香港長跑網 - 長跑長友

標題: 臂袋 [打印本頁]

作者: yanjar    時間: 2009-5-4 22:42
標題: 臂袋
各位CHing CTsing

今年跑渣打見好多人都用臂袋袋住剖ipod
我自己就用開Smart Phone...稔住聽歌+gps
吾知那裏有得賣臂袋呢?

謝謝
作者: shing    時間: 2009-5-4 23:47
賣跑鞋和行山用品既地方好多都有。
作者: kenneth    時間: 2009-5-5 10:03
作者: wadee    時間: 2009-5-5 10:54
我琴日响萬x買野
加9.9換佐個三間牌ge臂袋
作者: cu83    時間: 2009-5-5 11:05
去望吓先
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-5-5 13:28
原帖由 wadee 於 5-5-2009 10:54 AM 發表
我琴日响萬x買野

ching ching~

係咪x寧呀?

洗唔洗買指定貨品 or 購物滿幾銀咁呢?

謝謝
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-5-5 13:29
原帖由 kenneth 於 5-5-2009 10:03 AM 發表
平價的,鴨記有,HK$15-20 /個。小弟用緊,OK 好用的。
PS.CHING 安全起見,跑街唔好聽歌。

ching ching~

太約咩位置呢

謝謝
作者: kenneth    時間: 2009-5-5 15:21
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-5-5 17:42
原帖由 kenneth 於 5-5-2009 03:21 PM 發表

鴨記,賣電話袋的都有,應該 20 元左右。
如閣下識行過去黃金附近,福榮街(桂林街及北河街之間)有一檔做 15 元左右。

唔該 ching
作者: hotbloodedalva    時間: 2009-5-10 01:21
原帖由 wadee 於 2009-5-5 10:54 發表
我琴日响萬x買野

Ching,
Can u post the photo of the arnbag? thanks
作者: copyshop    時間: 2009-5-20 18:13
I am using this but quite expensive.....
[attach]7274[/attach]
作者: 力    時間: 2009-5-20 21:04
原帖由 copyshop 於 2009-5-20 18:13 發表
I am using this but quite expensive.....

I use the same one. Its cost $79......
作者: sprintbrian    時間: 2009-5-24 12:47
要平可以去荃灣中hing 或旺角海羊, @$30左右
作者: winfield    時間: 2009-5-27 17:09
原帖由 copyshop 於 2009-5-20 18:13 發表

呢隻我覺得幾好用,但係個內窿就細左 d
作者: TWYM    時間: 2009-5-29 13:38
千色店嘅 10 蚊店都有.. 10 蚊
作者: colemen    時間: 2009-5-29 14:00
我都買左上面果個黑色 Nike, 但係戴落外觀覺得有 D 大吉利是, 結果無用, 其實佢有隻灰色版可以選擇.
最初跑我都有聽 ipod, 希望揀 D 好歌激勵下自已, 但係而家都開始唔駛啦....
作者: kenneth    時間: 2009-5-29 14:19
作者: eber    時間: 2009-5-29 17:01

I also used this one before. But I left it alone since I bought Sony NWZ W202 (fortunately it is still fine when I jogged during these rainy days).

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2