香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2009.11.1苗圃挑戰12小時 (7月1日正式接受報名) [打印本頁]

作者: sleung2002hk    時間: 2009-6-13 14:21
標題: 2009.11.1苗圃挑戰12小時 (7月1日正式接受報名)
http://www.challenging12hours.org/b5_competition.html#b

作者: =chairman=    時間: 2009-6-13 15:26
我有d興趣玩呢個,考慮下先
作者: david_92hk    時間: 2009-6-13 16:13
上面果d資料好似 08年嫁禾-.-
作者: 迪迪仔    時間: 2009-6-13 18:50
原帖由 =chairman= 於 2009-6-13 15:26 發表
我有d興趣玩呢個,考慮下先 " />" />

我都有興趣行晒佢,但係唔想跑啊.

頭果段其實都幾甘,特別係比賽當日應該都仲幾熱既.
作者: =chairman=    時間: 2009-6-13 18:59
原帖由 迪迪仔 於 2009-6-13 18:50 發表

衛徑三四段我行過幾次,應該都應付到的 ~
作者: sleung2002hk    時間: 2009-6-13 19:05
原帖由 迪迪仔 於 2009-6-13 18:50 發表

11月1應該唔算熱喇woo
咁多平路~~唔跑有排行
作者: sleung2002hk    時間: 2009-6-13 19:06
原帖由 =chairman= 於 2009-6-13 18:59 發表

係丫~苗圃唔算難行~~~~不過d路我好少行~~~我又係路痴~~唔知點算
作者: 迪迪仔    時間: 2009-6-13 20:15
原帖由 =chairman= 於 2009-6-13 18:59 發表

如果唔太熱都OKAY既.

舊年我跟佢地舉辦既PRE-TRIP,
係行衛徑三四段的,
當日聽講係山頂有成35-36度,
真係幾熱架,
果時都有唔少人上上下山企左埋一邊,
可能因為中暑啊.
作者: 得得地    時間: 2009-6-13 23:40
舊年我督係玩哩個活動, 影響咗我變咗玩跑步.
舊年練習咗兩次, 一次油塘行去慈雲山, 另一次馬騮山去大埔,
正式就十一個半鐘行晒, 辛苦到啱啱行得到咋.

今年如果冇人玩 42km, 就可能試吓 [跑] 10km, 唔知玩 10km 嗰啲, 係咪都會有人係當越野賽, 跑住去呢 ??     
作者: sleung2002hk    時間: 2009-6-14 18:39
原帖由 得得地 於 2009-6-13 23:40 發表
舊年我督係玩哩個活動, 影響咗我變咗玩跑步.
舊年練習咗兩次, 一次油塘行去慈雲山, 另一次馬騮山去大埔,
正式就十一個半鐘行晒, 辛苦到啱啱行得到咋.

今年如果冇人玩 42km, 就可 ...

冇錯係跑住去ga~~~不過都唔算好快~~頭3都係5x分ja
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-6-16 10:20
SORRY...原來尋日開左睇唔到...
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-6-16 10:22
iii) 優異獎牌:各組別由第四名開始,將每人獲頒優異紀念獎牌乙個,得獎名額為各組別參加總人數的20%

之前係大約10%,20%太易攞啦,因為好多參加者都係"行山人士"...
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-6-16 10:24
梁兄,呢個先係update 架~~

苗圃挑戰12小時2009
2009年11月1 日(星期日)
42公里
路線
衛奕信徑 3-8段 (油塘至大埔)
起步地點
油塘三家村遊樂場
起步時間
08:00 起分組出發

10公里
路線
城門水塘至大埔
起步地點
城門水塘賞蝶園
起步時間
中午11:00

豆丁挑戰2小時
路線
賞蝶園 (2.3公里)
起步地點
城門水塘賞蝶園
起步時間
下午13:00
賽程及組別
42公里起步時間挑戰時限報名費 # 最低籌款額
9月1日或之前* 9月2-16日*
個人
公開盃 男/女
08:15
12小時
HK$ 150
HK$ 250
HK$ 800
精英盃 男/女
08:00
7小時
HK$ 150
HK$ 250
HK$ 800
隊際 (4)
精英盃
08:00
HK$ 600
HK$ 1,000
HK$ 4,000
公開盃
08:45
12小時
HK$ 600
HK$ 1,000
HK$ 4,000
工商盃
08:45
HK$ 600
HK$ 1,000
HK$ 8,000

10公里起步時間挑戰時限報名費 # 最低籌款額
個人
公開盃 男/女
11:00
6小時
HK$ 150
HK$ 250
HK$ 800
隊際 (4)
公開盃
HK$ 600
HK$ 1,000
HK$ 4,000
工商盃
HK$ 600
HK$ 1,000
HK$ 8,000

豆丁挑戰 2 小時起步時間挑戰時限報名費 # 最低籌款額
個人
六歲或以上人士
13:00
2小時
HK$ 150
HK$ 250
HK$ 350
#     凡使用信用卡、繳費聆或網上直接付款者,將附加總金額的3.5%作為手續費,以減輕活動行政支出。
*    以本會收妥參加者所有報名資料、報名費及最低籌款額為準。
新增路線 – 豆丁挑戰2小時
行山活動在香港日漸普遍,甚至成為了家庭假日消閒活動之一,但是在內地的偏遠山區,大部小學生每天步行約2公里上學是十分普遍的。
為了讓參加者體驗山區學生步行2.3公里實況,本屆增設了親子體驗行,由賞蝶園出發,經菠蘿壩小巴站、菠蘿壩教育徑、蝴蝶園,然後折返賞蝶園,全程約2.3公里,當中有水泥路、泥路,有上坡、下坡。情況跟山區學生上學的路面情況相若。當然,跟山區的路況相比,還是相對地比較好。為了增加活動的意義,大會將會在行進期間,加插有些富教育性的遊戲,參加者可自由選擇參與。
* HK$350已可以幫助一名初中學生一年的生活學習費 *
報名詳情及須知
籌款獎
為鼓勵參加者於活動後繼續籌款,支持發展中國教育,於2009年12月31日或以前,籌款額達以下目標,可獲下列獎項:
獎項
金腳獎
銀腳獎
銅腳獎
個人
HK$ 5,000或以上
HK$ 3,000 – HK $4,999
HK$ 1,500 -HK$ 2,999
隊際 (4)
HK$ 20,000或以上
HK$ 12,000 - HK$ 19,999
HK$ 9,000 - HK$ 11,999
注意事項
獎項及紀念品

42公里及10公里
紀念T-恤 尺碼 (只供42公里及10公里參加者)
紀念T-恤的尺碼,僅供參考,大會將儘量按所填報的尺碼送贈,但如在缺碼的情況下,敬請接受大會安排。
尺碼 XS
S
M
L
XL
XXL
胸圍
30"
34"
38"
42"
46"
50"
豆丁挑戰 2 小時
* 紀念品種類將因能否覓得贊助而有所增減
作者: sleung2002hk    時間: 2009-6-16 19:06
唔該dee兄~~話時話~公開組遲15mins起步唔會唔出現塞人既情況??
作者: 前進    時間: 2009-6-16 23:52
原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-16 19:06 發表
唔該dee兄~~話時話~公開組遲15mins起步唔會唔出現塞人既情況??

放心啦!你跑咁快!只要起步搶先小小,邊會塞倒你鴉!
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-6-17 01:16
原帖由 前進 於 2009-6-16 23:52 發表

放心啦!你跑咁快!只要起步搶先小小,邊會塞倒你鴉!

係囉,精英組人唔多,如果公開組早D 上線,到澳景道都應該過晒d 混吉精英啦~~
team 仲橙呀,遲45min 出發,第一個CP 大部份時間邊跑邊叫:"唔該",對時間同體力真係影響幾大架~~
作者: kopo1128    時間: 2009-6-17 23:45
好野!!! 苗圃係11月1日舉行, 幾驚同ITU撞埋同一日. 我上年第一次玩, 用左7小時15分. 因為初段塞人好塞得好勁, 加上前段太留力, 希望今年可以SUB645HR完成. 其實條路除左上東洋山一段大長甘及上城門水塘辛苦D之外, 其他路基本上可以跑的, 而且補給豐富, 所以應該容易做到好時間.

上年之前PRE-TRIP過兩次, 第一次準備不足, 要成8小時幾, 中間仲要同路人乞水飲, 真瘀!!第二次到大埔後直接跑番粉嶺屋企, 用左10小時多. 我上年係星期六去PRE-TRIP, 好正!!!!途中可以在飛鵝山樹林及城門水塘見到野豬, 之後在金山郊野公園又見到大大條蛇在路中間. 星期日多人就一定無得睇.
作者: simon1223hk    時間: 2009-6-19 12:17
雖然有興趣, 但係我完全冇信心籌到$800...

年頭綠色力量o個個$700已經籌唔晒 - -"
作者: Patrick    時間: 2009-6-30 15:18
2009年7月1日正式接受報名

(首100名成功被大會取錄者將獲得由 Monlite 送出的電筒乙個)
作者: sleung2002hk    時間: 2009-7-1 15:21
已報........
作者: waynekkw    時間: 2009-7-1 20:50
Me Too, Open

登錄/註冊後可看大圖

作者: feifanchun    時間: 2009-7-1 23:18
小弟報咗........
作者: kopo1128    時間: 2009-7-2 14:54
小弟都報左!!!!希望突破去年成績!!!!!!
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-7-7 09:31
咁多人玩....搞到我又心思思想玩tim...點算好~
作者: kopo1128    時間: 2009-7-7 09:55
原帖由 大圍新跑手 於 2009-7-7 09:31 發表
咁多人玩....搞到我又心思思想玩tim...點算好~

大圍兄, 咪心思思啦!! 一齊玩啦!! 當佢係毅行之前的熱身賽. 又可以做善事幫下大陸d小朋友. 與毅行比, 真係唔難玩, 當佢係長課都得.
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-7-7 10:05
原帖由 kopo1128 於 2009-7-7 09:55 發表

大圍兄, 咪心思思啦!! 一齊玩啦!! 當佢係毅行之前的熱身賽. 又可以做善事幫下大陸d小朋友. 與毅行比, 真係唔難玩, 當佢係長課都得. " />" />

kopo兄:
自己報應該唔會.....上年我有個老細都有除口叫我陪佢行(佢好似join左隊唔知咩行山隊),不過果時自己啱啱玩長跑冇耐所以冇join佢地,佢今年應該都會玩,有機會問下佢可唔可以侵埋我玩先~
作者: 亞昌    時間: 2009-7-16 14:05
小弟都報咗........!
作者: 上水馬王    時間: 2009-8-4 12:53
原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-1 15:21 發表
已報........

梁兄報左精英定公開組?
作者: sleung2002hk    時間: 2009-8-4 21:02
公開...
作者: daiichi    時間: 2009-8-5 01:06
第一次玩,唔知需唔需要配速策略呢?
作者: 亞昌    時間: 2009-8-10 20:40
梁兄
以你而家既實力,就算參加精英組,我覺得你跑頭三甲都冇走雞,係唔係想遲15分鐘起步再追前面250位精英呢
作者: sleung2002hk    時間: 2009-8-10 23:40
原帖由 亞昌 於 2009-8-10 20:40 發表
梁兄
以你而家既實力,就算參加精英組,我覺得你跑頭三甲都冇走雞,係唔係想遲15分鐘起步再追前面250位精英呢

老實講~~~我冇乜信心
不過都會努力練習~盡力比賽既~~隨緣啦~多謝昌兄關注
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-8-11 00:14
原帖由 sleung2002hk 於 2009-8-10 23:40 發表

老實講~~~我冇乜信心
不過都會努力練習~盡力比賽既~~隨緣啦~多謝昌兄關注

公開組梁兄如無意外三甲無問題~~
精英組年年都得幾十人咋,遲15min 出發澳景路前已經可以過晒大部份混吉精英,對公開組無影響~~
玩team 就橙d~~
作者: oscar    時間: 2009-8-11 00:37
作者: bolo    時間: 2009-9-5 07:36
請問去九龍水塘坐巴士係大埔道落車,個巴士站叫也名?
想由此位起步試行中至尾段.
作者: sleung2002hk    時間: 2009-9-5 23:14
原帖由 boloup 於 2009-9-5 07:36 發表
請問去九龍水塘坐巴士係大埔道落車,個巴士站叫也名?
想由此位起步試行中至尾段.

72,81,86B~大埔道, 九龍水塘對面, 九龍山健身徑對出
作者: bolo    時間: 2009-9-7 21:29
謝謝梁兄資訊,
9/6 上午去行咗,差不多四小時才完成
作者: -R-    時間: 2009-10-17 00:53
記得星期日 (18/10) 去攞參賽物資喎
作者: sleung2002hk    時間: 2009-10-17 01:05
我等佢寄黎~~
作者: -R-    時間: 2009-10-17 01:08
原帖由 sleung2002hk 於 2009-10-17 01:05 發表
我等佢寄黎~~

原來自己比郵費
作者: 小鴻    時間: 2009-10-17 21:57
小弟已報, 有緣見
作者: bolo    時間: 2009-10-28 23:56
小弟第一次玩,行成八至十小時,除咗大會有蕉\水之類供應外,是否要帶小量食物,
有無意見提供,謝謝
作者: -R-    時間: 2009-10-29 00:37
原帖由 boloup 於 2009-10-28 23:56 發表
小弟第一次玩,行成八至十小時,除咗大會有蕉\水之類供應外,是否要帶小量食物,
有無意見提供,謝謝

bolo 兄, 記得舊年起點一人派一包 gel 同 power bar 之頪, 唔知今年有無.
唔放心可以自己袋一包做 士啤.
作者: 亞昌    時間: 2009-10-29 11:00
小第號碼5065,著白色衫、藍色褲 、藍色鞋
我會早d上線霸個靚位,目標:5小時30分內完成
到時各位ching見到我就一齊吹下水,有助減輕壓力
作者: chengtszhang    時間: 2009-10-30 13:26
標題: 挑戰12小時
小弟都有玩,

到時見過咁多位師兄,師姐.

恒恒.
作者: rodman    時間: 2009-10-30 18:42
我都報咗
想問下, 著跑鞋跑得麻? 條唔會唔會好難行?
作者: 亞昌    時間: 2009-10-30 20:15
條路都算好好行,著跑鞋會跑快d。
作者: -R-    時間: 2009-10-31 01:19
原帖由 rodman 於 2009-10-30 18:42 發表
我都報咗
想問下, 著跑鞋跑得麻? 條唔會唔會好難行?

條路唔算難, 最緊要係自己慣唔慣
作者: sleung2002hk    時間: 2009-10-31 03:28
原帖由 -R- 於 2009-10-31 01:19 發表

條路唔算難, 最緊要係自己慣唔慣

R兄~~我成2個星期冇練~希望頭段一齊走~睇下做唔做到4個半鐘啦
作者: Parco爸    時間: 2009-10-31 09:32
R 你明天走苗圃  ?

梁兄  終點等你  <<<講到自己好勁咁  查實我駕車去終點等你...
作者: -R-    時間: 2009-10-31 21:39
原帖由 sleung2002hk 於 2009-10-31 03:28 發表

R兄~~我成2個星期冇練~希望頭段一齊走~睇下做唔做到4個半鐘啦

放心梁兄, 4個半鐘你一定無問題, 如果我跟到你就發達 lo ~
作者: -R-    時間: 2009-10-31 21:40
原帖由 Parco爸 於 2009-10-31 09:32 發表
R 你明天走苗圃  ?

梁兄  終點等你   

係呀 Parco 爸, 你係咪黎終點影相呀
作者: Parco爸    時間: 2009-10-31 23:02
原帖由 -R- 於 2009-10-31 21:40 發表

係呀 Parco 爸, 你係咪黎終點影相呀

你叫到咪來囉...幾點到城門..幾點到終點呀......
作者: -R-    時間: 2009-10-31 23:25
原帖由 Parco爸 於 2009-10-31 23:02 發表

你叫到咪來囉...幾點到城門..幾點到終點呀......

發吓夢先 :

11:15 到城門, 12:45 到終點

即刻去瞓發個好夢, 明天見. 辛苦你先
作者: Kennychoi    時間: 2009-10-31 23:29
各C hing & C tse....明天努力....拎好成績歸來.
作者: Parco爸    時間: 2009-10-31 23:32
原帖由 -R- 於 2009-10-31 23:25 發表

發吓夢先 :

11:15 到城門, 12:45 到終點

即刻去瞓發個好夢, 明天見. 辛苦你先

11:15  我就棟係城門等你... ..我怕認你唔到炸...
作者: running-sue    時間: 2009-11-1 17:15
恭喜梁兄, 前進兄, -R-兄, 壞人兄奪得男子公開組42公里獎項
花子兄+炖奶兄+其公司同事, 奪得工商盃42公里獎項

Tommy ching +CY ching +LaCo ching+某ching, 奪得4人隊際10公里獎項
Cindy ctse, 奪得女子個人10公里獎項

作者: blurmax    時間: 2009-11-1 18:20
恭喜梁兄, 前進兄, -R-兄, 壞人兄奪得男子公開組42公里獎項 花子兄+炖奶兄+其公司同事, 奪得工商盃42公里獎項 Tommy ching +CY ching +LaCo ching+某ching, 奪得4人隊際10公里獎項 Cindy ctse, 奪得女子個人10公里獎項

X 2 - congratulations!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 亞平    時間: 2009-11-1 19:02
恭喜晒~~
作者: allanccl    時間: 2009-11-1 19:04
原帖由 亞平 於 2009-11-1 19:02 發表
恭喜晒~~

X2
作者: 神童威威    時間: 2009-11-1 19:05
原帖由 running-sue 於 2009-11-1 17:15 發表
恭喜梁兄, 前進兄, -R-兄, 壞人兄奪得男子公開組42公里獎項
Tommy ching +CY ching +LaCo ching+某ching, 奪得4人隊際10公里獎項
Cin ...

大豐收的一天,恭喜晒各位
作者: feifanchun    時間: 2009-11-1 19:05
恭喜晒~~恭喜晒~~
作者: sleung2002hk    時間: 2009-11-1 19:10
12"50分跑完..........15"30先頒完獎..................
辛苦晒你地咁多位就真~~~~下次有咩記得搵我幫手
作者: 神童威威    時間: 2009-11-1 19:19
原帖由 sleung2002hk 於 2009-11-1 19:10 發表
12"50分跑完..........15"30先頒完獎..................

你繼續掃多d獎咪已經幫緊長跑網啦
作者: 上水馬王    時間: 2009-11-1 19:33
原帖由 running-sue 於 2009-11-1 17:15 發表
Cin ...

恭喜晒各位!
作者: saki    時間: 2009-11-1 19:34
Cin ...

恭喜哂咁多位!!!!!!
作者: sealion    時間: 2009-11-1 19:49
恭喜咁多位!
作者: running-sue    時間: 2009-11-1 19:56
原帖由 sleung2002hk 於 2009-11-1 19:10 發表

辛咩苦, 應承得過你, 唔會令你失望既
抄底依句, 以便日後拎出黎兌現先
作者: 711MF    時間: 2009-11-1 20:15
作者: kk52    時間: 2009-11-1 21:18
恭喜咁多位師兄師姐!! 好勁呀!!!
作者: Parco爸    時間: 2009-11-1 21:32
恭喜晒各得獎、完成師兄姐...

梁兄、R、壞人...全部預計時間到城門...再衝去大埔...勁呀...

梁兄..唔巧意思..我等唔到你領獎就閃...

Dee...唔巧意思...無等到你個組我就閃左..

所有相明天先執..
作者: kan0902    時間: 2009-11-1 21:34
Cin ...

恭喜晒咁多位奪獎
作者: 慢子 Wilson    時間: 2009-11-1 21:38
Cindy ctse, 奪得女子個人10公里獎項

作者: -R-    時間: 2009-11-1 22:02
多謝咁多位 ching / ctse, 恭喜晒有份攞奬的人
其實公開盃得頭3名有獎攞咋  梁兄第2, 前進第4, 我第6, 壞人兄第7.

梁兄真係超強, 腳傷都攞第2, 好利害

重有超多謝係城門黎打氣及影相 support 團, sue 兄, Parco 爸, 豆豆媽, 印象中好似重有...不過唔認得 sorry.
Sue 兄個吓冰水淋頭, 正到呀...真係未試過咁爽  
最重要係見到你地黎打氣個種精神力量, 真係正過食 power gel 好多
作者: Parco爸    時間: 2009-11-1 22:07
原帖由 -R- 於 2009-11-1 22:02 發表
重有超多謝係城門黎打氣及影相 support 團, sue 兄, Parco 爸, 豆豆媽, 印象中好似重有...不過唔認得 sorry.
最重要係見到你地黎打氣個種精神力量, 真係正過食 power gel 好多

兩架機兩輯相...淋頭呢張已被豆媽攝下...等豆媽執完有得看..個人最喜歡就是呢張.....
作者: -R-    時間: 2009-11-1 22:15
原帖由 Parco爸 於 2009-11-1 22:07 發表

兩架機兩輯相...淋頭呢張已被豆媽攝下...等豆媽執完有得看..個人最喜歡就是呢張.....

辛苦晒兩位, 睇黎呢張相都會幾攪笑
作者: Kennychoi    時間: 2009-11-1 22:18
Cin ...

勁呀!無白廢心機...恭喜晒各位得獎.
作者: running-sue    時間: 2009-11-1 22:18

其實, 我淋你個時, 唔知你介唔介意, 有小小怕 好在聽到你狂呼 "好正"
作者: running-sue    時間: 2009-11-1 22:19
原帖由 -R- 於 2009-11-1 22:15 發表

辛苦晒兩位, 睇黎呢張相都會幾攪笑

真情流露至真
作者: -R-    時間: 2009-11-1 22:41
原帖由 running-sue 於 2009-11-1 22:18 發表

其實, 我淋你個時, 唔知你介唔介意, 有小小怕 hgjD115" />" />hj 好在聽到你狂呼 "好正"  

唔介意, 如果下次妳有機會 30度跑長課真係要試試, 果吓真係成個人返晒黎 "超正"
作者: sleung2002hk    時間: 2009-11-1 23:14
原帖由 -R- 於 2009-11-1 22:41 發表

唔介意, 如果下次妳有機會 30度跑長課真係要試試, 果吓真係成個人返晒黎 "超正"   

30度.............我地見到澗會潛左落水
作者: sleung2002hk    時間: 2009-11-1 23:16
原帖由 running-sue 於 2009-11-1 19:56 發表

辛咩苦, 應承得過你, 唔會令你失望既
抄底依句, 以便日後拎出黎兌現先

好彩爆左都汁到個第二~~~~冇白費你地遠道而來就真
作者: oscar    時間: 2009-11-1 23:18
作者: -R-    時間: 2009-11-1 23:18
原帖由 sleung2002hk 於 2009-11-1 23:14 發表

30度.............我地見到澗會潛左落水

壞人兄叫呢個做" 跪拜河神"
作者: Parco爸    時間: 2009-11-2 00:02

真情流露....

登錄/註冊後可看大圖

作者: franklcf    時間: 2009-11-2 01:41
原帖由 sleung2002hk 於 2009-11-1 23:16 發表

好彩爆左都汁到個第二~~~~冇白費你地遠道而來就真

咁都比你過追倒第2, 重以為你keep住第3算.
吾該哂你指路, 如果吾係金山我實吾知走左去邊.
作者: waynekkw    時間: 2009-11-2 08:49
多謝咁多位 ching / ctse, 恭喜晒有份攞奬的人

梁兄真係超強, 腳傷都攞第2, 好利害hjhe ...

我第7炸, 4:50.
多謝城門黎打氣及影相 support 團, sue 兄, Parco 爸, 豆豆媽.

登錄/註冊後可看大圖

特別多謝 SUE'S 冰水淋頭, 回魂汽水,  撒隆巴斯噴腳, 重要追上來派power gel,
我先頂到尾, 唔駛抽筋.

登錄/註冊後可看大圖
下次回禮返支1.25L Zero得.

作者: running-sue    時間: 2009-11-2 08:55
原帖由 waynekkw 於 2009-11-2 08:49 發表

特別多謝 SUE'S 冰水淋頭, 回魂汽水,  撒隆巴斯噴腳, 重要追上來派power gel,
我先頂到尾, 唔駛抽筋.

登錄/註冊後可看大圖
下次回禮返支1.25L Zero得.

想飲死我咩
我唸我毅行當日, 要柯打番支回魂汽水先
btw, 尋日真係十得好過癮, 好好玩
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-2 10:00
http://www.fotop.net/myidea/myidea091101?page=1
作者: 花子阿DEE    時間: 2009-11-2 12:45
http://www.fotop.net/joejoe99/20091101
作者: runrun    時間: 2009-11-2 12:57
Cin ...

恭喜各位得獎!

作者: -R-    時間: 2009-11-2 17:53
原帖由 Parco爸 於 2009-11-2 00:02 發表

真情流露....

登錄/註冊後可看大圖

嘩, 影咁大頭, 可能會嚇親d街坊
作者: -R-    時間: 2009-11-2 17:54
原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-2 12:45 發表
http://www.fotop.net/joejoe99/20091101

thank you 阿dee
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-11-2 18:13
原帖由 -R- 於 2009-11-2 17:53 發表

嘩, 影咁大頭, 可能會嚇親d街坊

咁靚仔.....我驚你d fans越來越多先真~
作者: 亞昌    時間: 2009-11-2 19:50
琴日見識到幾位長跑網ching既功力,一個字勁............!
好高興認識你地!
作者: -R-    時間: 2009-11-2 23:48
原帖由 亞昌 於 2009-11-2 19:50 發表
琴日見識到幾位長跑網ching既功力,一個字勁............!
好高興認識你地!

昌 ching 幸會幸會, 你功力都唔弱
作者: -R-    時間: 2009-11-2 23:49
原帖由 大圍新跑手 於 2009-11-2 18:13 發表

咁靚仔.....我驚你d fans越來越多先真~

唔係掛, 我驚趕客至真喎
作者: 前進    時間: 2009-11-3 01:20
都要唔該晒一眾兄弟影相打氣,還有sue兄的神仙水,噴完真係爽晒!!
作者: 洛虎添    時間: 2009-11-4 18:34
話時話 , 跑到傷晒唔係咁好, 分分鐘有機會以後冇得再跑步lu...
作者: Freaky    時間: 2009-11-7 02:22
Some photos to share at around 100m before the finish line from 15:43 hr to 17:58 hr:

http://picasaweb.google.com.hk/leewaibun/20091101Challenging12Hours?authkey=Gv1sRgCIjl886VxpvB-QE&feat=email#

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2