香港長跑網 - 長跑長友

標題: 4.05.09 向邪神致意[20K長跑+邪神班中期試+燒烤午餐] [打印本頁]

作者: 力    時間: 2009-3-18 14:00
標題: 4.05.09 向邪神致意[20K長跑+邪神班中期試+燒烤午餐]
各位師兄師姊,
邪神即將離港, 為向邪神傳功表示謝意, 現定於45日星期日舉行中期試+20K長跑+燒烤午向邪神送行。

日期: 4月5日星期日
時間: 9:30am~4:00pm
集合地點: 西貢鄧肇堅運動場
動地點: 西貢創興水上活動中心~萬宜水庫
活動人數: 32位 (報名截止)
活動詳情: 先入創興日營, 到達後才開始長跑中期試, 然後BBQ, 最後出營

各位如有意參加, 請盡快報名。小弟會於本週末入申請表及支票申請。另外, 請各報名者請先交50元作訂金(可於本星期五快活谷邪神傳功前或後交訂, pm小弟再作安排)

多謝合作!

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

作者: 力    時間: 2009-3-18 14:01
報名截止, 最後報名名單如下。

1. 邪神 + 3
2. Onon (到時比)
3. Alex
4. TerrySze [已收$50訂金]
5. 李奧 [已收$50訂金]

6. Shogikin [已收$50訂金]
7. ee_tpk (到時比)
8. kf1977 [已收$50訂金]

9. finewong [已收$50訂金]
10. alex504 ...[已收$50訂金]
11. 長毛 [已收$50訂金]
12. wadee + 2 [已收$150訂金, 3位]
13. slack [pls check and reply pm]
14. cu83 [已收$50訂金]
15. Fat-B [已收$50訂金]
16. 駿駿駿 [已收$50訂金]
17. TNT [已收$50訂金]
18. 迪迪仔 (入左$50了)
19.上水馬王 [已收$50訂金]

20. 赤子 (到時比)
21. BMC [已收$50訂金]
22. 慢子 (到時比)
23. Mill (到時比)
24. 田中雅茂
(到時比)
25. 蕉仔 (=strongchong)
[please check pm]
26. runrun (入左$50了)

27. miller [please check pm]

不入營:
停雲華
超人阿四

作者: 洛虎添    時間: 2009-3-18 14:06
1) "複製"樓上最update名單
2) 按"回覆"
3) 貼上"名單"
4) 自己加上号數及網名
5) 按"發表回覆"....搞惦!

4月05日報名人士名單:
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-18 14:07
小妹想問一問... 我暫時未跑得咁多住... 可唔可以只來燒雞翼 ?
作者: leefs    時間: 2009-3-18 14:35
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-18 14:07 發表
小妹想問一問... 我暫時未跑得咁多住... 可唔可以只來燒雞翼 ?

e_e﹕
咁你嗎做"監場"+攝影+計時+水站+救護站+…

作者: ee_tpk    時間: 2009-3-18 14:41
稟皇上...屬下痛腳初步還可以.. 但亦未至於可以跑到大長甘...

所以皇上可以吩咐屬下擔當任何工作.....
作者: TerrySze    時間: 2009-3-18 14:42
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
作者: 李奧    時間: 2009-3-18 14:46
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
6. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
作者: shogikin    時間: 2009-3-18 14:54
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
作者: 法蘭    時間: 2009-3-18 14:55
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
作者: 711MF    時間: 2009-3-18 14:59
作者: 快活人    時間: 2009-3-18 15:03
唉 ~~~~我到吾到呀. 無得考中期 ~~
作者: piyrag    時間: 2009-3-18 15:04
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-18 15:05
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
9. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
作者: cc    時間: 2009-3-18 15:13
作者: kf    時間: 2009-3-18 15:21
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
10. kf1977
作者: finewong    時間: 2009-3-18 15:45
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
10. kf1977
11. finewong
作者: schnix    時間: 2009-3-18 15:47
請問係跑咩路線的? 係咪北潭涌?

作者: 力    時間: 2009-3-18 15:53
標題: 回復 18# 的帖子
Yes. Similar to below

https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D1&page=1
作者: alex504992004    時間: 2009-3-18 17:18
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
10. kf1977
12.alex504992004
作者: 曲奇    時間: 2009-3-18 17:20
原帖由 Alex 於 2009-3-18 15:53 發表
Yes. Similar to below

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2786&extra=page%3D1&page=1

想問下條路條多唔多上斜落斜架?...
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-18 17:25
原帖由 cookie97 於 2009-3-18 17:20 發表

想問下條路條多唔多上斜落斜架?...

出水上中心門口開頭大約 1k 上斜
之後既路段應該15k challenge 已經跑過.....
15k challenge 既 u turn 位之後其實都係上上落落.. 唔駛大上大落... 西霸上上落落..但幅度不大
作者: 取水王長毛    時間: 2009-3-18 17:26
[quote]原帖由 alex504992004 於 18/3/2009 17:18 發表

登錄/註冊後可看大圖

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
10. kf1977
12.alex504 ... [/quot
13長毛
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-18 17:39
5號我都黎唔到...無得考中期試
作者: 停雲    時間: 2009-3-18 17:42
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
10. kf1977
13. 長毛
14. 停雲華 (齋跑)
作者: wadee    時間: 2009-3-18 21:11
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
10. kf1977
13. 長毛
15.wadee
作者: peter6565652003    時間: 2009-3-18 21:47
原帖由 快活人 於 2009-3-18 15:03 發表
唉 ~~~~我到吾到呀. 無得考中期 ~~" />" />

x2,      你地玩得開心D啦
作者: 力    時間: 2009-3-18 21:53
請各報名者請先交50元作訂金(可於本星期五快活谷邪神傳功前或後交訂, pm小弟再作安排)

多謝合作!

作者: slack    時間: 2009-3-19 00:02
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8.法蘭
10. kf1977
13. 長毛
15.wadee
16.slack
謝謝
作者: TNT    時間: 2009-3-19 01:29
其...其實小弟未試過跑廿K咁長距離... 我驚慢得滯唔識路番終點...
咁參唔參加得中期試呢??
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-19 01:40
原帖由 TNT 於 2009-3-19 01:29 發表
其...其實小弟未試過跑廿K咁長距離... 我驚慢得滯唔識路番終點...
咁參唔參加得中期試呢??

我今日咁0岩見過邪神問過佢呢件事... 佢話可以好 flexible... 如果覺得唔對路就掉頭都可以...

可能未必有 20k 咁多...
作者: 駿3    時間: 2009-3-19 02:28
個個都快腳~點敢報
作者: batigoal    時間: 2009-3-19 08:57
我考唔到試啦!
作者: allanccl    時間: 2009-3-19 09:14
4月5日係鄭州跑全馬,黎唔到啦。Sorry!
作者: cu83    時間: 2009-3-19 09:27
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8. 法蘭
10. kf1977
12. alex504 ...
13. 長毛
15. wadee
16. slack
17. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)

作者: Fat-B    時間: 2009-3-19 09:51
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8. 法蘭
10. kf1977
13. 長毛
15. wadee
16. slack
18 Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
作者: leefs    時間: 2009-3-19 10:57
原帖由 allanccl 於 2009-3-19 09:14 發表
4月5日係鄭州跑全馬,黎唔到啦。Sorry!

我同"亮哥"會在鄭州自行測試"腿功"!

作者: ee_tpk    時間: 2009-3-19 11:05
原帖由 駿駿駿 於 2009-3-19 02:28 發表
個個都快腳~點敢報

我呢 d 跛腳點算好...

我落場跑都會自己就住去... (不過好想過東霸影相.. 但一來一回已經15k...)
作者: allanccl    時間: 2009-3-19 11:06
原帖由 leefs 於 2009-3-19 10:57 發表

我同"亮哥"會在鄭州自行測試"腿功"!

算唔算大考?
作者: 駿3    時間: 2009-3-19 12:38
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-19 11:05 發表

我呢 d 跛腳點算好...

我落場跑都會自己就住去... (不過好想過東霸影相.. 但一來一回已經15k...)

果到好多的士的,哈哈哈
作者: 駿3    時間: 2009-3-19 12:40
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8. 法蘭
10. kf1977
13. 長毛
15. wadee
16. slack
18 Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
19 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)
作者: 力    時間: 2009-3-19 13:02
20K好flexible... 如果覺得唔對路就掉頭都可以...可能未必有 20k 咁多...
作者: TNT    時間: 2009-3-19 17:52
小弟未跑過唔熟路, 會唔會有路線圖? 咁跑得慢都可以自己捱番終點... (希望唔使掉頭啦!)
anyway, 報咗名先

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. 洛虎添
5. TerrySze
7. Shogikin
8. 法蘭
10. kf1977
13. 長毛
15. wadee
16. slack
19 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)
20. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)
作者: Alfred    時間: 2009-3-19 18:01
[quote]原帖由 TNT 於 19/3/2009 17:52 發表

登錄/註冊後可看大圖

小弟未跑過唔熟路, 會唔會有路線圖?  得一條路,唔駛地圖

咁跑得慢都可以自己捱番終點... (希望唔使掉頭啦!) 師兄,唔掉頭返唔到終點燒嘢食架!
作者: TNT    時間: 2009-3-19 19:40
原帖由 Alfred 於 2009-3-19 18:01 發表 [quote]原帖由 TNT 於 19/3/2009 17:52 發表

登錄/註冊後可看大圖
小弟未跑過唔熟路, 會唔會有路線圖?  得一條路,唔駛地圖 咁跑得慢都可以自己捱番終點... (希望唔使掉頭啦!)  ...
我諗我大槪明白條路線係點喇... 
唔該晒ching
作者: 邪神    時間: 2009-3-19 23:55
麻煩阿力士把洛虎添的參加資格取消......

因為我攪呢個網跑的原因........

第一:為賞面參加邪神會的跑友,做一個中期測試.......

第二:和其他跑友虛心研究下跑步的心得.....

第三:係希望可以為我左離港前,留個開心的印象....

但呢個人,絕對唔符合我心目中的要求......

亦唔想破壞我當日的心情......

因為由佢同我講< 到時你要小心D...~~ >和 < 2. 對我冇禮者, 請你特別小心D因住整傷... >開始.....

本人已經決定,以後所有由我發起的活動、綱聚......

一律< 有佢無我 >!
作者: 蘋果    時間: 2009-3-19 23:56
5號嚟唔到啊.....考唔到試tim....
作者: 力    時間: 2009-3-19 23:59
更新:

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
5. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
6. Shogikin
7. 法蘭
8. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
9. kf1977
10. finewong
11. alex504992004
12. 長毛
13. 停雲華 (齋跑)
14. wadee
15. slack
16. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)

作者: 超人阿四    時間: 2009-3-20 00:06
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
11. alex504 ...
12. 長毛
14. wadee
15. slack
17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
20. 超人阿四 (Don't join 燒烤)
作者: 邪神    時間: 2009-3-20 00:52
各位參加呢次聚會的跑手請留意.........

第一:20k這個距離,只是本人的領跑距離........

以我和陪跑員的經驗,節奏跑這條路20k大約需時2小時、15k就1:30分.......

各位跑友的步速均有不同,當我折回的時候,就會示意大家回程........

咁大家所跑的時間,應該唔會相差大遠........

重點係bbq,如果日落先返到黎,咁就無野食啦.......哈哈

第二:當日我老婆都會出席聚會,她會陪有傷在身的跑友< 行山 >.......

我唔好忘記受傷跑友的,大家都各有各玩.......

第三:當日我已安排一位師兄會帶15k距離,想跑快少少的跑友,到時有人陪啦......

不過賣下關子先,我到時介紹他俾大家認識.........

第四:以過往幾年的經驗,< 清明時節雨紛紛 >........

跑步當日,可能會有雨( 希望細d啦 ),參加者請記得帶風褸........

和多一套衣服更換,以免著涼........

祝大家當日有一個愉好的回憶.....
作者: TerrySze    時間: 2009-3-20 01:05
照顧周到 !!
作者: onon    時間: 2009-3-20 09:38
原帖由 TerrySze 於 2009-3-20 01:05 發表
照顧周到 !!

X2
作者: piyrag    時間: 2009-3-20 10:47
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-20 11:04
原帖由 piyrag 於 2009-3-20 10:47 發表
飲恨!!不能來。
唉.........

你地各位跑得輕鬆、玩得開心、食得招積啦。

唉.......

我都黎唔到, 不過都祝各位跑得暢快, 食得開心~
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-20 14:30
原帖由 領跑員 於 2009-3-20 00:52 發表
各位參加呢次聚會的跑手請留意.........

第一:20k這個距離,只是本人的領跑距離........

以我和陪跑員的經驗,節奏跑這條路20k大約需時2小時、15k就1:30分.......

各位跑友的步速均有不同,當我折回的時候 ...

咁用不用小妹拎定相機同你太太一齊行山兼幫你太太留倩影 ?
作者: 迪迪仔    時間: 2009-3-21 00:33
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
12. 長毛
14. wadee
15. slack
21. 迪迪仔
作者: 邪神    時間: 2009-3-21 00:56
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-20 14:30 發表

咁用不用小妹拎定相機同你太太一齊行山兼幫你太太留倩影 ? j" />" />jk

呢個提議都唔錯,可以幫其他跑友影下< 雄姿 >......

到時你可以成個戰地記者咁啦!!
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-21 01:19
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
12. 長毛
14. wadee
15. slack
21. 迪迪仔
22. 上水馬王
作者: 山海赤子    時間: 2009-3-21 01:22
應該得掛, 報左先
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977
12. 長毛
14. wadee
15. slack
21. 迪迪仔
22. 赤子

咦, 好似無乜 ctse 參加o既
作者: 力    時間: 2009-3-21 01:44
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
9. kf1977 [已收$50訂金]
10. finewong [已收$50訂金]
12. 長毛 [已收$50訂金]
14. wadee [已收$150訂金, 3位]
15. slack
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
24. BMC [已收$50訂金]

注意:
1) 各位未交訂金者, 可於下堂邪神分享會交, 或pm本人另作安排
2) 齋跑嘅師兄, 如要提早離營, 可能要打的或行出北潭涌。因創興活动中心位置較辟

作者: 力    時間: 2009-3-21 01:46
標題: 回復 59# 的帖子
你當ee無到
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-3-21 09:49
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
15. slack
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
25. 慢子
作者: 山海赤子    時間: 2009-3-21 11:45
點敢見唔到 ee ctse呀
我係講無乜o者, 唔係無
而 ee 分分鐘做攝記義工, 唔跑嘛, 咪無人陪我囉
作者: mill    時間: 2009-3-22 15:24
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
15. slack
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
25. 慢子
26. Mill

想問Alex/邪神 ching 我之前未有參加過習訓, 又未交$50, 可以來參加嗎? 最主要係我愛(跑步+BBQ),
重有就係可以同咁多位師兄師姐交流吓心得.
作者: 田中雅茂    時間: 2009-3-22 17:51
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
15. slack
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
25. 慢子
26. Mill
27. 田中雅茂
作者: 邪神    時間: 2009-3-23 10:05
原帖由 mill 於 2009-3-22 15:24 發表
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
11. alex504 ... ...

絕對歡迎你的參與.......

關於訂金方面,麻煩你pm同Alex聯絡吧.........

到時見......
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-23 10:16
原帖由 山海赤子 於 2009-3-21 11:45 發表
點敢見唔到 ee ctse呀
我係講無乜o者, 唔係無
而 ee 分分鐘做攝記義工, 唔跑嘛, 咪無人陪我囉j" />" />jk

你跑得咁快... 我又係傷兵...結局都係我陪唔到你...

p.s. mill ctse 都去丫.... 你多個女伴丫..
作者: mill    時間: 2009-3-23 19:42
原帖由 領跑員 於 2009-3-23 10:05 發表

絕對歡迎你的參與.......

關於訂金方面,麻煩你pm同Alex聯絡吧.........

到時見......

謝謝領跑ching網開一面, 到時見啦!
作者: mill    時間: 2009-3-23 19:45
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 10:16 發表

你跑得咁快... 我又係傷兵...結局都係我陪唔到你..." />" />

p.s. mill ctse 都去丫.... 你多個女伴丫.." />" />

係呀ee, 到時要唔要一齊同會長搭車入去西貢呀!
作者: 山海赤子    時間: 2009-3-23 22:36
ee, 你真識講笑, 我第一次參加食梅子, 你拋離我好遠喎
家下有 mill ctse陪, 希望到時跟到你背影啦
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-23 22:55
原帖由 山海赤子 於 2009-3-23 22:36 發表
ee, 你真識講笑, 我第一次參加食梅子, 你拋離我好遠喎
家下有 mill ctse陪, 希望到時跟到你背影啦

我好耐無食梅子啦.. 而家梅子係咩味真係唔知道~
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-23 22:56
原帖由 mill 於 2009-3-23 19:45 發表

係呀ee, 到時要唔要一齊同會長搭車入去西貢呀!hgjD124" />" />hj

嗯~ 你地打算點入去 ?

未知佢地需唔需要另外買 d 食物入去呢??
上次燒香蕉真係好好味.. 好想燒埋 apple~
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-23 23:12
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 22:56 發表

上次燒香蕉真係好好味.. 好想燒埋 apple~ " />" />

燒apple....?食唔食得架?
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-23 23:59
原帖由 上水馬王 於 2009-3-23 23:12 發表

燒apple....?食唔食得架?

haha~ 只要唔係燒成炭.. 應該幾好味
作者: 上水馬王    時間: 2009-3-24 00:22
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 23:59 發表

haha~ 只要唔係燒成炭.. 應該幾好味 " />" />

如果你燒得唔火農,我可以試食
作者: 取水王長毛    時間: 2009-3-24 00:39
我都無試過燒apple,可試,唔知會点嘅味道。
作者: Alfred    時間: 2009-3-24 00:57
原帖由 ee_tpk 於 23/3/2009 22:56 發表

上次燒香蕉真係好好味.. 好想燒埋 apple~ " />" />

燒香蕉有無塞啲朱古力入去一齊燒,D朱古力溶埋啲蕉度,真係好味
作者: TerrySze    時間: 2009-3-24 01:12
原帖由 Alfred 於 2009-3-24 00:57 發表

燒香蕉有無塞啲朱古力入去一齊燒,D朱古力溶埋啲蕉度,真係好味hgj091" />" />hj

ching....你講認真架 ??.......真係要試試
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-24 09:33
原帖由 Alfred 於 2009-3-24 00:57 發表

燒香蕉有無塞啲朱古力入去一齊燒,D朱古力溶埋啲蕉度,真係好味hgj091" />" />hj

上次只係加0左 d 玉桂粉 ja~ 今次要試下啦...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-3-24 10:09
真係唔好意思呀,果日來唔到參與呢個邪神送行大會啦。
之前未報名因為未決定玩唔玩同日果個行山比賽,而家決定左琴日已經寄左報名表,大家果日玩得開心d。
作者: 力    時間: 2009-3-24 12:07
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 22:56 發表

燒banana & apple??
作者: 邪神    時間: 2009-3-24 12:39

不如即場加演< 炭燒海鮮餐 >啦...........

海鮮、紅酒,係我主項!

當日我會捐出私人珍藏,紅酒、白酒各1支..........

到時同大家高興下..........

哈哈!!
作者: piyrag    時間: 2009-3-24 12:41
作者: water_ho8538    時間: 2009-3-24 12:50
我都撞期
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-24 14:01
原帖由 領跑員 於 2009-3-24 12:39 發表

不如即場加演< 炭燒海鮮餐 >啦...........

海鮮、紅酒,係我主項!

當日我會捐出私人珍藏,紅酒、白酒各1支..........

到時同大家高興下..........

哈哈!!

正丫.... 唔跑得都要去!!!!
作者: 力    時間: 2009-3-24 15:39
I had checked with 創興水上活動中心 and please be notice that your car cannot drive inside except you have 禁區紙.

So, all of us will take the their bus at 西貢鄧肇堅運動場.

作者: 蕉仔    時間: 2009-3-24 23:09
標題: 報名
1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
6. Shogikin
7. 法蘭
15. slack
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
25. 慢子
26. Mill
27. 田中雅茂
28. 蕉仔
作者: 蕉仔    時間: 2009-3-24 23:14
點比錢呀?? 有人和我一起去嗎?
我住係天水圍的...
作者: 邪神    時間: 2009-3-25 01:05
原帖由 strongchong 於 2009-3-24 23:14 發表
點比錢呀?? 有人和我一起去嗎?
我住係天水圍的...

住咁遠都黎,乜咁俾面呀?

你可以pm Alex聯絡交錢方法.......

多謝師姐支持,睇下有無其他跑友順路一齊出發吧.....
作者: 駿3    時間: 2009-3-25 01:45
紅酒 i can 捐出 one, cheap yeah only
作者: 邪神    時間: 2009-3-25 10:17
原帖由 駿駿駿 於 2009-3-25 01:45 發表
紅酒 i can 捐出 one, cheap yeah only

有得飲,開心下就得啦.......

係咪貴野唔緊要,反正你俾支82年我都唔識飲.......

哈哈,不過有無其他人帶海鮮呀???
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-25 10:18
作者: 力    時間: 2009-3-25 10:26
標題: 回復 92# 的帖子
So, why don't join us?
作者: miller    時間: 2009-3-25 10:32
hum.... 想問下有無得早走架?又想玩,又想食一陣,又要走下一場,只恨時間太少
作者: 力    時間: 2009-3-25 10:43
標題: 回復 94# 的帖子
如要提早離營, 可能要打的或行出北潭涌。因創興活动中心位置較辟
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-25 11:11
作者: runrun    時間: 2009-3-25 12:53
我都想參加,但我跑唔到,只可以做吓義工+拍攝+行山。
但27/4嚟唔到跑馬地,29/3會到吐露港10K做打氣,
Alex Ching, 怎樣交$50給你最方便呢?

作者: 力    時間: 2009-3-25 13:30
Dear chings & ctses,
I had sent application form to 創興 this Monday. If there had more chings & ctses willing to join us, then I will wait for few more days and gathering together to send another application by end of this week.

For chings & ctse hadn't paid $50 deposit, please reply my pm to select the payment method.

To strongchong & runrun ctse,
Will confirm you later this week.

To miller ching,
Are you going to join us?

作者: miller    時間: 2009-3-25 13:51
標題: 回復 98# 的帖子
alex兄,聽日覆你!
作者: TerrySze    時間: 2009-3-25 16:08
原帖由 駿駿駿 於 2009-3-25 01:45 發表

醉跑 !! ??

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2