香港長跑網 - 長跑長友

標題: 恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝 [打印本頁]

作者: 瘋瘋    時間: 2009-2-1 14:18
作者: 快活人    時間: 2009-2-1 14:24
弓喜所有得獎的CHING、CTSE。。。
作者: wilson    時間: 2009-2-1 14:31
恭喜所有師兄師姐,
近排差唔多場場攞獎,
真係氣勢凌人、勢如破竹!
作者: MJ576    時間: 2009-2-1 14:48
恭喜晒所有得獎 ching, ctse 個人及長跑長友隊.
lee 份係你地最好嘅生日禮物喇

作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-1 14:49
勁呀!!恭喜恭喜!!!!

可惜呀,因為太多家人晌度,小女又比賽完好耐,唔想佢地等太耐所以無留低睇頒獎,不過唔緊要,以後仲大把機會~~
作者: kopo1128    時間: 2009-2-1 14:57
恭喜各獲獎CHING/CTSE!! 証明長跑網果真人材濟濟. 大家繼續努力, 下星期在渣打為長跑網發光發熱!!!
作者: onon    時間: 2009-2-1 15:03
恭喜晒!

作者: nc    時間: 2009-2-1 15:03
恭喜晒所有得獎的chingctse
作者: 比因    時間: 2009-2-1 15:06
犀利, 差唔多包晒D獎
作者: blurmax    時間: 2009-2-1 15:07

恭喜晒所有得獎的chingctse
作者: cu83    時間: 2009-2-1 15:09
恭喜恭喜
恭喜長跑長友男女隊都攞獎,勁呀!!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-1 15:12
恭喜長跑網男女子組隊際攞獎, 叻叻!
恭喜男子個人獎的Miller, Gills, 梁兄, 七兄.

恭喜各位順利完成賽事的師兄師姐, 繼續加油!

各位繼續加油努力, 渣打pb!
作者: 細細個~    時間: 2009-2-1 15:19
恭喜賀喜長跑網 c 兄 c 姐

大獲全勝
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-2-1 15:26
恭喜!   恭喜!
恭喜長跑長友男女隊攞獎,好勁呀!!  
作者: hobbywet    時間: 2009-2-1 15:28
犀利,差唔多攞晒所有獎,恭喜各位 c hing and c tse
作者: kenneth    時間: 2009-2-1 15:33
作者: 亞平    時間: 2009-2-1 15:34
長跑網又一次大豐收!
恭喜晒咁多位得獎師兄/姐!
作者: 神童威威    時間: 2009-2-1 15:35
真係想不到B隊都攞到季軍,自己亦盡了本份跑出應有水準,而且仲pb2分幾.....
再次恭喜有份獎得ching ctse,還有多謝很多的攝影師影相
作者: awyh    時間: 2009-2-1 15:36
勁呀!勁呀!勁呀!
作者: 卓卓    時間: 2009-2-1 15:49
恭喜恭喜!   
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-2-1 15:51
勁呀, 恭喜晒長跑網大軍大獲全勝

可惜今日有事睇唔到頒奬, 如果唔係一定係場同各位ching/ctse 分享呢份喜悅  
作者: B    時間: 2009-2-1 15:51
恭喜晒咁多位得獎者!!
今日跑得好開心啊~  
作者: pwong5618    時間: 2009-2-1 16:06
我帶咗盒金莎去,跑完因要到隔理換衫及沖涼,返回運動場都好多Ching & Ctse 走咗,我只知幾個隊員贏咗隊長---
所以無派到,唯有等足捷會時至分喇!

A 隊 Miller
B 隊 神童Waiwai,Kenny choi,大圍你跑幾多?睇相你跟住瘋狂返的?
C 隊 瘋狂兄(35' 幾 最值得信任隊長) 有無隊員快過你?
D 隊 西貢Kin請你報數。
E 隊 Kopo1128,BHA 其他Kenneth 你報數喇!

作者: baki    時間: 2009-2-1 16:07
恭喜!
作者: running-sue    時間: 2009-2-1 16:10
恭喜哂咁多位ching / ctse, 今日係一個好開心o既人日, 見到咁多ching/ctse, 勁興奮呀

wong sir, 睇黎小妹都冇令你破財喎, 哈哈
作者: spmho    時間: 2009-2-1 16:13
原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:06 發表
我帶咗盒金莎去,跑完因要到隔理換衫及沖涼,返回運動場都好多Ching & Ctse 走咗,我只知幾個隊員贏咗隊長---

A 隊 Miller
B 隊 神童Waiwai,Kenny cho ...

我係無嬴隊長既....
我係成隊最慢o個個
作者: pwong5618    時間: 2009-2-1 16:21
原帖由 running-sue 於 2009-2-1 16:10 發表
恭喜哂咁多位ching / ctse, 今日係一個好開心o既人日, 見到咁多ching/ctse, 勁興奮呀hgjD124" />" />hj

wong sir, 睇黎小妹都冇令你破財喎, 哈哈hgj091" />" />hj  

我過多幾個月就唔夠妳跑喇!妳進步神速,我最尾個1K 至追到妳,好彩我唔知妳係前面,
唔係就壓力大!
作者: pwong5618    時間: 2009-2-1 16:25
Thank you  所有義工 ching ctse幫手影相

作者: ram    時間: 2009-2-1 16:29
好勁呀!!恭喜更多位師兄師姐!!!!

作者: looklook    時間: 2009-2-1 16:48

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 零下十度    時間: 2009-2-1 17:00
恭喜哂咁多位ching / ctse  
作者: 龜速行    時間: 2009-2-1 17:11
恭喜恭喜恭喜恭喜

完成賽事的 c hing & c tse

PB的 c hing & c tse

得獎的c hing & c tse

作者: Power42195    時間: 2009-2-1 17:25

大家真系好勢利啊!恭喜恭喜!

(睇黎跑渣打嘅時候,我最慢啦。)
作者: hogay    時間: 2009-2-1 18:55
恭喜,恭喜,真係長跑網之光。
作者: schnix    時間: 2009-2-1 19:02
恭喜今日得獎既 ching ctse!
作者: =chairman=    時間: 2009-2-1 19:03
原帖由 hogay 於 2009-2-1 18:55 發表
恭喜,恭喜,真係長跑網之光。

x2 ~ 長跑網之光 ~
恭喜晒各位 ~
作者: david_92hk    時間: 2009-2-1 19:05
恭喜恭喜
作者: TerrySze    時間: 2009-2-1 19:08
原帖由 david_92hk 於 2009-2-1 19:05 發表
恭喜恭喜

x2
作者: scchu    時間: 2009-2-1 20:29
恭喜所有得獎的 ching 和 ctse
作者: Tarry    時間: 2009-2-1 20:31
恭喜, 恭喜 ,
恭喜有無PB ga ching/ctse, 因為你哋全力以赴做到最好, 恭喜參加義工ga ching/ctse, 攝影師因為你哋為今日賽事無私自己時間, 多謝你哋ga辛勞, 我哋一齊努力加油, 為下星期日老馬再創佳績.願各位順利都能完成賽事.我係最無貢獻ga一個, 相信亦係唯一ga一個.
Tarry

作者: shogikin    時間: 2009-2-1 20:39
原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:06 發表
D 隊 西貢Kin請你報數。

To : Wong Sir

今次不計了
昨日晨操午練未回到氣
賽果不能作準
下次才計啦

Kin in Running
作者: mill    時間: 2009-2-1 20:43
原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:25 發表
Thank you  所有義工 ching ctse幫手影相

X2 特別多謝ee傷左咁辛苦都離幫我地影相. thx
作者: =chairman=    時間: 2009-2-1 20:54
原帖由 Tarry 於 2009-2-1 20:31 發表
恭喜, 恭喜 ,
恭喜有無PB ga ching/ctse, 因為你地全力以赴做到最好, 恭喜參加義工ga ching/ctse, 攝影師因為你地為今日賽事無私自己時間, 多謝你地ga辛勞, 我地一齊努力加油, 為下星期日老馬再創佳績.願各位順利都能完成賽事.我係最無貢獻ga一個, 相信亦係唯一ga一個 ...

每一個人都好重要的,能夠互相支持同鼓勵 ~~
作者: mill    時間: 2009-2-1 20:56
託皇上鴻福及長跑網給予機會,本人今日有幸在比賽上攞獎,
更要多謝running-sue, runrunrun, 零下十度大家合作愉快~
THX!

作者: running-sue    時間: 2009-2-1 21:02
原帖由 mill 於 2009-2-1 20:56 發表
託皇上鴻福及長跑網給予機會,本人今日有幸在比賽上攞獎,
更要多謝running-sue, runrunrun, 零下十度大家合作愉快~
THX!

係呀, 多謝mill + runrun + 雪花, 真開心能合作成功
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-1 21:06

A 隊 Miller
B 隊 神童Waiwai,Kenny choi ...

wong sir, 我跑35'50呀...最後比瘋瘋帶離左啦~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-1 21:10
原帖由 神童威威 於 2009-2-1 15:35 發表
真係想不到B隊都攞到季軍,自己亦盡了本份跑出應有水準,而且仲pb2分幾.....
再次恭喜有份獎得ching ctse,還有多謝很多的攝影師影相

weiwei真係好勁呀, 呢個季軍冇你真係唔掂~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-1 21:14
原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:21 發表

我過多幾個月就唔夠妳跑喇!妳進步神速,我最尾個1K 至追到妳,好彩我唔知妳係前面,
唔係就壓力大!

wong sir, sue ctse可能係衝圈既關係, 前速真係快左好多好多, 我今日已經開快左, 都要去到3K先追到佢.
睇來ctse仲有大把進步空間.
作者: 神童威威    時間: 2009-2-1 21:16
原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-1 21:10 發表

weiwei真係好勁呀, 呢個季軍冇你真係唔掂~

大圍隊長,咁客氣仲嘜呀!
正如wong sir話齋,你地最近練開全馬,好難谷D速度跑8k咁短路程,
下次再玩時你d時間應該同我差不多的,渣打努力啦!
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-2-1 21:29
今日真係好開心~ 再一次感受到大家的熱情和氣勢   
特別係阿SUE CTSE ~ 妳為我地女子組安排打點, 又給我們的電話繩 。真係要
還有謝謝明ching 的順風車 ! 七兄教我拉筋 ! 各攝記抽空來拍攝。
今次特別開心係同Anson "拍拖"啦 !! 第一次拍住一齊跑, 自己表現比預期好 !!
更估唔到會拿埋團隊第3名 !!

感謝各位CHING, CTSE 一起共渡特別的人日, 牛年的第一份大禮 !!
8/2 各參加左渣打CHING CTSE 加油呀 !!
作者: running-sue    時間: 2009-2-1 21:29
原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:21 發表

唔係就壓力大!
原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-1 21:14 發表

wong sir, sue ctse可能係衝圈既關係, 前速真係快左好多好多, 我今日已經開快左, 都要去到3K先追到佢.
睇來ctse仲有大把進步空間.

wong sir + 大圍ching, 真係見笑喇, 我依o的咪叫有頭威冇尾陣囉, 唉........
不過, 我現在正慢慢消化7ching+梁兄+wong sir之前塞入我袋o既錢錢, 以小妹的資力, 希望能消化完之後使得番出o黎啦

作者: leefs    時間: 2009-2-1 21:35
各位卿家﹕
過去多月辛苦操練,
今日終於得到回報,
能夠同各師兄師妹度過"振奮"上午!
我開心到好似剛加滿油一樣,
返斧山立即跑咗23km,
重要一路跑一路偷笑添…
因為我發現了一个"奇蹟"~雪花。

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-1 22:16
原帖由 神童威威 於 2009-2-1 21:16 發表

大圍隊長,咁客氣仲嘜呀!
正如wong sir話齋,你地最近練開全馬,好難谷D速度跑8k咁短路程,
下次再玩時你d時間應該同我差不多的,渣打努力啦!

跑完渣打練返D速度先...希望下次追近你少少啦~
作者: 小華是也!    時間: 2009-2-1 22:19

謝謝大家啦!今天,
要特别鳴謝的人有數位!
SUESUE:  又有蛋高食……又再一次被她對大家的熱冲所感動了!
VV         :  幫在系拿了咋打用品,(她説下次給我,她可能是想再見我一面吧^^)
瘋兄    :  幫我拿了今天的跑步用品!
馬王&馬囡: 不跑都齊齊黎打氣,可是他們前後脚走了(有咩不可告人的東東?)
EE          : 這條友真的不錯哦!下次要花花心思還番嗮比你先得,你為我們做得太多了^^"真的有點兒過意不去呢!下次再見我做東請你吃甚麽的哦!念住……同你飲茶慢慢傾,去到先知你不來……><有點失望了!(我留了位給你的)
還有影相的所有朋友仔哦~ 我愛你們哦!(表是對你們的重是)
如有為留,請多多包含哦^^

作者: 711MF    時間: 2009-2-1 22:27
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-1 22:33
原帖由 711MF 於 2009-2-1 22:27 發表
恭喜晒今日各得獎 ,c hing / ctse 及多謝咁多位攝影師,(真係好多)
更多謝今日有份出席嘅各c hing / ctse.每一位都好熱烈為各跑手打氣,
亦多謝無出席嘅網友精神上支持,,,

恭喜使7兄雙喜臨門呀
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-1 22:34
原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-2-1 21:29 發表
今日真係好開心~ 再一次感受到大家的熱情和氣勢   
特別係阿SUE CTSE ~ 妳為我地女子組安排打點, 又給我們的電話繩 。真係要
還有謝謝明ching 的順風車 ! 七兄教我拉筋 ! 各攝記抽空來拍 ...

真係羨慕妳同ANSON可以拍拖跑 .
恭喜妳地攞獎啊! 第一次出隊際就攞個頭彩.
點解妳地隊友唔同左?? B隊定C隊攞獎?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-2-1 22:35
原帖由 711MF 於 2009-2-1 22:27 發表
恭喜晒今日各得獎 ,c hing / ctse 及多謝咁多位攝影師,(真係好多)
更多謝今日有份出席嘅各c hing / ctse.每一位都好熱烈為各跑手打氣,
亦多謝無出席嘅網友精神上支持,,,

恭喜七兄雙喜臨門.
作者: KK    時間: 2009-2-1 22:37
看來今天錯過好戲

沒辦法
要工作
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-1 22:37
原帖由 小華是也! 於 2009-2-1 22:19 發表
" />" />
謝謝大家啦!今天,
要特别鳴謝的人有數位!
SUESUE:  又有蛋高食……又再一次被她對大家的熱冲所感動了!
VV         :  幫在系拿了咋打用品,(她説下次給我,她可能是想再見我一 ...

華華, 我都要多謝你比完賽又陪我去踩單車....足足踩左一個全馬跑程, 如果渣打果日都咁順利幾好WOR~
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-2-1 22:45
原帖由 叮叮噹 於 2009-2-1 22:34 發表

真係羨慕妳同ANSON可以拍拖跑 .
恭喜妳地攞獎啊! 第一次出隊際就攞個頭彩.
點解妳地隊友唔同左?? B隊定C隊攞獎?

我係 c 隊呀 !! 我地兩位隊友早走了.....
作者: ngwkd2008    時間: 2009-2-1 22:46
恭喜, 恭喜。雖然我無份跑,都凳大家高興。
作者: 711MF    時間: 2009-2-1 22:47
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-2-1 22:49
恭喜 哂咁多位ching / ctse
作者: waynekkw    時間: 2009-2-1 23:21
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-1 14:18 發表
恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝!

長跑長友男子A隊榮獲隊制獎冠軍
長跑長友A隊:
1.sleung2002hk (隊長)
2.Gills
3.miller
4.7兄
5.oscar
6.CYWCYW ...

好勁呀!壟斷呀!

登錄/註冊後可看大圖

作者: martin25    時間: 2009-2-1 23:35
長跑好友越跑越有,勁呀。
作者: emi    時間: 2009-2-2 00:05
原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-2-1 22:45 發表

我係 c 隊呀 !! 我地兩位隊友早走了.....

恭喜賀喜各得獎的ching & ctse

係呀!我就係其中一位早走的隊友。
因為下午要返工,返工前又要去維園取選手包,所以不得不早走
下次先同各ching/ctse請安
作者: runrun    時間: 2009-2-2 00:15
恭喜今天各位得獎的Ching CTse,亦要多謝我的隊友running sue, mill, 雪花,多謝你們對
傷了的我仍給予信心。

今天跑得很開心及痛快,自美津濃半馬後都一直未跑過,雖然狀態不佳,亦要因住不想加重傷患,
跑得很辛苦,但跑得很過隱,亦總算順利完成, 其實很驚中途腳痛跑不完,thank God !

真要多謝Sue Ctse 既精緻又富有心思的電話繩,我己把它掛在唇膏盒上 ( 因電話已有電話繩 了)。
亦多謝能有機會再次品嚐美味的小蛋糕,我知道Sue CTse 昨晚弄得很晚才完成,讓我們有此美食,
真的要多謝你 lovely Sue !

還要感謝我們的2公團及攝記團 ( 白頭CHing、slowrunner、ee 、schnix......等 ),唔跑都到來
為大家打氣及拍照,多謝多謝!

作者: carcar    時間: 2009-2-2 00:28
恭喜 哂咁多位ching / ctse
我第一次參與比賽,又興奮又開心。
氣氛很好呀!
thx. mill ctse 幫我穿上晶片。
thx. sue ctse DIY 十字繡, i'm loving it
作者: batigoal    時間: 2009-2-2 00:36
勁呀ching ctse!恭喜晒!
作者: Patrick    時間: 2009-2-2 08:08
恭喜恭喜!
作者: witchycatcat    時間: 2009-2-2 09:29
好鬼開心....
盼獎時,我地個個一見到長跑網d ching/ctse上台就起哄拍掌大叫~~~~
作者: CoffeeHopper    時間: 2009-2-2 10:01
恭喜哂咁多位ching / ctse
作者: 全馬    時間: 2009-2-2 10:10
恭喜各隊同各隊友得奬, 亦都恭喜無攞奬o既, 因為你地o既出席, 使到唔少人都知道呢個網o既威力。

各位要好好休息, 應付2/08 o既賽事呀!

大圍兄, 今個星期要好好保養番隻腳呀!

小弟呢幾日可能食得太多, 練習太少喇, 加上傷風咳未愈, 所以昨日開步時都好辛苦, 一直跟住瘋兄同sue ctse, 點都過唔到。rtr16rytr
不過都叫做盡左力啦, 無憾喇!
作者: Gills    時間: 2009-2-2 10:11
一場熱熱鬧鬧的馬鞍山長跑賽, 與去年的同一賽事相比, 只有數位網友參(連結如下):

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1066&extra=page%3D22&page=1

見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, 操練中互相認識交流, 上網中互相發帖吹水, 多謝大家比機會我見証到一個大家庭的成長.
作者: 瘋瘋    時間: 2009-2-2 10:13
作者: =chairman=    時間: 2009-2-2 10:19
原帖由 Gills 於 2009-2-2 10:11 發表
一場熱熱鬧鬧的馬鞍山長跑賽, 與去年的同一賽事相比, 只有數位網友參(連結如下):

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1066&extra=page%3D22&page=1

見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, ...

十分認同 ~ 長跑網已經成長左好多 ~~

p.s. 入去個 link,#7 會發現 Blurmax 兄是名副其實的賽王之王。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-2 10:24
原帖由 全馬 於 2009-2-2 10:10 發表
恭喜各隊同各隊友得奬, 亦都恭喜無攞奬o既, 因為你地o既出席, 使到唔少人都知道呢個網o既威力。

各位要好好休息, 應付2/08 o既賽事呀!

大圍兄, 今個星期要好好保養番隻腳呀!

小弟呢幾 ...

全馬兄, 你都要小心身體呀...琴日飲完茶去踩單, 可能比d海水吹親而家仲有d傷風呀, 不過應該冇咩大礙.
我呢個星期都會盡力養傷同埋休息, 希望大家都可以用最佳狀態迎接渣打.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-2 10:30
見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, 操練中互相誌認識交流, 上網中互相發帖吹水, 多謝大家比機會我見証到一個大家庭的成長.

我都好開心有機會見証到長跑網不斷成長同壯大, 希望各位繼續努力"長跑長有(友)"既精神發揚光大.
作者: =chairman=    時間: 2009-2-2 10:40
原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-2 10:30 發表

我都好開心有機會見証到長跑網不斷成長同壯大, 希望各位繼續努力"長跑長有(友)"既精神發揚光大.

嘻嘻,渣打後要靠大圍兄了
作者: Gills    時間: 2009-2-2 10:40
問?....點解男子組長跑長友A隊由第二變左第一? 上台班獎唔係第二咩?
作者: 瘋瘋    時間: 2009-2-2 10:44
作者: alfredyu    時間: 2009-2-2 11:51
長跑網真係好勁!! 恭喜恭喜.
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-2-2 12:19

見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, ...

Thank gills 妹,
原來小弟去年比賽時間是 43:30,
今次就 36:56,嘻嘻 big big improvement!
作者: Gills    時間: 2009-2-2 12:38
原帖由 慢子 Wilson 於 2-2-2009 12:19 發表

今次就 36:56,嘻嘻 big big improvement!

慢子兄D狀態起返, 轉眼又一年, 咁去年3月一齊跑仲有黎緊既沙田10K河畔賽, 睇黎慢子兄唔止一大進步, 仲有機PB添, 加油.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-2 12:38
原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-2 12:19 發表

慢子兄, 睇來你最近狀態返返來wor, 渣打要加油呀~
作者: Gills    時間: 2009-2-2 12:44
原帖由 瘋狂坦克車 於 2-2-2009 10:44 發表

大會計錯左! 因隊創制計前四名成員, 我地贏呀!

...今年超哂標, 從來冇想過攞到隊際第一, Team Spirit真係好重要, 仲有米拿兄既賽前分析, 各隊友既努力, Leung兄, CYW兄, Oscar兄和7兄, 多謝大家...
作者: 主所愛的人    時間: 2009-2-2 12:44
標題: 恭喜!恭喜!^^
很開心呢!
下次一起玩呢!
恭喜!恭喜!^^
作者: 西環伏特加    時間: 2009-2-2 13:17
係呀,...好好呀,...著字件長跑戰衣出賽,....又見到咁咁多位師兄,師姐,..又有咁多位揸爽機影爽嘅義工幫手..,....rtr08rytr rtr08rytr
作者: shogikin    時間: 2009-2-2 13:27
再接再厲
跟住很多比賽組隊中!!

eg :
2009.3.08 沙田10K河畔賽
2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽

作者: 上水馬王    時間: 2009-2-2 13:54
恭喜各位奪獎的師兄師姐!
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-2-2 14:41
原帖由 Gills 於 2009-2-2 12:38 發表

慢子兄D狀態起返, 轉眼又一年, 咁去年3月一齊跑仲有黎緊既沙田10K河畔賽, 睇黎慢子兄唔止一大進步, 仲有機PB添, 加油.  

大家咁話啦!

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-2 12:38 發表

慢子兄, 睇來你最近狀態返返來wor, 渣打要加油呀~

大家咁話啦!
作者: 瘋瘋    時間: 2009-2-2 14:43
作者: spmho    時間: 2009-2-2 15:06
原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-2 12:19 發表

勁呀...慢子
我今次都係38.....你快我成1分鐘...
掂啦
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-2-2 15:32
原帖由 stanleyhpm 於 2009-2-2 15:06 發表

勁呀...慢子
我今次都係38.....你快我成1分鐘...
掂啦

其實是你故意留力跑渣打姐,

如要打真軍小弟邊夠你跑呀!
作者: lumix    時間: 2009-2-2 16:06
恭喜! 恭喜! 牛年牛氣冲天! 再創佳績 !
作者: 田中雅茂    時間: 2009-2-2 16:43
須然昨日一戰小弟並無參與,但在場目睹各位 Ching Ctse 所付出的努力和汗水,
得到肯定和回報,心中亦非常興奮.

作者: 西環伏特加    時間: 2009-2-2 17:09
田中 Ching 總有機會嘅,.....估唔到尋日一齊搭車入去,....真你喬,....rtr08rytr
作者: desmond    時間: 2009-2-2 17:17
一個字,強!
作者: shogikin    時間: 2009-2-2 17:17
原帖由 田中雅茂 於 2009-2-2 16:43 發表
須然今日一戰小弟並無參與,但在場目睹各位 Ching Ctse 所付出的努力和汗水,
得到肯定和回報,心中亦非常興奮.

多謝晒草田中會長專程來打氣和看住2個小妹妹
有你backup, 晒斧雙嬌已經跑快了2步
咁興奮,下次你拉隊出戰沙田10k啦

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2