香港長跑網 - 長跑長友

標題: 09.5.17 Ma On Shan 3K/8K [打印本頁]

作者: wongc    時間: 2009-5-17 10:03
標題: 09.5.17 Ma On Shan 3K/8K
今日主要係去同D債主做阿4, 所以8K起步之後就走左啦.  今日咁曬, 大家跑得辛苦嗎??

3K相:  http://picasaweb.google.com/jw4002/090517MaOnShan3K?feat=directlink

8K相:  http://picasaweb.google.com/jw4002/090517MaOnShan8K?feat=directlink
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-5-17 11:27
原帖由 wongc 於 2009-5-17 10:03 發表
今日主要係去同D債主做阿4, 所以8K起步之後就走左啦.  今日咁曬, 大家跑得辛苦嗎??

3K相:  http://picasaweb.google.com/jw4002/090517MaOnShan3K?feat=directlink

8K相:  http://picasaweb.google.com/jw40 ...

唔該wongc ctse,妳今日帶左幅超咁鬼型.....差d吾認得妳。
妳D債主跑成點呀? 有冇妳跑得咁快先?
作者: wongc    時間: 2009-5-17 11:44
原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-17 11:27 發表

唔該wongc ctse,妳今日帶左幅超咁鬼型.....差d吾認得妳。
妳D債主跑成點呀? 有冇妳跑得咁快先?

圍圍, 仲好講, 你係我身邊走過我同你講野,你完全聽唔到直行直過, 攪到我好似個傻婆咁自言自語.......

我D債主好唔掂, 比賽前又唔肯練, 點會跑得好?  阿細返到來仲話喉嚨好痛喊左兩野, 嫌辛苦就真.  
作者: blurmax    時間: 2009-5-17 12:31
WongC Ctse,

Thanks very much for the nice pictures taken!
作者: 興記J-run    時間: 2009-5-17 12:43
Thank you! WongC Ctse.
作者: ar125    時間: 2009-5-17 14:01
嘩!咁快有相睇,辛苦晒wongc Ctse
作者: B    時間: 2009-5-17 14:13
正呀~ thanks wongc 師姐~
作者: rockiec    時間: 2009-5-17 14:14
辛苦晒wongc Ctse, 啲相好靚!

原來起跑時, 已經好晒, 可能做緊邪神吩咐起跑拉筋動作,
無留意到咁晒、咁熱...
作者: kuk11840    時間: 2009-5-17 14:54
thanks wongc  D 相片
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-5-17 14:56
原帖由 wongc 於 2009-5-17 11:44 發表

圍圍, 仲好講, 你係我身邊走過我同你講野,你完全聽唔到直行直過, 攪到我好似個傻婆咁自言自語.......

我D債主好唔掂, 比賽前又唔肯練, 點會跑得好?  阿細返到來仲話喉嚨好痛喊左兩野, 嫌辛苦就真.  D1 ...

可能我太專心係度熱緊身,妳帶左超又唔認得妳真係唔知妳叫緊我架,好彩都認得妳把聲,不過後尾望返轉頭咁多人都見唔到妳啦。
小朋友咁熱咁辛苦肯跑已經好難得,比多d鼓勵佢地第二時可以拍住妳一齊上啦。
作者: wongc    時間: 2009-5-17 15:24
比起各位落場跑既ching/ctse, 我影相有幾辛苦呀?

好在無報, 我最怕曬, 幾熱都無問題, 但係曬住跑真係特別辛苦.  各位, well done呀!!!!!
作者: 亞平    時間: 2009-5-17 15:30
原帖由 wongc 於 2009-5-17 15:24 發表
比起各位落場跑既ching/ctse, 我影相有幾辛苦呀?

好在無報, 我最怕曬, 幾熱都無問題, 但係曬住跑真係特別辛苦.  各位, well done呀!!!!!

唔該晒WONGC幫忙影相!
作者: cu83    時間: 2009-5-17 15:40
辛苦晒! wongc c-tse!
作者: angus    時間: 2009-5-17 15:48
多謝 wongc c-tse! 我都有數幅大頭相!
作者: Parco爸    時間: 2009-5-17 16:27
wongc
辛苦晒...
作者: running-sue    時間: 2009-5-17 16:50
wongc ctse. 辛苦哂
作者: 高佬    時間: 2009-5-17 16:51
麻煩晒...........wongc ctse
作者: 山貓    時間: 2009-5-17 17:11
唔該wongc ctse!
作者: 火仔11    時間: 2009-5-17 17:11
辛苦哂.......wongc ctse
作者: martin25    時間: 2009-5-17 17:27
good job,thanks wongc ctse
作者: 喪Ken    時間: 2009-5-17 19:27
我冇網衣都居然有張相...賺到了

多謝ctse
作者: 法蘭    時間: 2009-5-17 20:22
辛苦晒wong-c
咁日真係好熱呀!
作者: colemen    時間: 2009-5-17 20:39
我都有一張相. 多謝多謝.
作者: -R-    時間: 2009-5-17 20:47
辛苦晒, 多謝分享
作者: Carey    時間: 2009-5-17 20:49
thank you.
作者: 智智爺爺    時間: 2009-5-17 21:42
wongc 姐辛苦晒啦 ,  d 相影得好正呀 ......
作者: ricch    時間: 2009-5-17 21:46
Thank you ctse !!
作者: 前進    時間: 2009-5-17 21:51
原帖由 wongc 於 2009-5-17 11:44 發表

我D債主好唔掂, 比賽前又唔肯練, 點會跑得好?  阿細返到來仲話喉嚨好痛喊左兩野, 嫌辛苦就真.  D1 ...

要d債主聽聽話話我諗重難過妳連食兩個全馬!點解唔見妳同d債主合照相呀!

作者: hogay    時間: 2009-5-17 22:36
Thank you! WongC Ctse.
作者: wongc    時間: 2009-5-17 22:59
原帖由 前進 於 2009-5-17 21:51 發表

要d債主聽聽話話我諗重難過妳連食兩個全馬!點解唔見妳同d債主合照相呀!

ching,  今朝叫佢地去跑個圈熱身, 返來已經想死咁 , 唔好話同我合照, 你幫佢地影都好唔願.  你講得啱, 我寧願自己去啃隻全馬(兩隻又唔係幾得).

我都已經問過佢地先同佢地報, 可能今日實在熱得濟, 佢地跑得好辛苦, 所以唔係幾高興.  但係點解我見其他小朋友咁博命, 但返到來都無好似佢地咁黑哂面?  我諗我要返去好好檢討下先得.......
作者: 瘋瘋    時間: 2009-5-17 23:07
作者: 前進    時間: 2009-5-17 23:19
原帖由 wongc 於 2009-5-17 22:59 發表

ching,  今朝叫佢地去跑個圈熱身, 返來已經想死咁 , 唔好話同我合照, 你幫佢地影都好唔願.  你講得啱, 我寧願自己去啃隻全馬(兩隻又唔係幾得).

我都已經問過佢地先同佢地報 ...

呢個好明顯係妳的意願唔係佢地的意願囉,而家重慘!!嚇親佢地!都好難有下次wor!
作者: wongc    時間: 2009-5-17 23:29
原帖由 前進 於 2009-5-17 23:19 發表

呢個好明顯係妳的意願唔係佢地的意願囉,而家重慘!!嚇親佢地!都好難有下次wor!

當初呢個係佢地既意願, 後來唔知點解變左係我既意願.  況且而家嚇親果個係我, 下次咪攪我喇.  我自己去跑好過!!
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-5-17 23:39
辛苦晒wongc Ctse
作者: Riffalo    時間: 2009-5-18 00:29
thx ctse for your photos!

今日又真係幾辛苦下, 我唸妳又唔駛咁驚住, 妳大債主既年紀, 成日黑口黑面好正常, 如果佢係同住佢d fd黎就一定唔會黑. 所以我覺得佢地未必真係唔鐘意跑, 等天氣涼返可能就會有返興趣, 放心吧!
作者: MT    時間: 2009-5-18 08:51
辛苦哂wongc ctse~
多謝分享
作者: 興記J-run    時間: 2009-5-18 13:20
Thank you WongC ctse !!
作者: wongc    時間: 2009-5-18 20:11
原帖由 Riffalo 於 2009-5-18 00:29 發表
thx ctse for your photos!

今日又真係幾辛苦下, 我唸妳又唔駛咁驚住, 妳大債主既年紀, 成日黑口黑面好正常, 如果佢係同住佢d fd黎就一定唔會黑. 所以我覺得佢地未必真係唔鐘意跑, 等天氣涼返可能就會有返興趣, 放 ...

Riffalo Ching,

咦, 好提議喎, 下次叫埋佢D朋友去, 一定唔會黑面!!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2