香港長跑網 - 長跑長友

標題: 網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑 [打印本頁]

作者: ram    時間: 2009-4-3 23:06
標題: 網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑
約跑日期:2009年4月18日(星期六)
集合時間: 下午4點30分, 集合及熱身
集合地點︰葵涌和宜合道運動場
約跑路線:葵涌和宜合道運動場 至 城門水塘(環塘跑) 再返回集合地點 (全程約10公里)
行李安排 : 可存放於葵涌和宜合道運動場儲物櫃 (請自備鎖頭)
是日晚餐 : 梨木樹例牌茶餐廳
人數:最多49人 (基於法例所限,額滿即止)
時間: 預算1小時半內完成, 盡量黃昏6:30前返到葵涌和宜合道運動場
請在此時間回覆 : 2009年4月17日 17:00或以前, 如有興趣參加,請留言報名。

注意事項:
1. 此路線有大量上落斜路,參加者需量力而為
2. 此路線會遇到野生猴子,請切勿手持膠袋,餵飼,逗玩或挑釁,避免意外發生

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

作者: ram    時間: 2009-4-3 23:07
名單 (人工智能自助系統,請標明是否吃晚餐):
報名人仕

1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
4. 白頭佬 又跑又食又對酒
5. superimac 跑+食
6. kenleung 跑+食
7. 細明哥 跑 (多數唔食)
8. anson ( 跑 + 食)
9. 七嫂(跑 + 食)
10.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
11.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
12.Patrick 跑+多數唔食
13. laputa99  (跑 +食)
14. 花子阿DEE (跑 +食)
15. vita375
16. nc (跑+食)
17. 鬼影 (跑+多數唔食)
18. cfchan(跑+食)

作者: 亞平    時間: 2009-4-3 23:33
網友約跑召集區已加入上述約跑資料,特此通知!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-3 23:35
阿Ram一出手, 一星期連攪三次約跑posts, 開始發威囉!
作者: ram    時間: 2009-4-3 23:53
有勞平兄!

叮叮噹ctse:過黎支持下吧!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-4 00:05
原帖由 ram 於 2009-4-3 23:53 發表
有勞平兄!
叮叮噹ctse:過黎支持下吧!

精神上大大力支持你呀! 隻手都支持緊, 推個post.
咁早好難以對腳支持喎!
作者: 神童威威    時間: 2009-4-4 00:11
點解又係星期六上午嫁 !咁啱長週要返工,唯有等你下個月再攪啦!
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 00:27
原帖由 神童威威 於 2009-4-4 00:11 發表
點解又係星期六上午嫁 !咁啱長週要返工,唯有等你下個月再攪啦!

Kanid上次又係搞上午,ram兄今次又係,雙重刺激,就來受唔住啦~~
又要講多次,苦命呀!週六要返工的人!
作者: ram    時間: 2009-4-4 12:23
回威威兄,平兄,叮叮噹ctse,為了方便多d朋友參與,已經改為黃昏跑和食晚飯,快點報名吧!

作者: 上水馬王    時間: 2009-4-4 13:01
好想黎捧場,可惜4月19日早上有波踢...
作者: ram    時間: 2009-4-4 13:15
原帖由 上水馬王 於 2009-4-4 13:01 發表
好想黎捧場,可惜4月19日早上有波踢..." />" />

馬王兄:而家改左做黃昏跑,上午踢完波,黃昏過黎跑埋,perfect 的一天~
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 13:40

報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食

ram兄特登改時間相就,點都要支持.食飯可能要遲少少復實
作者: 洛虎添    時間: 2009-4-4 13:51

報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)

作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-4 16:26
原帖由 ram 於 2009-4-4 13:15 發表

馬王兄:而家改左做黃昏跑,上午踢完波,黃昏過黎跑埋,perfect 的一天~  

ram兄:
馬王係話19/4星期日踢波呀,踢玩仲要去衝圈,之前17/4又有邪神分享會,雖然我都真係好想跑城門水塘,不過真係要留返日休息下,我都join唔到啦。
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 16:39
等小弟call吓班屯門友過來支持吓先...
作者: peteruno    時間: 2009-4-4 18:46

報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
作者: peteruno    時間: 2009-4-4 18:50
ram:請問環塘係環馬路塘?定是環泥路塘?
白頭佬
作者: 神童威威    時間: 2009-4-4 19:12
其實好想來,不過19/4早上要玩競步比賽,好驚跑完協調唔到,唔好意思!來唔到喇
作者: 711MF    時間: 2009-4-4 19:18
作者: 神童威威    時間: 2009-4-4 19:24
原帖由 711MF 於 2009-4-4 19:18 發表

神童競步,都係玩1k啫,,唔會出事嘅!!!!!!!!!!

競步1k緊係唔會出事啦!但跑完10k我驚出事呢
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 19:37
原帖由 神童威威 於 2009-4-4 19:24 發表

競步1k緊係唔會出事啦!但跑完10k我驚出事呢

威兄,慢跑咋...來啦
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 19:38
原帖由 peteruno 於 2009-4-4 18:50 發表
白頭佬

白兄,跑完又食又飲,好喎,等小弟同你飲番杯先!
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 19:40
原帖由 711MF 於 2009-4-4 19:18 發表

神童競步,都係玩1k啫,,唔會出事嘅!!!!!!!!!!

7兄,你帶頭報,威兄就會跟住來既啦
作者: kenneth    時間: 2009-4-4 19:55
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 20:12
原帖由 kenneth 於 2009-4-4 19:55 發表
ram 兄,平兄,有興趣,但要同大人申請,睇吓點開口先。" />" />

快D入紙啦.....
作者: 神童威威    時間: 2009-4-4 20:30
原帖由 亞平 於 2009-4-4 19:37 發表

威兄,慢跑咋...來啦

比d時間我考慮先啦!
作者: running-sue    時間: 2009-4-4 20:32
睇呢, 威威ching對競步賽事好緊張喎, 係時候做野喇.
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 20:34
原帖由 running-sue 於 2009-4-4 20:32 發表

仇家,仲唔報名?見我報左名驚左我唔敢報呀?
作者: 神童威威    時間: 2009-4-4 20:41
原帖由 running-sue 於 2009-4-4 20:32 發表

係呀!上年衰在最後150米比人out左,冇左成績
今年要報一戰之仇,而且仲上左競步訓練班吸收技巧知識,希望到時成功完成。
所以跑完明天比賽後,除上Wong sir堂外,暫時停止跑步,專注練競步直至19/4。
作者: running-sue    時間: 2009-4-4 20:45
好, 小弟當日捨命陪君子, 帶定banner相機, 同你影相得奬相
作者: 神童威威    時間: 2009-4-4 20:54
原帖由 running-sue 於 2009-4-4 20:45 發表
好, 小弟當日捨命陪君子, 帶定banner相機, 同你影相得奬相

Sue姐,妳回應平兄定係我呀?
如果回應我的話,攞獎就真係好難,d人真係行得好快
但求今次順順利利完成就可以 。不過我睇好7兄嫁!
作者: ram    時間: 2009-4-4 21:04
原帖由 peteruno 於 2009-4-4 18:50 發表
白頭佬

回白師兄:謝謝白師兄支持,小弟預算係跑環塘馬路的,
上次和GILLS兄跑了一轉,風景是十分不錯的,跑完一於和白師兄,平兄等有興趣的師兄飲番杯~
作者: running-sue    時間: 2009-4-4 21:04
原帖由 神童威威 於 2009-4-4 20:54 發表

Sue姐,妳回應平兄定係我呀?
如果回應我的話,攞獎就真係好難,d人真係行得好快
但求今次順順利利完成就可以 。不過我睇好7兄嫁!

緊係同你講佢.......頒個 "最佳仇家" 就一定有佢份
唔好成日淨係睇好其他人, 你都要俾自己信心, 睇好自己至得呀麻
作者: ram    時間: 2009-4-4 21:07
原帖由 kenneth 於 2009-4-4 19:55 發表
ram 兄,平兄,有興趣,但要同大人申請,睇吓點開口先。

Ken兄:你得既,等你好消息啦~
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 21:16
原帖由 running-sue 於 2009-4-4 21:04 發表

緊係同你講佢.......頒個 "最佳仇家" 就一定有佢份
唔好成日淨係睇好其他人, 你都要俾自己信心, 睇好自己至得呀麻  

你老人家講野清楚d嘛,頭先以為講緊我,搞到我幾咁感動,眼濕濕,差D喊出來~~~
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 21:18
原帖由 ram 於 2009-4-4 21:04 發表

回白師兄:謝謝白師兄支持,小弟預算係跑環塘馬路的,
上次和GILLS兄跑了一轉,風景是十分不錯的,跑完一於和白師兄,平兄等有興趣的師兄飲番杯~" />" />  

Ram兄,期待同你飲番杯!
作者: running-sue    時間: 2009-4-4 21:26
原帖由 亞平 於 2009-4-4 21:16 發表

你老人家講野清楚d嘛,頭先以為講緊我,搞到我幾咁感動,眼濕濕,差D喊出來~~~

放心喎, 我聽日都會帶定banner相機, 幫你影得獎相喎
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 21:34
原帖由 running-sue 於 2009-4-4 21:26 發表

放心喎, 我聽日都會帶定banner相機, 幫你影得獎相喎

明天大會沒有"最佳仇家"獎,亦沒有"包尾獎",你都係幫其他人影好啦~~~小弟只係過來趁熱鬧而已..
作者: running-sue    時間: 2009-4-4 22:04
原帖由 亞平 於 2009-4-4 21:34 發表

明天大會沒有"最佳仇家"獎,亦沒有"包尾獎",你都係幫其他人影好啦~~~小弟只係過來趁熱鬧而已..

使唔使私人醒個俾你呀
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 22:12
原帖由 running-sue 於 2009-4-4 22:04 發表

使唔使私人醒個俾你呀  

好呀~~我唔要獎牌....要禮物得唔得呀?嘻嘻
作者: superimac    時間: 2009-4-4 22:34

報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食

===================))
我一定要同各位 ching ctse 聯絡多D先得!!
跑完第二日有波踢!爽!!
作者: 喪Ken    時間: 2009-4-4 22:52
原帖由 亞平 於 2009-4-4 16:39 發表
等小弟call吓班屯門友過來支持吓先...

原本仲考慮緊,突然見到ching pm (估唔到平兄真係有做嘢 )
盛情難卻,一於報咗先!

報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 22:54
原帖由 kenleung 於 2009-4-4 22:52 發表

原本仲考慮緊,突然見到ching pm (估唔到平兄真係有做嘢 )
盛情難卻,一於報咗先!

報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
3. 洛虎 ...

當然有啦...ram兄搞party,點多要call多d人馬來支持啦
作者: 711MF    時間: 2009-4-4 23:15
作者: 神童威威    時間: 2009-4-4 23:20
原帖由 711MF 於 2009-4-4 23:15 發表

神童,放心啦攞獎我一定無分,我參加目的都係想學放鬆同埋......你上過堂應該知道架..
418環塘你唔好大我啊.....我會跑架...

7兄,sue姐叫比d信心自己呀
418好難想像你會唔去
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 23:28
原帖由 神童威威 於 2009-4-4 23:20 發表

7兄,sue姐叫比d信心自己呀
418好難想像你會唔去 !  

2位大佬,唔好大來大去,齊齊去報名啦~~~
作者: 細明哥    時間: 2009-4-4 23:31
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
作者: 亞平    時間: 2009-4-4 23:53
原帖由 細明哥 於 2009-4-4 23:31 發表
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
7. 細明 ...

明兄,果然話報就報~~
作者: oscar    時間: 2009-4-5 00:01
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-4-5 00:18
Ram兄,真係好多上落斜路?我可以應付到嗎?
作者: ram    時間: 2009-4-5 00:34
原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-5 00:18 發表

真係都幾多斜路架,只要慢慢跑上落斜,再加d信心就冇問題,不過最緊要係因應自己身體狀況,傷腳就不值了
而落斜千萬不要衝,一來傷腳二來分分鍾可能會腳軟"碌"落去....
其實上次同Gills兄跑既時候,小弟都被條45度長命斜所征服左
今次小弟係要去試下跑到e條長命大斜路!
作者: 洛虎添    時間: 2009-4-5 11:23
原帖由 ram 於 2009-4-5 00:34 發表

真係都幾多斜路架,只要慢慢跑上落斜,再加d信心就冇問題,不過最緊要係因應自己身體狀況,傷腳就不值了
而落斜千萬不要衝,一來傷腳二來分分鍾可能會腳軟"碌"落去....
其實上次同Gills兄跑既時候,小弟都被條45度長 ...

跑得到45度長命斜, 要有好大既4頭力量....
作者: nc    時間: 2009-4-5 11:41
原帖由 洛虎添 於 2009-4-5 11:23 發表

跑得到45度長命斜, 要有好大既4頭力量....

作者: anson    時間: 2009-4-5 17:16
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 20:43
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
作者: billy_yau    時間: 2009-4-5 20:45
鳴鳴鳴...又攪星期六...又無得玩
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 20:46

蘭茜,有上有落,起起伏伏先至過癮,而且好少賽事係全平路,鍛鍊吓上斜,幫助好大架~~
快D報名啦
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-5 21:23
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
作者: Patrick    時間: 2009-4-5 21:32
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 21:40
好野....屯門友陸續蒲頭啦!!!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-5 22:04
原帖由 亞平 於 2009-4-5 21:40 發表
好野....屯門友陸續蒲頭啦!!!

屯門友大力支持, 荃葵青跑友快啲報名啦!
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-4-5 22:32
原帖由 叮叮噹 於 2009-4-5 22:04 發表

hgjD124" />" />hj屯門友大力支持, 荃葵青跑友快啲報名啦!

Oh, 好可惜當日下午我來唔到呀~~~只有上午ok
我呢個街坊為有等下次~~~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-5 22:37
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-5 22:32 發表
Oh, 好可惜當日下午我來唔到呀~~~只有上午ok
我呢個街坊為有等下次~~~

多得Ram遷就上午要返工的師兄姐, 才改下午跑.
唔好意思, 菲菲下次妳攪, 時間合, 我地都會支持架!
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 22:51
原帖由 叮叮噹 於 2009-4-5 22:37 發表

多得Ram遷就上午要返工的師兄姐, 才改下午跑.
唔好意思, 菲菲下次妳攪, 時間合, 我地都會支持架!

X2,如果係下午就一定支持!
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-4-5 23:52
謝謝Ram ching意見,呀平亦講得好對
見我傻傻下衝左斜,記住提我!thanks
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-4-5 23:53
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
13. 蘭茜•韋 (跑 +食)
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-5 23:56

青公咁長, 又有上落斜, 妳都應付倒.
俾啲信心, 戰勝大長甘, 一齊慢慢上囉!
作者: JOE    時間: 2009-4-6 22:30
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
14. Joe   (跑 +食)
作者: 亞平    時間: 2009-4-6 22:50
屯門友真係好齊心喎....繼續支持...
作者: laputa99    時間: 2009-4-6 23:06
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
15. laputa99  (跑 +食)

荃灣街坊要支持!
作者: wilson    時間: 2009-4-7 16:45
我都想來,
不過個日唔得閒,
來唔到......
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-4-8 00:01
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
15. laputa99  (跑 +食)
16. 花子阿DEE (跑 +食)

大西北既街坊繼續支持!
作者: Gills    時間: 2009-4-8 09:37
嘩...好多人玩呀....可惜復活節與家人出外旅遊仲未返港, 冇得玩 ....大家玩得開心D.
作者: kenneth    時間: 2009-4-8 09:53
作者: 亞平    時間: 2009-4-8 10:06
原帖由 kenneth 於 2009-4-8 09:53 發表

GILLS 兄,4月18日未返港?

Ken兄,4.18攞左假未?
作者: kenneth    時間: 2009-4-8 11:13
作者: Gills    時間: 2009-4-8 13:21
原帖由 kenneth 於 8-4-2009 09:53 發表

GILLS 兄,4月18日未返港?

未返喎, 所以只可以睇吓你地既跑後報告...
作者: ram    時間: 2009-4-8 14:02
標題: 回復 77# 的帖子
吾緊要啦,難得4日長假期同家人出去玩下,Gills兄玩得開心d,返來再約跑過!

作者: ram    時間: 2009-4-8 14:05
原帖由 kenneth 於 2009-4-8 11:13 發表
未批。

Ken兄:需要長跑網兄弟姊妹幫手嗎!
作者: 亞平    時間: 2009-4-8 14:13
原帖由 ram 於 2009-4-8 14:05 發表

Ken兄:需要長跑網兄弟姊妹幫手嗎!

一人一信,懇請屈嫂放人!
作者: kenneth    時間: 2009-4-8 14:51
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-4-15 22:33
RAM兄,
請delete我個名,因為腳患,仲有D拉住,都係休息下好D
新路線好吸引,希望有機會下次再跑
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-15 23:23
原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-15 22:33 發表
RAM兄,

Nancy,

休息吓, 慢跑鬆吓對腳, 長跑長有.
下次再跑.
作者: ram    時間: 2009-4-15 23:26
RAM兄,

Nancy ctse:無問題,好好休息一下,將來大把機會跑
作者: ram    時間: 2009-4-15 23:30
報名人仕

1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
13. Joe   (跑 +食)
14. laputa99  (跑 +食)
15. 花子阿DEE (跑 +食)

updated on 15/4/09 23:33
作者: 亞平    時間: 2009-4-15 23:30
原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 23:23 發表

Nancy,

休息吓, 慢跑鬆吓對腳, 長跑長有.
下次再跑.

X2,多D係屋企休息,冇乜事唔好出街行,蕩失左路要行好耐至返到屋企架...嘻嘻
作者: nc    時間: 2009-4-15 23:42
RAM兄,

蘭西, 對腳做咩事呀?? 哪兒拉住?? 我早陣子也是小腿拉傷了, 相信是跑姿不正確 (右腳外番+少許扁平足), 留意下跑姿和休息一陣子吧, 長跑長有!!

報名人仕

1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
13. Joe   (跑 +食)
14. laputa99  (跑 +食)
15. 花子阿DEE (跑 +食)

16. nc (跑+食)

updated on 15/4/09 23:42

作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-15 23:44
原帖由 亞平 於 2009-4-15 23:30 發表

X2,多D係屋企休息,冇乜事唔好出街行,蕩失左路要行好耐至返到屋企架...嘻嘻

又笑Nancy架!
呢單嘢, 足足笑左兩個幾月.
作者: 亞平    時間: 2009-4-15 23:51
原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 23:44 發表

又笑Nancy架!
呢單嘢, 足足笑左兩個幾月." />" />  

未有新料..舊野用住先啦...
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-16 00:08
原帖由 亞平 於 2009-4-15 23:51 發表

未有新料..舊野用住先啦...

交換鎖匙單嘢....新啲喎!
作者: billy_yau    時間: 2009-4-16 00:11
原帖由 叮叮噹 於 2009-4-16 00:08 發表

咁都比你摷返黎講
作者: 亞平    時間: 2009-4-16 00:14
原帖由 叮叮噹 於 2009-4-16 00:08 發表

呢單野驚招人妒嫉嘛...冇乜幾個人有咁既經歷
作者: 細明哥    時間: 2009-4-16 11:03
唔好意思!星期六很晚才回港!嚟唔到!

報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
7. anson ( 跑 + 食)
8. 七嫂(跑 + 食)
9.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
10.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
11.Patrick 跑+多數唔食
12. Joe   (跑 +食)
15. nc (跑+食)

作者: vita375    時間: 2009-4-16 13:49
一場來到剩跑一圈夠唔夠,
水塘一圈返落黎約一個鐘,
有無考慮加多轉引 水道來回?
6點鐘跑到主壩可以看到黃昏日落。
作者: vita375    時間: 2009-4-16 13:52
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
7. anson ( 跑 + 食)
8. 七嫂(跑 + 食)
9.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
10.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
11.Patrick 跑+多數唔食
12. Joe   (跑 +食)
15. nc (跑+食)
16.vita375(跑 但唔知趕唔趕得切食)
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-4-16 22:55
謝謝各位ching & ctse關心
之前拉親大腿後肌,其實無咩事,
但上星期跑梅子林,發力時好似有D拉住,跑得就住就住,所以想真正停一停長課
不過我去會慢jog下,等隻腳鬆D!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-4-17 00:00
原帖由 vita375 於 2009-4-16 13:49 發表
一場來到剩跑一圈夠唔夠,
水塘一圈返落黎約一個鐘,
有無考慮加多轉引 水道來回?
6點鐘跑到主壩可以看到黃昏日落

好提議喎! 希望唔好落雨啦!
睇吓Ram安排啦!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-4-17 00:28
原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-16 22:55 發表
謝謝各位ching & ctse關心
之前拉親大腿後肌,其實無咩事,
但上星期跑梅子林,發力時好似有D拉住,跑得就住就住,所以想真正停一停長課
不過我去會慢jog下,等隻腳鬆D!

保重呀蘭苗師姐,唔好一傷再傷呀,長跑長有~~

下個月10號搞行山呀,聽日出post,希望妳黎到啦~~
作者: 亞平    時間: 2009-4-17 00:52
原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-17 00:28 發表

保重呀蘭苗師姐,唔好一傷再傷呀,長跑長有~~

下個月10號搞行山呀,聽日出post,希望妳黎到啦~~

Dee兄幫蘭茜改左個新名叫蘭苗,又幾好聽喎..

5.10行山初哥岩唔岩玩?
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-4-17 01:01
原帖由 亞平 於 2009-4-17 00:52 發表

Dee兄幫蘭茜改左個新名叫蘭苗,又幾好聽喎..

5.10行山初哥岩唔岩玩?

O...唔小心打左我初戀情人既名tim...sorry...

o岩架,適合呢度所有跑友,聽日會出post,請踴躍參加~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2