香港長跑網 - 長跑長友

標題: (延長至2009年9月25日)前三項鐵人港隊成員免費教你跑步 [打印本頁]

作者: ginnywong    時間: 2009-3-13 09:35
標題: (延長至2009年9月25日)前三項鐵人港隊成員免費教你跑步
2009年3月20日至2009年4月24日,逢星期五,齊來沙田運動場,前三項鐵人港隊成員免費教你跑步

登錄/註冊後可看大圖

作者: Keroro_stephen    時間: 2009-3-13 09:55
是ching教麼?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-13 11:29
Thanks for your info.
沙田友有福囉! 邊位教練教呢?
作者: bmc    時間: 2009-3-13 11:31
thanks
作者: shogikin    時間: 2009-3-13 11:40
Mark低先
我不是沙田柚
但有空都會去

Kin in Running
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-13 11:45
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-13 11:47
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-13 11:45 發表
多謝報料!
不過先入為主, 還是覺得邪神最好!

x2, 先入為主, 還是覺得Wong Sir最好!
作者: nc    時間: 2009-3-13 11:54
原帖由 叮叮噹 於 2009-3-13 11:47 發表

x2, 先入為主, 還是覺得Wong Sir最好!

x3, 先入為主, 還是覺得阿sir最好
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-13 11:57
原帖由 nc 於 2009-3-13 11:54 發表

NC係指訓練班果個謝Sir喎!
作者: beginnerandrew    時間: 2009-3-13 12:00
撞期!

逢星期五晚!

邪神   VS    三項鐵人

作者: cfchan    時間: 2009-3-13 19:36
Thanks for information.
有空的話,我會考慮去
作者: ram    時間: 2009-3-13 21:52
原帖由 nc 於 2009-3-13 11:54 發表

x4
作者: nc    時間: 2009-3-13 21:58
原帖由 ram 於 2009-3-13 21:52 發表

x4

係喎!!! ching 今晚冇去上堂  
作者: ginnywong    時間: 2009-3-13 23:24
似乎好多人都妤滿意自己阿sir喎, 咁係最幸福的, 因為教練有時都要人夾人緣,夾到先學到最多的野
我地跑步教練主要係前三鐵港隊Lewis

有時間又有興趣的就唻下啦, 我地作為參與者,都好想多d跑步人唻同我地交流下
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-14 01:18
有無教游水架?我想學呀
作者: 駿3    時間: 2009-3-14 01:35
我想學踩水,唔知邊到學
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-14 10:07
Ginny, Thx for sharing,
星期五正喎 , 放工過黎跟下操 , 交流下,
如果夾到, 順便入埋 Titan...下次去 水陸唔使打單泡(起馬有人看住 d 行李)
作者: ginnywong    時間: 2009-3-14 11:49
原帖由 上水馬王 於 2009-3-14 01:18 發表
有無教游水架?我想學呀

我地都有教游水o架, 不過因為要租水線,成本高,所以就唔可以免費law,  不過都可以免費試一、兩堂,試o岩先一齊玩

你係完全唔識, 定係要求高,嫌自己游得唔好o乍?
作者: ginnywong    時間: 2009-3-14 11:50
原帖由 駿駿駿 於 2009-3-14 01:35 發表
我想學踩水,唔知邊到學

點解要淨係學踩水?
作者: ginnywong    時間: 2009-3-14 11:52
原帖由 loudspeaker 於 2009-3-14 10:07 發表
Ginny, Thx for sharing,
星期五正喎 , 放工過黎跟下操 , 交流下,
如果夾到, 順便入埋 Titan...下次去 水陸唔使打單泡(起馬有人看住 d 行李)

仲有人幫你報名, 唔洗自己填表咁煩,比賽o果日,又唔洗排隊登記, 入埋總會, 玩比賽仲平d tim

咁約定你,星期五見, 感受下我地的氣氛先啦, 入會o既野, o岩玩先再諗都唔遲
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-14 12:11
原帖由 ginnywong 於 2009-3-14 11:52 發表

仲有人幫你報名, 唔洗自己填表咁煩,比賽o果日,又唔洗排隊登記, 入埋總會, 玩比賽仲平d tim

咁約定你,星期五見, 感受下我地的氣氛先啦, 入會o既野, o岩玩先再諗都唔遲

ok, 無問題
作者: 駿3    時間: 2009-3-14 12:58
原帖由 ginnywong 於 2009-3-14 11:50 發表 點解要淨係學踩水?

想水上飄,哈哈,說笑因小弟游水唔叻,踩水仲未懂law
作者: 欣    時間: 2009-3-14 22:41
Ginny ctse, 除左跑步, 你是不是也在沙田操單車的呢?
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-14 22:52
原帖由 ginnywong 於 2009-3-14 11:49 發表

我地都有教游水o架, 不過因為要租水線,成本高,所以就唔可以免費law,  不過都可以免費試一、兩堂,試o岩先一齊玩

你係完全唔識, 定係要求高,嫌自己游得唔好o乍?

明白~

我自己本身游開蛙式,而自由式唔精,所以想學從頭開起,應該會報康文署d成人初班學下

跟鐵會游我都想,不過仲未跟到你地d進度

前排晌大埔運動場認識了一位意大利男人,佢都係屬你個鐵人會架,佢個華人太太都係
佢都有叫我join佢地個會,不過而家暫時未有時間出沙田去練,同埋我要學識左自由式至敢去join會練
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 11:09
原帖由 駿駿駿 於 2009-3-14 12:58 發表

想水上飄,哈哈,說笑因小弟游水唔叻,踩水仲未懂law

游得多就自然識踩o架啦
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 11:11
原帖由 貓仔欣 於 2009-3-14 22:41 發表
Ginny ctse, 除左跑步, 你是不是也在沙田操單車的呢?

多數都係星期日, 有時會去新娘潭,有時會係科學園

你都有踩開車?你係邊到踩, 有無機會一齊踩呀?
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 11:18
原帖由 上水馬王 於 2009-3-14 22:52 發表

明白~

我自己本身游開蛙式,而自由式唔精,所以想學從頭開起,應該會報康文署d成人初班學下

跟鐵會游我都想,不過仲未跟到你地d進度

前排晌大埔運動場認識了一位意大利男人,佢都係屬你個鐵人會架,佢個 ...

我知講邊個啦, 我都識佢地, 佢地成日出國比賽o架

要join會練唔洗游得勁, 我地有d人唔識自由式都o來,教練慢慢教佢law, 無問題。睇住佢地由唔識到識,然後變快, 好開心o架

有時淨係自己游,無教練同其他人的刺激, 會進步得慢d, 不過自己游都有好處

咁你o來唔o來跑步呀?
作者: 欣    時間: 2009-3-15 13:33
原帖由 ginnywong 於 2009-3-15 11:11 發表

多數都係星期日, 有時會去新娘潭,有時會係科學園

你都有踩開車?你係邊到踩, 有無機會一齊踩呀?

我無踩你果廷越野單車呀, Ginny ctse~ 只是八掛下~
沙田好多d呢d全副武裝的單車隊, 佢地好型又好有禮貌呀~ 好欣賞呢~
夜晚跑在單車徑時,佢地從來都不會"ling"我,要我閃開讓路的,
帶頭果個會經過我身邊時細細聲說:唔該, 我會立即靠邊邊跑,
最後果位經過時向我說:唔該晒 或揚手示意佢是最後一位, 我可以跑返出來dd了~
他們當中有一位是女仔, 很長頭髮的, 你認設識她嗎? 以前成日撞見她, 近排無見到佢了,
有d掛住佢呢~見開有感情嘛

作者: Alfred    時間: 2009-3-15 18:00
原帖由 貓仔欣 於 15/3/2009 13:33 發表

我無踩你果廷越野單車呀, Ginny ctse~ 只是八掛下~
沙田好多d呢d全副武裝的單車隊, 佢地好型又好有禮貌呀~ 好欣賞呢~
夜晚跑在單車徑時,佢地從來都不會"ling"我,要我閃開讓路的,
帶頭果個會經過 ...

我試過吐露港跑都遇上一啲好有禮又客氣嘅車隊,大家互讓;但又試過有啲不禮貌嘅,明明條路雙向無車無人,我又靠住路邊跑,佢都響恆哂鐘,衝埋我身邊重爆粗,我都廢事理佢,留番啖氣跑好過。
作者: cfchan    時間: 2009-3-15 19:03
我有玩開鐵人,亦有參加比賽,
不過我只係自己操,無跟會操,
所以我都想知跟會操係咩一回事
今個星期五我會來!
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-3-15 19:49
原帖由 ginnywong 於 2009-3-13 09:35 發表
2009年3月20日至2009年4月24日,逢星期五,齊來沙田運動場,前三項鐵人港隊成員免費教你跑步

登錄/註冊後可看大圖

呵呵....跟邪神拉客? <------講笑咋!
作者: peter6565652003    時間: 2009-3-15 20:04
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-13 11:45 發表
多謝報料!
不過先入為主, 還是覺得邪神最好!

x5 support 邪神
作者: scchu    時間: 2009-3-15 20:28
唔係沙田抽, 星期五又要返學, 無得學野. 慘 !!
作者: 爆兩K    時間: 2009-3-15 21:21
原帖由 ginnywong 於 2009-3-14 11:52 發表

嘩,咁hard sell 踢人入會?據我所知,呢個係跑步發燒友的園地,唔係什麼跑會或鐵人會,沒有任何屬會的利益衝突,這是長跑網的最大好處。若咁搞法,個個會到黎拉客,搞到有惡性競爭。長跑網便變質了。請各高層研究下呢個問題。
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-15 21:53
原帖由 爆兩K 於 2009-3-15 21:21 發表

嘩,咁hard sell 踢人入會?據我所知,呢個係跑步發燒友的園地,唔係什麼跑會或鐵人會,沒有任何屬會的利益衝突,這是長跑網的最大好處。若咁搞法,個個會到黎拉客,搞到有惡性競爭。長跑網便變質了。請各高層研 ...

ching, ginny 雖然係 titan d 會員 , 表面上存在利益銜突 , 但這次不失為一次好機會接觸多一項比較少人参與既運動 ,
ching 又何必固步自封 , 入唔入會係自由決定 , 況且長跑綢各 chings & ctses 興趣又起止長跑一項 , 3 項又係鍛練
個人耐力同意志既運動, 跟長跑並沒有什么抵觸。
作者: 山海赤子    時間: 2009-3-15 22:08
請問幾點開始?
作者: sleung2002hk    時間: 2009-3-15 22:35
原帖由 爆兩K 於 2009-3-15 21:21 發表

嘩,咁hard sell 踢人入會?據我所知,呢個係跑步發燒友的園地,唔係什麼跑會或鐵人會,沒有任何屬會的利益衝突,這是長跑網的最大好處。若咁搞法,個個會到黎拉客,搞到有惡性競爭。長跑網便變質了。請各高層研 ...

好野想介紹俾大家都好正常既~~參唔參加~自由決定啦
作者: 爆兩K    時間: 2009-3-15 22:52
原帖由 loudspeaker 於 2009-3-15 21:53 發表

ching, ginny 雖然係 titan d 會員 , 表面上存在利益銜突 , 但這次不失為一次好機會接觸多一項比較少人参與既運動 ,
ching 又何必固步自封 , 入唔入會係自由決定 , 況且長跑綢各 chings & ctses 興趣又起 ...

若純粹是練習跑步,無須叫人入會,更用免貴、減貴優惠去吸引人入會,令人感到不安。可能是我小人之心,不過我不想長跑網的中立性質受到破壞。這不是固步自封,ching喜歡入什麼會也與我無干,但想提出我一點意見,不應利用長跑網賣廣告,招收會員。若ching想接觸三鐵活動,可以上鐵人總會網,或直接入titan網,無必要在這裏討論。若是這樣,其他跑會、屬會也上黎拉客,到時天下大亂。若對鐵人總會或三鐵屬會有些了解的人都知,鐵總和各屬會之間關係複雜,競爭激烈,人事問題一籮籮。絕不希望在這個純潔的長跑網中見到這種情況。

以上真心直說,沒有任何目的。若有任何開罪ginny兄或其他ching,在此先行致歉。
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 23:01
原帖由 貓仔欣 於 2009-3-15 13:33 發表

帶頭果個會經過 ...

其實我都係踩公路車多

其實大家都係鐘意運動, 忍讓下就咩事都無
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 23:02
原帖由 Alfred 於 2009-3-15 18:00 發表

我試過吐露港跑都遇上一啲好有禮又客氣嘅車隊,大家互讓;但又試過有啲不禮貌嘅,明明條路雙向無車無人,我又靠住路邊跑,佢都響恆哂鐘,衝埋我身邊重爆粗,我都廢事理佢,留番啖氣跑好 ...

樹大有枯枝, 我地d 好的枝葉要做好榜樣,咁成個運動界一定會越o來越好!
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 23:03
原帖由 cfchan 於 2009-3-15 19:03 發表
我有玩開鐵人,亦有參加比賽,
不過我只係自己操,無跟會操,
所以我都想知跟會操係咩一回事
今個星期五我會來!

好呀, 星期五見!
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 23:05
原帖由 山海赤子 於 2009-3-15 22:08 發表
請問幾點開始?

星期五

青少年組: 18:00-19:30
成人組: 19:30-21:00
作者: ginnywong    時間: 2009-3-15 23:11
做教練做到好似邪神咁, 有咁多人支持, 真係好直得學習

我地玩運動的, 就係想有呢d 人存在,有機會,我都好想見識一下

我諗如果佢除左教人跑之外, 再搞埋教練班, 教多d 好的教練出o來, 咁跑步界就更有福啦
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-16 01:10
原帖由 ginnywong 於 2009-3-15 11:18 發表

我知講邊個啦, 我都識佢地, 佢地成日出國比賽o架

要join會練唔洗游得勁, 我地有d人唔識自由式都o來,教練慢慢教佢law, 無問題。睇住佢地由唔識到識,然後變快, 好開心o架

有時淨係自己游,無教練同其他人的 ...

係呀佢地夫唱婦隨,睇見佢地真係好寫意
佢地都有報29號果個賽事,咁岩果日早上我都有十公里比賽晌附近,如果早起的話我都想過去睇睇佢地比賽

星期五我黎唔到了,我會過跑馬地上邪神課,多謝你的介紹先!
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-16 01:12
原帖由 ginnywong 於 2009-3-15 23:02 發表

樹大有枯枝, 我地d 好的枝葉要做好榜樣,咁成個運動界一定會越o來越好!

講得岩,加油!
作者: Alfred    時間: 2009-3-16 01:32
原帖由 ginnywong 於 15/3/2009 23:02 發表

Yes, you are right.
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-16 10:00
原帖由 ginnywong 於 2009-3-15 23:11 發表

我地玩運動的, 就係想有呢d 人存在,有機會,我都好想見識一下

我諗如果佢除左教人跑之外, 再搞埋教練班, 教多d 好的教練出o來, 咁跑步界就更有福啦

ginny ctse... 邪神兄暫時未有教練牌...
星期 5 在跑馬地的是分享班
他將他的經驗無私地跟我們分享... 能夠得到他的分享.. 就是我們跑友們的福氣 !
我也希望他可以考到教練牌.. 造福香港下一代運動員...

p.s. 其實我對三鐵也有興趣... 但因為受傷所以暫時希望專心跑步一項..先執好0左跑姿.. 操好體能就會向其餘兩者進發
ginny ctse..大家一起努力丫~
作者: hokiu    時間: 2009-3-16 15:32
原帖由 ginnywong 於 2009-3-15 23:05 發表

星期五

青少年組: 18:00-19:30
成人組: 19:30-21:00

請問做會員有無費用?
平日有無搞下活動?
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-16 15:36
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-16 16:35
原帖由 hokiu 於 2009-3-16 15:32 發表

請問做會員有無費用?
平日有無搞下活動?

ching.. 或者你 pm  ginny ctse 問番 details...
以避免不必要之利益衝突
作者: cc    時間: 2009-3-16 18:02
作者: Alfred    時間: 2009-3-16 19:12
原帖由 cc 於 16/3/2009 18:02 發表

瘋瘋幾時都係咁專一~~" />" />

我估自從瘋大人講〝我願意〞之後
作者: Anthony    時間: 2009-3-16 19:19
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-16 15:36 發表
已經約好左邪神, 就算世界第一來教都係咁話: 唔去.

我都想拜邪神為師,唔知點樣可以呢?請指點迷津。
作者: ginnywong    時間: 2009-3-16 21:31
原帖由 上水馬王 於 2009-3-16 01:10 發表

係呀佢地夫唱婦隨,睇見佢地真係好寫意
佢地都有報29號果個賽事,咁岩果日早上我都有十公里比賽晌附近,如果早起的話我都想過去睇睇佢地比賽

星期五我黎唔到了,我會過跑馬地上邪神課,多謝你的介紹先!

我都會去玩陸上兩項, 如果你去,我地可以相認!
作者: ginnywong    時間: 2009-3-16 21:33
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-16 10:00 發表

ginny ctse... 邪神兄暫時未有教練牌...
星期 5 在跑馬地的是分享班
他將他的經驗無私地跟我們分享... 能夠得到他的分享.. 就是我們跑友們的福氣 !" />" />
我也希望他可以考到教練牌.. 造福香港下一代運動員 ...

你傷左邊到呀?

大家都要比心機!
作者: beginnerandrew    時間: 2009-3-16 22:15
原帖由 ginnywong 於 2009-3-13 09:35 發表

我有玩過總會訓練班,

但好少遇到前港隊做教練,

果然有誠意!

作者: ee_tpk    時間: 2009-3-16 23:57
原帖由 ginnywong 於 2009-3-16 21:33 發表

你傷左邊到呀?

大家都要比心機!

一月中跑 ccm 果陣由 knee 忽然酸軟傷到 hip...
反反覆覆之後呢排可以慢跑半小時左右

希望到了夏天就完全好起來~
作者: 邪神    時間: 2009-3-17 00:43
原帖由 ginnywong 於 2009-3-15 23:11 發表

師兄,教練班係田總攪架.......

小弟未有咁大的能力.....

而我亦唔係教練,只是一名熱愛跑步的人......

< 教 >呢個字,我從後唔敢講.......

只是同跑友分享一下心得,定時聚下面交個朋友仔.......

而我又唔覺得存在< 拉客 >的問題......

第一,跟我的人不是< 客 >,是朋友.......

第二,你話明唔洗錢,亦無問題......

呢個網的跑友,大多數都是理性的成年人.......

喜歡去邊道玩,係由佢隻腳去決定......

難得師兄你有心去推動運動,我覺得係好事添....

加上我隊的人,星期五唔會係沙田練習.....

大家都唔洗爭場用,開心都黎唔切......

剛巧,我教練都有訓練鐵人......

逢一、三、四沙田都有班教......

可能你同佢有一面之緣呢......

她叫王春榮,而我叫家俊,逢一、四7-9pm沙田場練習....

有機會碰到面,打個招呼啦.........
作者: 三七廿一    時間: 2009-3-17 10:55
我真係越跑越唔知點跑係啱,真係要來學下野
作者: cc    時間: 2009-3-17 11:59
作者: miller    時間: 2009-3-17 12:44
原帖由 cc 於 2009-3-17 11:59 發表

邪神.....就憑你呢一顆心....我地就可以免費聽好多你ge心得~~hgj091" />" />hj

你唔怕佢助語詞多就得喇!
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-17 12:46
原帖由 miller 於 2009-3-17 12:44 發表

作者: 上水馬王    時間: 2009-3-17 12:54
原帖由 ginnywong 於 2009-3-16 21:31 發表

我都會去玩陸上兩項, 如果你去,我地可以相認!

原來師姐都有報,祝你比賽順利先!

請問當日鐵人賽起點晌邊度?

小弟到時只能睇你地比賽一陣,然後就要準備自己十公里的比賽
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-17 13:00
原帖由 miller 於 2009-3-17 12:44 發表

唔怕..正中下懷 tim  啦~~~
作者: cc    時間: 2009-3-17 13:17
作者: 取水王長毛    時間: 2009-3-18 03:31
原帖由 Anthony 於 16/3/2009 19:19 發表

我都想拜邪神為師,唔知點樣可以呢?請指點迷津。

Anthony師兄
佢係講星期五嘅分享班
你可以係港島區到報名
作者: ginnywong    時間: 2009-3-18 10:15
原帖由 上水馬王 於 2009-3-17 12:54 發表

原來師姐都有報,祝你比賽順利先!

請問當日鐵人賽起點晌邊度?

小弟到時只能睇你地比賽一陣,然後就要準備自己十公里的比賽

7:00 係科學園

你要比心機跑呀!
作者: ginnywong    時間: 2009-3-19 18:03
聽日(星期五,20號), 就可以o來一齊跑啦,各位跑手,有興趣o來交流下一啦!
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-20 23:56
原帖由 ginnywong 於 2009-3-19 18:03 發表
聽日(星期五,20號), 就可以o來一齊跑啦,各位跑手,有興趣o來交流下一啦!

多謝 ginny ctse 件西餅, 祝你新婚快樂 , 百年好合 ,
今晚識左好多人呀 , 希望下星期五仲記到佢地個名
一大班人練真係幾有趣, 下次衝圈唔好俾呀 Jason 走甩先得
作者: ginnywong    時間: 2009-3-21 09:28
原帖由 loudspeaker 於 2009-3-20 23:56 發表

多謝 ginny ctse 件西餅, 祝你新婚快樂 , 百年好合 ,
一大班人練真係幾有趣, 下次衝圈唔好俾呀 Jason 走甩先得

多謝ching

唔記得名唔緊要, 玩玩下就記得

下星期五我同Jason都o來唔到(我地o果日結婚呀ma), 你跑多一次先, 下次你一定快過佢
作者: shogikin    時間: 2009-3-21 09:54
ginny ctse,

新婚快樂 , 百年好合 , 年生貴子

Kin in Running
作者: cfchan    時間: 2009-3-21 12:07
原帖由 loudspeaker 於 2009-3-20 23:56 發表

Ching,仲未同你相認
作者: cfchan    時間: 2009-3-21 12:08
祝 ginny ctse 新婚快樂,百年好合
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-21 12:12
原帖由 ginnywong 於 2009-3-21 09:28 發表
多謝ching
下星期五我同Jason都o來唔到(我地o果日結婚呀ma), 你跑多一次先, 下次你一定快過佢

恭喜Ginny & Jason,

百年好合, 永結同心.
作者: Alfred    時間: 2009-3-21 13:07
ginny ctse,

新婚快樂 , 百年好合 。又開始另一段長跑啦!
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-21 13:14
恭喜師姐新婚快樂!
作者: 取水王長毛    時間: 2009-3-21 13:40
祝你新婚快樂,百年好合,永結同心。
作者: schnix    時間: 2009-3-21 13:47
ginny ctse, 祝百年好合, 永結同心
作者: wilson    時間: 2009-3-21 14:06
祝師姐新婚快樂!
作者: 欣    時間: 2009-3-21 17:25
原帖由 ginnywong 於 2009-3-21 09:28 發表

多謝ching

恭喜Ginny ctse~~
執子之手, 與子偕老~~
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-21 19:04
原帖由 cfchan 於 2009-3-21 12:07 發表

Ching,仲未同你相認hgjD103" />" />" />" />" />" />hj

下星期再一齊跑過
作者: gforce    時間: 2009-3-21 20:40

星期五得知你來年Nike 10K既目標時間
相信配合適當既interval訓練, 一定可以理想達到, 到時記得等埋我
作者: cfchan    時間: 2009-3-21 22:15
原帖由 loudspeaker 於 2009-3-21 19:04 發表

下星期再一齊跑過

好,下星期再去過
作者: ginnywong    時間: 2009-3-21 22:24
首先多謝咁多住祝賀!

4月係運動場再見啦!
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-21 23:20
原帖由 orce 於 2009-3-21 20:40 發表

星期五得知你來年Nike 10K既目標時間
相信配合適當既interval訓練, 一定可以理想達到, 到時記得等埋我

ching, 祝你新婚愉快 , 永結同心。
如果 interval keep 到唔俾你放甩
下年 nike 10km 一定 PB 到
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-21 23:21
原帖由 ginnywong 於 2009-3-21 22:24 發表
首先多謝咁多住祝賀!

4月係運動場再見啦!

honey moon 返黎再操過 , 不愧為鉄人本色
作者: 山海赤子    時間: 2009-3-23 18:13
ginny ctse: 祝你新婚愉快, 生活開開心心

想問下kimme, sunny, killer, popo, 小寶會唔會去飲你果餐呀?

作者: ginnywong    時間: 2009-3-23 18:18
原帖由 山海赤子 於 2009-3-23 18:13 發表
ginny ctse: 祝你新婚愉快, 生活開開心心

想問下kimme, sunny, killer, popo, 小寶會唔會去飲你果餐呀?

你係......
由於坐位有限,我無請鐵人朋友呀,所以佢地都唔會去
作者: 山海赤子    時間: 2009-3-23 22:19
你見到佢地時問下佢, 就會知喇!
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-28 22:27
原帖由 ginnywong 於 2009-3-18 10:15 發表

7:00 係科學園

你要比心機跑呀!

ginny師姐,原來大家的集合地相距好遠,我諗我黎唔到睇你地起步了

祝你明天比賽有好表現!加油!
作者: flyeagle    時間: 2009-3-29 07:21
由於雷暴警告現正生效。 因此,二零零九年陸上兩項鐵人聯賽 – 比賽 2及
   小鐵人陸上兩項錦標賽將會延期舉行。而補賽日期為2009年5月31日

作者: 上水馬王    時間: 2009-3-29 16:10
原帖由 flyeagle 於 2009-3-29 07:21 發表
由於雷暴警告現正生效。 因此,二零零九年陸上兩項鐵人聯賽 – 比賽 2及
   小鐵人陸上兩項錦標賽將會延期舉行。而補賽日期為2009年5月31日

今朝一早都無雷無雨.....係八點鐘之後先至有雨之麻....
作者: cfchan    時間: 2009-3-29 20:21
原帖由 上水馬王 於 2009-3-29 16:10 發表

" />" /> " />" /> " />" />

今朝一早都無雷無雨.....係八點鐘之後先至有雨之麻....

鐵總係咁隱陣,無辦法
作者: loudspeaker    時間: 2009-3-30 22:59
原帖由 cfchan 於 2009-3-29 20:21 發表

鐵總係咁隱陣,無辦法

可能多 age grouper are children 有關掛 ,
都唔可以怪曬總會既, 最細 2001 年 ,
我做 + 長 , 都 0 遠 cancelled.
作者: ginnywong    時間: 2009-4-1 23:40
原帖由 loudspeaker 於 2009-3-30 22:59 發表

可能多 age grouper are children 有關掛 ,
都唔可以怪曬總會既, 最細 2001 年 ,
我做 + 長 , 都 0 遠 cancelled.

安全至上, 萬一有意外,嚇到d人唔敢玩仲衰啦
今個星期日又有比賽喎
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-2 09:16
作者: ginnywong    時間: 2009-4-2 16:09
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-2 09:16 發表

祝ctse新婚愉快!" />" />

thx!
作者: ginnywong    時間: 2009-4-2 16:10
聽日又唻啦喎, 聽日見
作者: cfchan    時間: 2009-4-2 19:40
ok 聽日見
作者: ginnywong    時間: 2009-4-7 17:09
記得4月10號無得跑, 因為我地會去台山training camp
4月17號正常

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2