香港長跑網 - 長跑長友

標題: 新人報到 [打印本頁]

作者: mochadd    時間: 2009-2-19 21:57
標題: 新人報到
大家好。我叫RENE,住馬鞍山區。跑步跑左冇幾耐,所以唔算跑得好長時間(一小時左右),好希望可以慢慢跑耐D,跑長D,以後多多指教。
作者: running-sue    時間: 2009-2-19 22:31
原帖由 mochadd 於 2009-2-19 21:57 發表
大家好。我叫RENE,住馬鞍山區。跑步跑左冇幾耐,所以唔算跑得好長時間(一小時左右),好希望可以慢慢跑耐D,跑長D,以後多多指教。

rene ctse, 歡迎加入我地依個大家庭
作者: pwong5618    時間: 2009-2-19 22:41
Welcome ! Welcome !

作者: cu83    時間: 2009-2-20 08:51
歡迎! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   
作者: mochadd    時間: 2009-2-20 09:15
多謝各位呀。

長跑真是不容易,我以前還要是懶於運動的人呢。不過跑步跑多了,身體也較以前的好,我現在一星期平均跑兩至三次,不過都是蟻速式
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-2-20 09:22
Ching 你好。

我都在馬鞍山留下很多腳毛的!

作者: allanccl    時間: 2009-2-20 09:40
原帖由 mochadd 於 2009-2-19 21:57 發表

歡迎師兄/姐加入長跑網大家庭!
妳比我叻好多了,我初學跑步果陣時都跑唔到咁耐,不過慢慢練下,而家總算成功跑完幾個馬拉松了。
努力加油,長跑長有,長跑長友!

作者: allanccl    時間: 2009-2-20 09:44

ching/ctse住既區域好適宜跑步啊! 多d跑步,唔好浪費啊!

作者: 亞平    時間: 2009-2-20 09:57

Mochadd師兄
登錄/註冊後可看大圖