香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009元朗長跑賽-跑出激情相簿(by 瘋瘋) [打印本頁]

作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-5 12:31
作者: blurmax    時間: 2009-4-5 13:01
Stephen,

Thanks for the sharing of those amazing pictures!

It's great that Sue Ctse returned to race!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: 喪Ken    時間: 2009-4-5 13:02
ching 好快手!多謝先!
作者: nc    時間: 2009-4-5 13:12
Thanks for sharing
作者: 坑口公牛    時間: 2009-4-5 13:16
好高興見到 Sue 兄康復重出江湖。
作者: ram    時間: 2009-4-5 13:17
D相巧令,謝謝瘋狂記者激情報導~
作者: 喪Ken    時間: 2009-4-5 13:39
原帖由 坑口公牛 於 2009-4-5 13:16 發表
好高興見到 Sue 兄康復重出江湖。

以 sue 兄速度,完全唔似有傷過,應該有獎攞 (除非sue兄走咗去報男子組 )
作者: rockiec    時間: 2009-4-5 13:44
瘋 Ching,

相片好 sharp, 重大部氛都係特寫, 犀利
點追? 自動對焦, 抑或人手對焦?

見到有啲 Ching 無號碼布, 係咪領跑/陪跑? 
抑或吹甩咗?

點解無影頒獎?
作者: 鬼影    時間: 2009-4-5 14:26
謝謝瘋狂記者

作者: 亞平    時間: 2009-4-5 14:32
原帖由 kenleung 於 2009-4-5 13:39 發表

以 sue 兄速度,完全唔似有傷過,應該有獎攞 (除非sue兄走咗去報男子組 )

Sue兄係攞左獎啦~~~恭喜晒!
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 14:33
我諗我自己都好快...點知都係快唔過瘋兄~~謝謝義工瘋兄!
作者: Anthony    時間: 2009-4-5 14:44
Thank you 瘋兄,辛苦晒!D相好靚,又有大頭。無言感激.....
作者: 小華是也!    時間: 2009-4-5 14:44
瘋CHING·影左咁多相^^
都影得很好呢·哈哈
工喜大家了!!!
今早我也有跑哦:天水圍-->元朗
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-5 14:55
作者: sleung2002hk    時間: 2009-4-5 14:59
thx瘋瘋再次千里黎影相~~仲要影得好令
作者: billy_yau    時間: 2009-4-5 15:33
唔該哂 瘋師兄 d相好靚呀!!!
作者: oscar    時間: 2009-4-5 15:53
作者: running-sue    時間: 2009-4-5 16:15
有勞瘋兄既靚相呀
作者: 亞平    時間: 2009-4-5 16:20
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-5 14:55 發表
對唔住呀各位,本來可以sharp D, 但係小弟太緊張,效果仲係不太滿意。平兄sorry,因為最後行前左,未能將你同呀嫂張拍拖相影好佢。

瘋兄你咪咁講啦,你千山萬水扑入元朗幫我地影相,多謝你都來唔及了.
而且今日有幸同你邊行邊吹左一陣間,已經好好既啦..啊..見你慢跑時隻腳都仲有d問題,希望早d好番晒,再戰江湖啦!
作者: schnix    時間: 2009-4-5 16:28
唔該晒瘋兄, 今次影D 相得比上星期靚呀
期待你復出, 可以再同你同場比賽
作者: B    時間: 2009-4-5 16:51
thank you 晒瘋師兄靚相呀~
師兄影相功力加上靚靚師姐~ d 相確係好吸引呀~
作者: kenneth    時間: 2009-4-5 17:19
作者: 曲奇    時間: 2009-4-5 17:58
原帖由 亞平 於 2009-4-5 16:20 發表

瘋兄你咪咁講啦,你千山萬水扑入元朗幫我地影相,多謝你都來唔及了.
而且今日有幸同你邊行邊吹左一陣間,已經好好既啦..啊..見你慢跑時隻腳都仲有d問題,希望早d好番晒,再戰江湖啦!

x 3~
希望在不久將來的約跑 / 比賽能見到你的參與~~
作者: anson    時間: 2009-4-5 17:59
瘋兄,
多謝晒, 辛苦晒, 唔該晒 !!
作者: ar125    時間: 2009-4-5 18:05
WOW!....瘋兄,啲相好靚,一連兩個星期日都做攝影義工,辛苦晒!
作者: Kennychoi    時間: 2009-4-5 18:22
師父D相唔錯呀!好耐無出山啦?請你飲紅牛啦!
作者: 龜速行    時間: 2009-4-5 18:58
瘋兄

D相好靚

thank ar
作者: 神童威威    時間: 2009-4-5 19:01
瘋兄,長途跋涉過來影相,真係辛苦了你呀!
作者: 吹水得    時間: 2009-4-5 19:23
瘋瘋唔該曬。
作者: onon    時間: 2009-4-5 19:55
瘋兄d 相好靚喎!

...係咪大出血入咗新機+鏡?

作者: jsmleung02    時間: 2009-4-5 20:01
多謝師兄估唔到我地開賽前偷雞跑都俾師兄影相捉到
作者: 晴朗    時間: 2009-4-5 20:10
嘩! 勁呀!! 估唔到我可以咁型!!
作者: 阿榮    時間: 2009-4-5 21:11
唔該晒瘋瘋師兄!!!
作者: 新軍人生活    時間: 2009-4-5 22:34
瘋兄真係好勞心勞力呢,真的是無私的協助,值得學習
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-4-6 00:20
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-5 12:31 發表
Thanks for Parco Ba lend his professional lens to me as well as teach me photo captured skill! " />" />" />" />
http://picasaweb.google.com/longrun.hk3/20090405By#

http://lh3.ggpht.com/_NR7qyP_ ...

瘋瘋:
今朝搭MTR見到你係太子轉車,想叫你點知架車已經關門。
今次d相真係影得好靚下wor....
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-4-6 00:24
謝謝瘋瘋ching,
影到我似好勁!hohohohoho!
作者: TerrySze    時間: 2009-4-6 00:47
构圖,捕捉,拍攝....進步神速 !!
作者: 高佬    時間: 2009-4-6 00:59
唔該瘋兄遠道而來做義工影相,
ching既攝影技巧越影越勁,
期望瘋兄早日康復再於賽道衝鋒飛馳。
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-6 10:16
作者: waynekkw    時間: 2009-4-6 10:48
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-6 10:16 發表
各位唔駛客氣.
支鏡係問呀Parco爸借既. 呢鋪毒死左我喇. " />" />
部機算係新過來, 今次第三次影比賽, 係N記入門D60.
今次真係唔該Parco爸既技術指導, 講真我自己反應慢, focus 欠左d準繩. 不過我會 ...

以為你已經毒海沉倫添,

登錄/註冊後可看大圖
回頭是岸.
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-6 14:27
作者: TerrySze    時間: 2009-4-6 14:57
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-6 14:27 發表

聽parco爸講支毒野要成八千幾個大兩...太貴喇... , 都係用支短野粗粗地玩一排架.

平有平玩...器材唔夠..技術搭救 !!
作者: Parco爸    時間: 2009-4-6 15:29
瘋兄...

作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-6 15:32
作者: ar125    時間: 2009-4-6 23:37
瘋兄,啲毒品試一次就會上癮架!

真係"不可一,不可再!"
作者: water_ho8538    時間: 2009-4-7 01:23
多謝瘋兄到場支持及影相!
作者: -R-    時間: 2009-4-7 13:19
瘋兄 d 相唔錯喎, 攝影功力有進步  
作者: 鬼影    時間: 2009-4-7 21:26
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-6 14:27 發表

聽parco爸講支毒野要成八千幾個大兩...太貴喇... , 都係用支短野粗粗地玩一排架.

好彩我係用 OM,如果唔係、摸下parco爸支鏡,一定毒發身亡
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2009-4-8 09:24
瘋兄..下次我都要張跑到飛起相呀 !!!
作者: Parco爸    時間: 2009-4-8 09:35
瘋瘋攝影師...
影得多就就熟...期待下一回....
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-8 09:41
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-4-8 09:53
小弟都唔記得多謝瘋師兄添,D 相真係好清好令,仲要咁多,瘋兄已經係高手啦~~
作者: 瘋瘋    時間: 2009-4-8 09:58

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2