香港長跑網 - 長跑長友

標題: 今日很潮濕 [打印本頁]

作者: lewischan    時間: 2009-2-15 14:28
標題: 今日很潮濕
今天跑上大風坳再上雷達站
愈跑愈少人愈來愈濕,只看到前面30,左右,
頭髮也出現了水珠,還好的是不太熱
沒有出現呼吸困難的問題。

上山時看到2位ching跑完下山了...太勤力了
作者: blurmax    時間: 2009-2-15 14:32
上山時看到2位ching跑完下山了...太勤力了

U're a hard working runner too!  I'm still resting.......

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: MT    時間: 2009-2-15 14:39
唔熱都ok
作者: ming    時間: 2009-2-15 18:05
Ching 很令人佩服 , 跑上大風坳再上雷達站 , 沒有出現呼吸困難的問題。
小弟跑上大風坳己氣喘如牛
作者: cu83    時間: 2009-2-15 18:21
其實今日嘅天氣跑平路都辛苦呀, 重跑上山...
作者: 邪神    時間: 2009-2-15 19:16
今朝我在北區場跑左個5千.....

又濕又焗......難跑
作者: running-sue    時間: 2009-2-15 19:25
小妹今日都出席港島約跑 - 畢拉山, 嘩, 都分唔到係汗定係霧水, 地又滑, 真係難跑
作者: 坑口公牛    時間: 2009-2-15 19:39
Sue師姐,今朝真係好難跑,但係你都係最快嗰個喎!!!
佩服佩服,小弟越來越崇拜師姐。
作者: D文    時間: 2009-2-15 20:55
睇返今日活動d相,條路真係好斜wo
作者: sleung2002hk    時間: 2009-2-15 21:05
跑完成身濕晒~~~~~~今日sue師姐趕時間~~~差d追唔返
作者: 力    時間: 2009-2-15 22:11
今日有幾潮濕, 睇相就知。攝於今天大風坳

登錄/註冊後可看大圖

作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-16 10:17
小弟係熱帶人今日感覺唔差,唔算辛苦,比起晒住上斜要好好多啦~~
Sue 師姐係咪因為趕住過jordan 所以咁快啦,下次比賽記住約人賽後去食飯~~
作者: running-sue    時間: 2009-2-16 10:25
原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-15 21:05 發表
跑完成身濕晒~~~~~~今日sue師姐趕時間~~~差d追唔返

你要追點會追唔番喎, 你地就住我o者........

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-16 10:17 發表
小弟係熱帶人今日感覺唔差,唔算辛苦,比起晒住上斜要好好多啦~~" />" />
Sue 師姐係咪因為趕住過jordan 所以咁快啦,下次比賽記住約人賽後去食飯~~" />" />hiuijhkj

話哂都係第一次跑響梁兄前面, 怕俾佢界完追唔番, 所以咪快佐囉, 哈哈
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-16 10:38
靈異照片~~

登錄/註冊後可看大圖

作者: miller    時間: 2009-2-16 10:39
原帖由 領跑員 於 2009-2-15 19:16 發表
今朝我在北區場跑左個5千.....

又濕又焗......難跑

我咪又一樣,跑到中段已經開始放慢黎跑…

好耐未試過跑到成身濕晒喇…
作者: 上水馬王    時間: 2009-2-16 12:11
原帖由 miller 於 2009-2-16 10:39 發表

我咪又一樣,跑到中段已經開始放慢黎跑…

好耐未試過跑到成身濕晒喇…

原來兩位高手昨日大駕光臨北區,早知落去跟番幾個圈啦...
作者: 邪神    時間: 2009-2-16 12:27
原帖由 上水馬王 於 2009-2-16 12:11 發表

原來兩位高手昨日大駕光臨北區,早知落去跟番幾個圈啦...

唉.......仲有郵差叔叔同場出現!

如果有得擇,我寧願同你地去跑山......
作者: miller    時間: 2009-2-16 12:29
原帖由 領跑員 於 2009-2-16 12:27 發表

唉.......仲有郵差叔叔同場出現!

如果有得擇,我寧願同你地去跑山......

大哥,我都係你叫我我先知你o向度,我以為都係玩下之嘛,點知要同郵差叔叔走…你又o向度玩jogging,好在都一齊飲番餐茶o者…
作者: hobbywet    時間: 2009-2-16 13:58
我昨日四點左右跑緩跑徑,都覺好辛苦,好焗好攰,跑左1 個鐘就返屋企

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2