香港長跑網 - 長跑長友

標題: Hiace客貨車 看看這車!"看完不笑我請食飯" [打印本頁]

作者: r.德    時間: 2009-3-10 21:08
標題: Hiace客貨車 看看這車!"看完不笑我請食飯"
Hiace客貨車 看看這車!!"看完不笑我請食飯"

Hiace客貨車 改成甘样,改到不知所謂.不倫不類 .一火燭佢就大獲...

驗車又要搬番晒出黎,遇啱警崗查車嘅話仲會比差佬玩

改成甘样,搞咩春啊 ............................

攪咁多都唔知做乜,亂七八糟,驗車又要搬番晒出黎

遇啱警崗查車嘅話仲會比差佬玩

好似個屋企咁@@爭個廁所@@ 依部車勁9笑

架車裡面好多嘢.行車時一定好嘈, 咁多掛野

拍街怕唔怕比人爆玻璃咖??

邊個台架台車咁柒呀

好似架垃圾車.哇! 真喺好肉酸.............

個車寵差一張車頭相,好似世界萬國賓儀個啲堂咁

改到不知所謂.不倫不類 .一火燭佢就大獲...

如果遇著捉改車既road block, 死硬

即使夜晚唔係過block俾大馬見倒都有機會中招

無事架..最多咪收張告票同介紹你去驗多次車

作者: r.德    時間: 2009-3-10 21:09

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 比因    時間: 2009-3-10 21:45
說句老實話, 真係笑唔出
作者: kenneth    時間: 2009-3-10 22:22
作者: 晴朗    時間: 2009-3-10 22:43
你今日跳左未?

講笑……唔好郁D就話跳樓啦

作者: randyip    時間: 2009-3-10 22:46
無乜感覺
作者: 亞平    時間: 2009-3-10 22:57
師兄,我有笑...只係想你唔駛跳樓!

作者: 龜速行    時間: 2009-3-10 23:17
......................
作者: running-sue    時間: 2009-3-10 23:18
ching, 自尋短見 / 傷害自己都係唔正確行為黎嫁,
作者: cu83    時間: 2009-3-10 23:31
搞邊科??
作者: Parco爸    時間: 2009-3-11 09:32
家家有求...各有所好...
無影響他人咪得囉...
作者: allanccl    時間: 2009-3-11 09:43
車內擺設好日本look,好多日文,但係電視播緊無線新聞,應該係香港車,係唔係 r.德ching間屋企? 唔怪得成日提到好驚驗車,如果格車係搵食車,奉勸ching整番好佢,如果唔係點裝貨呀? 以後我叫van仔會問係咪100號囉。
作者: kenneth    時間: 2009-3-11 09:52
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-3-11 09:54
好重倭味~~

個女生唔露臉既??好似睇緊程式網,不露臉自拍~~
作者: kenneth    時間: 2009-3-11 09:59
作者: 洛虎添    時間: 2009-3-11 13:42
原帖由 比因 於 2009/3/10 09:45 PM 發表
說句老實話, 真係笑唔出 hgjD088" />" />hj

x2
作者: TerrySze    時間: 2009-3-11 13:47
搞成e個look....九成九係用來溝女...
作者: peteruno    時間: 2009-3-11 14:33
好笑! 真係好笑! 我地班儍佬真係好笑。比人笑。自己笑唔出。

白頭佬
作者: 喪Ken    時間: 2009-3-11 15:59
ching 個標題玩到咁大...
不如管理員幫佢改返title "看完不笑我跳樓" -> "看完不笑我請食飯"
作者: kenneth    時間: 2009-3-11 16:09
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-11 16:16
哈....... 哈............哈........................... 哈.............................我好努力笑架啦.... 但真係唔得....
作者: kwong_lc    時間: 2009-3-11 17:10
原帖由 peteruno 於 2009-3-11 14:33 發表
好笑! 真係好笑! 我地班儍佬真係好笑。比人笑。自己笑唔出。

白頭佬

Ching,樓主千里迢迢到此一遊,都係為搏大家一笑,不如大家比面比面,見
汪汪狗都趣緻可人,開懷大笑一番,相信樓主定可盡興而回,樂得夜不能睡,
寢不能安。
作者: 晴朗    時間: 2009-3-11 18:33
Ching 如果想令人開懷大笑,我介紹你睇睇大隻添師兄個BLOG,你就知乜野叫高手,佢可謂長跑網之寶。
https://www.longrun.hk/forum/vie ... =287&highlight=

作者: Keroro_stephen    時間: 2009-3-12 01:25
樓主可否親身解釋一下邊一part好笑呢...

P.S. 我無笑...

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2