香港長跑網 - 長跑長友

標題: "兒時最喜愛卡通片"入嚟卡通聚 [打印本頁]

作者: 龜速行    時間: 2009-3-17 11:29
標題: "兒時最喜愛卡通片"入嚟卡通聚
kandis c hing

講開"兒時最喜愛卡通片"

足球小將

c hing & c tse

不如講一講 聚一聚
作者: 力    時間: 2009-3-17 11:30
GUNDAM 機動戰士高達
作者: piyrag    時間: 2009-3-17 11:31
作者: 龜速行    時間: 2009-3-17 11:34
GUNDAM 機動戰士高達 X2

wa wa wa

現在都有買GUNDAM"景品"玩具
作者: kandis    時間: 2009-3-17 11:37
原帖由 piyrag 於 2009-3-17 11:31 發表
孖仔絕招係叫:彈跳射球

是啊~~~~
作者: kandis    時間: 2009-3-17 11:38
原帖由 kenneth 於 2009-3-17 11:25 發表
變型金剛....是小弟的最愛﹗

呢個我有睇喎~~~不過係電影版,真係好精彩!!!
作者: 曲奇    時間: 2009-3-17 11:47
原帖由 kandis 於 2009-3-17 11:38 發表

呢個我有睇喎~~~不過係電影版,真係好精彩!!!

transformer 的figure好鬼正... ^^
有冇留意這新出的 transformer x mickey mouse ?!
[attach]5701[/attach]
作者: Piccolo    時間: 2009-3-17 11:50
原帖由 Alex 於 2009-3-17 11:30 發表
GUNDAM 機動戰士高達" />" />

x3
作者: blurmax    時間: 2009-3-17 11:51

登錄/註冊後可看大圖

超時空要塞 lah - without doubt

http://www.macross.co.jp/

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%B6%85%E6%97%B6%E7%A9%BA%E8%A6%81%E5%A1%9E

作者: piyrag    時間: 2009-3-17 11:55
作者: kandis    時間: 2009-3-17 12:13
原帖由 piyrag 於 2009-3-17 11:55 發表
正。
仲有未來警察

http://www.youtube.com/watch?v=CY8i5MRk2zA

CHING有冇睇機動警察呀?
作者: 龜速行    時間: 2009-3-17 12:26
kandis c hing

機動警察比較少 ar
作者: shogikin    時間: 2009-3-17 12:28
原帖由 kandis 於 2009-3-17 12:13 發表

CHING有冇睇機動警察呀?

機動警察:
特車2隊, 野明, 游馬, 英頭思....

真好看

Kin in Running
作者: 力    時間: 2009-3-17 12:28
[花C9] , [Ghost in the Shell]
不是兒時.是現時最喜愛
作者: 龜速行    時間: 2009-3-17 12:30
[花C9]

作者: kenneth    時間: 2009-3-17 12:32
作者: 龜速行    時間: 2009-3-17 12:36
龍珠都好"正"

不過真人版..........

有DD..........
作者: cu83    時間: 2009-3-17 12:45
原帖由 龜速行 於 17-3-2009 12:36 發表
龍珠都好"正"
不過真人版..........
有DD.........." />" />" />" />hjgh

咁快睇咗 龍珠真人版??
I support "Gundam".
It's one of my favorite canton during my childhood.
作者: 細明哥    時間: 2009-3-17 12:49
最喜愛
  機靈小和尚  
  一休大師   (斗智斗力,解決難題)
作者: stanwong    時間: 2009-3-17 12:56
小時候最鐘意睇小甜甜同飄玲燕
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-17 13:03
原帖由 piyrag 於 2009-3-17 11:31 發表
孖仔絕招係叫:彈跳射球

一飛衝天,彈跳射球
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-17 13:04
龍珠童年版好睇呀!
作者: piyrag    時間: 2009-3-17 13:09
作者: kandis    時間: 2009-3-17 13:10
原帖由 龜速行 於 2009-3-17 12:30 發表
[花C9]

" />" />" />" />

唔通你地就係花老爺
作者: kandis    時間: 2009-3-17 13:21
原帖由 shogikin 於 2009-3-17 12:28 發表

機動警察:
特車2隊, 野明, 游馬, 英頭思....

真好看

Kin in Running

機動警察OVA1 Patlabor OVA
作者: blurmax    時間: 2009-3-17 13:51

Also Neon Genesis Evangelion :

http://www.youtube.com/watch?v=EgATlhZFAfs

登錄/註冊後可看大圖

作者: 力    時間: 2009-3-17 14:07
2 報因
作者: 龜速行    時間: 2009-3-17 14:22
cu sir

龍珠真人版

未睇..........

不過睇Trailers..............

今個星期都可能去睇
作者: kandis    時間: 2009-3-17 14:23
媽媽是小學四年級生
咕嚕咕嚕魔法陣
棋魂
作者: kandis    時間: 2009-3-17 14:25
原帖由 龜速行 於 2009-3-17 14:22 發表
cu sir

龍珠真人版

未睇..........

不過睇Trailers.............." />" />hjgh

今個星期都可能去睇

等ching既影評先~~
作者: 曲奇    時間: 2009-3-17 14:34
原帖由 kandis 於 2009-3-17 14:23 發表
媽媽是小學四年級生
咕嚕咕嚕魔法陣
棋魂

媽媽是小學四年級生好好笑....
小學生養個己15年後的BB...嘻~~

作者: 曲奇    時間: 2009-3-17 14:34
還有Slam Dunk...
怎可漏了櫻木花道呢~~
作者: kenneth    時間: 2009-3-17 14:39
作者: 力    時間: 2009-3-17 14:51
原帖由 cookie97 於 2009-3-17 14:34 發表
還有Slam Dunk...
怎可漏了櫻木花道呢~~

I like the comic book of [Slan Dunk]. However, I don't like that cartoon.
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-17 15:07
有無 hunter x hunter 既 fans? 但係同幽遊白書一樣...爛尾
作者: 力    時間: 2009-3-17 15:11
How about [naruto] ?
作者: kandis    時間: 2009-3-17 15:12
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-17 15:07 發表
有無 hunter x hunter 既 fans? 但係同幽遊白書一樣...爛尾" />" />hjghugh

有啊有啊~~~hunter x hunter
有得重播就好喇~~~
作者: blurmax    時間: 2009-3-17 15:54
Galaxy Express 999 is my favourite too

http://www.youtube.com/watch?v=Gq-b_iNrQaQ

登錄/註冊後可看大圖

作者: running-sue    時間: 2009-3-17 16:25
原帖由 Alex 於 2009-3-17 14:51 發表

I like the comic book of [Slan Dunk]. However, I don't like that cartoon.

同意, 漫畫好睇過動畫
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-17 16:25
原帖由 Alex 於 2009-3-17 15:11 發表
How about [naruto] ?

我覺得 naruto 亂0黎0左好耐...  所以已經無追
作者: 龜速行    時間: 2009-3-17 16:54
hunter x hunter

都有追過一輪!!!!
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-17 17:23
原帖由 kandis 於 2009-3-17 15:12 發表

有啊有啊~~~hunter x hunter
有得重播就好喇~~~" />" />

HxH 完左greed island 就無睇, naruto 而家開始都唔係太知講乜 =.=
作者: 力    時間: 2009-3-17 20:49
原帖由 kcchu 於 2009-3-17 17:23 發表

HxH 完左greed island 就無睇, naruto 而家開始都唔係太知講乜 =.=

HXH 講到打蟻王, 但係又停左。
Naruto仲勁, 个个似X-Men多个似忍者, 現在鳴門同培因打緊, 打到就变九尾。
作者: 力    時間: 2009-3-17 20:54
原帖由 Alex 於 2009-3-17 14:07 發表
2 報因

竟然無人提呢个, 可能寫到唔正確。寫好d [義犬報恩], 呢套卡通係我第一套睇到流眼淚嘅卡通! 非常感人
作者: 力    時間: 2009-3-17 21:00
原帖由 kandis 於 2009-3-17 14:23 發表
媽媽是小學四年級生
咕嚕咕嚕魔法陣
棋魂

棋魂(又名棋靈王)正呀! 睇完後去左學圍棋, 學左兩个月仲係成日都比人屠龍, 無天份, 所以放棄了! 早排聽講作者會出續集, 但又無下文。
作者: 比因    時間: 2009-3-17 21:35
你地講咁多卡通, 都係足球小將既印像最深, 最深刻既就係場波踢到最後壹分鐘都可以 "踢" 足半集!

講到最長做長有既都要算 "五色戰隊" 一份了, 做到2009年都仲有得做!
作者: blurmax    時間: 2009-3-17 21:59

Really amazing animation - Babel II

http://en.wikipedia.org/wiki/Babel_II

登錄/註冊後可看大圖

作者: onionufo    時間: 2009-3-17 22:05
原帖由 blurmax 於 2009-3-17 11:51 發表

登錄/註冊後可看大圖

超時空要塞 lah - without doubt

http://www.macross.co.jp/

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8% ...

我淨係中意“超時空要塞7”,其他相關版本極度討厭。
另外運動類動畫基本上都中意。
作者: Parco爸    時間: 2009-3-17 23:37
點解你地講咁多套我都唔多識既...
我個年代..最鍾意..星仔走天涯、IQ博士、電子神童、足球小將、千年傳說.....
希望有知音人啦....
作者: ar125    時間: 2009-3-17 23:40
小弟兒時最鍾意就係......

出黎啦! 萬能俠! 落去啦! 朋友號!

絕招:鐵甲飛拳,高熱火焰,氣體硫酸

仲有"愛美神"過招"愛美神飛彈"" />" />

之唔係70年代麗的電視最正過套卡通片"鐵甲萬能俠"囉!

睇過一定有四張野!

http://hk.video.yahoo.com/video/video.html?id=269190

作者: ee_tpk    時間: 2009-3-17 23:52
原帖由 Alex 於 2009-3-17 20:49 發表

HXH 講到打蟻王, 但係又停左。
Naruto仲勁, 个个似X-Men多个似忍者, 現在鳴門同培因打緊, 打到就变九尾。

hunter x hunter 都係貪婪之島最好睇.... 呢個單元完0左我就無再追...
Naruto 都唔知搞 d 咩.... 又係同之前既 style 好唔同.. 同龍珠一樣... 走火入魔

我仲有睇金田一...之前都有睇名偵探柯南.. 但柯南都係死唔斷氣...又無再追...
而家睇番島耕作系列...浪客劍心

有無人追晒 JOJO 大冒險同埋 ONE PIECE???
作者: 力    時間: 2009-3-18 00:00
標題: 回復 51# 的帖子
JOJO畫太花, 睇到眼都花
作者: 神童威威    時間: 2009-3-18 00:03
原帖由 Parco爸 於 2009-3-17 23:37 發表
我個年代..最鍾意..星仔走天涯、IQ博士、電子神童、足球小將、千年傳說.....
希望有知音人啦....  

你講這幾套卡通片我都有睇過,相信大家都是這個年代的人,
其實仲有怪物小王子、小雙俠同我係小忌嬚都非常好睇。
作者: saki    時間: 2009-3-18 10:44
原帖由 神童威威 於 2009-3-18 00:03 發表

小雙俠剛拍了真人版呀!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ceA9mDq_wCM
作者: blurmax    時間: 2009-3-18 10:58

☆ Э①⑦Жъ 初れ披露目

http://www.youtube.com/watch?v=1AvmB4GKPcg&feature=related
作者: piyrag    時間: 2009-3-18 11:02
作者: piyrag    時間: 2009-3-18 11:04
作者: oscar    時間: 2009-3-18 11:51
作者: blurmax    時間: 2009-3-18 11:55
   I like 哥普拉 too!

登錄/註冊後可看大圖

http://www.2comic.com/html/731.html

作者: Parco爸    時間: 2009-3-18 12:06
原帖由 oscar 於 2009-3-18 11:51 發表
簡單啲講︰430穿梭機ge卡通都有睇開,之後就係無線六點同埋亞線六點半的卡通,仲有就係星期六日,實在太多太多。不如等我講下啲冷門啲ge.......
夢戰士、釣魚郎、哥布拉、光速戰神、太空基地、巨 ...

大鑊...究竟我生於咩年代....
C兄講個D我全部無睇過.....
記憶中...其他C兄提及既黃金俠定黃金戰士..我好似已出來做緊野...
作者: oscar    時間: 2009-3-18 12:12
作者: 曲奇    時間: 2009-3-18 12:17
好似冇人提過小露寶...
雖然冇睇過套卡通片,但它相當深入民心呀..
作者: oscar    時間: 2009-3-18 12:21
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-3-18 12:39
點解冇人提叮噹架? 睇咗廿年都咁鍾意睇~~~

細個最愛仲有: 長腿叔叔/媽媽是小學四年級生/相聚一刻
大個小小後的最愛: 櫻桃小丸子/touch 同埋其他安達沖卡通

近期追過的有: 我們的足球場/棋靈王
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-18 12:49
原帖由 oscar 於 2009-3-18 12:12 發表
黃金俠唔同「黃金聖鬥士」,我講個啲片係多數亞視播ge,仲有太空飛鷹俠,伏魔三劍俠,電腦奇俠,仲有天地隻龍等等" />" /> " />" />

Oscar兄部電視當年收唔到無線?
作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 12:52
小路寶好睇0架,成日都羅零雞蛋0架, 唔知大家又有無睇過有套好似個主角係叫"巴別2心世"架 lee?(唔係好記得喇),聖鬥士星矢都有睇,不過D節奏好慢,打12宮好似做咗好耐,同足球小將一樣,射一球都要拖兩集,不過日日放學都拿拿聲返屋企睇.
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-18 12:52
原帖由 oscar 於 2009-3-18 11:51 發表
簡單啲講︰430穿梭機ge卡通都有睇開,之後就係無線六點同埋亞線六點半的卡通,仲有就係星期六日,實在太多太多。不如等我講下啲冷門啲ge.......
夢戰士、釣魚郎、哥布拉、光速戰神、太空基地、巨 ...

鬼馬砵砵車我都鍾意呀,無記錯主角彭彭四圍尋找母親,旅程中認識到好多朋友,好好睇架~
作者: 力    時間: 2009-3-18 13:01
原帖由 oscar 於 2009-3-18 12:12 發表
黃金俠唔同「黃金聖鬥士」,我講個啲片係多數亞視播ge,仲有太空飛鷹俠,伏魔三劍俠,電腦奇俠,仲有天地隻龍等等" />" />" />" /> " />" />" />" />

I remember that correct name is 黃金戰士, not 黃金俠 wor!

登錄/註冊後可看大圖

作者: Parco爸    時間: 2009-3-18 13:02
黃金俠唔同「黃金聖鬥士」,我講個啲片係多數亞視播ge,仲有太空飛鷹俠,伏魔三劍俠,電腦奇俠,仲有天地隻龍等等" />" /> " />" />

你真係一級電視精...

當年應該叫麗的...但小弟家慣性收視...好似只看過麗的播小露寶
作者: 力    時間: 2009-3-18 13:03
原帖由 hellobbandre 於 2009-3-18 12:52 發表
小路寶好睇0架,成日都羅零雞蛋0架, 唔知大家又有無睇過有套好似個主角係叫"巴別2心世"架 lee?(唔係好記得喇),聖鬥士星矢都有睇,不過D節奏好慢,打12宮好似做咗好耐,同足球小將一樣,射一球都要拖兩集,不過日日放 ...

bb ching,
Are you refer to this one? Bluxmax already introduction this one at P.2. #47

登錄/註冊後可看大圖

作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 13:05
唔知大家又有無睇過亞視既"星仔走天涯"呢?好Hit 架, 有無睇過"7小福", "機靈小和尚"呢? E d都係亞視大Hit之作.

無記既"IQ博士"都算係代表作喇.
作者: 力    時間: 2009-3-18 13:09
原帖由 oscar 於 2009-3-18 12:21 發表
講得小路寶就好多嘢講啦!仲有火車頭、排球女將.......雷身獨劈.....勁!

離心獨劈  反離心獨劈
作者: nc    時間: 2009-3-18 13:10
原帖由 Parco爸 於 2009-3-17 23:37 發表
希望有知音人啦....  

千年傳說=千年女王???
作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 13:49
原帖由 Alex 於 2009-3-18 13:09 發表

離心獨劈  反離心獨劈

排球女將,我靜係睇過真人版,原來有卡通版架.
作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 13:51
原帖由 Alex 於 2009-3-18 13:03 發表

bb ching,
Are you refer to this one? Bluxmax already introduction this one at P.2. #47

登錄/註冊後可看大圖

好似佢重有一個僕人架,係大既機械人離架.
作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 13:55
原帖由 nc 於 2009-3-18 13:10 發表

係咪果D女角係頭髮長到拖地咁,除咗千年女王,又好似有千年盜賊架, 又有無睇過銀河鈇道999 呀?
作者: Keroro_stephen    時間: 2009-3-18 13:57
黃金戰士
作者: Parco爸    時間: 2009-3-18 14:01
原帖由 nc 於 2009-3-18 13:10 發表

Sorry..多謝提點...可能我打錯名..應該是千年女王..電影版好似是銀河鐵道九九九
作者: Keroro_stephen    時間: 2009-3-18 14:03
超時空要塞
作者: piyrag    時間: 2009-3-18 14:04
作者: blurmax    時間: 2009-3-18 14:07
好似佢重有一個僕人架,係大既機械人離架.

Yes !

登錄/註冊後可看大圖

作者: 力    時間: 2009-3-18 14:09
銀河鐵道九九九係講長生不老
作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 14:31
原帖由 Alex 於 2009-3-17 20:54 發表

竟然無人提呢个, 可能寫到唔正確。寫好d [義犬報恩], 呢套卡通係我第一套睇到流眼淚嘅卡通! 非常感人  

係呀,隻狗最後都死咗,好慘架.
作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 14:34
希望有知音人啦....  

電子神童,好正,記得個哨牙仔主角有集用隻牙打機,佢個細佬叫"東南風"

星仔走天涯好似係個細路去布宜諾斯艾利斯去搵阿媽,都好感人架.

作者: nc    時間: 2009-3-18 14:40
原帖由 hellobbandre 於 2009-3-18 14:34 發表

電子神童,好正,記得個哨牙仔主角有集用隻牙打機,佢個細佬叫"東南風"

星仔走天涯好似係個細路去布宜諾斯艾利斯去搵阿媽,都好感人架.

係咪食左某種藥丸變大人那出卡通片???
作者: Parco爸    時間: 2009-3-18 14:43
Piyrag  Alex兄
屎囉...我記錯晒...
作者: piyrag    時間: 2009-3-18 14:48
作者: nc    時間: 2009-3-18 14:51
原帖由 hellobbandre 於 2009-3-18 13:55 發表

係咪果D女角係頭髮長到拖地咁,除咗千年女王,又好似有千年盜賊架, 又有無睇過銀河鈇道999 呀?

我諗我都係mix up了千年女王及銀河鉄路999, 我只記得首歌:

傳說中, 有個女王在世人, 長長頭髮, 兩眼發青光 .....
作者: 龜速行    時間: 2009-3-18 14:53

nc tse

應該是

<傳說中, 有個女巫在世上, 長長頭髮, 兩眼發青光>

ha ha ha

作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 14:57
原帖由 nc 於 2009-3-18 14:51 發表

我諗我都係mix up了千年女王及銀河鉄路999, 我只記得首歌:

傳說中, 有個女王在世人, 長長頭髮, 兩眼發青光 " />" /> " />" /> " />" /> .....

露雲娜主唱.
作者: nc    時間: 2009-3-18 14:59
原帖由 hellobbandre 於 2009-3-18 14:57 發表

露雲娜主唱.

係喎, 我又記錯係陳美齡 (日本)
作者: hellobbandre    時間: 2009-3-18 15:07
原帖由 神童威威 於 2009-3-18 00:03 發表

怪物小王子,好怕行雷

小雙俠有隻小俠狗,果1女2男既奸角,集集都炸到要騎單車走

重有小忌嬚,原名叫小濤.
作者: saki    時間: 2009-3-18 15:38
原帖由 龜速行 於 2009-3-18 14:53 發表

nc tse

應該是

ha ha ha

原來你都識唱..............

等我都整番首先

"神奇大帝穿左褲窿, 娶左三個妾士, 無個靚, 個個痘皮................"
作者: runrun    時間: 2009-3-18 15:44
点解冇人提蠟筆小新嘅?
我幾鍾意睇,因為我個仔好似小新的。

另外,叮噹、IQ博士都好鍾意。
印象中,我看過的小露寶唔係卡通,係真人扮的,
不過可能後期有卡通啩!
作者: Parco爸    時間: 2009-3-18 15:52
原帖由 runrun 於 2009-3-18 15:44 發表
点解冇人提蠟筆小新嘅?
我幾鍾意睇,因為我個仔好似小新的。

另外,叮噹、IQ博士都好鍾意。
印象中,我看過的小露寶唔係卡通,係真人扮的,
不過可能後期有卡通啩!

是呀小露寶是人拍..
17號大鐵人都是...
叮噹就直頭係長壽卡通..
作者: blurmax    時間: 2009-3-18 16:08

Run run Ctse,  U probably looked like Mei Ah then!

作者: nc    時間: 2009-3-18 16:11
夢戰士、釣魚郎、哥布拉、光速戰神、太空基地、巨靈神、宇宙飛龍、六神合体、小婦人、淘氣小雪兒(主題曲好好聽)、黃金俠、月光蒙面俠、藍寶石王子、鬼馬砵砵車........

主題曲是怎樣唱的??

還有藍精靈 (藍精靈, 十分勁... 唔記得了), 一休和尚...
作者: Parco爸    時間: 2009-3-18 16:26
我之前電話鈴聲是430穿梳機主題曲...
5、4、3、2、1.發射...一飛沖天去..一飛沖天去..小小穿梳機...
電話鈴聲用左成一年..結果唔用..
原因是..試過幾次小弟係廁所小病時電話響起...幾鬼多人望住我...
試得幾次..怕怕...
作者: saki    時間: 2009-3-18 16:27
原帖由 nc 於 2009-3-18 16:11 發表

主題曲是怎樣唱的??

還有藍精靈 (藍精靈, 十分勁... 唔記得了), 一休和尚...

淘氣小雪兒

http://www.pazu.com/kidsong/songs/littlegrl.html

漫步樹下那夕陽窺探我
像要送我更多快樂自由
斜陽在笑 清風送片片花辮
半空輕輕翻個筋斗
誰在樹林陪我不知道
只顧默默坐著沒有開口
但風卻似美麗民謠心裡奏

策白馬 跟清風鬥走
又似星空裡遊
多少故事隨年月日帶走
被忘掉了

快樂已 掌握於我手
沒有憂 不會愁
心中快樂斜陽伴我與晚風
做朋友

藍精靈
http://www.pazu.com/kidsong/songs/smurf.html

百厭活潑快反應
總知沒法靜一靜
陣陣笑聲
實在動聽
一群寶貝心肝定
藍精靈  十分勁
反斗激氣真要命
沒法叫暫停
是活潑藍精靈
勁中勁
呢班馬騮唔定性

要佢做野無反應
一講食野好知食
動靜夠多
辦事實禍
幾時得佢生生性
藍精靈  十分勁
貪玩貪笑真要命
視你若無形
是沒法 停一停
定一定
呢班小鬼唔定性

世界上滿載歡笑
輕鬆愉快不可少
特別夠CUTE
人人話俏
聰明可愛通心竅
藍精靈 十分妙
IQ高到出意料
師父都偷笑
讓活潑 藍精靈
在閃耀
山邊海邊隨到跳

作者: saki    時間: 2009-3-18 16:30
原帖由 Parco爸 於 2009-3-18 16:26 發表
我之前電話鈴聲是430穿梳機主題曲...
5、4、3、2、1.發射...一飛沖天去..一飛沖天去..小小穿梳機...
電話鈴聲用左成一年..結果唔用..
原因是..試過幾次小弟係廁所小病時電話響起...幾鬼多人望住我...
試得幾次.. ...

果然好應景呀!!!!!!!!!!!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2