香港長跑網 - 長跑長友

標題: 觀塘/藍田之友報到 [打印本頁]

作者: finewong    時間: 2009-2-13 13:46
標題: 觀塘/藍田之友報到
大家好!~
小弟叫輝仔
跑開麗港公園
今年第一次跑全馬
好開心可以跑得哂, 唔洗搭巴士

機緣巧合之下黎到呢度:
係網上睇返渣打d相時 見到曾經教我跑步既朋友
佢著住longrun.hk既背心

呢位朋友叫rocky cheung, 號碼布no.26805
各位師兄、師姐如果識得佢
請話返我知, thanks
作者: kenneth    時間: 2009-2-13 14:02
作者: 亞平    時間: 2009-2-13 14:21
FineWong,恭喜完成首馬.有時間多D來參加網友約跑,最近你有個 將軍澳逍遙跑步團,車主席好好人架.
作者: 田中雅茂    時間: 2009-2-13 16:17
又多一名藍田之友加入長跑網,歡迎!歡迎!我跑開晒草既!
遲D唔知有無機會一齊Join埋將軍澳逍遙跑步團hea下呢!
佢地好Nice架!

作者: finewong    時間: 2009-2-13 16:37
標題: 賓至如歸
原帖由 田中雅茂 於 2009-2-13 16:17 發表
又多一名藍田之友加入長跑網,歡迎!歡迎!我跑開晒草既!
遲D唔知有無機會一齊Join埋將軍澳逍遙跑步團hea下呢!
佢地好Nice架!

其實呢度真係個個都好nice

我聽日就黎Join將軍澳逍遙跑步團啦
好期待呀
作者: mill    時間: 2009-2-13 16:41
HI FINEWONG CHING
我都係藍田之友, 都係跑晒草灣的,
有機會一齊跑啦~
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-2-13 16:59
hi hi fai ching
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-13 20:53
ching,你好,我响九龍灣,都屬於官塘友 歡迎
作者: cu83    時間: 2009-2-14 00:04
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   
作者: 龜速行    時間: 2009-2-14 18:54
welcome welcome

finewong c hing

多多指教ar

恭喜恭喜 c hing 完成全馬!!!!

小弟是港島西 hk island man

長跑長友 ar
作者: 零下十度    時間: 2009-2-14 19:17
歡迎 finewong c hing
作者: 火仔11    時間: 2009-2-14 19:59
原帖由 finewong 於 2009-2-13 16:37 發表

其實呢度真係個個都好nice

我聽日就黎Join將軍澳逍遙跑步團啦
好期待呀

除左我~
我份人好惡死ga

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2