香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大埔新人報到.. [打印本頁]

作者: ashleyFung    時間: 2009-2-10 15:16
標題: 大埔新人報到..
跑步都跑左好幾年啦...
家住大埔..平日放左工就會跑海濱公園多...
星期6日就間唔時跑出吐露港....仲撞過好多c hing呀...
不過ching跑得好快..追唔到..
作者: 亞平    時間: 2009-2-10 15:20
原帖由 ashleyFung 於 2009-2-10 15:16 發表
星期6日就間唔時跑出吐露港....仲撞過好多c hing呀...
不過ching跑得好快..追唔到.." />" />

AshleyFung師兄,你好,你個頭真係有好多師兄跑步架,join佢地跑多幾次就跟到既啦..
作者: 曲奇    時間: 2009-2-10 16:11
Welcome Ashley ctse~~
有機會join我地的跑步活動啦~~
作者: Gills    時間: 2009-2-10 16:17
原帖由 ashleyFung 於 10-2-2009 15:16 發表
不過ching跑得好快..追唔到.." />" />

咁有冇撞過小妹? 你講果幾度係小妹既主場, 吐露港都係成日跑, 通常晨咁早就出動, 7點零8點跑到去馬鞍山或者去大美督玩番轉, 玩完成個人爽哂.
作者: kenneth    時間: 2009-2-10 17:11
作者: ashleyFung    時間: 2009-2-10 17:49
原帖由 Gills 於 2009-2-10 16:17 發表

咁有冇撞過小妹? 你講果幾度係小妹既主場, 吐露港都係成日跑, 通常晨咁早就出動, 7點零8點跑到去馬鞍山或者去大美督玩番轉, 玩完成個人爽哂.

c tse厲害啊..
7點零8點...小弟應該仲未起身

我通常下午3,4點先跑出去...不過就要避下d單車...

re: 阿平ching..
我會俾心機..希望下年渣打半馬可以做到1'50
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-10 18:57
welcome welcome
作者: 龜速行    時間: 2009-2-10 22:10
welcome welcome

ashleyFung c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man
長跑長友 ar
作者: stanwong    時間: 2009-2-10 22:17
歡迎ashleyFung師兄加入長跑網!

小弟北區人,多多指教!
作者: ashleyFung    時間: 2009-2-10 22:40
多謝各位ching

有機會一定要同大家跑下....
作者: cu83    時間: 2009-2-11 20:27
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-2-11 22:59
Welcome ASHLEYFUNG ching
小弟天水圍跑友, 請多多指教
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-2-11 23:02
Hi Hi Fung ching

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2