香港長跑網 - 長跑長友

標題: 4月30網友約跑 - 一夜友情續集 (已滿) [打印本頁]

作者: ram    時間: 2009-3-31 14:15
標題: 4月30網友約跑 - 一夜友情續集 (已滿)

4月30網友約跑 - 一夜友情續集

登錄/註冊後可看大圖

約跑日期:2009年4月30日(星期四)
集合時間: 下午7點15分, 集合及熱身
約跑路線:荃灣西西鐵站跑到屯門鄧肇堅運動場(單程約20.5公里)
集合地點︰荃灣西西鐵站 - 柏麗灣碼頭旁
行李安排 : 各位可帶輕便行李於集合地點,由billy行李車運返鄧記.
是日晚餐 : 屯門紅橋富鋒餐廳,大約每位40-50元,地址:屯門井財街青柏徑5A地鋪
人數:最多49人 (基於法例所限,額滿即止)
衣著: 除預備帶路者外,430當日,所有會員,均可以"不須"穿長跑網衣。
時間: 預算兩小時半內完成, 盡量晚上9:45前到屯門鄧肇堅運動場.
必備: 小八(八達通),20元紙幣(必要時搭巴士或小巴用)
請在此時間回覆 : 2009年4月25日 17:00或以前, 如有興趣參加,請留言報名。

注意事項:
1. 是晚約跑將會按6-6'30/km速度慢跑, 適合半馬慢腳或全馬跑手參加. 怏腳們請自行安排領跑先入屯門或推遲起跑時間.
2. 自備飲料/深井七仔/黃金海岸/有幾個油站/屯門三聖村有補給
3. 當日由荃灣西至大欖涌,可用沿海行人路(左手邊), 當到大欖過了海員訓練學校及巴士總站後,請用對面馬路繼續前進(右手邊)
4. 當日如有須要,可以在青山公路任何位置轉乘小巴入屯門,或於大欖涌乘接駁巴士k51入屯門景峰花園步行回運動場。

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

登錄/註冊後可看大圖

作者: kenneth    時間: 2009-3-31 14:20
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-31 14:21
作者: running-sue    時間: 2009-3-31 14:24
[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
1. ram 跑+食
2. Lazyrunner
3. Esther
4. 小華是也!

(17位前輩尚未報名)
44.居哥..............預留
45.Clerkb...........預留
46.Charson.........預留
47.Leefs.............預留
48.Idra..............預留
49.Blackfty.........預留
50.CK Leung........預留

義工團隊

1.BillyYau 行李車 (食飯)
2.cfchan 單車支援+三聖位人肉指示牌+攝影 (食飯)

尚需義工

1.沿途各站攝影兼人肉指示牌
2.第二部行李車(如人數太多的話)
3.跟車行李工人兼鄧記入場點名.
作者: kenneth    時間: 2009-3-31 14:25
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 14:28
原帖由 kenneth 於 2009-3-31 14:25 發表

一睇就知當晚長跑網有兩批人搞約跑啦,但唔知點解,咁啱都是跑同一條路線而已。" />" />
巧合而已。" />" />

家陣你係唔係同我槍生意先?一語有你冇我,同你死過!!!
作者: 瘋瘋    時間: 2009-3-31 14:28
作者: kenneth    時間: 2009-3-31 14:30
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 14:30
原帖由 亞平 於 2009-3-31 14:28 發表

4. alfred ....已是小弟貴賓...請除名
作者: B    時間: 2009-3-31 14:35
請問邊邊跑得舒服 d, 招呼好 d 0架? 諗0下過擋好唔好先~
作者: Parco爸    時間: 2009-3-31 14:39
原帖由 BeeFing 哥 於 2009-3-31 14:35 發表
請問邊邊跑得舒服 d, 招呼好 d 0架? 諗0下過擋好唔好先~ " />" />" />" />

俾你笑到我噴口水...我諗緊...邊處肯收留我呢D慢腳..又可隨時打的走...

作者: kenneth    時間: 2009-3-31 14:39
作者: 力    時間: 2009-3-31 14:40
好巧合ar!
作者: kenneth    時間: 2009-3-31 14:41
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 14:54
原帖由 kenneth 於 2009-3-31 14:41 發表
SORRY ﹗不設過低。

咁都好D,幾驚D客仔走晒過來....嘻嘻
作者: Alfred    時間: 2009-3-31 15:19
原帖由 亞平 於 31/3/2009 14:30 發表

4. alfred ....已是小弟貴賓...請除名

嘩,第一眼見到 嚇屎!

作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-3-31 15:21
嘻嘻!這樣分分鐘變成百人綠衣大軍約會。

不如今次呼如大家不要穿綠衣了。

作者: kenneth    時間: 2009-3-31 15:47
作者: TerrySze    時間: 2009-3-31 16:11
[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
5. TerrySze 跑+食

(17位前輩尚未報名)

義工團隊

2.cfchan 單車支援+三聖位人肉指示牌+攝影 (食飯)

尚需義工

作者: 力    時間: 2009-3-31 16:19
原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-31 15:21 發表
嘻嘻!這樣分分鐘變成百人綠衣大軍約會。

不如今次呼如大家不要穿綠衣了。  

wow wow! 要call貨van........
作者: billy_yau    時間: 2009-3-31 16:53
我無兩部車分別支援兩班人喎  
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 16:55
原帖由 billy_yau 於 2009-3-31 16:53 發表

好呀,Billy兄,今次真係唔該晒你,咁就可以搞掂晒所有行李啦...thanks!
作者: kenneth    時間: 2009-3-31 17:33
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 17:40
原帖由 kenneth 於 2009-3-31 17:33 發表

x2 一部車都應該夠的了。

一部車應唔夠,要留番座位,跟車行李工人,同埋billy會沿途執番d唔想跑既人返鄧記.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 17:42
原帖由 kenneth 於 2009-3-31 17:33 發表
x2 一部車都應該夠的了。

上次廿幾人都逼爆車尾箱.
今次人數起碼三陪, 唔坐人都迫爆一架車啦!
作者: kenneth    時間: 2009-3-31 17:42
作者: kenneth    時間: 2009-3-31 17:43
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 17:46
原帖由 亞平 於 2009-3-31 17:40 發表

一部車應唔夠,要留番座位,跟車行李工人,同埋billy會沿途執番d唔想跑既人返鄧記.

其實沿路有好多車(K51, 小巴, 巴士, 的士, 輕鐵)返屯門, 夠放行李+跟車搬行李工人便可以.
要行李車慢駛兼停車等人, 拖成兩三個鐘, 都幾辛苦同困身.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 17:51
原帖由 kenneth 於 2009-3-31 17:42 發表
執人?咁兩架車都應該唔夠。

分分鐘成百人大隊, 冇可能執人, 一個半個都可以.
上次南生圍兩架車都冇位執小妹啦!
盡力而為, 預算唔跑全程的, 可以坐公共交通返鄧記.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 17:53
原帖由 kenneth 於 2009-3-31 17:43 發表
我諗住行李擺埋後座咋。

o.k. Van仔就一車夠囉!
私家車可能要分兩架行李車.
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 18:02
如果要做跟車工人... 幾多點要到 ?

如果想做埋攝記...可以點安排?
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 18:04
唔係要執晒所有人,二架車上晒行李後,可在某處地方(例如海事學院回旋處停車場)停一停,
睇下有冇人需要上車,如有人上車,更可順便做埋行李搬運工人,滿座或時間差唔多便開車走人,一舉二得.
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 18:06
原帖由 billy_yau 於 2009-3-31 16:53 發表

我睇錯左以為你有二部車~~~
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 18:09
咁要唔要搵多一部車?如果得一部就驚唔係好夠,BILLY架係細車,坐一個跟車,有機會放唔晒行李..
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 18:13
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 18:02 發表
如果要做跟車工人... 幾多點要到 ?

如果想做埋攝記...可以點安排?

EE師姐,19:15來唔來到荃灣西鐵?影完起步大合照後跟車入鄧記,看住行李,兼影入場跑友,可以嗎?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 18:27
原帖由 亞平 於 2009-3-31 18:13 發表

EE師姐,19:15來唔來到荃灣西鐵?影完起步大合照後跟車入鄧記,看住行李,兼影入場跑友,可以嗎?

太好了! 咁要笑住跑返入鄧記囉!
ee嚟做隨車攝記, 幫手搬運同看行李. 辛苦曬!
作者: cu83    時間: 2009-3-31 18:43
原帖由 亞平 於 31-3-2009 14:28 發表

平兄, 你放心啦! 你嗰團已經 Full 咗啦!!
同你報咗名既唔會取消走過黎呢團既!!
橫惦到時兩團人走埋同一段路都會見到啦!!
俾個機會 Ram 兄帶吓團啦!!
作者: 亞平    時間: 2009-3-31 18:45
原帖由 cu83 於 2009-3-31 18:43 發表

平兄, 你放心啦! 你嗰團已經 Full 咗啦!!
同你報咗名既唔會取消走過黎呢團既!!
橫惦到時兩團人走埋同一段路都會見到啦!!
俾個機會 Ram 兄帶吓團啦!!

CU兄,我同ken兄講笑玩下咋..你咪當真喎...嘻嘻
作者: 新軍人生活    時間: 2009-3-31 18:49
請問full左未,小弟呢排手緊中要慳錢.跑返入去屋企,可以慳番的車錢囉
作者: peteruno    時間: 2009-3-31 18:50
平兄:
回覆你30/4應該可以黎跟跑,之後要返夜工(唔洗入我個名,當我無到),黎唔到食飯啦,飲啤酒留番下次,我請飲啤酒。
白頭佬
作者: billy_yau    時間: 2009-3-31 20:35
當晚我會將車尾所有野全部落低响公司, 盡可能令到架車又放到行理又執到人!!
作者: bolo    時間: 2009-3-31 20:57

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
6. boloup 跑+食

(17位前輩尚未報名)

義工團隊

尚需義工

作者: kenneth    時間: 2009-3-31 22:41
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 22:47
原帖由 亞平 於 2009-3-31 18:06 發表

我睇錯左以為你有二部車~~~

就算有兩架車.. billy 兄分唔開兩半去渣...
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 22:50
原帖由 亞平 於 2009-3-31 18:13 發表

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-31 18:27 發表

太好了! 咁要笑住跑返入鄧記囉!
ee嚟做隨車攝記, 幫手搬運同看行李. 辛苦曬!

好丫... 咁麻煩你地加我個名啦~
名銜 : 跟車搬貨攝影義工~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 22:58
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:47 發表

就算有兩架車.. billy 兄分唔開兩半去渣...

作者: 亞平    時間: 2009-3-31 23:08
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:50 發表

好丫... 咁麻煩你地加我個名啦~ " />" />jn
名銜 : 跟車搬貨攝影義工~

再次感謝ee幫忙!
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:14
原帖由 billy_yau 於 2009-3-31 20:35 發表
當晚我會將車尾所有野全部落低响公司, 盡可能令到架車又放到行理又執到人!!

billy 兄.. 其實我認同叮叮噹 ctse 講...
青山公路沿途都有車坐... 叫大家拎定金錢同埋八仔到時頂唔住自行坐車回鄧記就可以~
唔駛咁麻煩要你拎晒 d 野出來呢

唔好令 d 跑友以為有順風車坐
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:16
原帖由 亞平 於 2009-3-31 23:08 發表

再次感謝ee幫忙!

唔駛客氣... 希望當晚盡量幫到大家留影啦..小妹好少在晚上影相..以我既技術...可能只可以影到鬼影
作者: schnix    時間: 2009-3-31 23:17

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
7. schnix

(17位前輩尚未報名)

義工團隊

尚需義工

作者: billy_yau    時間: 2009-3-31 23:23
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:14 發表

青山公路沿途都有車坐... 叫大家拎定金錢同埋八仔到時頂唔住自行坐車回鄧記就可以~

唔好令 d 跑友以為有順風車坐" />" />

其實五十人既行理都可能會放滿架車尾箱同后坐, 實在幻想唔到五十個人既行理會有幾多!!
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-3-31 23:23
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:14 發表

唔好令 d 跑友以為有順風車坐" />" />

對呀, 有架順風車係隔離小弟會好易上車的

雖然我未跑過咁長程, 但都希望盡自己能力有幾多跑幾多 (希望最少都可以跑到15km 啦...)
作者: ee_tpk    時間: 2009-3-31 23:27
原帖由 billy_yau 於 2009-3-31 23:23 發表

其實五十人既行理都可能會放滿架車尾箱同后坐, 實在幻想唔到五十個人既行理會有幾多!!

50 人既行李..... 我覺得可能擺唔晒... (除非 ching 果架係七人車)

可能要搵多一架車...或者真係平平地租架 van 仔...
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 23:58

唔好令 d 跑友以為有順風車坐

Agree! 跑友自力更新,盡力而為啦!
上次我地廿幾人的簡便行李已經迫爆Hoihoi車尾箱(完全空出的).
50幾人,大家盡量輕便行李,相信都會迫爆車尾箱+後座位.
今次出兩團肯定唔止50幾人,現在已經60人.
如果冇兩架車,恐怕要租van仔.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-3-31 23:59
原帖由 kcchu 於 2009-3-31 23:23 發表
對呀, 有架順風車係隔離小弟會好易上車的
雖然我未跑過咁長程, 但都希望盡自己能力有幾多跑幾多 (希望最少都可以跑到15km 啦...)

盡力跑啦!跑唔曬咪上車,冇所謂架!
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 00:04
原帖由 叮叮噹 於 2009-3-31 23:58 發表

Agree! 跑友自力更新,盡力而為啦!
上次我地廿幾人的簡便行李已經迫爆Hoihoi車尾箱(完全空出的).
50幾人,大家盡量輕便行李,相信都會迫爆車尾箱+後座位.
今次出兩團肯定唔止50幾人,現在已經60人.
如 ...

希望有人肯負責第2部行李車啦~~
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 00:07
原帖由 peteruno 於 2009-3-31 18:50 發表
平兄:
回覆你30/4應該可以黎跟跑,之後要返夜工(唔洗入我個名,當我無到),黎唔到食飯啦,飲啤酒留番下次,我請飲啤酒。
白頭佬

白兄,收到!啤酒下次再補飲!
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-1 00:07
原帖由 亞平 於 2009-4-1 00:04 發表

希望有人肯負責第2部行李車啦~~

其實租 van 仔都唔係太貴..可能都係一人幾蚊...
如果太多行李既... 租 van 係一個最好既 solution
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 00:11
原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:16 發表

唔駛客氣... 希望當晚盡量幫到大家留影啦..小妹好少在晚上影相..以我既技術...可能只可以影到鬼影" />" />" />" />

EE師妹,我保證你影唔到鬼影....因為佢唔來跑....屯門真係有個師兄叫鬼影架
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-4-1 00:12
原帖由 叮叮噹 於 2009-3-31 23:59 發表

盡力跑啦!跑唔曬咪上車,冇所謂架!

我會努力的, 如果真係無辦法跑得晒都會上車
作者: Parco爸    時間: 2009-4-1 09:26
原帖由 kcchu 於 2009-4-1 00:12 發表

我會努力的, 如果真係無辦法跑得晒都會上車" />" />

你將我D心事講出來.....
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 09:44
Ram 兄 & ken 兄,不如delete post 中的義工團隊名單,集中於我果邊做更新,以免重複及不同步,好嗎?
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 10:16
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 10:22
原帖由 kenneth 於 2009-4-1 10:16 發表

建議不錯,都好﹗

Thanks !

另外,今日冇帶手機,如有事商討,請pm我,即回電.
作者: running-sue    時間: 2009-4-1 10:32
原帖由 亞平 於 2009-4-1 10:22 發表

Thanks !

另外,今日冇帶手機,如有事商討,請pm我,即回電.

唸唔到今晚食乜都PM你
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 10:40
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 10:42
原帖由 running-sue 於 2009-4-1 10:32 發表

唸唔到今晚食乜都PM你  

訓唔著時都可以pm小弟,講吓心事都得架~~~
作者: running-sue    時間: 2009-4-1 10:44
原帖由 亞平 於 2009-4-1 10:42 發表

訓唔著時都可以pm小弟,講o下心事都得架~~~

平夫人熱線
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 10:52
作者: Alfred    時間: 2009-4-1 11:00
原帖由 ee_tpk 於 31/3/2009 23:16 發表

唔駛客氣... 希望當晚盡量幫到大家留影啦..小妹好少在晚上影相..以我既技術...可能只可以影到鬼影" />" />

襯番張海報?
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 11:03
原帖由 running-sue 於 2009-4-1 10:44 發表

平夫人熱線  

平夫人熱線?唔係平夫人信箱咩?學吓大隻兄係自己個BLOG開番個先...嘻嘻
作者: 亞平    時間: 2009-4-1 11:08
原帖由 kenneth 於 2009-4-1 10:52 發表

不如閣下現在致電給平兄,如果平夫人接電話,閣下就可以.....ghu" />" />jg

放心致電吧!手機在家中,家中只有狗仔一隻,希望佢曉接電話啦!!!
作者: wongc    時間: 2009-4-1 11:11

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
7. schnix
8. kenneth blog 友-偉兄 跑+食
9. wongc (未知食唔食)

咁高興, 我都來趁下熱鬧!!!!!

不過, 呢團到依家都未見有藍字, 會唔會到最後無人識路呢...................
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 11:25
作者: 力    時間: 2009-4-1 11:30
原帖由 kenneth 於 2009-4-1 11:25 發表

放心,問題不大的,小弟稍候試試補上詳細地圖。" />" />

直情無問題la! 有成幾十人.....
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 11:33
作者: wongc    時間: 2009-4-1 11:39
原帖由 kenneth 於 2009-4-1 11:33 發表

都唔係架﹗" />" />  屯門部份路線會有少少複雜,稍後小弟試試整屯門地圖給各位參考﹗" />" />

咁其實我地兩團都係一齊出發架啦可?
作者: running-sue    時間: 2009-4-1 11:45
原帖由 wongc 於 2009-4-1 11:39 發表

咁其實我地兩團都係一齊出發架啦可?

su.......低調低調
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 11:50
作者: 神童威威    時間: 2009-4-1 12:08
原帖由 kenneth 於 2009-4-1 11:50 發表

須然會有很多人跑,但都有機會跑跑吓附近得番自己跑的,為免迷失,睇定地圖,以防萬一。

其實條路都不算難跑,不過始終都係一條公路,而且我地仲係夜晚跑,大家真係小心為上
特別時初跑此路者都應該找個同伴一起跑,互相照應。特別是過了小欖一段,體力上已經消耗左大半,
加上有d位好窄、要過燈口位兼沒有欄杆,頂唔順真係跑慢d或者行又或者放棄上車,不要勉強呀
作者: wongc    時間: 2009-4-1 12:14
我諗荃灣入去一條路應該問題不太, 不過入到屯門我就完全唔知定.  要搵個識路又跑得唔係好快的跟下先得, 不過個個ching/ctse都話自己唔快但就一枝箭咁.  睇怕到時都係帶定錢, 如果盪失要call的士..........
作者: 神童威威    時間: 2009-4-1 12:18
原帖由 wongc 於 2009-4-1 12:14 發表
我諗荃灣入去一條路應該問題不太, 不過入到屯門我就完全唔知定.  要搵個識路又跑得唔係好快的跟下先得, 不過個個ching/ctse都話自己唔快但就一枝箭咁.  睇怕到時都係帶定錢, 如果盪失要call的士..........

放心啦!雖然有好多大話精存在這裡,不過跑得好慢者仍有不少!
我都可以跑得好快 但亦可以跑得好慢 ,只要你出聲,大把屯門友伴你返去
作者: 興記J-run    時間: 2009-4-1 12:25
標題: 回復 73# 的帖子

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
7. schnix
10. Jrun2009 跑+食

我是新界東人, 第一次過來跑, 請各位Ching, Ctse照住。
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 12:29
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-4-1 17:32
原帖由 wongc 於 2009-4-1 12:14 發表

小弟都怕,小弟就係個D跑得又慢又唔識路的一群....
作者: 新軍人生活    時間: 2009-4-1 22:09
可否加我一個呢,謝謝rtr08rytr
作者: Parco爸    時間: 2009-4-1 22:29
原帖由 kcchu 於 2009-4-1 17:32 發表

小弟都怕,小弟就係個D跑得又慢又唔識路的一群....

kc兄..你咪到時又一支箭呀...等埋我呀...
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-4-1 22:36
原帖由 Parco爸 於 2009-4-1 22:29 發表

kc兄..你咪到時又一支箭呀...等埋我呀..." />" />

我將呢句說話原原本本送番比你, 等埋我呀.....
作者: 零下十度    時間: 2009-4-1 23:25
再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
7. schnix
11.零下十度 (多數唔食)
作者: kenneth    時間: 2009-4-1 23:34
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-2 10:35
作者: kenneth    時間: 2009-4-2 11:24
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-2 11:25
作者: 洛虎添    時間: 2009-4-2 11:27
當日多數陪跑, 唔計時...
作者: 神童威威    時間: 2009-4-2 11:38
原帖由 洛虎添 於 2009-4-2 11:27 發表
當日多數陪跑, 唔計時...

你想陪邊個跑先?好多人都想同你跑喎!(大家都想關心下你喺邊個位上車 )
作者: 超人阿四    時間: 2009-4-2 19:38
I would like to join.

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
7. schnix
12.新軍人生活
13. 車亞文 跑+? (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
14. 超人阿四 跑+食

(17位前輩尚未報名)
作者: wadee    時間: 2009-4-2 21:31

報名人仕
1. ram 跑+食
3. Esther
4. 小華是也!
7. schnix
12.新軍人生活
13. 車亞文 跑+? (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
14. 超人阿四 跑+食
15.wadee 跑+食

(17位前輩尚未報名)
作者: ram    時間: 2009-4-2 22:44
原帖由 神童威威 於 2009-4-2 11:38 發表

你想陪邊個跑先?好多人都想同你跑喎!(大家都想關心下你喺邊個位上車 )

幾次都係果個位.............
不過今次小弟支持洛虎兄跑畢全程架!加油呀!
作者: 神童威威    時間: 2009-4-2 22:59
原帖由 ram 於 2009-4-2 22:44 發表

幾次都係果個位.............
不過今次小弟支持洛虎兄跑畢全程架!加油呀!  

Ram兄,我諗要起跑前綁住佢對腳先得,否則佢又係一支箭........衝呀!
作者: 力    時間: 2009-4-2 23:01
標題: 回復 94# 的帖子
今次唔好在小欖上車拉。跑到屯門拉。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2