香港長跑網 - 長跑長友

標題: 14.6.2009 布吉國際馬拉松 [打印本頁]

作者: kf    時間: 2009-2-10 11:56
標題: 14.6.2009 布吉國際馬拉松
同陽光玩遊戲 - 最啱渡假+比賽,但係小心中暑
http://www.phuketmarathon.com/index.php
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-10 12:14
全馬限時8粒鐘,唔慌易啃~~
作者: spmho    時間: 2009-2-10 12:25
原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-10 12:14 發表
全馬限時8粒鐘,唔慌易啃~~hgjD115" />" />hj

限時8粒鐘...唔代表難跑....佢想大家完成
柏林都限時7粒鐘啦
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-10 12:30
原帖由 stanleyhpm 於 2009-2-10 12:25 發表

限時8粒鐘...唔代表難跑....佢想大家完成
柏林都限時7粒鐘啦

又係百萬行形式??最唔中意~~
作者: sleung2002hk    時間: 2009-2-11 14:21
有d興趣
作者: spmho    時間: 2009-2-11 14:56
原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-11 14:21 發表
有d興趣

梁兄鍾意高溫比賽?

7月係芭堤雅都有個馬拉松
作者: sleung2002hk    時間: 2009-2-11 15:32
唔係~~不過未試過係外地比賽~想試下ja~如果3,4月~又驚未練得好
6~7月又好似太熱
作者: spmho    時間: 2009-2-11 15:37
原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-11 15:32 發表
唔係~~不過未試過係外地比賽~想試下ja~如果3,4月~又驚未練得好
6~7月又好似太熱

如果海外....一年12個月都差唔多道道都有
一般歐洲比賽就會7-9左右...東南亞就11-1月.....
天氣最涼快....最合跑
作者: hychong    時間: 2009-3-21 01:32
布吉馬係難跑,兩年前參加,四個半鐘完成。五點起跑,氣溫三十度、七點開始落狗屎,九點已經熱到想死。

但氣氛超好,大部份跑手都住同一間酒店。我在布吉馬識的外國朋友,同大會職員,都可以一直保持聯絡。

somewhereintheplanet.blogspot.com
作者: d_drifter    時間: 2009-4-12 20:51
i will probably run this event. . . any other Ching??
作者: kf    時間: 2009-4-13 21:48
ching ,泰國亂哂龍,下年再報都唔遲喎
作者: cu83    時間: 2009-4-13 23:09
依家泰國有大型活動就有事發生,
如果跑到散哂先至發生動亂,
想走都無力呀...
有危險性,搏唔過呀

作者: 力    時間: 2009-4-27 13:52

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Start & finish point at Laguna.

You can book the hotel at Laguna. There had 5 resorts (banyan tree,  sheraton, dusit, ...) there, all of them are pretty good.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2