太長
作者: 得得地    時間: 2010-4-16 10:54
我都有興趣, 不過唔係經常可以參加.
一個月或兩三個月大型啲嘅都可以考慮.

謝謝 !
作者: ahhuman    時間: 2010-5-17 06:01
其實一個禮拜有一次, 3個小時既耐力訓練對全馬長跑......應該好有幫助.......小弟呢家試緊每個禮拜日朝都跑2 ~ 3hr...路線係三聖 ~ 深井來回.......邊位師兄有興趣可以約定一齊跑
作者: YaNbAbI`    時間: 2010-6-8 00:36
一星期一次會唔會好d?我元朗區的~
作者: mephistopheles    時間: 2010-12-4 17:56
家住荃灣西, 贊成一至兩個月一次
太密反而會影響自己的訓練時間表及比賽

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2