香港長跑網 - 長跑長友

標題: 夜探梅子林暫停 - (17/6 星期三改於沙田運動場自由練習) [打印本頁]

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-1 17:35
標題: 夜探梅子林暫停 - (17/6 星期三改於沙田運動場自由練習)
日期     :2009.6.10 星期三
集合地點:沙田運動場
集合時間:19:30pm

路線     :沙田運動場 --->城門河雙橋--->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
             路線圖
http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
             全程約12K (梅子林路一段約為1.9K)

報名:跑手可於此貼留言及請註明參與組別,長跑網綠衣為記(如有的話)。

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風/嚴熱潮濕的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-1 17:36
5.13 夜探梅子林跑手名單

1.  圍圍
2.  cc
3.  catcat
4.  街坊鄭
5.  Riffalo
6.  Daniel
7.  wongc
8.  Esther
9.  前進

作者: 711MF    時間: 2009-4-1 17:53
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-1 18:01
原帖由 711MF 於 2009-4-1 17:53 發表
出發時間:A組-17:30pm ;B組-20:00pm
咁早??

好耐無食梅子啦,到時只腳好返未先.跑到就到...

7兄:
唔該使,A組應該係19:30pm先啱,加你名先啦。
作者: cc    時間: 2009-4-1 23:23
作者: cc    時間: 2009-4-1 23:25
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 00:20
原帖由 貓仔欣 於 2009-4-1 21:24 發表

是跑在單車徑定行人徑?
沙田的單車徑己周圍貼晒警方通告
唔準在單車徑上跑步了

有d咁既事? 唔該使貓仔欣ctse,等我改返個post先。
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-2 00:22
TARTAR·你走左去·咁我星期2點算啊???

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 00:26
原帖由 cc 於 2009-4-1 23:25 發表

ctse....大圍兄可能打錯~自從kinkin比人撥水.....我地已經係行人路跑嘎啦~~hgj091" />" />hj

唔該使CC,果然係我地既梅子花旦。
btw 7兄唔係稀客來已經join過我地幾次啦。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 00:27
原帖由 小華是也! 於 2009-4-2 00:22 發表
" />" /> TARTAR·你走左去·咁我星期2點算啊???
" />" />

華華:
咁簡單,你咪一齊入來law。
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-2 00:30
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-2 00:27 發表

華華:
咁簡單,你咪一齊入來law。

我想去第度吖~~
突然好有FEEL!
><"
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 00:33
原帖由 小華是也! 於 2009-4-2 00:30 發表

我想去第度吖~~" />" />
突然好有FEEL!
>

華華:
想去邊咪去邊law,都緊要自己跑得開心。
作者: Tarry    時間: 2009-4-2 00:34
原帖由 小華是也! 於 2009-4-2 00:22 發表
" />" /> TARTAR·你走左去·咁我星期2點算啊???
" />" />

華華, 對唔住呀, 因為BonBon會跑8/4荃西呀, 咁我會食梅, 不過無女子組wor,  你食唔食梅呀, 如果唔係同伙一齊跑荃西啦.
作者: cc    時間: 2009-4-2 00:34
作者: cc    時間: 2009-4-2 00:35
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-2 00:36
為要寄情於畫啦!你走左……
把我想的都畫出來^^"
作者: 停雲    時間: 2009-4-2 10:44
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-1 17:36 發表
2009.4.7 出席跑手名單
1)  大圍新跑手 (B)
2)  停雲慢步

下星期二晚有兼職 , 無緣同進 .
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 12:10
原帖由 停雲慢步 於 2009-4-2 10:44 發表

下星期二晚有兼職 , 無緣同進 .

咁好.....咁ching比心機搵水。
作者: 街坊鄭    時間: 2009-4-2 13:28
各位 C兄,C姐到時見
作者: shogikin    時間: 2009-4-2 13:35
所有梅子林跑步活動

只準跑上斜
嚴禁跑下斜

Kin in Running
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-2 14:19
原帖由 shogikin 於 2009-4-2 13:35 發表
所有梅子林跑步活動

只準跑上斜
嚴禁跑下斜

Kin in Running

堅堅:
呢d野大家都明白啦,唔使成日提住既,而且想禁都冇得禁wor,極其量只可以溫馨提示下。
作者: cc    時間: 2009-4-2 18:22
作者: 超人阿四    時間: 2009-4-2 19:25
My company 上量 recently . Don't know if I can join .
作者: 法蘭    時間: 2009-4-3 09:51
圍圍,

我都報名,到時見啦!我都應該準時到!

法法
作者: Tarry    時間: 2009-4-3 14:03
原帖由 法蘭 於 2009-4-3 09:51 發表
圍圍,

法法

陪跑員, 浦頭啦, 你問Didi跑唔跑呀
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-3 14:12
原帖由 法蘭 於 2009-4-3 09:51 發表
圍圍,

法法

ok...到時見啦。
作者: cc    時間: 2009-4-3 15:14
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-3 16:42
原帖由 cc 於 2009-4-3 15:14 發表

係喎....呢期好似好少見disdis喎~ " />" />

迪迪返新工呀,可能日頭上唔到網呢~
作者: cc    時間: 2009-4-4 00:43
作者: wongc    時間: 2009-4-4 23:50
原帖由 cc 於 2009-4-4 00:43 發表
咦....唔知wongc花旦黎唔黎呢....好掛住佢吖~~" />" />

衰鬼, 乜掛得咁緊要啫, 你咁咪比人知道我地咩囉..............

如無意外, 今次應該join到啦掛.  

咁你幾點出發?  7:30 or 8:00??
作者: kandis    時間: 2009-4-5 00:23
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-3 16:42 發表

迪迪返新工呀,可能日頭上唔到網呢~

圍圍, 你咁聰明既~~我呢d~苦命人連星期日都要返工.......今晚早訓先~
星期二都有d~想黎, 等我諗諗先~~~
作者: cc    時間: 2009-4-5 01:16
作者: cc    時間: 2009-4-5 01:18
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-6 11:44
原帖由 kandis 於 2009-4-5 00:23 發表

圍圍, 你咁聰明既~~我呢d~苦命人連星期日都要返工.......今晚早訓先~
星期二都有d~想黎, 等我諗諗先~~~

迪迪:
星期日都要返工又真係幾慘wor,不過妳話鐘意份工就冇所謂啦,比心機做呀。星期二晚來到就來啦。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-6 11:48
星期日玩完個65K RTI,聽晚應該跑唔到,不過都會照去運動場慢jog同埋做下踢腿同埋基本動作,等埋大家跑完返來一齊食宵夜啦。
作者: wongc    時間: 2009-4-6 12:44
原帖由 cc 於 2009-4-5 01:16 發表

wongc.....7:30出發....你係咪採梅兩次?

唉, 呢兩日隻腳突然又痛多左, 唔好話兩粒, 可能一粒都唔得.  攪來攪去都好唔哂, 好無癮.

應該7:30PM會到.
作者: cc    時間: 2009-4-6 13:37
作者: running-sue    時間: 2009-4-6 15:26
原帖由 wongc 於 2009-4-6 12:44 發表

唉, 呢兩日隻腳突然又痛多左, 唔好話兩粒, 可能一粒都唔得.  攪來攪去都好唔哂, 好無癮.

應該7:30PM會到.

wongc, 係咪天氣影響呀?臨落雨天就痛多佐?
作者: wongc    時間: 2009-4-6 20:26
原帖由 running-sue 於 2009-4-6 15:26 發表

sue ctse, 你意思係........風濕?  唔係呀化, 咁快?!

其實渣馬之後一直都未完全好哂, 睇左physio, 腳底根膜炎已經好左好多, 但又未好得哂, 另外ITB就攪來攪去都係差唔多無乜好過.  就係D多D多咁, 又唔係好嚴重但又硬係唔好.  好鬼煩.

前日落街慢跑幾K, 一路都好地地, 到最後係咁意衝左200M, 返來之後就腳較位痛.  

我覺得完全停哂唔跑又好似仲差, 坐一陣起身就覺得隻腳好緊, 反而慢跑下仲會鬆D.  所以我呢個happy tuesday都會好happy咁慢慢來.
作者: cc    時間: 2009-4-6 22:59
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-7 00:30
1/2機會黎!
見到就見喇^^"
作者: cc    時間: 2009-4-7 00:33
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-7 00:35
原帖由 cc 於 2009-4-7 00:33 發表

咦....易過中六合彩喎~~

你去買全餐就一定中喇!
好了!我要訓啦~
你都早D啦!
明天也要加油呢^^
作者: ee_tpk    時間: 2009-4-7 02:50
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-6 11:48 發表
星期日玩完個65K RTI,聽晚應該跑唔到,不過都會照去運動場慢jog同埋做下踢腿同埋基本動作,等埋大家跑完返來一齊食宵夜啦。

你好幾次都等唔到大家消夜...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-7 11:00
原帖由 ee_tpk 於 2009-4-7 02:50 發表

你好幾次都等唔到大家消夜... " />" />

ee妳又係度抽我後腳?
今次唔會啦...因為今次目的係來食消夜唔係跑~
作者: Tarry    時間: 2009-4-7 13:58
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-1 17:36 發表
2009.4.7 出席跑手名單
1)  大圍新跑手 (B)
2)  cc (A)
3)  Daniel
4)  迪迪仔
5)  Tarry (A)
6)  711MF (B)
7)  鄭國柱
8)  法蘭
9)  wongc (A)
10)kandis (tbc)

11) Bonbon (A)
作者: runrun    時間: 2009-4-7 15:38
原帖由 running-sue 於 2009-4-6 15:26 發表

係呀!落雨天和天氣潮濕時,的確是會痛多佐。
上星期四我去做Physio時,都聽到有幾個同樣
是去做治療的人互相訴說這一苦況;我都有相同
情況,我問Physio老朱,他說經驗証實天氣與傷患
是有關連的。
作者: runrun    時間: 2009-4-7 15:42
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-7 11:00 發表

ee妳又係度抽我後腳?
今次唔會啦...因為今次目的係來食消夜唔係跑~

好耐冇同大圍食消夜啦,
我都有两個星期二要OT去不到做gym,
今晚儘量趕去做gym然後再join大家食消夜啦!

作者: running-sue    時間: 2009-4-7 16:01
原帖由 wongc 於 2009-4-6 20:26 發表

sue ctse, 你意思係........風濕?  唔係呀化, 咁快?!

其實渣馬之後一直都未完全好哂, 睇左physio, 腳底根膜炎已經好左好多, 但又未好得哂, 另外ITB就攪來攪去都係差唔多無乜好過.  就係D多D多咁, 又唔係好嚴重 ...

wongc ctse, 唔係話風濕, 關節中的軟骨唔知唔會係咁情況就唔知.

明白哂, 咁今晚要HAPPY HAPPY 喇.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-7 16:43
原帖由 runrun 於 2009-4-7 15:42 發表

好耐冇同大圍食消夜啦,
我都有两個星期二要OT去不到做gym,
今晚儘量趕去做gym然後再join大家食消夜啦!

runrun ctse:
真係好耐冇見,今晚食消夜再傾啦。
作者: wongc    時間: 2009-4-7 16:47
原帖由 running-sue 於 2009-4-7 16:01 發表

wongc ctse, 唔係話風濕, 關節中的軟骨唔知唔會係咁情況就唔知.

明白哂, 咁今晚要HAPPY HAPPY 喇.  

係呢, 你都好耐無來happy囉, 幾時來走返轉??  你D傷係咪好番啦?  我見你上星期已經出賽, 仲攞獎喎.  都未恭喜你tim.
作者: running-sue    時間: 2009-4-7 17:06
原帖由 wongc 於 2009-4-7 16:47 發表

係呢, 你都好耐無來happy囉, 幾時來走返轉??  你D傷係咪好番啦?  我見你上星期已經出賽, 仲祼獎喎.  都未恭喜你tim.

係呀, 成個月有多, 因為星期一及星期三都要上堂, 星期二再唔陪母親大人, 分分鐘登報脫離關係.
等個幾月後, 星期三課堂完結, 咁仲可以同母親大人有計傾o下

未完全好番, 但醫師叫我跑下, 再匯報痛況, 等佢可以對症下藥, 所以見短短地, 咪落場試試.  
多謝哂
作者: runrun    時間: 2009-4-7 19:32
原帖由 running-sue 於 2009-4-7 17:06 發表

係呀, 成個月有多, 因為星期一及星期三都要上堂, 星期二再唔陪母親大人, 分分鐘登報脫離關係.
等個幾月後, 星期三課堂完結, 咁仲可以同母親大人有計傾o下

未完全好番, 但醫師叫我跑下, 再匯報痛況 ...

恭喜Sue兄傷愈復出即刻攞獎,快些康復,多些攞獎!

作者: running-sue    時間: 2009-4-7 21:44
原帖由 runrun 於 2009-4-7 19:32 發表

恭喜Sue兄傷愈復出即刻攞獎,快些康復,多些攞獎!

runrun ctse, 小弟旦求快些康復就夠喇
作者: peter6565652003    時間: 2009-4-7 23:26
wongc 師姐,你好嗎?好耐冇見啦,希望你隻腳快D好番啦!
作者: runrun    時間: 2009-4-7 23:57
原帖由 running-sue 於 2009-4-7 21:44 發表

絕對明白認同。
於我這樣傷了那麼長時間的人來說,不奢求可以參賽獲獎,
只求能夠康復讓自己還能夠再跑的話,已經非常感恩。

作者: peter6565652003    時間: 2009-4-8 00:22
runrun ctse,我都祝你早日康復
作者: runrun    時間: 2009-4-8 00:25
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-7 16:43 發表

runrun ctse:
真係好耐冇見,今晚食消夜再傾啦。

大圍兄及各位師兄師姐,
真係非常對不起,
本來諗住今晚做完gym來join大家宵夜,
但收得工已經九点幾,唔好話做唔到gym,
就算過得來冬姑亭,都起碼+点過外,加
上喉嚨痛,怕起感冒,所以都是決定回家了。
加上明天仲要博殺,老細已經call了收工 6時
後才開會,應該又到九点幾,又是做唔到gym啦!

星期日梅子林再見大家及一起食飯吧!

作者: cu83    時間: 2009-4-8 07:20
原帖由 running-sue 於 7-4-2009 21:44 發表

sue c-tse, 乜你重未好番咩?
上星期日你好似有跑比賽, 重攞埋獎...唔通我睇錯咗??
作者: wongc    時間: 2009-4-8 10:01
原帖由 peter6565652003 於 2009-4-7 23:26 發表
wongc 師姐,你好嗎?好耐冇見啦,希望你隻腳快D好番啦!

Peter數字 ching, 係呢, 好耐無見, 你去左邊樹, 做乜唔來嗒梅呀??

昨晚出發前都同自己講左話唔好上梅子, 但去到梅林口又覺得狀態幾好, 就跟住大家上, 上完就後悔啦, 回程時D腳痛又出哂來, 唯有死頂埋佢.  下次唔敢啦.  希望快D好返哂可以盡情衝啦.
作者: wongc    時間: 2009-4-8 10:03
原帖由 cu83 於 2009-4-8 07:20 發表

上星期日你好似有跑比賽, 重攞埋獎...唔通我睇錯咗??

ching無攪錯, sue兄傷左都攞獎.  一個字: 勁!
作者: running-sue    時間: 2009-4-8 10:20
原帖由 cu83 於 2009-4-8 07:20 發表

上星期日你好似有跑比賽, 重裸埋獎...唔通我睇錯o左??

cu兄, 腳仔重未完全康復, 但醫師建議可跑一跑, 再匯報痛況.
完全冇唸過會有獎, 大家俾面o者
作者: 711MF    時間: 2009-4-8 10:28
作者: wongc    時間: 2009-4-8 10:54
原帖由 711MF 於 2009-4-8 10:28 發表

wongc ctse  原來你昨晚係負傷上陣架..
有傷重跑????
你唔驚呀....

seven ching, 我原本諗住慢jog, 唔上梅子林, 當鬆下根, 點知去到跟住法法又跑快左小, 又唔覺意偷食左粒梅.  有D後悔點解唔堅定D, 返去好好反省一下先得.

好高興認識七兄你, 聽完你講的腳痛都跑的道理, 覺得好啱聽(我都年紀唔細.....).
作者: running-sue    時間: 2009-4-8 10:56
wongc ctse, 保重呀
作者: 711MF    時間: 2009-4-8 11:05
作者: wongc    時間: 2009-4-8 11:27
原帖由 711MF 於 2009-4-8 11:05 發表

wong c 308早餐時都見過你一面,不過你同 sue傾緊計無打招呼啫...
ctse 唔好咁大聲啊.比人鬧架..(Y理當真理)...
有傷慢跑Jog 都可以不過跑就真係要小心...
係呢你有嘜傷啊,,進展如何....

ching, 咁有時Y理啱聽, 又令得自己開心D, 都幾好呀.

我D傷?  都係D普通野, 原先係腳底根膜同ITB發炎, 不過依家又變左腳弓連對上的跤位痛, ITB無好過.  我唯有繼續諗住ching你個Y理, 等自己好過D.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-8 11:37
原帖由 wongc 於 2009-4-8 10:01 發表

Peter數字 ching, 係呢, 好耐無見, 你去左邊樹, 做乜唔來嗒梅呀??

昨晚出發前都同自己講左話唔好上梅子, 但去到梅林口又覺得狀態幾好, 就跟住大家上, 上完就後悔啦, 回程時D腳痛又出哂來, 唯有死頂埋佢.  下次 ...

wongc ctse:
下次真係唔好呀,早知琴晚叫妳陪我係運動場慢job下,做下d基本踢腿動作,對腳傷灰復可以仲有用呀~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-8 12:14
7/4 Happy Tuesday 簡報

出席跑手名單:
1)  大圍新跑手 (運動場練習)
2)  cc (零梅)
3)  Daniel (一梅)
4)  迪迪仔 (一梅)
5)  711MF (一梅)
6)  鄭國柱 (一梅)
7)  法蘭 (一梅)
8)  wongc (一梅)
9)  loban (一梅)

今次由於wongc ctse 及 7兄有腳傷在身,加上沒左五梅c太(停雲兄)參與,大家都非常保守只係dab左一粒梅子就齊齊散功,下星期二大家再Happy過。

loban街坊:
報唔到4.26個比賽唔緊要啦,有冇興趣4.12過來玩下預跑?
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4285&extra=page%3D1
作者: loban    時間: 2009-4-8 12:25
標題: 回復 70# 的帖子
... 琴晚食到好飽飽~~~搞到鬼甘夜先訓到 ~~~XD ...
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-8 12:32
原帖由 loban 於 2009-4-8 12:25 發表
... 琴晚食到好飽飽~~~搞到鬼甘夜先訓到 ~~~XD ...

鬼咩...琴琴個個都跑得咁少,消化能力自然低左,唔想咁下次要跑多轉啦~
作者: 711MF    時間: 2009-4-8 12:38
作者: runrun    時間: 2009-4-8 12:45
原帖由 peter6565652003 於 2009-4-8 00:22 發表
runrun ctse,我都祝你早日康復

多謝Peter師兄,
所以小心操練,不要過火,以免受傷,非常重要!
作者: runrun    時間: 2009-4-8 12:49
原帖由 wongc 於 2009-4-8 10:54 發表

seven ching, 我原本諗住慢jog, 唔上梅子林, 當鬆下根, 點知去到跟住法法又跑快左小, 又唔覺意偷食左粒梅.  有D後悔點解唔堅定D, 返去好好反省一下先得.

好高興認識七兄你, 聽完你講的腳痛都跑的道理, 覺得好 ...

7兄,快D講你的腳痛都跑的道理過我聽呀!
我都係腳痛緊嘛!
作者: 711MF    時間: 2009-4-8 12:54
作者: wongc    時間: 2009-4-8 13:04
runrun ctse,

你唔好迫7兄啦, 都真係幾"Y"架, 7兄係度講出來會比人鬧架.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-8 13:06
原帖由 711MF 於 2009-4-8 12:54 發表

runrun ctse 你想我死咩...
都話係 (Y理) 緊係唔講得啦..
一同句說話唔同人聽有唔同反應架....

7兄 & runrun:
不如我又講少少自己對傷痛問題既理解啦....
1) 腳痛未必=腳傷,所以未必一定唔跑得。
2) 就算腳傷都要睇下係點傷,傷得輕定重,所以都未必一定唔跑得。
3) 個個人體質唔同,A君有傷痛都跑得,唔代表B君有同樣傷痛都跑得。
4) 最緊要了解自己身體特質同狀況,到有傷痛既時候,可以參考其他人既意見而作出適合自己既安排。
哈哈.....講左好似冇講~
作者: cc    時間: 2009-4-8 14:25
作者: cc    時間: 2009-4-8 14:26
作者: 711MF    時間: 2009-4-8 14:55
作者: 711MF    時間: 2009-4-8 16:16
作者: loban    時間: 2009-4-8 17:24
原帖由 cc 於 2009-4-8 14:26 發表

尋晚真係好飽.......又平~~" />" />

..... 啊姐古惑啦,硬系要出埋個沙爹牛肉煲 ~~~~~
作者: peter6565652003    時間: 2009-4-8 18:27
原帖由 wongc 於 2009-4-8 10:01 發表

昨晚出發前都同自己講左話唔好上梅子, 但去到梅林口又覺得狀態幾好, 就跟住大家上, 上完就後悔啦, 回程時D腳痛又出哂來, 唯有死頂埋佢.  下次 ...

wongc師姐,呢排我跟咗邪神師兄响跑馬地操練,遲D會來食梅子架啦,你千萬千萬要保重對腳呀,長跑長友呀
作者: wongc    時間: 2009-4-8 20:28
原帖由 711MF 於 2009-4-8 16:16 發表

多謝 wongc 解圍..
睇呢你都有多小(Y理)心得喎...

七ching, 既然你的"Y理"我咁啱聽, 咁即係証明左我地年齡相若啦.  細既唔明, 大既更加當我地傻.
作者: 711MF    時間: 2009-4-9 09:48
作者: 法蘭    時間: 2009-4-9 12:24
原帖由 711MF 於 2009-4-9 09:48 發表

wongc  我真係成日比個仔話我傻傻地架...

小弟,就覺得2位對跑步好有熱誠!
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-9 14:35
下星期 Happy Tuesday Run 現正接受報名,大家一齊來happy啦。
作者: 街坊鄭    時間: 2009-4-9 14:42
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-9 14:35 發表
下星期 Happy Tuesday Run 現正接受報名,大家一齊來happy啦。" />" />

街坊鄭報到
作者: cc    時間: 2009-4-9 22:37
作者: 迪迪仔    時間: 2009-4-9 22:58
原帖由 鄭國柱 於 2009-4-9 14:42 發表

街坊鄭報到

我下星期二又來啊
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-10 01:30
原帖由 cc 於 2009-4-9 22:37 發表

大圍....你今次跑唔跑吖?

cc:
今次我應該跑到,訂定兩粒梅子先啦。
作者: Daniel    時間: 2009-4-10 20:04
原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-9 14:35 發表
下星期 Happy Tuesday Run 現正接受報名,大家一齊來happy啦。" />" />

報到下星期 Happy Tuesday
作者: cc    時間: 2009-4-10 23:06
作者: 法蘭    時間: 2009-4-11 23:08
原帖由 cc 於 2009-4-10 23:06 發表

大圍....強吖~~" />" />

cc,
咁你去唔去呀?

圍圍,

唔該加名呀!
作者: 前進    時間: 2009-4-11 23:23
好得7788我都想尼試下腳!
作者: 法蘭    時間: 2009-4-11 23:29
原帖由 前進 於 2009-4-11 23:23 發表
好得7788我都想尼試下腳!

前進師兄,

好耐無見!
到時見啦!
作者: cc    時間: 2009-4-11 23:54
作者: cc    時間: 2009-4-11 23:55
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-13 23:35
原帖由 cc 於 2009-4-11 23:55 發表

我....雖然唔dab梅.....但我都會去嘎~~hgj" />" />091" />" />hj

cc:
係呀,妳啱啱行完條咁甘既山路,都應該停一停唔好跑咁多斜路住,係運動場練下体能同節奏跑啦。
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-13 23:52
或者會出現·見到就見喇

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2