香港長跑網 - 長跑長友

標題: 旺角近花園街市"體運城"Mizuno85折 [打印本頁]

作者: 蘭西•韋    時間: 2009-3-13 23:45
標題: 旺角近花園街市"體運城"Mizuno85折
"體運城"都有Mizuno女裝,款式同”太子東京” 唔多同,兩店位置好近,通常一次掃兩間,格價同格款,“太子東京”價錢較平,"體運城"上星期三8折,今晚得番85折,但女裝短跑褲款式算多,特別係Tight褲。今晚買了件黑白色快乾短袖衫,個款好靚好修身,質地柔軟,日本版,新貨都有折,$179好抵,店員推介不錯。多謝店員傑仔態度友善又專業,講解好多關於跑鞋同跑褲的知識。
多手在收銀位攞左張卡片,原來仲有兩間分店,好驚喜,兩間都在屯門,(1) Shop L113-116, Level 1, Butterfly Shopping Centre (2) Shop 58, G/F, Richard Shopping Arcade,下次有時間去睇睇。
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-13 23:54
原帖由 蘭茜•韋 於 2009-3-13 23:45 發表
"體運城"都有Mizuno女裝,款式同”太子東京” 唔多同,兩店位置好近,通常一次掃兩間,格價同格款,“太子東京”價錢較平,"體運城"上星期三8折,今晚得番85折,但女裝短跑褲款式算多,特別係Tight褲。今晚買了件黑白 ...

點解我去唔見有女裝短跑褲款??
屯門蝴蝶同邊度有分店?
作者: bmc    時間: 2009-3-14 00:08
原帖由 叮叮噹 於 2009-3-13 23:54 發表

點解我去唔見有女裝短跑褲款??
屯門蝴蝶同邊度有分店?

ctse 上2/f 男女裝短跑褲都有
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-14 00:11
原帖由 bmc 於 2009-3-14 00:08 發表

上曬二三樓都唔見, 唔通近視??
作者: 亞平    時間: 2009-3-14 00:13
原帖由 bmc 於 2009-3-14 00:08 發表

體運城以前係銀行中心時,成日上去睇野架...嘻嘻
作者: JDMR    時間: 2009-3-14 01:00
我冇幾耐前都去左體運城買野,不過就唔係跑步野
作者: cc    時間: 2009-3-14 01:26
作者: cu83    時間: 2009-3-14 09:57
旺角體運城 近賣魚街

作者: B    時間: 2009-3-14 10:49
>Shop 58, G/F, Richard Shopping Arcade
請問呢個商場0係屯門邊頭0架??

(慘了~ 我住0左屯門咁耐都唔知~ 唔怪得上次由三聖跑去鄧記會迷路了!! )
作者: anson    時間: 2009-3-14 11:27
原帖由 BHa 於 2009-3-14 10:49 發表
>Shop 58, G/F, Richard Shopping Arcade
請問呢個商場0係屯門邊頭0架??

(慘了~ 我住0左屯門咁耐都唔知~ 唔怪得上次由三聖跑去鄧記會迷路了!! )

B兄,
屯門
作者: kenneth    時間: 2009-3-14 11:39
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-14 11:43
原帖由 cc 於 2009-3-14 01:26 發表
可否告知旺角的正確地址?

旺角道尾近花園街, 海x粥, 三x豆腐店附近.
作者: B    時間: 2009-3-14 12:21
原帖由 anson 於 2009-3-14 11:27 發表

B兄,
屯門
做乜呀你? 又中0左蘭西毒? 講0野講得一半就停0既??

喂~ 呀平師兄, 呀 kenneth~ 又有得玩續作句子喇~

anson 係想講:
"屯門請大家食飯? 無問題!"
作者: B    時間: 2009-3-14 12:23
原帖由 kenneth 於 2009-3-14 11:39 發表
呢個商場的確有少少冷門,如果照字面睇,佢位置....應該响B哥哥你住所附近的。

金安大廈商場。

金安大廈!!!???
真係勁近我屋企0架喎!!
唉~ 遲 d 翻屋企都可能會迷路了~
作者: anson    時間: 2009-3-14 12:40
點解會出唔到字 ??? 唔通我真係中左毒 .
屯門啟豐園商場地下58號舖
作者: lazyrunner    時間: 2009-3-14 13:22
金安大廈..??? 置樂....???

真係勁冷門
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-3-14 16:05
原帖由 anson 於 2009-3-14 12:40 發表
點解會出唔到字 ??? 唔通我真係中左毒 .
屯門啟豐園商場地下58號舖
謝謝,咁我知邊,近商場0入口,好耐以前去過,你有去過嗎?
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-3-14 16:06
原帖由 亞平 於 2009-3-14 00:13 發表

體運城以前係銀行中心時,成日上去睇野架...嘻嘻
好勁好叻,平兄!
作者: B    時間: 2009-3-16 11:09
琴日借 d 意去0左屯門碼頭行0左呢兩間體運城一轉~ 兩間都係八折起, mizuno 跑鞋就 85 折~
啟豐園0個間較細, 貨品較少;
所以去蝴蝶商場0個間睇好 d 呀~ 大 d 易行 d~
(呢個商場我讀預科0個陣時日日都去, 已家個轉變真係超超大呀~)
作者: Keroro_stephen    時間: 2009-3-17 00:15
係? 咁搵日真係要落蝴蝶村check下...
作者: musclehead    時間: 2009-4-25 17:06
上水區都有幾間shop有mizuno wave rider11和wave rider12賣,7-8折中
作者: brian1mus    時間: 2009-4-30 04:10
原帖由 musclehead 於 2009-4-25 17:06 發表
上水區都有幾間shop有mizuno wave rider11和wave rider12賣,7-8折中

請問邊幾間..因我要買番對..
作者: wynnhei    時間: 2009-5-8 19:38
我都想知@@
我返學返大埔個邊  去上水好快@@
ching可唔可以介紹黎聽下@@?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2