香港長跑網 - 長跑長友

標題: 還不到一個月就跑渣打,大家練成點呀? [打印本頁]

作者: 慢子 Wilson    時間: 2008-1-22 22:28
標題: 還不到一個月就跑渣打,大家練成點呀?
還不到一個月就跑渣打,大家練成點呀?狀態又如何?

我就開始逐漸上力了,跑了兩次長課,都 so far so good !

目標想由5個鐘縮至4個半鐘,希望做倒啦!

你地呢?
作者: kenneth    時間: 2008-1-22 22:31
作者: batigoal    時間: 2008-1-23 12:12
unfortunately, my toe injuried last for 2 weeks...  no running practice...  but should be able to start again in this week...  hope i can finish FM in 4 hr....
作者: alfredyu    時間: 2008-1-23 12:50
星期日跑完中國海岸全馬,時間4 小時34分。休息一個星期,打算2月3日跑次35k,中間兩個星期練四次短途10k 但要快d 50分鐘完成。
作者: philomena    時間: 2008-1-23 14:24
好驚唔可以兩小時內完成
作者: thomasleung    時間: 2008-1-23 17:57
兩日前操了一個29k的長課, 下個星期操個32k長課後, 再加多幾次速度跑就收工。
作者: ChARsoN    時間: 2008-1-24 19:54
最近養緊傷
如無意外明天跑番
遲d諗住加長距離(我只跑10k)
作者: kenneth    時間: 2008-1-24 21:33
作者: ChARsoN    時間: 2008-1-24 21:51
原帖由 kennethwat 於 2008-1-24 21:33 發表

ching 星期六約咗跑16k,明天我建議你忍忍腳。

明天唔打算跑太多同係運動場跑
見天氣咁凍...都忍得過
平時就多數唔忍了
會跑埋星期六先再抖...
不過進度一定受阻

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2