香港長跑網 - 長跑長友

標題: 多謝各位會員支持,09年款長跑網跑衫已經"全部沽清"! [打印本頁]

作者: nc    時間: 2009-1-13 12:35
標題: 多謝各位會員支持,09年款長跑網跑衫已經"全部沽清"!
多謝各位會員支持,
購買09年款長跑網跑衫,

所有跑衫已經"全部沽清"!

今次買唔到…
明年記得早啲預定!

作者: onon    時間: 2009-1-14 10:08
NC姐請預一件S碼背心於1.18交收. 謝.
作者: nc    時間: 2009-1-14 10:23
原帖由 onon 於 2009-1-14 10:08 發表
NC姐請預一件S碼背心於1.18交收. 謝.

收到.
作者: Power42195    時間: 2009-1-14 13:19
好有意義的跑衣啊!

1月18日我會從江門來香港參加沿岸半馬,若方便的話,想買到一件SizeL(?)的。

若果不方便,就等渣打或者珠海半馬的時候啦。
作者: kenneth    時間: 2009-1-14 13:40
作者: Power42195    時間: 2009-1-14 14:04
原帖由 kenneth 於 2009-1-14 13:40 發表

ching 收到,nc 稍後會安排的,另外渣打閣下是否跑全馬?

謝謝kenneth師兄和NC師姐。
我因為是海外參加者,可以2月7日才現場報渣打。
到時將視乎這次跑沿岸的成績和當時狀態才決定是否報全馬。
目標是全馬,5小時30分關門前完成。
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-14 14:07
作者: Power42195    時間: 2009-1-14 14:10
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-14 14:07 發表

跑呀師兄,
不論閣下是玩全馬或半馬, 都歡迎參加長跑長友誓師大會(即合照 )!

多謝瘋車師兄的誠意邀請。
到時一定參加長跑長友誓師大會!
作者: onon    時間: 2009-1-14 14:45
原帖由 Power42195 於 2009-1-14 13:19 發表
好有意義的跑衣啊!

1月18日我會從江門來香港參加沿岸半馬,若方便的話,想買到一件SizeL(?)的。

Power兄我們提及的1.18是網友約跑, 不是沿岸半馬呀.

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2819&extra=page%3D1&page=1
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-14 14:47
作者: onon    時間: 2009-1-14 14:51
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-14 14:47 發表

大師, 同一日有沿岸比賽呀. 都有師兄/姐參加的.

噢...係喎, 見無update跑友list...仲以為無人報添.
作者: nc    時間: 2009-1-15 00:47
原帖由 Power42195 於 2009-1-14 13:19 發表
好有意義的跑衣啊!

請問ching係要背心定T-shirt?? 會盡量安排18/1, 不過要看看找誰轉交ching!!!
作者: Power42195    時間: 2009-1-15 15:24
原帖由 obaanc 於 2009-1-15 00:47 發表

請問ching係要背心定T-shirt?? 會盡量安排18/1, 不過要看看找誰轉交ching!!!

多謝Ctse的安排,我想要T-shirt。
若不便安排,可以拖到珠海馬拉松,呵呵。
作者: Anthony    時間: 2009-1-15 16:33
ctse, 我想要一件M碼背心和一件M碼短T.
如何交收?

我18/1會去大尾督跑先進長跑,
1/2馬鞍 山盃
8/2渣打半馬,
是否有機會交收呢?

若叫艾莉絲幫手也可以.
作者: nc    時間: 2009-1-15 17:25
原帖由 Anthony 於 2009-1-15 16:33 發表
ctse, 我想要一件M碼背心和一件M碼短T.
如何交收?

我18/1會去大尾督跑先進長跑,
1/2馬鞍 山盃
8/2渣打半馬,
是否有機會交收呢?

若叫艾莉絲幫手也可以.

ok, Leefs會在18/1跑先進賽, 他會交衫給你, 煩請ching pm leefs留聯絡電話並註明背心M碼, T shirt M碼各一. thx.
作者: peteruno    時間: 2009-1-15 17:34
nc  記著留番件M碼背心比我,我會在二月一日觀戰馬鞍山賽時取。thanks

白頭佬
作者: nc    時間: 2009-1-15 17:49
原帖由 peteruno 於 2009-1-15 17:34 發表
nc  記著留番件M碼背心比我,我會在二月一日觀戰馬鞍山賽時取。thanks

白頭佬

白ching萬宜跑未取衫
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-15 18:16

PM了···NC姐·系1月18日先岩啊^^
吾該!
作者: 力    時間: 2009-1-15 18:22
原帖由 obaanc 於 2009-1-15 00:47 發表

原帖由 Power42195 於 2009-1-15 15:24 發表

多謝Ctse的安排,我想要T-shirt。
若不便安排,可以拖到珠海馬拉松,呵呵。

Hi nc ctse,
I will join CCM HM this Sunday. I can take the T-shirt to Power42195 ching. I can collect it on tomorrow night at MTR station.

Hi Power42195 ching,
L size T-shirt, right?
作者: Power42195    時間: 2009-1-15 21:29
原帖由 Alex 於 2009-1-15 18:22 發表

Hi nc ctse,
I will join CCM HM this Sunday. I can take the T-shirt to Power42195 ching. I can collect it on tomorrow night at MTR station.

Hi Power42195 ching,
L size T-shirt, right?

非常謝謝Alex 師兄的美意。
看到你的留言之前,我收到了allanccl師兄的電話,他已經幫我安排了買一件MsizeT-shirt啦。
再次謝謝Alex師兄,118日西貢見。
作者: 力    時間: 2009-1-15 21:37
原帖由 Power42195 於 2009-1-15 21:29 發表

非常謝謝Alex 師兄的美意。
看到你的留言之前,我收到了allanccl師兄的電話,他已經幫我安排了買一件Msize的T-shirt啦。
再次謝謝Alex師兄,1月18日西貢見。

Power42195 ching,
唔洗客氣, 1月18日西貢見, 我會穿長跑網背心。
作者: nc    時間: 2009-1-15 23:00
太好了, 已攪點晒 謝謝大家
作者: nc    時間: 2009-1-15 23:01
原帖由 小華是也! 於 2009-1-15 18:16 發表
" />" />
PM了···NC姐·系1月18日先岩啊^^
吾該!

已收到pm, 星期日 (18/1)帶衫比華女吧
作者: 不停向前    時間: 2009-1-15 23:32
小弟之前留過pm的, 想買T-Shirt及背心各一件, L碼的
我會參加1.18的公益金長跑, 應該是同沿岸馬拉松同場的..
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-15 23:35
原帖由 obaanc 於 2009-1-15 23:01 發表

已收到pm, 星期日 (18/1)帶衫比華女

……仔仔仔仔仔仔仔仔仔
作者: 龜速行    時間: 2009-1-15 23:40
小華是<女>也!
作者: cu83    時間: 2009-1-15 23:50
小華兄 幾時轉咗 性??
作者: running-sue    時間: 2009-1-15 23:55
只不過係一人分飾兩角o者, 哈哈....
作者: nc    時間: 2009-1-16 00:02
原帖由 不停向前 於 2009-1-15 23:32 發表
小弟之前留過pm的, 想買T-Shirt及背心各一件, L碼的
我會參加1.18的公益金長跑, 應該是同沿岸馬拉松同場的..

前兄沒有在美津濃賽那天買衫嗎???
作者: 不停向前    時間: 2009-1-16 00:14
沒有呀, 因為沒有參加當天的比賽
作者: cywcyw1118    時間: 2009-1-16 00:38
仲有冇S碼的背心?_?
我想買件呀= ="
ken如果有的話 不如就1/2馬鞍山8k個比賽交收~
by:laco~
作者: nc    時間: 2009-1-16 00:39
原帖由 不停向前 於 2009-1-16 00:14 發表
沒有呀, 因為沒有參加當天的比賽

要想想辦法怎樣交收, 因為小妹及另一位有衫之版主也沒有參加這個賽事     遲d再聯絡閣下
作者: oscar    時間: 2009-1-16 10:57
作者: nc    時間: 2009-1-16 13:54
原帖由 oscar 於 2009-1-16 10:57 發表
nc 姐,我件xl的背心夾位超大,著上身超難睇,可唔可以換返細啲﹖我未著過的!

可聯絡kenneth問問有無細d的碼
作者: kenneth    時間: 2009-1-16 14:06
作者: kenneth    時間: 2009-1-16 14:07
作者: oscar    時間: 2009-1-16 16:16
作者: nc    時間: 2009-1-16 16:55
原帖由 oscar 於 2009-1-16 16:16 發表
我想問s碼ge衫身長度同xl有無分別,因為依家我件衫係太闊但長係短咗少少!但都ok

應該相差3".
作者: peteruno    時間: 2009-1-16 20:01
原帖由 obaanc 於 2009-1-15 17:49 發表

白ching萬宜跑未取衫 " />" />
萬宜果日,皇上比件XL碼比我,真係攪笑 ,我無法穿,禁大件,所以比番皇上。M碼適合我。

白頭佬
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-16 20:19
作者: slowrunner    時間: 2009-1-16 20:32
CTse, CHing, 我想要M碼背心一件, 及L碼T恤一件, 請問還有嗎?
作者: 不停向前    時間: 2009-1-16 22:32
原帖由 obaanc 於 2009-1-16 00:39 發表

要想想辦法怎樣交收, 因為小妹及另一位有衫之版主也沒有參加這個賽事     遲d再聯絡閣下

那先麻煩ctse了, 希望可以早d著到長跑網既戰衣
作者: nc    時間: 2009-1-16 23:25
原帖由 slowrunner 於 2009-1-16 20:32 發表
CTse, CHing, 我想要M碼背心一件, 及L碼T恤一件, 請問還有嗎?

ok, 星期日馬鞍山20k帶衫給ching 希望記得!!!!
作者: slowrunner    時間: 2009-1-17 00:12
原帖由 obaanc 於 2009-1-16 23:25 發表

ok, 星期日馬鞍山20k帶衫給ching 希望記得!!!!

Thanks, nc ctse.  See you then.
作者: JOE    時間: 2009-1-17 19:20
nc 姐, 請預一件大碼背心給我
請交比Kenneth再給我 thzz
作者: peteruno    時間: 2009-1-17 19:30
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-16 20:19 發表
白白後日來唔來跑?到時交收好嗎?
18/1 後日我嚟唔到,01/Feb我會到場打氣,果日先至比我。thanks

白頭佬
作者: nc    時間: 2009-1-17 20:52
原帖由 JOE 於 2009-1-17 19:20 發表
nc 姐, 請預一件大碼背心給我
請交比Kenneth再給我 thzz

ok, 無問題.
作者: nc    時間: 2009-1-17 20:54
原帖由 不停向前 於 2009-1-16 22:32 發表

前ching, 請問閣下在哪一區住或返工, 可能要在地鐵站交收!!!
作者: kenneth    時間: 2009-1-17 20:59
作者: nc    時間: 2009-1-17 21:10
原帖由 kenneth 於 2009-1-17 20:59 發表
NC 姐,
即明天要預小弟
JOE 大背 X1
PATRICK 中背 X1
另 M 背 及 大 T 共四件。
辛苦閣下了﹗

清楚, 屯門區果然係大戶來
作者: 不停向前    時間: 2009-1-18 22:04
原帖由 obaanc 於 2009-1-17 20:54 發表

前ching, 請問閣下在哪一區住或返工, 可能要在地鐵站交收!!!

ctse, 我係中環返工, 住青衣, 所以東涌, 荃灣, 港島三線交收都得呀
作者: kenneth    時間: 2009-1-19 11:48
作者: nc    時間: 2009-1-19 14:11
原帖由 kenneth 於 2009-1-19 11:48 發表

小弟現時都D 跑衣搞到有少少亂。下次要找多位屯門友,幫幫手先得。

屯門區人強馬壯, ching ctse又好人事, 唔好咁辛苦, 找多幾位屯門友幫手啦!!!
作者: nc    時間: 2009-1-19 14:16
原帖由 不停向前 於 2009-1-16 22:32 發表

已pm閣下, 看看可否早上地鐵站交收.
作者: nc    時間: 2009-1-19 14:30
原帖由 不停向前 於 2009-1-15 23:32 發表

前ching, 唔好意思, t-shirt已沒有L size, 我帶件M碼T-shirt給你看看吧!!! 背心L仲有!!
作者: kenneth    時間: 2009-1-19 15:44
作者: nc    時間: 2009-1-19 16:01
原帖由 kenneth 於 2009-1-19 15:44 發表

NC 姐,四件跑衣現時响邊位 CHING OR CTSE手上?

在叮小姐手上 
作者: kenneth    時間: 2009-1-19 16:06
作者: nc    時間: 2009-1-19 22:29
不停向前ching,

原來版主leefs之前已留了兩件衫給閣下, 請盡快pm leefs留閣下之聯絡電話 - 安排交收.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-20 01:19
原帖由 obaanc 於 2009-1-19 16:01 發表

在叮小姐手上 

已經交到Ken手上.
作者: nc    時間: 2009-1-20 07:50
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-20 01:19 發表

已經交到Ken手上.

謝謝
作者: kenneth    時間: 2009-1-20 09:20
作者: nc    時間: 2009-1-20 09:33
原帖由 kenneth 於 2009-1-20 09:20 發表

nc 昨晚 joe 致電小弟,大碼唔啱,小弟會收番佢件大碼跑衣,與 oscar 的加大碼交換。

明白.
作者: kenneth    時間: 2009-1-20 10:04
作者: 不停向前    時間: 2009-1-20 21:24
今天終於拿到長跑網跑衣了
感謝ALAN ching, 在lunch時候抽空拿給我, 還要讓你, 不好意思, 希望沒有阻你太多時間
希望下次比賽時穿上戰衣和各位ching/ctse影相+參賽
作者: didianna    時間: 2009-1-22 22:13
吾該晒龜ching..
作者: carcar    時間: 2009-1-24 03:41
NC Ctse,

You're very nice & thx. for you brought the vest to me.
I like the vest .

Car
作者: 龜速行    時間: 2009-1-28 16:39
標題: 回復 66# 的帖子
didianna c tse

不必客氣

長跑長友
作者: B    時間: 2009-2-1 15:49
NC Ctse, 請問仲有冇 m 碼 tee 呀?
如有及可以, 我想著起長跑網戰衣跑渣打半馬呀~
唔知得唔得呢?
thanks!!!
作者: nc    時間: 2009-2-1 16:51
原帖由 BHa 於 2009-2-1 15:49 發表
NC Ctse, 請問仲有冇 m 碼 tee 呀?
如有及可以, 我想著起長跑網戰衣跑渣打半馬呀~
唔知得唔得呢?
thanks!!!

有的, 可否在尖沙咀0900-1700取貸, 因全貸在office, 不過明天放假, 請pm留電話.
作者: 亞平    時間: 2009-2-5 21:35
原帖由 obaanc 於 2009-2-1 16:51 發表

有的, 可否在尖沙咀0900-1700取貸, 因全貸在office, 不過明天放假, 請pm留電話.

NC姐救命...今脕唔見左件網衣,仲有冇大碼背心...要一件...唔該晒.
作者: cu83    時間: 2009-2-5 21:53
唔係啩?? 點會唔見架??
好彩今日發現咋, 快d叫管理層幫手啦!!
作者: 龜速行    時間: 2009-2-5 21:59
cu sir

使出"真功夫"!!

頭像好正!!!
作者: cu83    時間: 2009-2-5 22:04
原帖由 龜速行 於 5-2-2009 21:59 發表
cu sir
使出"真功夫"!!
頭像好正!!!" />" />

使出"真功夫"係安安大師, 唔係我呀....
作者: 亞平    時間: 2009-2-5 22:09
原帖由 cu83 於 2009-2-5 21:53 發表
唔係啩?? 點會唔見架??
好彩今日發現咋, 快d叫管理層幫手啦!!

件衫係幫個網友取既,唔係我既,
今脕ken兄係鄧記交比我之後,掛住同班屯門友吹水,件衫冇放入locker就同佢地落場跑...
作者: nc    時間: 2009-2-5 22:12
原帖由 亞平 於 2009-2-5 21:35 發表

NC姐救命...今脕唔見左件網衣,仲有冇大碼背心...要一件...唔該晒.

咁大鑊 網衣都唔見得!!!

不過, 見係平兄, 點屎都要屎一件出來啦!!! 平兄好似報了全馬, 是嗎??
作者: leefs    時間: 2009-2-5 22:13
原帖由 亞平 於 2009-2-5 21:35 發表

我有貨,要貨可以CALL我!

作者: cu83    時間: 2009-2-5 22:13
咁都好d, 咁你週日重可以著番件綠衣戰士出賽
作者: leefs    時間: 2009-2-5 22:19
原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:09 發表

件衫係幫個網友取既,唔係我既,
今脕ken兄係鄧記交比我之後,掛住同班屯門友吹水,件衫冇放入locker就同佢地落場跑...

有冇問問運動場工作人員,可能佢地執咗呢!

作者: 亞平    時間: 2009-2-5 22:24
原帖由 leefs 於 2009-2-5 22:19 發表

有冇問問運動場工作人員,可能佢地執咗呢!

問左啦...件衫係全新..應該比人攞左去啦...
皇上師兄,我搵到 NC姐啦,小弟旺角返工落尖記好方便,唔該晒皇上.[attach]4661[/attach]

作者: 亞平    時間: 2009-2-5 22:28
原帖由 obaanc 於 2009-2-5 22:12 發表

咁大鑊 網衣都唔見得!!!

不過, 見係平兄, 點屎都要屎一件出來啦!!! 平兄好似報了全馬, 是嗎??

是的..其實件衫係幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎?
作者: kenneth    時間: 2009-2-5 22:30
作者: 龜速行    時間: 2009-2-5 22:32
原帖由 kenneth 於 2009-2-5 22:30 發表  別內疚,件跑衣,可能比鄧記某位高手唔小心攞咗呢,他可能星期日會著住長跑網跑衣上台攞奬呢,到時咪知响邊處囉。

X2
作者: nc    時間: 2009-2-5 22:32
原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

是的..其實件衫係幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎?

無問題, 平兄在旺角返工都很方便的. 轉頭pm個電話給閣下.
作者: 亞平    時間: 2009-2-5 22:36
原帖由 obaanc 於 2009-2-5 22:32 發表

無問題, 平兄在旺角返工都很方便的. 轉頭pm個電話給閣下.

NC姐 , 唔乖晒[attach]4660[/attach]
作者: 亞平    時間: 2009-2-5 22:38
原帖由 kenneth 於 2009-2-5 22:30 發表

別內疚,件跑衣,可能比鄧記某位高手唔小心攞咗呢,他可能星期日會著住長跑網跑衣上台攞奬呢,到時咪知响邊處囉。" />" />

唔見左件跑衣,長跑網多左位高手加入,都唔錯呀!嘻~嘻
作者: leefs    時間: 2009-2-5 22:45
原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

咁件衫唔便使再比錢啦,
由我"庫房"中撥款支付!

作者: 亞平    時間: 2009-2-5 22:49
原帖由 leefs 於 2009-2-5 22:45 發表

咁件衫唔便使再比錢啦,
由我"庫房"中撥款支付!

唔得呀..皇上,係我唔小心唔見...唔好要朝廷付款啦....我自己負責....唔該晒皇上師兄!
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-5 23:40
[quote]原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

登錄/註冊後可看大圖

是的..其實件衫係
幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎? [/quote
hello,亞平師兄,件衫係咪我架,真係唔好意思啦,又麻煩到你,假若你不方便,可以告訴nc姐我的手機號碼,我自己找nc姐取亦可,反正我也在尖沙咀,一切依你,謝謝啦 至於遺失那位衣服也入我賬吧,不用客氣.ok?
作者: 亞平    時間: 2009-2-6 00:03
原帖由 peter6565652003 於 2009-2-5 23:40 發表
[quote]原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

登錄/註冊後可看大圖

是的..其實件衫係
幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎? [/quote
hello,亞平師兄,件衫係咪我架,真係唔好 ...

係呀...真係唔好意思,我好大頭蝦,今脕係鄧記見到成班屯門友,掛住吹水,竟然放左件衫係LOCKER頂,就同左佢地落場跑.
我已經同NC姐約好明天交收,費事再改..收完件衫再同你約.
唔好入你數,亦唔好入亞公數,係我自己失誤,應由我負責.
明天電你.
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-6 00:06
ching認真認真麻煩晒你了,我請飲茶 价錢不如一人一半啦,話晒都係我累你............
作者: 亞平    時間: 2009-2-6 00:10
原帖由 peter6565652003 於 2009-2-6 00:06 發表
ching認真認真麻煩晒你了,我請飲茶 价錢不如一人一半啦,話晒都係我累你............

唔好啦...PERTER 兄..留番下次有機會約跑時,你請小弟吃早餐啦..嘻~嘻
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-6 00:13
原帖由 亞平 於 2009-2-6 00:10 發表

唔好啦...PERTER 兄..留番下次有機會約跑時,你請小弟吃早餐啦..嘻~嘻

咁好啦,我亦卻之不恭啦,總之一句多謝你的幫忙,等你消息
作者: Apple    時間: 2009-2-6 11:14
Dear NC 姐,

真係唔好意思 ! 我經常比人慢半拍 !!

想請問現存仲有冇 背心 及 T-shirt - M size (各一件) and 背心 - L size

我定必盡量配合妳來取戰衣
(我在金鐘返工, 家住黃大仙)
Sorry Sorry.

作者: nc    時間: 2009-2-6 11:49
原帖由 Apple 於 2009-2-6 11:14 發表
Dear NC 姐,

真係唔好意思 ! 我經常比人慢半拍 !!

想請問現存仲有冇 背心 及 T-shirt - M size (各一件) and 背心 - L size

我定必盡量配合妳來取戰衣
(我在金鐘返工, 家住黃大仙)
Sorry Sorry. ...

apple ctse, 很久沒有見妳上來了, 是否報了渣打?? 10k/半馬/全馬??

我手頭上有背心m, t-m, 但背心L要問吓另一版主仲有無貨, 遲少少話妳知. 今年件衫的size幾大的, 要預埋呀!!

作者: Apple    時間: 2009-2-6 12:53
原帖由 obaanc 於 2009-2-6 11:49 發表

apple ctse, 很久沒有見妳上來了, 是否報了渣打?? 10k/半馬/全馬??

我手頭上有背心m, t-m, 但背心L要問吓另一版主仲有無貨, 遲少少話妳知. 今年件衫的size幾大的, 要預埋呀!!

Dear NC 師姐,

多謝仲記我呢個無名小Apple.

作者: Apple    時間: 2009-2-6 13:08
Dear NC 姐,

多謝仲記得我呢個無名小萍果!!

我同老公一齊膽粗粗報了半馬,

呢排經常出去傋戰, 至少左上來同前輩朾招呼   Sorry

到時果朝向名師兄/師姐請安 !!

我身高163cm, 不知M size OK ??

作者: nc    時間: 2009-2-6 13:42
原帖由 Apple 於 2009-2-6 13:08 發表
Dear NC 姐,

多謝仲記得我呢個無名小萍果!!

我同老公一齊膽粗粗報了半馬,

呢排經常出去傋戰, 至少左上來同前輩朾招呼   Sorry

到時果朝向名師兄/師姐請安 !!

我身高163cm, 不知M size OK 嗎 ??
...

我估細碼ok了, 背L應該是最後一件存貨, 在另一版主leefs. 可能要星期日影集體相才有得取了, 會pm apple.
作者: wadee    時間: 2009-2-6 18:39
我都想要一件L碼背心
請問仲有冇貨?
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-6 20:02
今日真係好多謝晒亞平師兄不辭勞苦幫小弟攞件網衣,小弟實在係無言感激,只可以再在此講多一次:唔該晒,話時話亞平師兄,你真人fit 過幅相好多喎,我差D唔敢同你打招呼添 仲有就係小弟欠你一份早餐,我會記住架啦

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2