香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽 [打印本頁]

作者: saki    時間: 2009-1-14 14:26
標題: 2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽
表格下載
http://www.hkdrc.org/chi/Downl/49.pdf

主辦機構: 香港長跑會 (Hong Kong Distance Running Club)
日期      : 2009年3月22日 (星期日)
時間      : 8.00 a.m.
集合地點: 黃泥浦峽道/大潭水塘路, 蜆殼油站側
起/終點  : 大潭水塘道停車場
路線      : 大潭水塘道停車場->大潭水塘道->陽明山莊->大潭水塘->柏架山路(大風坳)->金督馳馬徑->睪拉山道->金督馳馬徑->大潭水塘道停車場
距離      : 15.0km
時限      : 有待公佈
組別      : 男子 - 元老2組 (65+), 元老1組(55-64), 高級2組 (45-54), 高級1組 (35-44), 公開組 (20-34), 青年組 (19-). 5人隊際組
              女子 - 先進組 (40+), 高級組 (30-39), 公開組 (29-), 5人隊際組
費用      : 2009年2月28日或之前 $160/$80 (年齡65歲或以上) (有紀念品) + $30(證書) (附加)
              2009年3月1日-10日    $160(非會員)/$140(會員)/ $80 (年齡65歲或以上)(無紀念品) + $30(證書) (附加)
              2009年3月11日或之後 $210/$80 (年齡65歲或以上) (無紀念品) + $30(證書) (附加)
名額      : 1,000
截止日期: 賽事當日開跑前
查詢      : 8119 7835 / [email protected]

現時確定有意幫加隊際跑手如下,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

男子組
1) waynekkw
2) 花子阿DEE
3) 比因
4) -R-
5) Victor

作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-14 14:50
5人隊際組
有冇人有興趣丫
作者: cu83    時間: 2009-1-14 15:03
段路多斜路 + 石級, 唔易跑呀~~
少d腳骨力都唔掂!!
作者: saki    時間: 2009-1-14 15:11
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-14 14:50 發表
5人隊際組
有冇人有興趣丫" />" />

佢地要求"任何商業機構/體育會會員參加, 年齡及性別不限, 每隊隊伍必須由同一商業機構/體育會會員的五男或五女成員組成, 不設混合組"
作者: blurmax    時間: 2009-1-14 15:22
Saki,

Thanks for the race info :

http://www.hkdrc.org/chi/Downl/48.pdf
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-14 15:23
原帖由 saki 於 2009-1-14 15:11 發表

佢地要求"任何商業機構/體育會會員參加, 年齡及性別不限, 每隊隊伍必須由同一商業機構/體育會會員的五男或五女成員組成, 不設混合組"

咁ja係有冇得玩隊???條路我幾年前玩過~~係唔易架
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-14 15:35
有興趣... 但好似好難咁....
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-14 16:41
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-14 14:50 發表
5人隊際組

呢個我都有興趣玩呀,但係應該同Fila半馬一樣,玩咗隊際就冇個人,梁兄要諗諗wor。
作者: Ning    時間: 2009-1-14 16:49
Much more difficult than Fila bor in first 10K.
作者: 力    時間: 2009-1-14 17:01
起點 ---> 陽明山莊  金金
水壩 ---> 大風坳      金

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-14 17:05
原帖由 Ning 於 2009-1-14 16:49 發表
Much more difficult than Fila bor in first 10K.

Ning兄:
我係講個賽制同Fila一樣咋...唔係講條路有幾難~
作者: 711MF    時間: 2009-1-14 17:12
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-14 17:19
原帖由 711MF 於 2009-1-14 17:12 發表

隊際係要同一機構及同一體育會,5男或5女

個問題係我驚如果梁兄玩咗隊際,冇咗果個人攞獎機會。
作者: SKY    時間: 2009-1-15 01:41
5人隊際組

小弟有興趣啵
未知受唔受小弟玩呢?
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-15 09:26
未跑過咁短既山,玩呀玩呀~~
作者: KK    時間: 2009-1-16 00:11
不過今年報名費都几貴~~
作者: 小華是也!    時間: 2009-1-16 00:21
5人隊際組
有冇人有興趣丫

雖然吾及CHING咁快~要穩人鄧脚都可以穩下我!
要看看·1月18日20K的時間!合吾合格嗎??
作者: 臭男人    時間: 2009-1-16 00:40
舊年跑只需要舊二水,今年要舊六重唔包證書 ,今年唔玩了
作者: hobbywet    時間: 2009-1-16 10:14
逆市加價,都幾貴
作者: 曲奇    時間: 2009-1-16 10:52
這條路線平時行山就okay..
但跑就有點難啦..
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 11:07
我來緊想玩多D越野賽,所以呢個多數會報。
頭先打去confirm咗如果玩隊際就唔會計個人成績,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

男子組                                     女子組
1) 大圍新跑手                           1) ee_tpk
2) SKY
3) 花子阿DEE
4) shogikin
5) 上水馬王

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 11:10
標題: 回復 14# 15#的帖子
SKY & 花子阿DEE:
預你兩位玩隊際,OK?
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 11:12
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-14 15:35 發表
有興趣... 但好似好難咁.... hgjD088" />" />hj

ee:
妳組唔組返隊女子隊玩下呀?
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-16 11:19
原帖由 saki 於 2009-1-14 15:11 發表

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 11:12 發表

ee:
妳組唔組返隊女子隊玩下呀?

大圍兄.... saki 兄已提出....
我地用咩名義組隊呢... 呢個係大問題....
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 11:30
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-16 11:19 發表

大圍兄.... saki 兄已提出....
我地用咩名義組隊呢... 呢個係大問題....

長跑網law.....同上次玩Fila隊際一樣,所以到時要搵管理層幫手報名。
作者: shogikin    時間: 2009-1-16 11:48
多不多off road

Kin in Running
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-16 12:21
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 11:10 發表
SKY & 花子阿DEE:
預你兩位玩隊際,OK?

隊際係咩形式架?

未同大家見過面就夾隊會唔會唔夾呢~~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 12:23
原帖由 shogikin 於 2009-1-16 11:48 發表
多不多off road

睇資料...上落斜、山徑、石級、泥路咩都有,諗起都好玩。
有冇玩過既ching ctse分享下?
作者: 曲奇    時間: 2009-1-16 12:25
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 12:23 發表

睇資料...上落斜、山徑、石級、泥路咩都有,諗起都好玩。" />" />" />" />h
有冇玩過既ching ctse分享下?" />" />

這條似係港島徑嘛..
中間有少少碎石路,同埋都多樓梯...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 12:27
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-16 12:21 發表

隊際係咩形式架?

未同大家見過面就夾隊會唔會唔夾呢~~

五人一隊,雖要全組隊員完成賽事,計全部隊員名次總和,當然係越少越好。
唔使點夾wor,各自跑自己最快咪得law,來緊18/1長課係咪應該會見到ching?

作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-16 12:36
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 12:27 發表

五人一隊,雖要全組隊員完成賽事,計全部隊員名次總和,當然係越少越好。g" />" />" />" />jhlkj
唔使點夾wor,各自跑自己最快咪得law,來緊18/1長課係咪應該會見到ching?" />" />" />" />

計頭三名,咁無咁大壓力呢~~

梁兄玩唔玩呢??

報隊制要蓋印架喎,如果玩用咩名義??

18/1 AM 玩不痰沖,PM 玩長課B線,1/2 玩馬鞍8K,黎緊應該比較多機會見各位ching ctse~~
作者: shogikin    時間: 2009-1-16 12:37
未跑過off road
應該頂到15k
隊制有位做預我啦

作者: 上水馬王    時間: 2009-1-16 13:16
小弟未試過比賽跑山,都想試下~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-16 13:25
原帖由 上水馬王 於 2009-1-16 13:16 發表
小弟未試過比賽跑山,都想試下~

如果梁兄肯"帶"我地玩,除左成績打左底唔會太差之外大家亦會跑快D~~
作者: 力    時間: 2009-1-16 13:29
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 12:23 發表

睇資料...上落斜、山徑、石級、泥路咩都有,諗起都好玩。" />" />" />" />" />" />" />" />h
有冇玩過既ching ctse分享下?" />" />" />" />

起點 -------> 陽明山莊 ---- 上坡, 短, 難, 馬路
陽明山莊 --->水壩 --------- 下坡, 易, 水泥硬地路
水壩 -------> 大風坳 ------- 上坡, 長, 難, 水泥硬地路
大風坳 -----> 金督馳馬徑 -- 下坡, 易, 水泥硬地路
金督馳馬徑 -> 畢拉山道 ----- 平, 易, Off Road
畢拉山道 ---> 黃泥涌峽徑 --  下坡, 易, 馬路
黃泥涌峽徑 -> 終點 --------- 小小上坡, 平, 易, 小小Off Road + 水泥硬地路

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 13:40
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-16 12:36 發表

計頭三名,咁無咁大壓力呢~~" />" />hjkhbnmj

梁兄玩唔玩呢??

報隊制要蓋印架喎,如果玩用咩名義??" />" />nm

18/1 AM 玩不痰沖,PM 玩長課B線,1/2 玩馬鞍8K,黎緊應該比較多機會見各位ching ctse~~" />" />hkjhk

花子兄:
唔係3個呀...係要計使全隊人成績。
梁兄好有機會攞個人獎,如果陪我地玩隊際就要考慮吓。
長跑網可以幫我地蓋印,只要作實咗集齊報名表搵網主們幫手應該冇問題。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 13:42
原帖由 Alex 於 2009-1-16 13:29 發表

起點 -------> 陽明山莊 ---- 上坡, 短, 難, 馬路
陽明山莊 --->水壩 --------- 下坡, 易, 水泥硬地路
水壩 -------> 大風坳 ------- 上坡, 長, 難, 水泥硬地路
大風坳 -----> 金督馳馬徑 -- 下坡, 易, 水泥 ...

Alex兄,Thanks for information
作者: kandis    時間: 2009-1-16 13:45
原帖由 cookie97 於 2009-1-16 10:52 發表
這條路線平時行山就okay..
但跑就有點難啦..

X2

此路有大長甘! 大長甘fans記得報!!!
作者: 力    時間: 2009-1-16 13:50
有沒有人想在2月或3月先跑1次試試?

鰂魚涌柏架山道-金督馳馬徑-畢拉山道-黄泥涌峽徑-陽明山莊 - 大潭水塘道-大潭水塘-大風坳-英皇道

作者: shogikin    時間: 2009-1-16 13:54
好呀
alex ching要帶路先得

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-16 14:06
原帖由 shogikin 於 2009-1-16 13:54 發表
好呀
alex ching要帶路先得

好呀 x 2
旨在試路可以輕鬆跑,沿途風景應該唔錯可以帶埋相機影下相。
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-16 14:08
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 13:40 發表

花子兄:
唔係3個呀...係要計使全隊人成績。
梁兄好有機會攞個人獎,如果陪我地玩隊際就要考慮吓。
長跑網可以幫我地蓋印,只要作實咗集齊報名表搵網主們幫手應該冇問題。ng49hg ...

係喎,睇錯左天~~
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-1-16 14:56
小弟跑過一次咁大把在 2004年,

嘻嘻!就決定從此不報名了
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-16 15:00
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-1-16 15:17
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-16 15:00 發表
慢子兄, 你個時好瘦!

小弟要在下屆渣打前回復以前一樣!
作者: blurmax    時間: 2009-1-16 15:17
慢子兄, 你個時好瘦!

A little bit thiner but very white por!  I also joined the Mt Butler in 2004 for the 1st time, and five times afterwards.

My pic in 2006 Mt Butler Race :

登錄/註冊後可看大圖

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-16 15:19
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-16 15:25
原帖由 慢子 Wilson 於 2009-1-16 14:56 發表
小弟跑過一次咁大把在 2004年,

嘻嘻!就決定從此不報名了

Wilson 兄此話何來??
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-1-16 15:52
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-16 15:25 發表

Wilson 兄此話何來??

一來小弟怕跑這山路,
ニ來跑完這次比賽後即患上嚴重全身濕疹,

搞了一整年才斷尾,這條路+分邪!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-16 16:36
原帖由 慢子 Wilson 於 2009-1-16 15:52 發表

一來小弟怕跑這山路,
ニ來跑完這次比賽後即患上嚴重全身濕疹,

搞了一整年才斷尾,這條路+分邪!

同情~~
作者: 晴朗    時間: 2009-1-16 16:47
I'd joint the race in 2006. It's great!

登錄/註冊後可看大圖

作者: CRE    時間: 2009-1-16 20:18
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 14:06 發表

好呀 x 2
旨在試路可以輕鬆跑,沿途風景應該唔錯可以帶埋相機影下相。

恐怕會令你失望
呢條路沿途冇乜風景好睇
作者: 力    時間: 2009-1-16 20:31
原帖由 CRE 於 2009-1-16 20:18 發表

恐怕會令你失望
呢條路沿途冇乜風景好睇

有水塘, 有維港海景, 都幾好呀!
作者: CRE    時間: 2009-1-16 23:27
原帖由 Alex 於 2009-1-16 20:31 發表

有水塘, 有維港海景, 都幾好呀!

可能係我跑慣左唔覺得有咩咁特別啦
不過條路對練氣練斜路真係唔錯
作者: SKY    時間: 2009-1-18 22:11
咁我又想問下呢,
佢話每人$160..
即係我地要$800呀可?
作者: waynekkw    時間: 2009-1-19 18:12
預埋無狀態既我

登錄/註冊後可看大圖

+ Arnold

作者: 力    時間: 2009-1-19 22:22
標題: 回復 40# & 41# 的帖子
堅堅, 圍圍,
你地想係星期六定星期日跑?二月尾或三月頭好唔好?
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-20 09:33
現時確定有意幫加隊際跑手如下,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

男子組                                     女子組
1)  大圍新跑手                           1) ee_tpk
2)  花子阿DEE
3)  shogikin
4)  上水馬王
5)  waynekkw
6)  Arnold
7)  Victor
8)
9)

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-20 09:40
原帖由 Alex 於 2009-1-19 22:22 發表
堅堅, 圍圍,
你地想係星期六定星期日跑?二月尾或三月頭好唔好?

我 prefer 8/3 & 14,15/3~
作者: batigoal    時間: 2009-1-20 09:47
我唔會參加,但係可能可以同你地一齊試跑反下...不過睇下你地個時間先...
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-1-20 09:49
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 09:40 發表

我 prefer 8/3 & 14,15/3~" />" />

大圍兄3月會唔會遲左少少呢? 跑山同跑步始終有分別,早少少試可能好D~~

另外28/2 前報有紀念品,報名前試路會唔會好D 呢,如果有兩隊男可以跟大家既能力分組丫馬~~

不過咁多人比較難就,我都係跟"大圍"~~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-20 10:00
原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-20 09:49 發表

大圍兄3月會唔會遲左少少呢? 跑山同跑步始終有分別,早少少試可能好D~~

另外28/2 前報有紀念品,報名前試路會唔會好D 呢,如果有兩隊男可以跟大家既能力分組丫馬~~

不過咁多人比較難就,我都 ...

呢個提意非常好,我22/2有比賽,如果係既要14,15/2果個星期,Alex兄唔知得唔得?
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-20 10:07
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 10:00 發表

呢個提意非常好,我22/2有比賽,如果係既要14,15/2果個星期,Alex兄唔知得唔得?" />" />

我都想報名前試路..但係你地跑既話我就一定跟唔上....
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-20 10:16
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-20 10:07 發表

我都想報名前試路..但係你地跑既話我就一定跟唔上....

唔驚啦ee....實係終點等埋妳。
作者: 力    時間: 2009-1-20 10:25
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 10:00 發表

呢個提意非常好,我22/2有比賽,如果係既要14,15/2果個星期,Alex兄唔知得唔得?" />" />

I'm Ok on 14,15/2. But you guys just completed a Full Marathon on 8/2, not sure are there enough time for you guys to recover.
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-20 10:27
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 10:16 發表

唔驚啦ee....實係終點等埋妳。" />" />

都係唔好啦..我驚蕩失路...你地等唔到我就唔好啦....
作者: 力    時間: 2009-1-20 10:30
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-20 10:27 發表

都係唔好啦..我驚蕩失路...你地等唔到我就唔好啦....

ee ctse,
Don't worry! 我會等你!
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-20 11:14
原帖由 Alex 於 2009-1-20 10:30 發表

ee ctse,
Don't worry! 我會等你!

謝謝 alex 兄 .. 你真係好啦...
因為係 pre-trip.. 小妹應該會慢慢跑... 可以嗎 ?

p.s. 係未應該約 15/2.. 你知道啦... 14/2 對有大人既 ching 來講係大日子...
作者: waynekkw    時間: 2009-1-20 11:32
14/2 or 21/2 都係OK 上午搞完咪得wor.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-20 12:48
原帖由 Alex 於 2009-1-20 10:25 發表

I'm Ok on 14,15/2. But you guys just completed a Full Marathon on 8/2, not sure are there enough time for you guys to recover.  

Alex兄:
只係pre-trip應該冇問題既,等多d有興趣既跑手比d意見,遲下使唔使另外再開post呢?
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-20 13:36
其實我 prefer 星期日 (15/2)... 小妹逢星期六都打羽毛球
作者: 力    時間: 2009-1-20 14:15
Hi folks,
Please go to below thread for further discussion about the pre-trip.

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3332&extra=page%3D1&frombbs=1
作者: waynekkw    時間: 2009-1-20 17:35
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 09:33 發表
現時確定有意幫加隊際跑手如下,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:" />" />

1)  大圍新跑手                           1) ee_tpk
2)  ...

Add Victor also,
Thanks

登錄/註冊後可看大圖

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-21 10:05
原帖由 waynekkw 於 2009-1-20 17:35 發表

Add Victor also,
Thanks

登錄/註冊後可看大圖

2)  花子阿DEE
3)  shogikin
4)  上水馬王
5)  waynekkw
6)  Arnold
7)  Victor
8)
9)

PS: 麻煩樓主幫忙轉貼隊際跑手名單於post#1方便更新,謝謝!
作者: 力    時間: 2009-1-21 10:14
標題: 回復 74# 的帖子
done
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-22 00:21
唔知玩隊有冇個人獎??定係玩個人算
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-22 01:25
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-22 00:21 發表
唔知玩隊有冇個人獎??定係玩個人算

梁兄:
我打電話去問confirm咗,玩隊際就冇個人獎,所以唔預你組隊啦。
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-22 22:21
好~~~好多年冇玩呢場~~再戰15km~~孤身上路
作者: cc    時間: 2009-1-22 23:25
作者: 力    時間: 2009-1-22 23:28
標題: 回復 79# 的帖子
cc ctse,
2.15有pre-trip, 可以試完先報, 有冇興趣?
https://www.longrun.hk/forum/vie ... 3338&highlight=
作者: arsenal_fans    時間: 2009-1-23 15:42
原帖由 cc 於 2009-1-22 23:25 發表
想問條路線會唔會好難嘎?我有d興趣~

我跑過一次,跑到想嘔.
作者: 快活人    時間: 2009-1-23 23:27
我跑過2年。 都好有挑戰架。早幾年未鋪石屎路好玩D。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-23 23:33
原帖由 快活人 於 2009-1-23 23:27 發表
我跑過2年。 都好有挑戰架。早幾年未鋪石屎路好玩D。

活活 ctse: 妳有冇興趣組返隊女子玩下呀?
作者: SKY    時間: 2009-1-23 23:48
ah!
仲有我呀
我玩我玩=]
作者: 快活人    時間: 2009-1-23 23:52
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-23 23:33 發表

活活 ctse: 妳有冇興趣組返隊女子玩下呀?

都有興趣架。 不過真是要練多D 上斜。 因上斜路勁甘。
作者: 忌廉    時間: 2009-1-24 16:15
Tempted to join but will work on the trial run on Feb 15 first ...
作者: cko2672    時間: 2009-1-25 00:50
我諗緊.......
作者: 人肉跑步機    時間: 2009-1-28 12:12
幾年無參加
打算參加
點知報名費成160
以前都係幾十蚊
作者: 人肉跑步機    時間: 2009-1-28 22:12
請問會員價係指香港長跑會的會員
定係指其他會都會員都算...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-1-30 09:21
原帖由 吳崇益 於 2009-1-28 22:12 發表
請問會員價係指香港長跑會的會員
定係指其他會都會員都算...

吳兄: 當然係指香港長跑會既會員啦...
$160又好似真係貴左少少, 不過香港越野賽唔多, 如果錯意玩都冇辦法啦~
作者: 人肉跑步機    時間: 2009-1-30 10:41
標題: 回復 90# 的帖子
多少解答

真係貴左d........................................
作者: cywcyw1118    時間: 2009-2-5 00:07
我想知隊際 5個人 係計幾多人的成績  定係第2d計法
作者: tomcat    時間: 2009-2-5 12:12
各Ching:
有興趣跟大家玩隊際.
上個月操斜路過勞,感冒病了十天,謝晒 .
報個有難度比賽刺激吓自己的鬥心,加上未玩過越野賽,想試下.
我2小時/21k,時間夾得到大家,又或湊腳可預我玩隊際.

另是否已定出14/2或15/2去探路?
時間ok的話,有興趣跟大家去試跑
作者: 兆聰    時間: 2009-2-9 22:09
我都有興趣報名,如果各位ching唔怕我慢可以組隊玩就好
作者: ixy200    時間: 2009-2-10 12:54
各位 ching ctse
請問張cert精美嗎?
心大心細諗緊俾唔俾o個$30
作者: blurmax    時間: 2009-2-10 13:30
請問張cert精美嗎?

Don't expect this cert will have the quality of Nike 10!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: micscso    時間: 2009-2-10 21:31
I tried this last year, not easy route but challenging. It's worth to try
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-10 21:38
原帖由 tomcat 於 2009-2-5 12:12 發表
各Ching:
有興趣跟大家玩隊際.
上個月操斜路過勞,感冒病了十天,謝晒 .
報個有難度比賽刺激吓自己的鬥心,加上未玩過越野賽,想試下.
我2小時/21k,時間夾得到大家,又或湊腳可預我玩隊際.

另是否已定出14 ...

tomcat兄:
15/2試路....入來報名先啦~
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3338&extra=&page=1
作者: ixy200    時間: 2009-2-10 22:12
原帖由 blurmax 於 2009-2-10 13:30 發表

Don't expect this cert will have the quality of Nike 10!

剛剛search到呢位ching 2006年既cert sample,俾大家參考下:

同埋呢位ching都十分詳細描述呢個比賽:
http://www.geocities.com/lclun_03/mb15k.html
作者: blurmax    時間: 2009-2-11 08:53
   I mailed my enrollment form today!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2