香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009.11.29 聯合國兒童基金會慈善跑2009 (所有賽事名額已滿) [打印本頁]

作者: saki    時間: 2009-5-29 09:59
標題: 2009.11.29 聯合國兒童基金會慈善跑2009 (所有賽事名額已滿)
官方網站:
http://unicef.org.hk/runforchildren/

表格下載:
http://unicef.org.hk/runforchildren/docs/Run09_Individual.pdf

路線地圖:

登錄/註冊後可看大圖

主辦機構: 聯合國兒童基金會 (UNICEF)
日期      : 2009年11月29日 (星期日)
時間      : 7:00 a.m. (半馬拉松) / 7:45 a.m. (十公里), / 8:15 a.m. (三公里)
起/終點  : 香港迪士尼樂園停車場
路線      : 詳情請参閱附上之地圖
距離      : 21.10公里/10.00公里/3.00公里
時限      : 2小時45分/1小時40分/40分
組別      : 半馬 - 男子 - 長青組 (45+), 先進組 (35-44), 壯年組 (20-34), 青年組 (16-19)
                        女子 - 長青組 (45+), 先進組 (35-44), 壯年組 (20-34), 青年組 (16-19)
              十公里 - 男子 - 長青組 (45+), 先進組 (35-44), 壯年組 (20-34), 青年組 (16-19)
                          女子 - 長青組 (45+), 先進組 (35-44), 壯年組 (20-34), 青年組 (16-19)
              三公里 - 男子 - 少年組 (14-15, 兒童組 (11-13)
                          女子 - 少年組 (14-15, 兒童組 (11-13)
                          親子 - 每組最多四人, 十歲以下参加者須由成人陪同
名額      : 3,000 (半馬拉松) / 4,500 (十公里) / 400 (三公里男/女子) / 100組 (三公里親子)
費用      : 無 + $100 (晶片按金)
最低籌款額 : $380 (半馬拉松/十公里) / $280 (三公里男/女子) / $1,380 (三公里親子
截止日期: 2009年10月31日 (星期六)
查詢      : 2833-6139 / [email protected]

作者: saki    時間: 2009-5-29 10:00
本網會員/網友参賽名單
半馬拉松組:
1. jogging_cat
2. Blurmax
3. 街坊鄭
4. 狗哥
5. randyip
6. 迪迪仔
7. 哈利
8. Turalyon
9. Tarry
10. Mike_Li
11. scchu
12. 鬼影
13. Freeman
14. cfchan
15. fatalex
16. gerryfung
17. piyrag 提督
18. cu83(第一次報半馬,希望順利跑畢全程)
19. 菲菲
20. 肥脾 (非比)
21. kcchu (人生第一個半馬,希望可以跑畢全程)
22. 興記J-run (網上報名好方便!!)
23. lewis chan
24. sleung2002hk (唔小心報左,11月從此多事)
25. running-sue (戇居居咁報佐)
26. embu31
27. 神童威威 (報上年之仇!一定要砌低瘋瘋)
28. Parco爸 (好放心.. 跑唔晒有車送回程)
29. Qoo (希望118半馬後能回到氣^努力備戰中~)
30. msjoelui
31. WinggniW (第1個HM)
32. 火仔
33. Billy (我一早報左啦)
34. 高佬 (我都係第一次報半馬)
35. WAY_LEUNG (人生第一個半馬比賽)
36. wongc (第二次跑呢個,好驚慢過舊年)
37. 山比(我第一個半馬呀,唔好腸痛呀)
38. Terence (第一次報哩個比賽,咁早起身,希望適應到啦)
39. saki (第二次加呢個賽事, 希望再次PB, 目標 1:55:00)
40. kfc1999 (第一次參加呢個賽事,第二次跑半馬)
41. drexler
42. JC (我又黎人生第一次....... 迪迪尼半馬 )
43. eddiebuzz (第四次玩 UNICEF lu)
44. hate4876(寓賽於操~乘機博大霧)
45. 駛乜理 (第一次參加呢個賽事)
46. 瘋瘋( 上次意外小勝神童+大圍,好友捐款反應踴躍,  意味壓力增大, 一定要發揮無窮小宇宙的力量! ^^)
47. jhun(第一次參加呢個賽事...要瘋瘋師兄你帶路呀>"<) )--->唔好咁講....小弟乃超級慢腳.....瘋瘋 上...XDDD
48. 李奧 (小弟都係第一次上半馬, 希望唔會跑到屎屎下啦)
49. kennychoi(蔡兄)玩左此賽事幾年10K,今年轉玩此弱項,要努力!努力!
50. stanwong (本賽季第一個半馬賽事,我都要努力!)
51. vannis11 (第二個半馬)
52. Daniel  (上年報10K, 今年報半馬, 要加倍努力 ! )
53. tstcktt (第一次參加,希望可 pb,要勤練跑)
54. smchan2 (第一次跑迪迪尼, 第二次跑半馬, 希望可以1:40:00 內完成)
55. kc@ruby (第三年跑 unicef )
56. milkson (今年要繼續入到內檔位同米老鼠握手)
57. paulsiu
58. Lebron﹏(希望PB)=]
59. SantoriniIsland
60. Andy
61. michaelyw (10th/11th Half Marathon...just see how's my recovery going after Melbourne Marathon on 11/10/09)
62. 亞嬌 (上年第一年玩,差2分鐘先突破到1:25:00,今年希望可以跑快2分鐘)
63. chui (第一次迪迪尼)
64. 昌 (多得JC鼓勵)
65. eric
66. 大圍新跑手
67. runners_hk
68. batigoal (賽季第一擊)
69. peter6565652003 ( 相信係最尾一個到终點)
70. 金井仔(希望可以完成賽事)
71. Mr.incredible
72. 亞聰 (第一次半馬)
73. Key (跑開10K, 從未跑過半馬, 今次負責包艇)
74. Warren(第一次跑半馬...呢個易做PB定係美津濃半馬易做D??)
75. Ning
76. Anthony (繼渣打後,第二次半馬。不過今年操得少,但求順利完成。)
77. MJ576 (希望可以 sub 1:40  )
78. vaio
79. miller ﹙唔知呢次跑成點喇…﹚
80. palm3tong (2007 --- 2 hr 30 mins; 2008 --- 1hr 55 mins; 2009 --- hope can complete it within 2 hours)
81. Colemen
82. 蘭茜•韋 (跑步跑左1年多.....終於參加人生第一個半馬)
83. pan pan
84. J仔 (first time)
85. ram (希望跑得好過舊年啦)
86. gripen
87. 亞平 (難已置信,竟然有得跑)
88. msjoelui(第一次跑半馬)
89. Hamburger(呢位跑友想你地為佢打氣,因佢好內無跑,佢交左會費給我,味填表有勞各位2公打氣臀,唔該哂!)
90. 日本專家 (報唔到渣打半馬,好彩報到呢次跑半馬; 第一次~ 好緊張~)
91. 全馬 (好好享受呢段路程)
92. kf (對上2屆報左報冇跑到,今次第一次跑)
93. 得得地 (坐擁半個主場之利, 一定 PB...... 其實係因為第一次跑半馬)

十公里組:
1. 苯蕉
2. wlau
3. jun
4. slowrunner (人生第??個... )
5. feufeu (人生第2個10K)
6. puregift
7. ricch
8. Lawrence0810
9. 龜速行大人
10. 龜速行
11. Simon Yuen OK
12. Chisuet

"2公"打氣臀名單
1. 堅堅(臀長)
2. 亮哥(臂圓)
3. wadee
4. 山海赤子
5. matthew~文
6. runrun
7. 會員178 (水站)
8. hobbywet (水站)
9. cc
10.李奧

作者: MT    時間: 2009-5-29 10:08
11月好多比賽
呢個最想玩
作者: 龜速行    時間: 2009-5-29 10:26
聯合國兒童基金會慈善跑2009

go go go ar
作者: kenneth    時間: 2009-5-29 10:29
作者: Gills    時間: 2009-5-29 10:35
今年好多賽期咁早出, 一定係怕海嘯影響報名, 大家及早有個計劃都係好事黎.
作者: Parco爸    時間: 2009-5-29 10:35
唔好意思..小弟新來...未跑過..
借問聲各位C兄們..幾時開始報..幾多K呀...?
作者: 瘋瘋    時間: 2009-5-29 10:36
作者: Parco爸    時間: 2009-5-29 10:38
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-5-29 10:36 發表

parco爸爸, 呢個10k或半馬, 唔報你後悔呀!

成日聽你地提起...我諗會試下...
作者: 瘋瘋    時間: 2009-5-29 10:40
作者: billy_yau    時間: 2009-5-29 11:10
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-5-29 10:40 發表

一於一齊玩半馬啦, 到時天氣已轉凍, 好好跑,

同nike有無撞到呢
作者: Parco爸    時間: 2009-5-29 11:12
原帖由 billy_yau 於 2009-5-29 11:10 發表

同nike有無撞到呢

瘋兄...小弟未跑過半馬...但心大心細又想試...

Billy..nike好似是11/15
作者: 興記J-run    時間: 2009-5-29 16:02
原帖由 Parco爸 於 2009-5-29 11:12 發表

瘋兄...小弟未跑過半馬...但心大心細又想試...

Billy..nike好似是11/15

Parco爸 ching,
報半馬啦...你跑到嘅.....
我都會報半馬
作者: =chairman=    時間: 2009-5-29 16:07
跑左 UNICEF 兩年,唔爭在跑多次!
作者: 支旦    時間: 2009-5-29 20:56
幾時有得報呀.....
又可以做善事又可以跑步,黎個一定報
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-5-29 22:04
幾時有得報呀?
今次一於報半馬
作者: sleung2002hk    時間: 2009-5-30 00:11
今年賽季咁多比賽~~都唔知點plan
作者: 叮叮噹    時間: 2009-5-30 00:22
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-5-29 10:36 發表

parco爸爸, 呢個10k或半馬, 唔報你後悔呀!

x2, 如冇意外, 小妹會報半馬, 上年去做啦啦隊都好開心, 今年希望可以落場跑.
總有第一次架! 早啲下決心, 決定左報名, 你就會練跑架啦!
半年時間都夠你慢慢練, 完成半馬唔係難事.
作者: wadee    時間: 2009-5-30 00:26
UNICEF係我參加比賽ge第一槍(HM)
今年會繼續玩

作者: Parco爸    時間: 2009-5-30 09:04
興記、叮叮姐...
就咁決定啦...齊齊殺入半馬...

昅實幾時有得報名先...

作者: pirkle    時間: 2009-5-30 16:46
標題: 回復 1# 的帖子

值得參加呀!

p )
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-5-30 23:45
原帖由 pirkle 於 2009-5-30 16:46 發表

值得參加呀!

p )

x2
作者: ricch    時間: 2009-5-30 23:49
me too!! high expectation!!
作者: SKY    時間: 2009-5-31 22:37
唔知小弟夠唔夠稱既xD?
作者: 占基利    時間: 2009-6-1 13:40
繼續參與~~~~
作者: 山比    時間: 2009-6-1 15:08
呢個係小妹落水之作,之前兩次都係跑10k,
睇下到時夠唔夠氣跑半馬先~~~
作者: shogikin    時間: 2009-6-1 15:25
又是一星期之後澳門馬拉松
看來又....

Kin in Running
作者: =chairman=    時間: 2009-6-1 20:33
原帖由 SKY 於 2009-5-31 22:37 發表
唔知小弟夠唔夠稱既xD?

上年 12-15 歲可以參加 10K,而 16 歲或以上可以參加 10K 或半馬 ~~ 可能今年差唔多
作者: cfchan    時間: 2009-6-1 20:49
今年會繼續玩半馬
作者: 最強幻像    時間: 2009-6-1 22:55
澳馬 vs unicef,兩個我都想玩
不過相差一星期,驚會跑到
作者: 上水馬王    時間: 2009-6-2 00:19
必報賽事!
作者: 蘭西•韋    時間: 2009-6-2 09:24
[quote]原帖由 叮叮噹 於 2009-5-30 00:22 發表

登錄/註冊後可看大圖

x2, 如冇意外, 小妹會報半馬, 上年去做啦啦隊都好開心, 今年希望可以落場跑.
總有第一次架! 早

唔知唔我跑到半馬,半年時間應該點練呀?

作者: WinggniW    時間: 2009-6-2 09:44
  應該會報半馬~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-6-2 09:49
原帖由 蘭茜•韋 於 2009-6-2 09:24 發表
[quote]原帖由 叮叮噹 於 2009-5-30 00:22 發表

登錄/註冊後可看大圖

總有第一次架! 早

唔知唔 ...

蘭茜ctse:
加油呀...半馬唔難跑,妳而家都有跟大西北操,半年時間一定冇問題啦~
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-6-2 09:52
原帖由 最強幻像 於 2009-6-1 22:55 發表
澳馬 vs unicef,兩個我都想玩
不過相差一星期,驚會跑到

幻像ching:
驚回唔到咪一個做時間,一個輕鬆跑,一樣咁享受之麻。
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-6-2 09:54
原帖由 WinggniW 於 2009-6-2 09:44 發表
  應該會報半馬~

Wing ctse:
呢個係咪妳第一個會報既半馬比賽呢? 加油呀~
作者: WinggniW    時間: 2009-6-2 10:03
原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-2 09:54 發表

Wing ctse:
呢個係咪妳第一個會報既半馬比賽呢? 加油呀~

係呀~大圍師兄!希望我可以完成賽事!!!

各位師兄師姐都要加油呀~
作者: shogikin    時間: 2009-6-2 10:33
WinggniW,
妳里數咁足一定得啦
最重要是對腳唔好練傷

最強幻像,
澳馬搞得上年好好多了
易跑很多
但連跑2個太密.
之後的更多跑不到

Kin in Running
作者: colemen    時間: 2009-6-2 16:16
大家咁推介, 到底有什麼吸引地方呢 ?
作者: Fattyman45    時間: 2009-6-4 08:03
me too. 我想參加, 是否要做善事, how to join
作者: TerrySze    時間: 2009-6-4 15:01
原帖由 Fattyman45 於 2009-6-4 08:03 發表
me too. 我想參加, 是否要做善事, how to join

ching.....報名,俾$,就可以參加.
你俾報名費就已經做了善事......事關佢d報名費唔平
作者: 叮叮噹    時間: 2009-6-5 00:04
原帖由 Fattyman45 於 2009-6-4 08:03 發表

搵人贊助你跑步, 捐款給聯合國, 好似步行籌款咁!
當然你可以全數自己捐都得, 咪當報名費囉!
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-6-5 00:06
原帖由 叮叮噹 於 2009-6-5 00:04 發表

搵人贊助你跑步, 捐款給聯合國, 好似步行籌款咁!
當然你可以全數自己捐都得, 咪當報名費囉!

X2
作者: 叮叮噹    時間: 2009-6-5 00:12
原帖由 蘭茜•韋 於 2009-6-2 09:24 發表
唔知唔我跑到半馬,半年時間應該點練呀?

足夠時間練, 對妳有信心, 報名啦!
呢條路容易過渣打, 小妹死練左三個半月就跑渣打半馬.

作者: 叮叮噹    時間: 2009-6-5 00:19
原帖由 WinggniW 於 2009-6-2 09:44 發表
  應該會報半馬~

原帖由 囧山比 於 2009-6-1 15:08 發表
呢個係小妹落水之作,之前兩次都係跑10k,
睇下到時夠唔夠氣跑半馬先~~~

山比,

好喎! 齊齊跑半馬, 好熱鬧喎!
報左就練到夠氣跑完架啦! 最多咪跑慢少少.

Wing,
妳咁快, 尾燈都見妳唔到囉!
作者: =chairman=    時間: 2009-6-5 00:39
叮叮噹 ctse,我仲記得去到最後 400 米時,你在旁為大家打氣的情景 ~~ thx! 如果唔係我會繼續愈跑愈慢慢慢
作者: 叮叮噹    時間: 2009-6-5 00:52
原帖由 =chairman= 於 2009-6-5 00:39 發表
叮叮噹 ctse,我仲記得去到最後 400 米時,你在旁為大家打氣的情景 ~~ thx!
如果唔係我會繼續愈跑愈慢慢慢

真係好難忘! 一個大傻婆企左個幾鐘, 揮手又跳又叫,
每見一個ching/ctse跑過, 兩秒內要叫出對方名打氣, 好似考試咁緊張.
作者: =chairman=    時間: 2009-6-5 00:54
原帖由 叮叮噹 於 2009-6-5 00:52 發表

每見一個ching/ctse跑過, 兩秒內要叫出對方名打氣, 好似考試咁緊張.

叮叮噹 ctse 既記性好好 ~~! 有 d ching ctse 我見過幾次都仲未知點稱呼 ~
作者: 叮叮噹    時間: 2009-6-5 01:16
原帖由 =chairman= 於 2009-6-5 00:54 發表
叮叮噹 ctse 既記性好好 ~~! 有 d ching ctse 我見過幾次都仲未知點稱呼 ~

女仔天生好記性, 好細心, 觀察力強, 到你拍拖就明白架la.
記住唔好得罪女仔喎!
作者: =chairman=    時間: 2009-6-5 01:25
原帖由 叮叮噹 於 2009-6-5 01:16 發表

女仔天生好記性, 好細心, 觀察力強, 到你拍拖就明白架la." />" />
記住唔好得罪女仔!

作者: Parco爸    時間: 2009-6-5 10:05
原帖由 叮叮噹 於 2009-6-5 00:52 發表

我到而家都認唔太多人...
試過好幾次...
跑完入廁所時...
C兄們叫我名..打招呼...
我都例牌叫錯名..認錯人..好鬼失禮...
作者: 山比    時間: 2009-6-5 10:10
原帖由 叮叮噹 於 2009-6-5 00:19 發表

山比,

好喎! 齊齊跑半馬, 好熱鬧喎!
報左就練到夠氣跑完架啦! 最多咪跑慢少少.

Wing,
妳咁快, 尾燈都見妳唔到囉!

一言為定~~~
作者: mill    時間: 2009-6-5 12:25
原帖由 cfchan 於 2009-6-1 20:49 發表
今年會繼續玩半馬" />" />

我都想報半馬喎! 唔知到時天氣熱唔熱呢~~" />" /> [/quote]
作者: saki    時間: 2009-6-5 13:30
原帖由 mill 於 2009-6-5 12:25 發表

我都想報半馬喎! 唔知到時天氣熱唔熱呢~~" />" />" />" />
[/quote]

2008年未出太陽是叫幾涷

出太陽及開跑後氣溫叫適中
作者: 街坊鄭    時間: 2009-6-5 13:40
原帖由 saki 於 2009-6-5 13:30 發表

出太陽及開跑後氣溫叫適中 [/quote]
當日太陽未出真係幾凍,我在馬鞍山坐的士至沙田,再坐大會巴士到迪士尼都未夠6:00am ,7:00am 開跑,6:50am才除外套.
作者: mill    時間: 2009-6-5 13:44
原帖由 saki 於 2009-6-5 13:30 發表

出太陽及開跑後氣溫叫適中 [/quote]

唔應該晒 saki ching
如果係咁就最好了, 我寧願凍都唔想熱呢!
作者: 瘋瘋    時間: 2009-6-5 13:45
作者: 瘋瘋    時間: 2009-6-5 13:46
作者: kenneth    時間: 2009-6-5 14:14
作者: 街坊鄭    時間: 2009-6-5 14:28
瘋瘋C 兄
我逢星期三晚,會同大圍約跑梅子林.假期要陪大大,多數7:30am由恒安跑上梅子林再往馬場折返恒安
作者: 瘋瘋    時間: 2009-6-5 15:27
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-6-5 15:41
原帖由 瘋瘋 於 2009-6-5 15:27 發表

ken兄,
我驚玩澳馬玩傷左, 冇得玩渣馬喎, 因為我係容易受傷的男人...

瘋瘋:
到時咪問下miss意見先決定law~
上年聯合國比你趙底.....今年睇下有冇機會報仇先~
作者: 瘋瘋    時間: 2009-6-5 15:47
作者: mill    時間: 2009-6-5 17:41
原帖由 瘋瘋 於 2009-6-5 13:45 發表

milmil,
一於一齊跑半馬喇, 熱鬧好多架.....條路好好跑, 如果天氣唔熱, 可以放盡跑, 方便做出靚時間. [/quote]

一齊跑半馬梗好啦! 咁到時又可以見到瘋瘋了.
作者: 叮叮噹    時間: 2009-6-5 23:25
原帖由 Parco爸 於 2009-6-5 10:05 發表
我到而家都認唔太多人...
試過好幾次...
跑完入廁所時...
C兄們叫我名..打招呼...
我都例牌叫錯名..認錯人..好鬼失禮...

渣打Parco爸係CWB幫我地影相, 小妹都唔知, 又唔認得你la.
有人叫你網名, 咪應"ching/ ctse你好呀!"
好多時都係人認我先, 傾吓計, 下次就記得架la!
作者: cu83    時間: 2009-6-6 07:44
上年無玩, 今年一定唔好走雞!!
作者: Qoo    時間: 2009-6-6 15:46
睇嚟個比賽好精彩,好吸引又熱鬧...考慮中...
作者: =chairman=    時間: 2009-6-6 23:45
Qoo ctse 唔好諗住喇,報左先諗啦 ~~ 嘻嘻
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-6-7 10:54
原帖由 Qoo 於 2009-6-6 15:46 發表
睇嚟個比賽好精彩,好吸引又熱鬧...考慮中...

是呀, 報左先算
作者: gerryfung    時間: 2009-6-7 16:54
請問依家開始報得名未?同埋點報?
作者: adamtam    時間: 2009-6-9 17:34
呢個賽事一定要報.
作者: 肥哥哥KC    時間: 2009-6-9 19:52
呢個同nike 一定報!!
作者: pan-pan    時間: 2009-6-10 23:16
原帖由 adamtam 於 2009-6-9 05:34 PM 發表
呢個賽事一定要報.

why一定要報...?
作者: Qoo    時間: 2009-6-24 09:47
原帖由 =chairman= 於 2009-6-6 23:45 發表
Qoo ctse 唔好諗住喇,報左先諗啦 ~~ 嘻嘻

好...一於去馬...我諗會報半馬 當練多場長課
但最緊要到時順利調到返晏,先有得跑...
作者: 洛虎添    時間: 2009-6-24 19:45
都照玩, 不過要睇情況

一個月最多1次半馬
作者: daiichi    時間: 2009-7-3 02:17
玩過兩年,如果今年說埋老婆一齊玩就好啦
作者: adamtam    時間: 2009-7-3 15:12
標題: 回復 73# 的帖子
因為好玩.....
作者: 哈利330    時間: 2009-7-3 19:21
今日收到大會個email,今年新增設三公里賽事。
作者: MILKSON    時間: 2009-7-3 23:34
我今日至收到  email
原來大家已經咁快收到風

今年都係要報
同米老鼠握手
作者: 非比    時間: 2009-7-4 15:30
上網搵唔到有關2009年的比賽資料, 請問係咪遲些會係網上公開接受報名
作者: 哈利330    時間: 2009-7-4 17:06
親愛的朋友:

感謝您一直對「聯合國兒童基金會慈善跑」的支持及參與。藉著過往三年的慈善跑活動,我們共籌得善款多達港幣1,300萬元,有效地支援聯合國兒童基金會全球兒童愛滋病工作及四川地震重建工作。

「聯合國兒童基金會慈善跑」本年將於2009年11月29日(星期日)假香港迪士尼樂園度假區及欣澳舉行。是次賽事所籌得的善款將支援四川地震的重建項目,協助受災兒童儘快回復到正常生活。

除了半馬拉松十公里賽外,本年度的慈善跑新增設三公里賽事,目的是鼓勵更多兒童及家庭成員一同參與是次活動。我們誠意邀請您再次參與本年度的慈善跑,並希望您呼籲良朋知己一起支持。

我們將於七月下旬公開接受報名,而網上報名系統亦會在稍後時間開放。我們將繼續向您更新有關是次活動的詳情。若您對活動有任何查詢,歡迎致電2833 6139與我們聯絡或電郵至[email protected]。您的參與對於協助四川地震的重建項目非常重要,我們期望在活動當天看見您與良朋知己一起參與。

約定您11月29日,一起為兒童起步!

聯合國兒童基金香港委員會

作者: gerryfung    時間: 2009-7-7 09:29
原帖由 哈利330 於 2009-7-4 17:06 發表
親愛的朋友:

感謝您一直對「聯合國兒童基金會慈善跑」的支持及參與。藉著過往三年的慈善跑活動,我們共籌得善款多達港幣1,300萬元,有效地支援聯合國兒童基金會全球兒童愛滋病工作及四川地震重建工作。
...

收到
作者: 非比    時間: 2009-7-7 10:58
標題: 回復 82# 的帖子
Thank you for your info
作者: andreakhou    時間: 2009-7-11 22:35
標題: 一定到
我又玩我又玩!
希望到時早點開跑,無咁熱啦.
上個月跑快達真係熱過熱狗....嚘嚘....
各位si hing si jie, ganbade!

巫巫
作者: Turalyon    時間: 2009-7-14 12:55
原帖由 哈利330 於 2009-7-4 17:06 發表
親愛的朋友:

...

咁有意義, 我都一定會報.
作者: jun    時間: 2009-7-29 19:45
有得報......

http://unicef.org.hk/runforchildren/

作者: althea_suen    時間: 2009-7-30 00:54
  thx ching/tse
作者: drexler    時間: 2009-7-30 00:58
just enrolled
作者: blurmax    時間: 2009-7-30 01:07

Thanks for the info :

作者: gerryfung    時間: 2009-7-30 10:58
THANKS
作者: billy_yau    時間: 2009-7-30 12:39
報左半馬!!!

作者: 鬼影    時間: 2009-7-30 12:42
多謝報料!
我報咗半馬,鬼太報10K。到時見!
作者: WinggniW    時間: 2009-7-30 13:32
原帖由 billy_yau 於 2009-7-30 12:39 發表
報左半馬!!!

X 2
作者: billy_yau    時間: 2009-7-30 13:34
原帖由 WinggniW 於 2009-7-30 13:32 發表

X 2

你架車咁快...我一定上唔到車啦~
作者: gerryfung    時間: 2009-7-30 13:41
原帖由 billy_yau 於 2009-7-30 12:39 發表
報左半馬!!!

x 3
作者: WinggniW    時間: 2009-7-30 13:44
原帖由 billy_yau 於 2009-7-30 13:34 發表

你架車咁快...我一定上唔到車啦~

我第1次跑半馬...跑得完先算啦
作者: billy_yau    時間: 2009-7-30 13:45
原帖由 WinggniW 於 2009-7-30 13:44 發表

我第1次跑半馬...跑得完先算啦

你...2個鐘內無問題啦....
作者: WinggniW    時間: 2009-7-30 13:48
原帖由 billy_yau 於 2009-7-30 13:45 發表

你...2個鐘內無問題啦....

我去我BLOG傾 唔阻住大家報名~
作者: 興記J-run    時間: 2009-7-30 14:17
網上報名會方便d..
作者: 豆豆媽    時間: 2009-7-30 14:29
我無得玩啦 , 唯有到時同大家影相啦

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2