香港長跑網 - 長跑長友

標題: 跑步相片頒獎典禮 [打印本頁]

作者: shogikin    時間: 2009-2-23 14:29
標題: 跑步相片頒獎典禮
跑步相片頒獎典禮

跑步相片優秀選第一回提名

即將開始投票

請快些尋找相片提名

巧立名目,太公分豬肉
自己提名自己or別人
所有獎項
全屬做馬
一提名就頒獎 (如無人反對)

徵收相片 :
歡迎大家找各種有趣相片,值得記念的相片post 出來
等大家一齊想名目,最好自己想埋.

提名方法:
相片
獎項名稱
作品名稱
攝影者

得獎者將會收到PM通知.
如無人反對便會頒獎
有任何反對意見提名將被刪除

籌備多天,絞盡腦汁
為答謝皇上,sue,卓卓提供好多寶貴意見,無限量支持
特別頒發3個大獎,其他有型省鏡跑手,請巧立其他名目

Kin in Running

作者: shogikin    時間: 2009-2-23 14:35
頒獎台:
最佳雜誌報導: U magazine
最窩心一幕 : 停雲慢步  作品: 窩心一幕  by TerrySze
最佳剪接 : Parco         作品: 另類相片
最好眼力跑手 : 法蘭      作品: 眾裏尋Kin  by 大會圖片 
最步幅一致: 卓卓,瘋狂   作品: 同步 by cm ng
最佳龍頭 : kenneth     作品: 排隊by parco
最快到冇影 :            作品: 快到冇影 by kin
三星大獎: 大圍, alex504992004, MJ   作品: 福祿壽 by 消閒跑手
最佳跑"手" : Leesf     作品: 手 by ar125
最上鏡跑友 : sue        作品: 上鏡 by Parco
最有型跑手 : 卓卓        作品: 型 by desmond
友誼大獎: sleung   
最佳超越獎 : sleung   作品: 超越 by ee_tpk
最輕鬆跑手 : Kin         作品: 樂奔RUN by 25j
SSP最佳競爭拍擋 : sspBoys 小華,龍龍     作品: 競爭拍擋 by schnix
最識做跑手 : Cat        作品: 喂識做啦  by 堅堅

Page 2
最佳托大腳: Mill, 卓卓   作品: 街頭雜耍 by 皇上
勇界黑人獎: 亮哥       作品: 界得一個得一個
530大獎 :                 作品: Time is up
最佳"飛"髮 : Mill        作品: "飛"髮賽跑 by 新地
最佳功夫熊貓: 功夫熊貓  作品: 功夫熊貓 by 瘋瘋
我至o力: Kopo             作品: 我"得"左 la !! 2個"o力"!!
跑到識飛大獎: 亮哥        作品: 送左你一對翼
最行動一至: nc           作品: 行動一至 by jimmycheng

Page 3
最佳雜誌相片 : sportsoho  作品: Kin in magazine
最佳跑"豆" :  豆豆              作品: 我只想跑快D!!! by Parco爸
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4258&extra=page%3D1&page=1
Beauty & the horn : 沙河10        作品: Beauty & the horn by : Thomas CHOI

作者: shogikin    時間: 2009-2-23 14:36
我地上左 U magazine
https://www.longrun.hk/forum/view ... 3983&extra=page%3D1

你家人朋友會在終點等你嗎? -- Part II 窩心一幕
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3683&extra=&page=1

另類相片...各位C兄姐咪丙我呀...
https://www.longrun.hk/forum/view ... tra=page%3D1&page=1

眾裏尋Kin   by 大會圖片

登錄/註冊後可看大圖

同步 by cm ng

登錄/註冊後可看大圖

排隊 by parco

登錄/註冊後可看大圖

快到冇影  by Kin **請問主角是誰??**

登錄/註冊後可看大圖

福祿壽 by 消閒跑手

登錄/註冊後可看大圖

手 by ar125

登錄/註冊後可看大圖

上鏡 by Parco

登錄/註冊後可看大圖

型  by desmond

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: shogikin    時間: 2009-2-23 15:13
歡迎大家找各種有趣相片,值得記念的相片post 出來
等大家一齊想名目,最好自己想埋.

作者: witchycatcat    時間: 2009-2-23 17:32
sue ctse個張好可愛呀~~~~
作者: 上水馬王    時間: 2009-2-23 18:17
[attach]5171[/attach]

小弟提名梁兄.....友誼大獎!
作者: shogikin    時間: 2009-2-23 18:49
sleung 真高興了 好事成雙
最佳超越獎 : sleung   作品: 超越 by ee_tpk

登錄/註冊後可看大圖

作者: sleung2002hk    時間: 2009-2-23 19:11
哈哈~~幾時俾人影到架
作者: 卓卓    時間: 2009-2-23 21:20
當然不少得 [ 最輕鬆跑手 ] ,非Kin Kin 師兄莫屬啦.

相片 :有
獎項名稱 :最輕鬆跑手
作品名稱 : 樂奔RUN
攝影者 : 多謝 25j 師兄

登錄/註冊後可看大圖

作者: shogikin    時間: 2009-2-23 21:26
哈哈~~幾時俾人影到架
作者: 上水馬王    時間: 2009-2-23 22:07
原帖由 shogikin 於 2009-2-23 21:26 發表
哈哈~~幾時俾人影到架

作者: TerrySze    時間: 2009-2-24 02:20

登錄/註冊後可看大圖

手 by ar125 <-- 好正 !
沿途有你 !!

作者: shogikin    時間: 2009-2-24 12:54
SSP最佳競爭拍擋 : 小華,龍龍    作品: 競爭拍擋 by schnix

登錄/註冊後可看大圖

作者: 卓卓    時間: 2009-2-24 18:28
原帖由 TerrySze 於 2009-2-24 02:20 發表

登錄/註冊後可看大圖

手 by ar125  

YAS,小弟認為 皇上 可以獲多一個獎 [ 最受歡迎跑手 ] !
作者: randyip    時間: 2009-2-24 23:39
ar125兄...你那張"gimme 5"很正。
作者: shogikin    時間: 2009-2-25 09:03
原帖由 卓卓 於 2009-2-24 18:28 發表

YAS,小弟認為 皇上 可以獲多一個獎 [ 最受歡迎跑手 ] !

要張切合內容的相片才可頒獎呀

大家找多d有記念性的相片來啦

作者: desmond    時間: 2009-2-25 13:08
原帖由 shogikin 於 2009-2-23 14:36 發表
我地上左 U magazine
https://www.longrun.hk/forum/view ... 3983&extra=page%3D1

你家人朋友會在終點等你嗎? -- Part II 窩心一幕
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3683&extra=&page=1

另類 ...
好謝晒型仔卓卓,等我都有得沾下佢光
作者: leefs    時間: 2009-2-25 15:40
原帖由 shogikin 於 2009-2-25 09:03 發表

要場切合內容的相片才可頒獎呀

登錄/註冊後可看大圖

(喂識做啦…) by 堅堅

作者: witchycatcat    時間: 2009-2-25 15:50
原帖由 leefs 於 2009-2-25 15:40 發表

下...........................我張乞食相.........出左街...
真失禮.....
跑到好肚餓呀個次....見到kinkin就伸手問食物~~~

作者: 711MF    時間: 2009-2-25 15:55
作者: 零下十度    時間: 2009-2-25 16:20
原帖由 shogikin 於 2009-2-25 09:03 發表

要場切合內容的相片才可頒獎呀

[attach]5227[/attach]
我發現左呢張:街頭雜耍
作者: 卓卓    時間: 2009-2-25 17:48
原帖由 desmond 於 2009-2-25 13:08 發表
好謝晒型仔卓卓,等我都有得沾下佢光

desmond 師兄客氣了,小弟多謝您就真,全靠師兄你的專業相機+拍攝技巧,先至令小弟型爆鏡 .呵呵呵....  
作者: 卓卓    時間: 2009-2-25 17:51
原帖由 711MF 於 2009-2-25 15:55 發表

369 乞食相  兩舊肥豬肉你啦,,,

作者: Gills    時間: 2009-2-25 17:57
原帖由 leefs 於 25-2-2009 15:40 發表

登錄/註冊後可看大圖

369應該係叫三飛, 實食糊得收錢...
作者: 卓卓    時間: 2009-2-25 18:06
原帖由 零下十度 於 2009-2-25 16:20 發表

我發現左呢張:街頭雜耍

登錄/註冊後可看大圖

哈哈,當時 Mill 師姐 大耍瑜伽拉根技 開班授徙, 剛巧缺少一排扶手欄杆,小弟自不然........變成 .....了...................  
作者: onon    時間: 2009-2-26 12:37
提名亮哥: 界得一個得一個
作者: saki    時間: 2009-2-27 09:53
相片名: Time is up!!!!!!!!!!!!
作者: leefs    時間: 2009-2-27 11:35

登錄/註冊後可看大圖

"飛"髮賽跑 by 新地
作者: leefs    時間: 2009-2-27 12:06

登錄/註冊後可看大圖

功夫熊貓 by 瘋瘋
作者: 龜速行    時間: 2009-2-27 12:11
我"得"左 la !! 2個"o力"!!
作者: leefs    時間: 2009-2-27 12:18
原帖由 龜速行 於 2009-2-27 12:11 發表
我"得"左 la !! 2個"o力"!!

不如叫﹕
"啊媽…我得咗啦"

作者: 龜速行    時間: 2009-2-27 12:20
王上

"啊媽…我得咗啦"

好名!!
作者: onon    時間: 2009-2-27 14:36
原帖由 leefs 於 2009-2-27 12:06 發表

登錄/註冊後可看大圖
?ib_____DNL0ZqqPj
功夫熊貓 by 瘋瘋

哈...正宗三脚貓功夫.

多謝.

作者: 卓卓    時間: 2009-2-27 17:46
原帖由 leefs 於 2009-2-27 12:06 發表

登錄/註冊後可看大圖
功夫熊貓 by 瘋瘋

很帥氣的呢, onon 師兄.
好像 左手一拳重擊把人打上天的 feel.
作者: 上水馬王    時間: 2009-2-27 19:02

登錄/註冊後可看大圖
?ib_____DNL0ZqqPj
功夫熊貓 by 瘋瘋

onon師兄好神氣~
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-2-28 12:17
呢個主題真係好精彩~~
作者: 龜速行    時間: 2009-2-28 12:18
亮哥................跑到識飛!!!!!

(送左你一對翼)
作者: 零下十度    時間: 2009-2-28 20:17
原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-28 12:17 發表
呢個主題真係好精彩~~hgjD115" />" />hj

呵呵.仲有呢張.
[attach]5329[/attach]
"行動一至" by jimmycheng
作者: nc    時間: 2009-2-28 22:56
標題: 回復 38# 的帖子
前面位ctse面容扭曲, 很緊張播
作者: B    時間: 2009-3-1 01:26
原帖由 零下十度 於 2009-2-28 20:17 發表

呵呵.仲有呢張.

登錄/註冊後可看大圖

"行動一至" by jimmycheng
嘩~ 呢張相係亂拋垃圾, 罰款 $1500 0既證據黎0架喎~
作者: leefs    時間: 2009-3-1 09:19
原帖由 BHa 於 2009-3-1 01:26 發表
嘩~ 呢張相係亂拋垃圾, 罰款 $1500 0既證據黎0架喎~

證據不足,
"件嘢"重味掂到地!

作者: witchycatcat    時間: 2009-3-4 17:27
原帖由 BHa 於 2009-3-1 01:26 發表

係呀係呀~~~呵呵

作者: mill    時間: 2009-3-4 21:43
原帖由 leefs 於 2009-2-27 11:35 發表

登錄/註冊後可看大圖

"飛"髮賽跑 by 新地

lee張相入面果個, 你唔講我都唔知係我離喎! 重以為係男人離tim.
作者: 力    時間: 2009-3-5 14:35

登錄/註冊後可看大圖

Kin in magazine ar!
作者: running-sue    時間: 2009-3-5 14:47
嘩, 仲搶眼過d鯊魚呀
作者: shogikin    時間: 2009-3-5 15:11
下次我們一隊人
全程跑在鯊魚前面.....

Alex, 那本雜志?

Kin in Magazine

作者: 龜速行    時間: 2009-3-5 15:29
kin kin

好堅

kin in Magazine!!
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-5 15:32
作者: 力    時間: 2009-3-5 15:33
原帖由 shogikin 於 2009-3-5 15:11 發表
下次我們一隊人
全程跑在鯊魚前面.....

Alex, 那本雜志?

Kin in Magazine

sportsoho ar! $12@
作者: witchycatcat    時間: 2009-3-5 17:27
kinkin....做左明星呀~~~

作者: kenneth    時間: 2009-3-5 17:31
作者: 力    時間: 2009-3-5 22:58
原帖由 kenneth 於 2009-3-5 17:31 發表

是喎﹗叫佢响頁,簽個名先。" />" />

不如集齊 堅堅 米拿 阿梁 阿DEE 蔡兄 嘅簽名! 上述幾位都有上鏡。

作者: shogikin    時間: 2009-3-19 17:04
跑步相片優秀選第一回
即將開始投票

截止提名日期 : 3月31日
請快些尋找相片提名

作者: blurmax    時間: 2009-3-19 23:38
Beauty & the horn

Taken by : Thomas CHOI

URL : http://www.fotop.net/arshing/090308?page=1

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2